-
Μεγάλες (χιλιομετρικά) κατηφόρες καί ταχύτητα από 4η καί άνω για ρολάρισμα ίσον αυτοκινητόδρομος.
Στον Α7 (Κόρινθος-Καλαμάτα) έχω υπόψη μου δυο-τρια τέτοια σημεία κατάλληλα γιά δοκιμή. Για να δούμε... -
Καλησπέρα.
Σκέφτηκα να αναφέρω κάτι που μου είπαν στο Service αναφορικά με το κιτρίνισμα των φαναριών εμπρός.
Στα δικά μου στα 4 χρόνια, έχουν ενα πολύ αχνό ξεθώριασμα, στο επάνω μέρος, επειδή όλη μέρα το τρώει ο ήλιος. Το ανέφερα στο Service (πιο πολύ για να μάθω τι γίνεται και σε άλλους κατόχους) και μου είπαν ότι αν τους το έλεγα μέσα στα 3 χρόνια, θα έμπαιναν στην εγγύηση για αλλαγή.
Για αυτό το αναφέρω, στην περίπτωση που κάποιος φίλος στο φόρουμ είναι στα 3 χρόνια και έχει κάποιο πρόβλημα με τους προβολεις...
Υ. Γ. από ότι βλέπετε σε αυτό το νήμα, επειδή δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, πρέπει να το γεμίζουμε με κάποιον τρόπο.
-
Groover, η ανώτερη επιφάνεια των φαναριών του δικού μου, στα πέντε χρόνια έχει γίνει χάλια. Σαν αυτοκίνητο δεκαετίας που το τρώει ο ήλιος καθημερινά (έχω garage). Ποιο wd40 χρησιμοποίησες για να περιορίσεις το θόλωμα?
-
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Groover, η ανώτερη επιφάνεια των φαναριών του δικού μου, στα πέντε χρόνια έχει γίνει χάλια. Σαν αυτοκίνητο δεκαετίας που το τρώει ο ήλιος καθημερινά (έχω garage). Ποιο wd40 χρησιμοποίησες για να περιορίσεις το θόλωμα?
Το λάδι για τη σκουριά, το κλασσικό. Ρίχνεις λίγο σε ένα πανί και βλέπεις σε ένα κομμάτι αν ξεθολώσει.
Δεν είναι ο σωστός τρόπος βέβαια, για να ξεθολώσει, θέλει το polish το χοντρό και αλοιφαδορο, που μπορεί να το κάνω κάποτε, αλλά είναι σπάσιμο να το βλέπεις να θολώνει στο πάνω μέρος, συμφωνώ.
-
Βάλε ειδικές μεμβράνες
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Βάλε ειδικές μεμβράνες
Lap, αυτό σκεφτόμουν αλλά θα πρέπει να τα ξεθολώσει πρώτα κάποιος που ξέρει, λογικά αυτός που περνάει και μεμβράνες, έχει εδώ κάποιον που έψαξα, μπορεί να πάω να ζητήσω τιμές..
SUZUKI SX4 SCROSS