-
Από τα πρώτα πράγματα που με εντυπωσίασαν στο scross είναι ότι ο κινητήρας του κινεί σβέλτα το αμάξωμα
και μου δίνει μια αίσθηση ότι πάντα πατάει πολύ καλά στον δρόμο οπότε το ευχαριστιέμαι.
Φυσικά έχει τον ήχο πετρελαιοκινητήρα που ίσως σε χαμηλές ταχύτητες να ενοχλεί κάποιον.
Μετά από 6000χλμ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πολύ οικονομικό στην κατανάλωση
ενώ η ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά που έδωσα δεν θα κλάψω ούτε ένα ευρώ.
Βέβαια δεν ξέρω για μετά από 2 χρόνια...
@corsair
ελπίζω να μην είσαι καντέμηςααααα χώρεσα επιτέλους άνετα και το ποδήλατο
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Βέβαια δεν ξέρω για μετά από 2 χρόνια...
@corsair
ελπίζω να μην είσαι καντέμηςααααα χώρεσα επιτέλους άνετα και το ποδήλατο
Καλα βρε ακομα δεν το έβαλες αγγελία? αφου ολοι το είπαν! Ο corsair , ο μπαμπης ο σουγιάς, ο πεταλούδας ολοι! Ξεφορτω οσο πιάνει ακομα κατι γιατι άμα αρχίσουν τα τρεξίματα ουτε για ενα καρβέλι ψωμί δεν θα το παίρνουν!
-
H Σουζούκι είναι ειδικευμένη στο να παράγει χαμηλού κόστους αμαξάκια, τα οποία είναι συνήθως αξιόπιστα και κρατιούνται για πολλά χρόνια στην αγορά, πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο μαζικό κατασκευαστή. Αυτό είναι το στίγμα της, από επιλογή.
-
Ε καλα, οχι απο οποιονδηποτε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το SX4 είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το θόρυβο, πάντως...
Αλλά ΟΚ, εσείς ξέρετε καλύτερα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To ότι μιλάμε για ενα τελειως διαφορετικό μοντέλο σε διαστάσεις, κινητήρα, ενα αμάξι σχεδιασμένο απο την αρχη σου λεει κατι? ας πούμε ,δεν το γνωριζω οτι το sx4 ειχε φοβερό προβλημα με τον θόρυβο. Γιατι πρεπει ενα αλλο μοντέλο της ίδιας μάρκας να εχει αυτο το προβλημα?
Εσένα η bmw σου συμφωνα με αυτα που λες θα πρεπει να εχει τα παρακάτω προβλήματα
- Τρίξιμο στην πόρτα
- Προβληματικό δοχείο Ψυκτικού υγρού
- Ζήτημα Drivetrain (που συνδυάζεται με το παραπάνω #2)
- Σκουριά στα καθίσματα
- Χοροπηδητό στο τιμόνι (Ζήτημα ενεργοποίησης Servotronic)
- A/C να δουλεύει μόνο του.
- Δυσλειτουργία Start / Stop.
Γιατι? ε αφου τα ειχε η 116 λογικα θα τα ειχε και το δικο σου! BMW δεν ειναι?
- Στο 3θ όπως το δικό μου που είναι frameless μπορεί να έχεις τριγμούς. Λύνεται με λίγο σπρέι σιλικόνης και αυτό. 1 φορά το χρόνο κι αν.
- Δεν το γνωρίζω. Μάλλον ασήμαντη ζημιά εξάλλου.
- Το drivetrain δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με τα παραπάνω... Γενικώς, έχει ζήτημα η δευτέρα, κάποιες φορές ζορίζεται να μπει. Το έχουν όλα τα BMW 1/3 με αυτό το σασμάν.
- Σκουριά στα καθίσματα θα δεις σε πάρα πολλά αυτοκίνητα, γιατί οι εταιρείες δεν βάφουν τον σκελετό τους συνήθως. Ασήμαντο.
- Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα, άλλοι έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν τον διακόπτη εκκίνησης. Αφορά 1/3 σειρά επίσης.
- Δεν το είχα, δεν το ξέρω. Πρώτη φορά το ακούω.
- Ναι και όχι. Οι περισσότεροι νομίζουν πως έχει πρόβλημα επειδή δεν ενεργοποιείται. Αυτό είναι θέμα φόρτισης της μπαταρίας, αν κάνεις κάποια χιλιόμετρα, είναι ΟΚ. Το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει μερικές φορές είναι να μην παίρνει μόνο του μπροστά και να πρέπει να το βάλεις εσύ. Το ίδιο γίνεται σε όλες τις BNW/MINI . Εσένα πάλι δεν έχει, οπότε μην σκας.
Όλα αυτά μπορεί να ισχύουν φυσικά για άλλη σειρά 1 και προφανώς η 116 ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου είναι.
Αυτό που προσπαθώ να σου πω και δεν θέλεις να καταλάβεις, είναι πως δεν είναι τυχαία φθηνότερα κάποια αυτοκίνητα και δεν είναι μόνον το σήμα ακριβό. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές, έστω κι αν κάποιοι δεν τις βλέπουν.
Δεν μειώνω την επιλογή σου, έδωσες τα ωραία λεφτάκια σου και να τα χαρείς. Απλώς ειλικρινά υπερβάλλεις και στο τέλος αυτά που λες δεν θα τα παίρνει κανένας σοβαρά.
Δική σου επιλογή βέβαια, εγώ τα έγραψα με καλή πρόθεση.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απλώς ειλικρινά υπερβάλλεις και στο τέλος αυτά που λες δεν θα τα παίρνει κανένας σοβαρά.+1 .. αυτό που του λένε όλοι δηλαδή, σελίδες επι σελίδων τώρα αλλά δεν εννοεί να καταλάβει (η δεν θέλει )
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
H Σουζούκι είναι ειδικευμένη στο να παράγει χαμηλού κόστους αμαξάκια, τα οποία είναι συνήθως αξιόπιστα και κρατιούνται για πολλά χρόνια στην αγορά, πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο μαζικό κατασκευαστή. Αυτό είναι το στίγμα της, από επιλογή.και οι τριγμοι , τα κοπανηματα στο μπουρδελακι το σουζουκι ποτε θα αρχισουν , που ειπε και ο αλλος ο προφεσορας?
Συμφωνω σε οσα γραφεις. Ετσι την τοποθετω και εγω την σουζουκι αξιοπιστη εταιρεια με τα αμαξια να κρατουν καλα για χρονια και να μην κλαις τα ευρω που εδωσες.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Απλώς ειλικρινά υπερβάλλεις και στο τέλος αυτά που λες δεν θα τα παίρνει κανένας σοβαρά.
+1 .. αυτό που του λένε όλοι δηλαδή, σελίδες επι σελίδων τώρα αλλά δεν εννοεί να καταλάβει (η δεν θέλει )
ειναι προφανως θεμα αντιληψης!!!
-
Δεν είναι απαραίτητο ότι θα αρχίσουν τριγμοί, και δη σύντομα.
Για πείτε μου και έναν μαζικό κατασκευαστή που εκ συστήματος κρατάει όλα τα μοντέλα του στην αγορά πιο πολλά χρόνια. Τώρα, όχι η βαγκ των φίφτυς ή η Λάντα επί σιδηρούν. -
Όλο το fiat group (fiat, lancia, alfa).
Τα suzuki είναι γενικώς αξιόπιστα αυτοκίνητα, απλά μηχανολογικά αλλά υστερούν σε ποιότητα συναρμολόγησης-φινιρίσματος-πλαστικών από τους άλλους ιάπωνες και από τους περισσότερους ευρωπαίους. Σχεδόν όλα τα swift και vitara που έχω μπει έτριζαν αρκετά χωρίς να έχουν φάει ταλαιπωρία ή να είναι φορτωμένα με πολλά χιλιόμετρα. Το s-cross πιστεύω να το έχουν προσέξει περισσότερο σε αυτό τον τομέα. Είναι vfm και καλό αυτοκίνητο για αυτά που ζητάει, αλλά μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Απλώς ειλικρινά υπερβάλλεις και στο τέλος αυτά που λες δεν θα τα παίρνει κανένας σοβαρά.
+1 .. αυτό που του λένε όλοι δηλαδή, σελίδες επι σελίδων τώρα αλλά δεν εννοεί να καταλάβει (η δεν θέλει )
Την επόμενη φορά, έτσι για αλλαγή, επέλεξε να προβληματιστείς για ποιό λόγο σου λένε κάτι τόσοι και τόσοι, εδώ και πολλές σελίδες ... αντί να δίνεις τέτοιες απαντήσεις που δείχνουν ότι απλά τις απόψεις τους τις κάνεις αυτόματα drop μόλις τις διαβάσεις. Θα ανοιχτεί μπροστά σου ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος, σε διαβεβαιώ
Επίσης, αφού για αυτούς που σου απαντάνε κάνεις την σχετική έρευνα σου από ότι έχω καταλάβει, θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη ότι έχω Suzuki και εγώ (το οποίο μετά από 160.000χλμ δεν τρίζει πουθενά). Η διαφορά μας .... ότι όταν το αγόρασα ήξερα πολύ καλά τι αμάξι αγοράζω με τα 14κ που έδωσα και δεν έβγαινα να γράφω ότι αγόρασα ferrari και ότι όσοι αγοράζουν ferrari πιάνονται κορόιδα
-
Ποιά Φίατ? 15 χρόνια κράτησε το πρώτο Σουίφτ (το οποίο συνεχίζεται σε Ασία), 15 χρόνια έχει ήδη στη ζώνη του το Τζίμνυ και συνεχίζει, 9 χρόνια έχει τώρα το Βιτάρα και θα το κρατήσει άλλα 3 κατά τα φαινόμενα. Το Βιτάρα ΜΚ1 10+ χρόνια, 17 το Σαμουράι .
Άσχετο, διερωτώμαι καμιά φορά Σουζούκι με ΤΣΙ θα δούμε ποτές? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ποιά Φίατ? 15 χρόνια κράτησε το πρώτο Σουίφτ (το οποίο συνεχίζεται σε Ασία), 15 χρόνια έχει ήδη στη ζώνη του το Τζίμνυ και συνεχίζει, 9 χρόνια έχει τώρα το Βιτάρα και θα το κρατήσει άλλα 3 κατά τα φαινόμενα. Το Βιτάρα ΜΚ1 10+ χρόνια, 17 το Σαμουράι .
Άσχετο, διερωτώμαι καμιά φορά Σουζούκι με ΤΣΙ θα δούμε ποτές?Το πουντο ΜΚ2 (1999) φτάχνεται ακόμα στην Σερβία σαν Ζασταβα 10 http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto#Zastava_10
Αλλά είμαστε -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Την επόμενη φορά, έτσι για αλλαγή, επέλεξε να προβληματιστείς για ποιό λόγο σου λένε κάτι τόσοι και τόσοι, εδώ και πολλές σελίδες ... αντί να δίνεις τέτοιες απαντήσεις που δείχνουν ότι απλά τις απόψεις τους τις κάνεις αυτόματα drop μόλις τις διαβάσεις. Θα ανοιχτεί μπροστά σου ένας θαυμαστός καινούργιος κόσμος, σε διαβεβαιώ
Επίσης, αφού για αυτούς που σου απαντάνε κάνεις την σχετική έρευνα σου από ότι έχω καταλάβει, θα έπρεπε να γνωρίζεις ήδη ότι έχω Suzuki και εγώ (το οποίο μετά από 160.000χλμ δεν τρίζει πουθενά). Η διαφορά μας .... ότι όταν το αγόρασα ήξερα πολύ καλά τι αμάξι αγοράζω με τα 14κ που έδωσα και δεν έβγαινα να γράφω ότι αγόρασα ferrari και ότι όσοι αγοράζουν ferrari πιάνονται κορόιδα
Eνταξει φιλε εισαι πολυ πρωτος και συνειδητοποιημενος !!!
εγω οπως σοφα καταλαβες θεωρω οτι πηρα FERRARI!!! σύμφωνα παντα με τα δικα σου λεγομενα! από ποτε ενα αμαξι που στριβει σωστά και με ασφαλεια χαρακτηριζει αποκλειστικα τις ferrari μονο εσυ το ξερεις!!!
-
Να πούμε και κάτι άλλο;
Το SX4 SCROOS που συναρμολογείται; Ιαπωνία ή Ουγγαρία;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να πούμε και κάτι άλλο;Το SX4 SCROOS που συναρμολογείται; Ιαπωνία ή Ουγγαρία;
Νομιζω Ουγγαρία (ποσα γιαπωνεζικες μαρκες φτιαχνουν αμαξια που θα κυκλοφορησουν στην ευρωπη στην ιαπωνια?)
-
Και όχι μόνο. 2 Audi ΤΤ φίλων μου ήταν από Ουγγαρία.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Να πούμε και κάτι άλλο;
Νομιζω Ουγγαρία (ποσα γιαπωνεζικες μαρκες φτιαχνουν αμαξια που θα κυκλοφορησουν στην ευρωπη στην ιαπωνια?)
Τέσσερις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να πούμε και κάτι άλλο;
Τρεις.
Aν θες πες για ποιες προκεται και για ποια μοντελα μιλαμε για αμαξια του τυπου nissan 370Z οκ μπορει να κατασκευαζεται στην Ιαπωνια αλλα ειναι το 1 στα 100 (λεμε τωρα που πωλειται στην ευρωπη απο την νισσαν και με τιμη πανω απο 50.000 οποτε δικαιολογεί τον τοπο παραγωγης του). Ας πουμε το qq παραγεται στην αγγλια και οχι στην ιαπωνια, οπως και τα περισσοτερα αμαξια μαζικης παραγωγης.
-
Όλα τα Mazda, Subaru, Daihatsu και Mitsubishi της Ευρωπαϊκής αγοράς κατασκευάζονται στην Ιαπωνία.
SUZUKI SX4 SCROSS