-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Καλησπέρα μια απορία ακόμα..Έχεις κάνει κάποιος αναβάθμιση το infontainment system στην τελευταία έκδοση 1850.2 που υποστηρίζει android auto??
ναι, ευκολοτατο ειναι
και παιζει αψογαΝα ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία αναβάθμισης που ακολούθησες ?
- Εχεις προχειρο ενα usb stick τουλαχιστον 16gb
- Το κανεις format με fat32
- Κατεβαζεις απο εδω τη νεα εκδοση http://dl.free.fr/getfile.pl?file=/XIx6S4C9
- Την αποσυμπιεζεις στο root του usb (αν π.χ. το usb ειναι το f: δινεις extract στο f:)
- Πας στο αυτοκινητο. Αν λειτουργουσε οταν μπηκες, σβηνεις τη μηχανη και περιμενεις 5'
- Βαζεις το usb και, αναβεις και ανοιγεις το bosch αν ηταν κλειστο
- Αρχιζει απο μονο του την αναβαθμιση.
- Περιμενεις κανενα 30λεπτο να τελειωσει. Αν κολλησει και ξαναξεκινησει δεν φοβασαι, το αφηνεις να το κανει.
- Οταν τελειωσει και σου γραψει finished, σβηνεις, βγαζεις το usb, περιμενεις 5' και αναβεις
- Εισαι ετοιμος - για να δεις την εκδοση κλπ πατημενο τα γραναζακια 20'
- Για android auto, κατεβασεις το apk απο καπου και οταν εισαι στη συνδεση κινητου, διαλεγεις απο τα γραναζακια android auto. Μπορεις να το κανεις να εχει default το android auto
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=1 ... 60&start=0
αναλυτικα η διαδικασια παρακατω
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=25&t=28478
απλα χρησιμοποιησε το τελευταιο zip που σου δινω παραπανωΣε ευχαριστώ πολύ.
-
Με το την αναβάθμιση στο infontainment system υπάρχει θεμα με την εγγύηση?? Ευχαριστώ και για τις οδηγίες...
-
Ο χρήστης Panos_Choulio έγραψε:
Με το την αναβάθμιση στο infontainment system υπάρχει θεμα με την εγγύηση?? Ευχαριστώ και για τις οδηγίες...μα η διαδικασια που περιγραφεται ειναι για το εργοστασιακα παρεχομενο λογισμικο! και το αρχειο....
εκδοση νεοτερη - που ουτως η αλλως θα σου τη κανουν στο service...για λιγοτερο αγχος, το bosch εχει δυνατοτητα boot ακομη και αν δεν κατσει η αναβαθμιση (π.χ. χαλασμενο usb). απλα πρεπει να επαναληφθει η διαδικασια.
-
https://www.aliexpress.com/item/New-Smart-Auto-OBD-Speed-Lock-Profession-Produce-Car-Door-Lock-Device-for-Suzuki-Vitara-Alivio/32818594585.html
το εκανε φιλος στο vit-club και παιζει αψογα. Με χρονο τοποθετησης 10'...
...αν και μου ειχε παρει μιση ωρα μεχρι να βρω στο 508 πως απενεργοποιειται αυτο το κλειδωμα...
r.s.
ο μεγαλυτρος φοβος του γατου ειναι να μην μπορει να πηδηξει. απο τη κλειδωμενη πορτα. το αλλο οκ, το ξεπερναμε... -
Γάτε ενδιαφέρον φαίνεται.
Εγώ έχω βάλει Module-άκι για αυτόματο ανοιγοκλείσιμο και των 4ων παραθύρων και κλείσιμο παραθύρων+καθρευτών κατά το κλείδωμα.
Το αυτόματο κλείδωμα ήταν, ειλικρινά, το μόνο που μου έλειπε.
Αν το δοκιμάσεις, πες.Υ.Γ. Σου δίνει τις επιπλέον δυνατότητες ενός OBD, σύνδεση με το κινητό, error checking κτλ?
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Γάτε ενδιαφέρον φαίνεται.
Εγώ έχω βάλει Module-άκι για αυτόματο ανοιγοκλείσιμο και των 4ων παραθύρων και κλείσιμο παραθύρων+καθρευτών κατά το κλείδωμα.
Το αυτόματο κλείδωμα ήταν, ειλικρινά, το μόνο που μου έλειπε.
Αν το δοκιμάσεις, πες.Υ.Γ. Σου δίνει τις επιπλέον δυνατότητες ενός OBD, σύνδεση με το κινητό, error checking κτλ?
οχι, δεν εχει πας θρου...
-
Σήμερα με 11200χλμ περίπου η κατανάλωση από 8,5-8,8 έπεσε στα 7,5! Αυτά για μόνο εντός πόλης χλμ. Μάλλον καίει την αφρικανική σκόνη και έπεσε η κατανάλωση! Γάτε έμαθες τίποτα?
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Σήμερα με 11200χλμ περίπου η κατανάλωση από 8,5-8,8 έπεσε στα 7,5! Αυτά για μόνο εντός πόλης χλμ. Μάλλον καίει την αφρικανική σκόνη και έπεσε η κατανάλωση! Γάτε έμαθες τίποτα?μολις παρω απαντησις θα εγγραψω...
βεβαια ολα αφορουν το πετρελαιο - το s εχει πολυ σκληρο στησιμο ουτως ή αλλως - το σκρως δεν ηξεύρω... -
Σήμερα ξανά παρατήρησα πάλι το να τρεμοπαιζει το ρελαντί για λίγα δευτερόλεπτα μόλις το βάζω μπροστά..Όχι παντα όμως και μόνο εάν εάν έχω ώρα να το βάλω μπροστά..Συνήθως πρωί μετά από ακινησία το βράδυ η απόγευμα μετά από ακινησία μεσημέρι..Αν το σβήσω και το ξαναβάλω μπροστά δεν το κάνει.Επισης εάν την ώρα που το κάνει πατήσω γκάζι στρώνει...Αύριο λέω να πεταχτω αντιπροσωπεία γτ με έχει αγχωσει λιγάκι..Η γνώμη σας ??Ξαναπροσπαθω με καθαριστικό μπεκ η πάω για έλεγχο??Έχω 22.500χλμ...
-
Εμένα μου κάνει βρώμικο ντεποζιτο....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε?? Καθαριστικό για μύκητες??
-
Σε εμένα το πρόβλημα ήταν πιο μεγάλο... Πήγα σε συνεργείο και μου το αδειασαν....
-
Είχες τα ίδια συμπτώματα??Στα ποσά χλμ??
-
Μιλάω για ford fiesta με 23000 χλμ. Άλλαξα πρατήριο και αφού το καθάρισα δεν μου έχει συμβεί ξανά από τότε...
-
Ναι όμοια συμπτώματα.
-
Θα γίνω ίσως βαρετός. Με οικονομικούς όρους το καλό καύσιμο έχω διαβάσει πολλάκις εδώ μέσα ότι δεν συμφέρει. Πάντα έβαζα στα αυτοκίνητά μου το καλύτερο που συχνά φαίνεται και ακριβότερο. Με 115000χλμ το ντιζελάκι μου δεν έχει κάνει τσικ.
-
Συμφωνω με τον Σπύρο, καλό πρατηριο εμπιστοσυνης, καλό καυσιμο και καλη συντηρηση
-
Καλημέρα..Μόλις έφυγα από αντιπροσωπεία αλλά λόγω έλλειψης χρόνου κλείσαμε ραντεβού για Δευτέρα..Πετρέλαιο έβαζα πάντα η avin best η eko avio και κάπου κάπου v power... Βέβαια ο μηχανικός μου είπε ότι έχει έρθει οδηγία για αναβάθμιση εγκεφάλου οπότε μπορεί αν είναι από αυτό...Τώρα περισσότερα τη Δευτέρα αν και μου είπε να ότι δεν είναι κάτι σοβαρό ....Ειδωμεν..Σήμερα πάντως δεν μου το έκανε το τρεμοπαιγμα στο ρελαντί...
-
Θα πω κάτι που μπορεί να είναι άσχετο αλλά και σχετικό με το πρόβλημα του φίλου.
Στο αυτοκίνητο του πατέρα μου αλλά και ενός φίλου του (βενζινοκίνητα renault το ενα, το άλλο δεν θυμάμαι), είχαν ένα διάστημα παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα και το αποτέλεσμα ήταν αλλαγή σε ένα εξαρτηματάκι το οποίο χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, ρύθμιζει το ρελαντί στον κινητήρα, δλδ πόσες στροφές θα δουλεύει κτλ, κάτι σαν αισθητήρας. Μπορεί επειδή είναι και ντίζελ ο κινητήρας του φίλου να είναι άσχετο αυτό που γράφω, πάντως τα συμπτώματα ήταν ίδια, όταν τα αμάξια είχαν κινηθεί και γενικά όσο είχαν ζεστό κινητήρα, δεν παρουσίαζαν το πρόβλημα, όταν ήταν κρύα το έκαναν. Του πατέρα μου έφτασε στο σημείο να κάνει τρεμοπαίξιμο στις στροφές και να σβήνει και εκεί πήγε και το άλλαξε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Θα γίνω ίσως βαρετός. Με οικονομικούς όρους το καλό καύσιμο έχω διαβάσει πολλάκις εδώ μέσα ότι δεν συμφέρει. Πάντα έβαζα στα αυτοκίνητά μου το καλύτερο που συχνά φαίνεται και ακριβότερο. Με 115000χλμ το ντιζελάκι μου δεν έχει κάνει τσικ.Εκτός από ειδικά καύσιμα, στυλ 100άρα Shell, όλα τα άλλα καύσιμα διυλίζονται στα τρία (3) όλα κι όλα διυλιστήρια της Ελλάδας (2 Αθήνα και 1 Θεσ/νίκη). Τα ίδια καύσιμα είναι, εκτός από τα πρόσθετα που βάζει μετά η κάθε εταιρεία. Όλα όμως είναι καλά. Τώρα αν ο βενζινάς κάνει λαμογιές είναι άλλο θέμα.
SUZUKI SX4 SCROSS