-
@Tkin73 : Εγω απο την αλλη, παρολα τα θετικα που εχεις γραψει, και φυσικα ελαβα υποψιν μου, παω προς το 1.5 QQ. Χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν, αισθητικα μου αρεσει περισσοτερο, και ποιοτικα μου φανηκε πολυ πιο προσεγμενο.
Οσο για το βαρος, ειναι ελαφρως πιο βαρυ το QQ, κατι ομως που εξαργυρωνεις στην ανεση και στη κυλιση.
Σιγουρα παντως ειναι τρελο διλημμα -
Aλλιμονο γιατι να με προσβαλεις!!! ο σχεδιαστης των αμαξιων είμαι? το τι αρεσει ειναι υποκειμενικο. Αλλωστε και εγω εχω γραψει απειρες φορες οτι το qq ειναι πολυ πιο εμφανισιμο από το scross.
Μεταξυ 1.5 QQ energy και scross gl+ ( γιατι αυτα έχουν αντιστοιχες τιμές)
Το qq υπερτερει καθαρα:Εμφανιση (πολυ)
Οθονη πολλαπλων πληροφοριων
Σε πισω αναρτηση (αρκετα)
Δεν πληρωνει τελη (105 ευρω)
Τεχνολογικη ανωτεροτητα νισσαν (έτσι λενε)Το scross gl + υπερτερει καθαρά:
Σε κινητηρα –επιδοσεις (καμια σχεση)
Σε καταναλωση (κανα 0,5λτ/100)
Σε εξοπλισμο (πολυ μεγαλη διαφορα)
Σε κρατηματα ( αισθητη διαφορα)
Σε τιμονι (αισθητη διαφορα)
Σε εργονομια χωρου αποσκευων (διπλος πατος, γαντζοι, 12v (αυτο μπορει να το εχει και το qq) πλαστικα πλαινα (qq ολο τσοχα)
Ο καθενας παίρνει τις αποφάσεις του. Φυσικά έκανες πολυ καλη επιλογη , και εμενα ηταν η επόμενη αν δεν επαιρνα το συγκεκριμένο μοντελο. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Aλλιμονο γιατι να με προσβαλεις!!! ο σχεδιαστης των αμαξιων είμαι? το τι αρεσει ειναι υποκειμενικο. Αλλωστε και εγω εχω γραψει απειρες φορες οτι το qq ειναι πολυ πιο εμφανισιμο από το scross.
Οθονη πολλαπλων πληροφοριων (δεν ξερω αν εννοεις αυτη πισω απο το τιμονι)
Σε πισω αναρτηση (αρκετα) ** (οντως το δοκιμασα κι εγω)**
Σε κινητηρα –επιδοσεις (καμια σχεση) (ναι γιατι συγκρινεις το 1.6 με το 1.5)
Σε καταναλωση (κανα 0,5λτ/100) ** (δεν εχω ιδεα!παντως οι μετρησεις σου ειναι για διαφημιση!μπραβο)**
Σε εξοπλισμο (πολυ μεγαλη διαφορα) (κοιταξε εκτος απο το clima και ζαντες, εγω δεν ειδα τεραστιες διαφορες.Σε μερικα υπερτερει το ενα και σε μερικα το αλλο (hill assist, start stop))
Σε κρατηματα ( αισθητη διαφορα) ( μεσα στην πολη, δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα)
Σε τιμονι (αισθητη διαφορα) (στην sport ρυθμιση μου αρεσε το QQ)
Σε εργονομια χωρου αποσκευων (διπλος πατος, γαντζοι, 12v (αυτο μπορει να το εχει και το qq) πλαστικα πλαινα (qq ολο τσοχα)** (ο πατος εμενα προσωπικα δεν με πολυενδιαφερει. γαντζοι και 12v υπαρχουν και στα δυο)**
Ο καθενας παίρνει τις αποφάσεις του. Φυσικά έκανες πολυ καλη επιλογη , και εμενα ηταν η επόμενη αν δεν επαιρνα το συγκεκριμένο μοντελο.Χωρις να θελω να ξεκινησω καποιο debate, μιας και υπαρχει ηδη αντοστοιχο thread, και κυριως γιατι τελικα πολλα πραγματα ειναι και τελειως υποκειμενικα, δες μια τα σχολια.
Απλα καταληγω εκει, προσμετρωντας οτι τελικα θα πεσω περι τα 300 ευρω κατω απο το ψυχολογικο φραγμα των 20Κ, με τον μικρο συμβιβασμο του μη μεταλλικου χρωματος, που και παλι, εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ.Ενω με το GL+ που αναγκαστικα πας σε μεταλλικο, εισαι κοντα στα 20500. -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Οθονη πολλαπλων πληροφοριων **(δεν ξερω αν εννοεις αυτη πισω απο το τιμονι)ναι αυτη εννοω
Σε πισω αναρτηση (αρκετα) ** (οντως το δοκιμασα κι εγω)
Σε κινητηρα –επιδοσεις (καμια σχεση) (ναι γιατι συγκρινεις το 1.6 με το 1.5) συγκρινω το 1.5qq με το 1.6 scross και οι διαφορες ειναι μεγαλες
Σε καταναλωση (κανα 0,5λτ/100) ** (δεν εχω ιδεα!παντως οι μετρησεις σου ειναι για διαφημιση!μπραβο)**
Σε εξοπλισμο (πολυ μεγαλη διαφορα) (κοιταξε εκτος απο το clima και ζαντες, εγω δεν ειδα τεραστιες διαφορες.Σε μερικα υπερτερει το ενα και σε μερικα το αλλο (hill assist, start stop)) συγκρινω πάντα την εκδοση energy qq με gl+ , οι διαφορες ενια μεγαλες, προβολεις ομιχλης, bt-usb, ανακλιση καθρεπτων, υποβροχιονια, ειναι μεγαλες οι διαφορες , μην συγκρινεις acenta με gl+
Σε κρατηματα ( αισθητη διαφορα) ( μεσα στην πολη, δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα)
Σε τιμονι (αισθητη διαφορα) (στην sport ρυθμιση μου αρεσε το QQ)
Σε εργονομια χωρου αποσκευων (διπλος πατος, γαντζοι, 12v (αυτο μπορει να το εχει και το qq) πλαστικα πλαινα (qq ολο τσοχα)** (ο πατος εμενα προσωπικα δεν με πολυενδιαφερει. γαντζοι και 12v υπαρχουν και στα δυο)**
Ο καθενας παίρνει τις αποφάσεις του. Φυσικά έκανες πολυ καλη επιλογη , και εμενα ηταν η επόμενη αν δεν επαιρνα το συγκεκριμένο μοντελο.Χωρις να θελω να ξεκινησω καποιο debate, μιας και υπαρχει ηδη αντοστοιχο thread, και κυριως γιατι τελικα πολλα πραγματα ειναι και τελειως υποκειμενικα, δες μια τα σχολια.
Απλα καταληγω εκει, προσμετρωντας οτι τελικα θα πεσω περι τα 300 ευρω κατω απο το ψυχολογικο φραγμα των 20Κ, με τον μικρο συμβιβασμο του μη μεταλλικου χρωματος, που και παλι, εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ.Ενω με το GL+ που αναγκαστικα πας σε μεταλλικο, εισαι κοντα στα 20500.Εντάξει το βρισκεις λιγο ψηλα το gl+ metallic εγω το πήρα 19.500 με το χρωμα!! Ημουν δλδ κατω 700 ευρω από το 1.5 qq energy απλο χρωμα! Φυσικα οπως προείπα και εγω αν δεν επαιρνα το σουζουκι θα εκανα την δικη σου επιλογη.
-
-
Μάλλον όμως, δεν φαίνεται. Για βάλε όμως κανένα Golf αντίστοιχης χρονολογίας με το Suzuki που να είναι 1400 κυβικά και θα δεις...
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Μάλλον όμως, δεν φαίνεται. Για βάλε όμως κανένα Golf αντίστοιχης χρονολογίας με το Suzuki που να είναι 1400 κυβικά και θα δεις...καλα και το νεο 1.6 TDI 105 PS δεν σκοτωνει 10,7 το 0-100 , 10.2 εχει μετρηθεί το σουζουκι. Δλδ μαλλον ταπα ριχνει και στο νεο!!!
-
Βενζίνη εννοούσα. Όποιος παίρνει diesel με σκοπό να κάνει 0-100, για μένα είναι το λιγότερο απλά λάθος επιλογή...
-
Και king of the road το sx4 scross!!!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μάλλον όμως, δεν φαίνεται. Για βάλε όμως κανένα Golf αντίστοιχης χρονολογίας με το Suzuki που να είναι 1400 κυβικά και θα δεις...
καλα και το νεο 1.6 TDI 105 PS δεν σκοτωνει 10,7 το 0-100 , 10.2 εχει μετρηθεί το σουζουκι. Δλδ μαλλον ταπα ριχνει και στο νεο!!!
Που έχει μετρηθεί τόσο?
Η εταιρεία γιατί το δίνει 12? -
-
Α ρε, ωραίες εποχές θυμίζει ο τύπος.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
καλα και το νεο 1.6 TDI 105 PS δεν σκοτωνει 10,7 το 0-100 , 10.2 εχει μετρηθεί το σουζουκι. Δλδ μαλλον ταπα ριχνει και στο νεο!!!
Που έχει μετρηθεί τόσο?
Η εταιρεία γιατί το δίνει 12?Πρωτη φορά ακους διαφορετικη μετρηση μεταξυ αυτων που ανακοινωνει η εταιρεια και πραγματικων δοκιμών?!!
το drive το εχει μετρημενο 10.2. Ψαστο στο δικτυο. -
Έχεις και άλλα παραδείγματα που το πραγματικό να είναι 1.8 δευτερόλεπτα κάτω?
Μια μέτρηση? Από το Drive? Αυτό είναι όλο? -
Έχεις και άλλα παραδείγματα που το πραγματικό να είναι 1.8 δευτερόλεπτα κάτω?
Μια μέτρηση? Από το Drive? Αυτό είναι όλο?Πες μου απο που θεωρείς αξιόπιστα για να ψάξω ! Γιατι και αλλη πηγή να βάλω το πιθανότερο ειναι να μην σου κανει!
Πάντως μερικοί έχετε πλακα στο ποσο πολυ τσιμπατε! Και δεν αναφέρομαι σε εσένα φίλε. -
10.4 εδω το0-100 αλλα λογικα δεν μετράει γιατι αυτοι ειναι Ιταλοί και κλέβουν!
http://www.alvolante.it/prova/suzuki-s-cross-ddis -
Αυτοί είναι ακόμα καλύτεροι!
Ρίξανε το 4κινητο κατά 2.6 δεύτερα!
Στην ουσία ο κατασκευαστης επίτηδες θαβει τα αυτοκίνητο.
Τι να πω. -
Αυτοί είναι ακόμα καλύτεροι!
Ρίξανε το 4κινητο κατά 2.6 δεύτερα!
Στην ουσία ο κατασκευαστης επίτηδες θαβει τα αυτοκίνητο.
Τι να πω.Μάλιστα για τον @ουτσο και αυτοι! Σε ξανά ρωτάω ειναι το πρώτο αμάξι που εχει τεσταρισμενο 0-100 ποιο γρήγορο απο αυτο που εχει δηλωθεί?
Η μέτρηση του drive γιατι δεν σου αρεσει ? επειδη δεν πηγαίνει με την θεωρία σου ή επειδη γράφουμε στο τρομερο αυτο φόρουμ των 4τ πρεπει για να ειμαστε αρεστοι να βγάζουμε ολα τα αλλα σκαρτα? εχεις καποια τεκμηρίωση οτι τα νούμερα του drive ειναι οτι νάναι? ή ετσι γουστάρεις και το γράφεις ? -
Πας καλά? Ποια θεωρία μου? Μήπως είχες Skoda ποτέ?
Απλά λέω τι λέει ο κατασκευαστής.
Θες να μου πεις μερικά μοντέλα ακόμα που κάνουν 0-100 1.8 και 2.6 δευτερόλεπτα λιγότερο από το επίσημο?
Είπα εγώ πως είναι τα νούμερα ότι να ναι? Το fanboy που ξύπνησε μέσα σου διαβάζει ότι θέλει?Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
ή επειδη γράφουμε στο τρομερο αυτο φόρουμ των 4τ πρεπει για να ειμαστε αρεστοι να βγάζουμε ολα τα αλλα σκαρτα?Το πέτυχες. Ειδικά εγώ που έχω ανοίξει θέμα εναντίον του ιδρυτή τους και δεν το έχω αγοράσει ποτέ σχεδόν 10 χρόνια.
Βέβαια αν δεν σου αρέσει το forum να ξέρεις πως κανείς δεν σε αναγκάζει να γράφεις.
Υπάρχει πάντα το αντίστοιχο suzuki forum που το SX4 είναι το καλύτερο αμάξι στη διαγαλαξιακή συνομοσπονδία! -
Φίλε angel εγω ανέβασα ενα βιντεακι με διάθεση χιούμορ και μερικοί ταμπελακιδες άρχισαν να χλευάζουν ! Προφανώς το εχουν αναγκη! Στην δουλεια πολλοι εχουν ζόρια απο τα αφεντικα και η κατάσταση στο σπίτι δεν ειναι και η καλυτερη ...ευκαιρία εδω λοιπόν για λίγο ξεδωμα!
SUZUKI SX4 SCROSS