-
Του Βαρδινογιάννη και οι δυο εταιρείες. Τι διαφορά να έχουν;
-
Πάντως εγώ όσες φορές έχω βάλει απο avin δεν έχω μείνει και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Βέβαια μπορεί να φταίνε και τα συγκεκριμένα πρατήρια, τι να πω..
-
164 ευρω μαζί με καρτα καυσαεριων το πρώτο σερβις στην αντιπροσωπεία. Νορμαλ για αντιπροσωπεία, ακριβά για την σημερινη οικονομικη κατασταση. Θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω , μάλλον θα ψαξω για πιο οικονομικη λυση από εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
ΣΧετικα με το τριξιμο στα παράθυρα, η αντιπροσωπεία είπε ότι το θέμα δεν λυνεται από αυτούς καθώς είναι κατασκευαστικό θεμα , εχει μεγαλες ανοχες τζογο το παραθυρο με τους οδηγους του , και λυνεται μόνο με τοποθετηση ανεμοθραυστων!!!! ....
-
Φιλε Tkin73 τοσα ειχα πληρωσει και εγω τον Γεναρη που ειχα παει....75,77e για 1.5 ωρα εργατικα δηλαδη 44,5 + φπα την ωρα....και χωρις να αλλαξουν φιλτρο αερα και φιλτρο α/c τα αλλαξα μονος με κοστος 18e και 9e αντιστοιχα.Αν βρεις εξουσιοδοτημενο πες το μας, ακουσα οτι υπαρχει καποιος στο φιλυρο ή ασβεστοχωρι που δουλευε πριν Παπαβρ.και εφυγε.Οσο για τα παραθυρα φιλε shopoyk τα δικα μας ειναι τα πρωτα που ηρθαν και ισως εχουν προβλημα αλλα θελω να ξερω θα με καλυψουν (σε περιπτωση προβληματος παραθυρου) αν βαλω ανεμοθραυστες απο αλλου και οχι δικους τους?Τα λαδια τουλαχιστον ο Παπαβρ. μου εβαλε motul 5w-30 so3000....
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Χαζομάρες σου είπαν....τα δικά μου γιατί δεν τρίζουν μετά από κοντά 9.000 χλμ?
Τεσπα, πόσα χλμ είχες στο πρώτο σέρβις? Τι λάδια έβαλαν?
Λογικά πρέπει να έβαλαν τα motul 0w-30 c2.
Αν δεν έβαλαν αυτά,φτυστους και πάνε αλλού.Δεν ξέρω φίλε αν το το θέμα λύθηκε στα επόμενα, πάντως στο δικο μου και σε αρκετούς ακομα που ξερω και διαβαζω και εδω το θέμα υπαρχει. Τόσα παράθυρα εχουν μεγαλο τζόγο και παίζουν με αποτέλεσμα να τρίζουν οταν ειναι 2-3 δάκτυλά ανοικτά.
Στα 20.000 ειναι το πρωτο σερβις ή στον χρονο. Το λαδι ηταν φουλ συνθετικό το motul 5/30w so 3000. -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Φιλε Tkin73 τοσα ειχα πληρωσει και εγω τον Γεναρη που ειχα παει....75,77e για 1.5 ωρα εργατικα δηλαδη 44,5 + φπα την ωρα....και χωρις να αλλαξουν φιλτρο αερα και φιλτρο α/c τα αλλαξα μονος με κοστος 18e και 9e αντιστοιχα.Αν βρεις εξουσιοδοτημενο πες το μας, ακουσα οτι υπαρχει καποιος στο φιλυρο ή ασβεστοχωρι που δουλευε πριν Παπαβρ.και εφυγε.Οσο για τα παραθυρα φιλε shopoyk τα δικα μας ειναι τα πρωτα που ηρθαν και ισως εχουν προβλημα αλλα θελω να ξερω θα με καλυψουν (σε περιπτωση προβληματος παραθυρου) αν βαλω ανεμοθραυστες απο αλλου και οχι δικους τους?Τα λαδια τουλαχιστον ο Παπαβρ. μου εβαλε motul 5w-30 so3000....Ναι το εχω ακουστά αυτόν απο τον παπαβραμιδη ή τον Νταλιάνη εφυγε θα τον δοκιμάσω μάλλον του χρόνου. Ιςως δοκιμάσω καποιους ανεμοθραύστες της heko 45 ευρω οχι της σουζουκι να δουμε.
-
παιδιά δώστε καμιά απάντηση και σε μένα όποιος ξέρει...
ανεβάζω μερικές φώτο να μου πείτε τη γνώμη σας
πως τις βλέπετε?
μάλλον δεν κάνουν για το αμάξι μας ε?
πρέπει να αγκαλιάζουν ολόκληρη τη μεταλλική ράγα για να είναι σταθερές?
επίσης έχω ενα τρελό σφύριγμα πάνω από τα 80χιλ...
πείτε τη γνώμη σας...αν είναι να τις δώσω πίσω πριν μου πούνε οτι περάσανε οι μέρες...
-
Χωρις να εχω εμπειρια η στήριξη σου δειχνει ιδιαίτερα επισφαλής. Δεν εφαρμόζει οχι πλήρως αλλα ουτε καν αγκαλιάζει την ράγα. Το μεγαλο τούνελ που δημιουργείται προκαλεί τους αεροδυναμικους θορύβους που ακούς. Δεν κανουν.
-
και εμενα δεν μου αρέσει γι αυτό και ζητώ βοήθεια απο κάποιους που έχουν εμπειρία...απο την εξω μεριά πιάνουν καλά.
απο την μέσα ομως είναι flat και δεν το αρέσει και πολύ...
ψάχνω και στο ρημάδι το google και δεν μπορώ να βρω τι τύπο φοράει ρε γαμώτο...
ακόμη και στο ebay αν πατήσεις s cross αυτές βγάζει... -
Δεν βγάζει αυτές .
http://www.ebay.com/sch/Racks-/33651/i. ... mYear=2014
Οι δικές σου απο μεσα δεν πιάνουν σωστα και γενικά δεν αγκαλιάζουν την ράγα αφήνοντας τεράστιο κενό. Δεν εφαρμόζουν.
-
έβρισκα μόνο τέτοιου τύπου
http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-SX4-S-CROSS-13-ON-ALUMINIUM-AERO-ROOF-BARS-/161697607588?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a5edafa4&vxp=mtr
λεω να μη το ρισκάρω και τις μαζεύω απο το δρομο.και ακόμη χειρότερα μην προκαλέσω και κανένα ατύχημα...
τρίτη επιστρέφονται ...κρίμα και η τιμή ήταν πολύ καλή... -
Ο χρήστης kostask1 έγραψε:
τρίτη επιστρέφονται ...κρίμα και η τιμή ήταν πολύ καλή...
Καλά θα κανεις. Άλλωστε ο θόρυβος που θα άκουγες αν τις κρατούσες ακομα και αν πιάναν καλα θα σε εκανε να μην ξεχνάς την ύπαρξη τους σε καθε διαδρομή.
-
Eγω θα βαλω της Climair απο το car shop (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής) χωρις λαμακια μεσα χωνευτους περιπου 55€ μου ειπαν...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
τρίτη επιστρέφονται ...κρίμα και η τιμή ήταν πολύ καλή...
Καλά θα κανεις. Άλλωστε ο θόρυβος που θα άκουγες αν τις κρατούσες ακομα και αν πιάναν καλα θα σε εκανε να μην ξεχνάς την ύπαρξη τους σε καθε διαδρομή.
κοίτα...αν σφίξουν καλά επάνω απ οτι είδα λίγο στα γρήγορα δεν βγαίνουν λόγω της καμπύλης που έχει εξωτερικά και δεν μετακινούνται.τώρα με βάρος επάνω δεν ξέρω μήπως κάνω καμιά ζημιά...για το θόρυβο θα κάνω ενα τεστάκι αύριο και θα σου πω αν έφυγε..δεν δίνω στους παπάρες 120 ευρώπουλα για 2 μπετόβεργες..είναι κοροϊδία...καλύτερα να δώσω 250€ και να πάρω της Thule...
Eγω θα βαλω της Climair απο το car shop (Λεωφ. Γεωργικής Σχολής) χωρις λαμακια μεσα χωνευτους περιπου 55€ μου ειπαν...
προφανώς μιλάς για ανεμοθραύστες και οχι για μπάρες οροφης...
-
έγινε επιστροφή τελικά...
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
ΥΓ: στο καλοχώρι, στα φανάρια, έκανε αναγέννηση το dpf(αυξήθηκαν οι στροφές στο ρελαντί και η μηχανή ακουγόταν παράξενα).Ξύπνησε ο κινητήρας μετά από τόσα χιλιόμετρα με 110
-
Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο shopoyk ή οποιον γνωριζει οταν κανει αναγεννηση το DPF δεν πρεπει να αναψει το λαμπακι στο καντραν? Νομιζω αυτο γραφει στο βιβλιο το αυτ/του.
-
Εγω εχω 24000χλμ και δεν εχει αναψει ποτε λαμπακι για DPF...Το manual λεει οτι αναβει οταν κανει αναγεννηση ενδειξη.Εγω εβαζα v-power και 3 γεμισματα τωρα εχω βαλει AVIN action ειμαι ευχαριστημενος,δεν εχω δοκιμασει ελιν.
-
Ομοίως 19000 με vpower απο το ίδιο πρατήριο και 1000 με avin action δεν εχει ανάψει λαμπακι.
-
Παιδιά, είστε σίγουροι πως το λαμπάκι ανάβει όταν κάνει ενεργητική αναγέννηση και όχι όταν απλά έχει υπερβεί κάποιο επίπεδο κορεσμού το φίλτρο; 24.000χλμ και να μην έχει κάνει ενεργητική αναγέννηση είναι εξαιρετικά απίθανο εκτός κι αν το αμάξι οδηγείται στα όρια διαρκώς (που δε νομίζω)
Και γενικά δε ξέρω άλλα αυτοκίνητα όπου να υπάρχει ένδειξη για την ενεργητική αναγέννηση.
SUZUKI SX4 SCROSS