-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Φανταζομαι και το xtrail στην ίδια κατηγορία θα μπαίνει με RAV4 σωστά;
Αλήθεια απόψεις για αυτό; Δεν το βλέπω να πουλάει πολυ....168 κομμάτια το XTrail και 149 Rav4 το 2015 (εκτός του 12ου) και στην ίδια κατηγορια και τα δύο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.
Η 'ένωση' του προηγούμενου XTrail και του προηγούμενου QQ+2 που έδωσε το τωρινό XTrail για μένα χάνοντας την macho εμφάνιση των προηγούμενων γενιών του απλά είναι ένα αποτέλεσμα τύπου QQ με 7 θέσεις ή QQ long version. Απλά για όσους δεν χωρούν στο QQ υπάρχει το τωρινό XTrail να χωρέσουν.
Θεωρώ πως αυτό (μαζί με την απουδια διαφήμισης του χάριν QQ) είναι και από τους λόγους που το XTrail δεν πρέπει να επέφερε ΙΜΟ μεγάλα νούμερα με δεδομένο πλέον τον μικρότερο κυβισμό από το προηγούμενο 2λιτρο.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγα πούλησε σε σχέση με το rav4 που είναι διλιτρο.
Ογκώδες μου είχε φανεί στην έκθεση και λίγο άσχημος ο καλός του, αλλιώς υπέροχο.... Έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες μήπως πετύχω καμία ανταλλαγή από αντιπρόσωπο νισσαν και χασω όσο το δυνατόν λιγότερα από το qq -
Ογκώδες μου είχε φανεί στην έκθεση και λίγο άσχημος ο καλός του, αλλιώς υπέροχο.... Έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες μήπως πετύχω καμία ανταλλαγή από αντιπρόσωπο νισσαν και χασω όσο το δυνατόν λιγότερα από το qqΣε τι ελπίζεις ότι θα διαφέρει το xtrail απο τα παράπονά σου για το qq;
-
Έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες μήπως ...Και όπως σου μπήκαν να σου βγουν Στεφανε ... Μη τρώγεσαι!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ογκώδες μου είχε φανεί στην έκθεση και λίγο άσχημος ο καλός του, αλλιώς υπέροχο.... Έχουν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες μήπως πετύχω καμία ανταλλαγή από αντιπρόσωπο νισσαν και χασω όσο το δυνατόν λιγότερα από το qqΣε τι ελπίζεις ότι θα διαφέρει το xtrail απο τα παράπονά σου για το qq;
Το made in Japan, το πιο ευρύχωρο σαλόνι και χώροι αποσκευών, η αίσθηση όγκου, η ηλιοροφη, ο 1600 κινητήρας, η δυνατότητα να πάρω επιτέλους αυτόματο.....
Εκτός αν βρω να το πουλήσω και πάω σε οτιδήποτε με dsg -
Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις. Να εχεις ετοιμα και 10 χιλιαρικα για την διαφορα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις. Να εχεις ετοιμα και 10 χιλιαρικα για την διαφορα.Τοσο υπολογίζω και εν μέρει ο στάνταρ επιπλέον εξοπλισμός μου έχει ληψει στο qq μιας και τον είχα στο rav και μπορώ οικονομικά να τα δώσω, ωστόσο το θέμα είναι αν θα είναι καλύτερο αμάξι το qq λόγω made in Japan, αν θα είναι γενικά καλό αμάξι, αν το cvt αξίζει και αν αξίζει να ξαναμπλεξει κάνεις με Nissan.
Τελικά βέβαια το ερώτημα είναι αν αξίζει να ξαναπάρω αυτοκίνητο ή να το παρατήσω τελείως. -
Θα απαντησεις στα ερωτηματα σου οταν το παρεις. Ο Σφακιανακης Νισσαν θα σε ευγνωμονει!
Σοβαρα τωρα, ωραιο το Xtrail, αλλα απο οτι εχεις περιγραψει πας για ζωη χωρις αμαξι οποτε...
-
Μπααα... Αυτή τη φορά θα το ψάξω περισσοτερο, έχω ήδη στείλει email σε όλες αντιπροσωπειες του λεκανοπεδιου και κυρίως δεν βιάζομαι..... Με το qq ήταν θολούρα στη σκέψη λόγω εμφάνισής του και το ότι είχα βαρεθεί το rav4 ενώ είχα και την πίεση του χρόνου για να μην πληρώσω για μια ακόμα φορά τα κερατιατικα των αλητων που μας κυβερνάνε.
-
Υπαρχει ενα πολυ ωραιο λευκο στην γειτονια μου. Ηλιοροφη και μπεζ δερμα.
-
Αγαπητέ SPI_duster ποτέ δεν μπαίνω σε άμυνα ή επίθεση, από άποψη και στάση ζωής, όπως δεν μπαίνω και σε αντιπαράθεση και δεν κρίνω κανέναν (παρά μόνο μέσα μου), για τις απόψεις του καθενός σε forum, όπως αυτό που έχουμε την τιμή να μας φιλοξενεί. Θεωρώ ότι αυτά τα forum είναι για να βοηθούν ανθρώπους, που έχουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο αυτοκίνητο, στο να βελτιωθεί η χρήση του, να λυθούν προβλήματα, αλλά και σε μελλοντικούς αγοραστές για να κρίνουν κάτι που σκοπεύουν να αγοράσουν. Οι απόψεις του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικές, σεβαστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να δεχτώ και την άποψη του καθενός, όταν συμβαίνει να έχω και εγώ την εμπειρία από το ίδιο (στην συγκεκριμένη) περίπτωση αυτοκίνητο. Με το ίδιο σκεπτικό που δεν δέχομαι ότι μπορεί το αυτοκίνητο μου να κάψει 3 ή 4 λίτρα καυσίμου ή να έχει επιδόσεις FERRARI, έτσι και δεν δέχομαι τα μπλε και λευκά φωτάκια, που σημαίνουν φθηνοκατασκευή !!! ή οτιδήποτε άλλο ευφάνταστο. Όταν το κριτήριο της αγοράς ενός αυτοκίνητου, είναι ότι η σύζυγος θέλει ΤΖΙΠ, αλλά στο πρώτο χιόνι το ΤΖΙΠ που πήραμε ζορίστηκε (άκουσον –άκουσον), και ο λαστιχάς της γειτονιάς μας είπε ότι δεν παίρνουν αλυσίδες αυτά τα λάστιχα (ξέρει τι αυτοκίνητο έχουμε;) και εμείς δεν γνωρίζουμε εάν φοράει αλυσίδες το αυτοκίνητο μας (πληροφορίες από το βιβλίο του κατασκευαστή), τότε κάτι συμβαίνει. Έχουμε λανθασμένο ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ, λανθασμένη ΧΡΗΣΗ και συνεπακόλουθα και λανθασμένη ΚΡΙΣΗ.
Φτάσαμε στο σημείο μέσα στο forum, να έχουμε φωνές του στυλ που ήσουν πάνσοφε τόσο καιρό, πέστα όλα, ή του στυλ τι είναι αυτά που λες ρε π@π@ρ@. Ας είμαστε λίγο ποιο σοβαροί και ουσιαστικοί στις ανώνυμες τοποθετήσεις μας μέσα από το forum. Όλοι απορούμε γιατί έφτασε η πατρίδα μας σε αυτό το χάλι, αλλά αν κοιτάξουμε γύρω μας θα βρούμε άμεσα την απάντηση. Καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλους μας. -
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα πάντως, πότε μα ποτέ δεν ακούμε τι θέλει η γυναίκα στο αυτοκίνητο. Μια ωραία μέρα το δείχνουμε κατά προτίμηση και μετά την παραγγελία και αν δεν της αρέσει να πάει βόλτα με άλλο. Μικρή εξαίρεση αν βάζει τα λεφτά ο μπαμπάς της ή αν προορίζεται αποκλειστικά για δική της χρήση...... Όπου και πάλι της επιτρέπεται μόνο η διατύπωση γνώμης και όχι σύμφωνης γνώμης.
-
Καλη φωτιση σε ολους μας.....Εκτωρα κλαιω απο τα γελια με τον λαστιχα (να μας πει που ειναι να παμε)...Κ τελος εχεις δικιο ως Ελληναρες δεν θελουμε να αλλαξουμε με τιποτα.....
-
Επειδή τελικά μπαίνεις σε αντιπαράθεση και κρίνεις φωναχτά, σε αντίθεση με αυτά που παραπλανητικά γράφεις λίγες γραμμές προηγούμενα ['όπως δεν μπαίνω και σε αντιπαράθεση και δεν κρίνω κανέναν (παρά μόνο μέσα μου)'], θα μου επιτρέψεις να επαναλάβω ότι η αυταπόδεικτη κακογουστιά του εσωτερικού φωτισμού είναι συνάρτηση της χαμηλού κόστους κατασκευής που επιλέχθηκε στον τομέα αυτό προκειμένου ο κατασκευαστής να μπορέσει να βγει στην αγορά με το πιο φθηνό crossover στην κατηγορία του. Αν δεν το συμμερίζεσαι αυτό, σύντομα θα πιστέψεις και στα 4 λίτρα της κατάναλωσης..
Για τα υπόλοιπα ευφάνταστα είμαι όλος αυτιά.
Σε ότι αφορά τα κριτήρια αγοράς, αυτά ήταν πάντα εκεί, πάντα τα ίδια και πάντα πληρούνταν από πολλαπλούς συνδυασμούς. Αλλά σε αυτό θα ήταν μάταιο να επεκτάθω. Πυρηνική φυσική για κάποιον που 'την λέει' σε άνθρωπο που αυτοσαρκάζεται..
Περνώντας στη χρήση, χλευάζεται ο λαστιχάς που είδε χαμηλό προφίλ και είπε 'δεν μπαίνουν αλυσίδες σε αυτά' από κάποιον που είδε χαμηλό προφίλ και ξήλωσε τα ζαντολάστιχα.. Και δεν είπα ότι 'στο πρώτο χιόνι το ΤΖΙΠ που πήραμε ζορίστηκε'. Είπα 'Χριστούγεννα στο βουνό και έτρεμε το φυλλοκάρδι μου τα χιόνια.', επειδή δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Ψιλά γράμματα όμως..
Μετά από όλα αυτά, εάν θεωρείς ουσιαστική την τοποθέτησή σου και ότι το ποιόν σου μπορεί να πάει την Ελλάδα μπροστά, μπορείς να το συζητήσεις με το στενό σου κύκλο. Αυτούς που σε αγαπάνε.
-
Be cool !!!
-
You made me hot..
-
καλή χρονιά σε όλους!!!
@luckies
Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχεις!
Ωραίο το review και χρήσιμο αν και σε κάποια σημεία διαφωνώ.
θετικό που καταλήγεις στο σχόλιο ότι είσαι γενικά ικανοποιημένος και το απολαμβάνεις.
Σίγουρα παρεξήγησες τον ΕΚΤΩΡΑΣ. Συμβαίνει συνέχεια με τον γραπτό λόγο.Σχετικά με τις αλυσίδες αν μπορώ να σε βοηθήσω..
Απλά λόγο διάστασης δεν βρίσκεις παντού.
Εγώ αγόρασα απέναντι από MegaOutlet έχει ένα κατάστημα autoκάτι.. (Θεσσαλονίκη είσαι έτσι; )
9χιλ ειδικές για τέτοια προφίλ. Τις δοκίμασα και είναι μια χαρά.
Συνεχίζω να μετανιώνω που δεν βρήκα τα 2500 επιπλέον για το 4χ4.
Εκτός των άλλων θα έδινε και άλλη προστιθέμενη αξία... -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αγόρασε την επόμενη φορά που θα αλλάξεις λάστιχα τα Michelin CrossClimate (ή άλλα αντίστοιχα) και θα είσαι μια χαρά στα χιόνια έχοντας γλυτώσει και τα 3 χιλιάρικα της τετρακίνησης.
Για πες.
Είμαι στα 48000χλμ και θέλω να αλλάξω ελαστικά.
Πάω αρκετά στα χιόνια οπότε λέω για 4ρων εποχών.
Στο παλιό qq του είχα βάλει κάτι Dunlop Grandtrek και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Ποιο σωστό βέβαια να έχω και χειμερινά αλλά δεν μπορώ οικονομικά.Επίσης με προβληματίζει η διάσταση.
Να παραμείνω στο 205/50/17?
Υπόψιν πίσω κάθονται 3 παιδάκια οπότε θέλω άνεση.
Η κατανάλωση πάει σε 2η μοίρα... το αυτοκίνητό μας όπως και να έχει έιναι οικονομικό -
Κατ'αρχην ηρεμια σε ολους μας δεν αξιζει να φορτωνουμε.luckies μην χαλιεσαι ο Εκτωρας ειναι γαμω τα ατομα με γνωσεις κ οταν κανονισουμε για καφεδακι ελα να μας γνωρισεις απο κοντα κ να ακουσουμε την γνωμη σου.Νομιζω οτι ξεκινησαμε λαθος μαζι σου κ εσυ μαζι μας.....Εγω εχω κουβερτες αλλα δεν τις εχω βαλει ακομα για να εχω αποψη.dolomites εγω αλλαξα λαστιχα εβαλα ιδια διασταση κ ημουν αναμεσα σε θερινα ή all season και τελικα εβαλα τα θερινα.Παρε τηλ να σου που εβαλα τα λαστιχα και μου εδωσαν την καλυτερη τιμη για τα all season Michell cross climate που ειναι κορυφη...
-
Thanx dolomites, u2!
Για την ιστορία, οι πληροφορίες αναφορικά με την εμπειρία μου δεν δόθηκαν για να λάβω συγχαρητήρια (η τελευταία δημοσιογραφική απόπειρα έγινε στο δημοτικό), ούτε για να αποτρέψω τον κόσμο να αγοράσει το αυτοκίνητο αφού έχω αναφέρει δύο μείον (υλικά-συναρμογή) και 8 συν: '... θεωρώ ότι έχει πολλά καλούδια σε εξοπλισμό, 'γλυκιά' εμφάνιση, αξιοπρεπή κινητήρα, διασκεδαστικό τιμόνι, φανταστική θέση οδήγησης, καλή εργονομία, πολύ άνετη καμπίνα και καλό χώρο αποσκευών.' Αντιθέτως, όποιος ξέρει να διαβάζει, καταλαβαίνει ότι το θεωρώ ένα ιδιαίτερα αξιολόγο αυτοκίνητο. Για αυτό και ο lagman πχ το έπιασε και θα πήγαινε να το δει και από κοντά..
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό lagman » 04 Ιαν 2016 20:22
Ησουν κατατοπιστικοτατος φιλε και σ' ευχαριστω για τον χρονο σου..Εχω σχηματισει ηδη μια εικονα και το επομενο βημα θα ναι η προσωπικη επαφη μαζι του..Από την άλλη ένας από τους πρώτους κανόνες που διδάχθηκα στο μάρκετινγκ ήταν ότι: 'Ένας ευχαριστημένος πελάτης θα μιλήσει για την εμπειρία του σε άλλους 5 ενώ ένας δυσαρεστημένος σε άλλους 20'. Προφανώς το ίδιο ισχύει και στην ένταση με την οποία επικοινωνείς τη δυσαρέστηση/ευχαρίστησή σου: 100 γραμμές το πρόβλημα και 2 γραμμές τα καλά.. Αν και μεταξύ μας, αν σκεφτόμου υστερόβουλα, ως κάτοχος scross δεν θα ήθελα να πλημμυρίσει η αγορά από δαύτα. Η ικανή μάζα που μου εξασφαλίζει ανταλλακτικά για πολλά χρόνια έχει ήδη πουληθεί. Οι επιπλέον πωλήσεις μάλλον θα μειώσουν το ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα στην μεταπώληση, ότε και αν. 'Προσφορά και ζήτηση' δεν το λένε;)
Η εμπειρία λοιπόν μοιράστηκε για τρεις λόγους:
- Να ακούσω: 'Ωπ, μην μασάς εκεί, το είχα κι εγώ και το έλυσα έτσι'.
- Εφόσον λύσω εγώ κάτι από αυτά, να το μοιραστώ με άλλους
- Να μιλήσω ενδεχομένως στη Suzuki: Πολλές εταιρίες ανά τον κόσμο τρέχουν προγράμματα text analytics, ήτοι μηχανάκια διαβάζουν αυτά που γράφουμε και αποκωδικοποιούν την εμπειρία μας από την εταιρία. Λίγο μπινελίκι ίσως και να μας βγει σε καλό.
Για να κλείσω και την ιστορία με τον λαστιχά, μάθε ότι αυτός δεν εμπορεύεται αλυσίδες (τον είχα επισκεφθεί για βίδα πατημένη όπως αποδείχτηκε) και μου σύστησε να επισκεφθώ μάλλον το ίδιο στο οποίο αναφέρεσαι ('δίπλα στη Ford του Χατζή' νομίζω ότι ήταν τα λόγια του - Αυτοhouse νομίζω το όνομα) και να αναφέρω και το ονόμά του. Για τον λόγο αυτό και θεωρώ ότι ήταν τουλάχιστον ειλικρινής μαζί μου (ακόμα και αν αποδειχθεί άσχετος).
Κι επειδή η αρχή είναι το μισό του όλου...χαιρετώ σας.
SUZUKI SX4 SCROSS