-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Αν πιέσεις το ταμπλό σε εκείνο το σημείο, το αισθάνεσαι πιο σκληρό (σαν να υπάρχει κάτι από κάτω);Όχι το αντίθετο, πιέζεται πιο εύκολα σαν να μην υπάρχει τίποτα από κάτω. Φαίνεται μόνο όταν ο ήλιος πέφτει υπό γωνία. Δεν το είχα προσέξει μέχρι σήμερα.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Αν πιέσεις το ταμπλό σε εκείνο το σημείο, το αισθάνεσαι πιο σκληρό (σαν να υπάρχει κάτι από κάτω);Ναι, μήπως είναι ο αερόσακος ? Το πιθανολογώ γιατί έτσι περίπου είναι και στα C4, που έχω δει αντίστοιχες φωτογραφίες στο Citroen forum...
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν πιέσεις το ταμπλό σε εκείνο το σημείο, το αισθάνεσαι πιο σκληρό (σαν να υπάρχει κάτι από κάτω);
Ναι, μήπως είναι ο αερόσακος ? Το πιθανολογώ γιατί έτσι περίπου είναι και στα C4, που έχω δει αντίστοιχες φωτογραφίες στο Citroen forum...
Τώρα που το λές και εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι. Απλά είχα συνηθίσει οι αερόσακοι να έχουν εμφανές πλαίσιο
-
Έτσι πρέπει να είναι από κάτω
-
Ο αερόσακος είναι
Δες και στο παρακάτω βίντεο στο 0:33 που ανοίγει ο αερόσακος από εκείνο το σημείο -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν πιέσεις το ταμπλό σε εκείνο το σημείο, το αισθάνεσαι πιο σκληρό (σαν να υπάρχει κάτι από κάτω);
Ναι, μήπως είναι ο αερόσακος ? Το πιθανολογώ γιατί έτσι περίπου είναι και στα C4, που έχω δει αντίστοιχες φωτογραφίες στο Citroen forum...
Ναι, ο αερόσακος συνοδηγού είναι.Το δείχνει και στο manual του Scross (σελ. 2-51 εικ.)
Βέβαια, σε μένα δε φαίνεται -τουλάχιστον μέχρι τώρα,όσες φορές έχω καθαρίσει το ταμπλώ με στεγνό πανί της sonax για εσωτερικό χώρο-
Kαι στην AlfaRomeo (Giulietta) έτσι ήταν (κι εκεί όμως δε φαινόταν το περίγραμμα στο δικό μου,σε αντίθεση όμως με κάποιους άλλους ιδιοκτήτες της). -
Ευχαριστώ
Στο επόμενο γέμισμα θα γράψω πρώτες εντυπώσεις, θετικά αρνητικά και καταναλώσεις (trip και πραγματικές)
-
Ο χρήστης DIMITRIS P έγραψε:
Ρίχνοντας ένα καθάρισμα στο ταμπλό και έτσι όπως έπεφτε το φως παρατήρησα στο επάνω μέρος του ταμπλό να διαγράφεται ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο. Είναι φυσιολογικό?
Αερόσακος;
-
Καποια πραγματακια που παρελαβα προσφατα και επιτελους βρηκα χρονο να τοποθετησω
Στο βαθος φαινεται και ο ταπητας για το πατωμα του πορτ. Εχει και αυτια τα οποια μπαινουν υποτιθεται στα θηκακια αριστερα και δεξια. και λεω υποτιθεται διοτι δεν ειναι σωστα μετρημενα και ετσι δεν μπαινουν . Φαουλ ο κινεζος
[url=https://postimages.org/] -
Ο χρήστης alexos έγραψε:
Καποια πραγματακια που παρελαβα προσφατα και επιτελους βρηκα χρονο να τοποθετησω
Στο βαθος φαινεται και ο ταπητας για το πατωμα του πορτ. Εχει και αυτια τα οποια μπαινουν υποτιθεται στα θηκακια αριστερα και δεξια. και λεω υποτιθεται διοτι δεν ειναι σωστα μετρημενα και ετσι δεν μπαινουν . Φαουλ ο κινεζος
[url=https://postimages.org/]Τι υλικό είναι ο ταπητας(σκαφακι) του πορτ μπαγαζ;Γιατί εγώ που έβαλα το original (δώρο) είναι σαν συνδιασμος χαρτί με πλαστικό (λάστιχο). Φαίνεται ότι με το παραμικρό θα σχισθει. Περίμενα οτι θα ηταμ σκληρό πλαστικο.
-
ειναι μαλακο πλαστικο και φαινεται προς ωρας ποιοτικο
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
ειναι μαλακο πλαστικο και φαινεται προς ωρας ποιοτικοΚατάλαβα το ίδιο θα είναι πολύ μαλακό πλαστικό.....
-
Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του scross βλέπετε το παραλληλογραμο και εσείς ή μόνο σε εμένα φαίνεται ?
Γιατί αν είναι μόνο σε εμένα θα την κάνω την επίσκεψη στην αντιπροσωπία... -
Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του scross βλέπετε το παραλληλογραμο και εσείς ή μόνο σε εμένα φαίνεται ?
Γιατί αν είναι μόνο σε εμένα θα την κάνω την επίσκεψη στην αντιπροσωπία...Και εμένα το ίδιο, αγορασμένο τον Φεβρουάριο.
-
Και μένα μην αγχώνεσαι!
-
Ευχαριστώ, δεν ήταν σημαντικό αλλά να μου φύγει η ιδέα
-
Γιατί αν είναι μόνο σε εμένα θα την κάνω την επίσκεψη στην αντιπροσωπία...Αν κι αρχικά είχα πει πως δεν φαινόταν στο δικό μου, σήμερα που το κοίταξα καλύτερα ως επί τούτω -και ίσως βοήθησε κι ο φωτισμός-,το είδα κι εγώ.Βέβαια,φαίνεται αχνά,αλλά όντως υπάρχει.
Οπότε μην σε προβληματίζει,σε όλους μάλλον έτσι είναι. -
Κατανάλωση στα πρώτα 2865 Km (1.4 boosterjet fwd)
Ο υπολογισμός έγινε με το fuelio (android).
Το 90% των χιλιομέτρων έχουν γίνει Εθνική οδό. Οδήγηση με cruise control 100-120Km/h και στα πρώτα 1000Km με αυξομειώσεις στην ταχύτητα.
Μέση πραγματική 5.94l/100km
Καλύτερη: 5.75 (Bp 95Ron)
Χειρότερη 6.13 (Shell Vpower)Γενικά στα συν του αυτοκινήτου:
- κατανάλωση,
- ρεπρίζ, σβέλτο και ελαφρύ
- αρκετά καλό πάτημα στο δρόμο,
- ικανοποιητικούς χώρους για το μήκος του.
*πολύ καλά φώτα Led - οθόνη απλή στη χρήση και λειτουργική
- εξοπλισμός στα λεφτά του
Στα μείον:
- η αεροδυναμική που είναι εν μέρει λογικό σε ψηλό αυτοκίνητο και σημαίνει αεροδυναμικούς θορύβους στις υψηλές ταχύτητες (>110km/h),
- η ποιότητα των πλαστικών του εσωτερικού που δεν είναι κακή αλλά μέτρια με αποτέλεσμα σε λακούβες ή εγκάρσιες αλλαγές οδοστρώματος να ακούγονται από τώρα κάποια τσικ τσικ και σε πολύ κακό οδόστρωμα και κάποιοι μικροτριγμοί. Σε καλό δρόμο δεν ακούγεται τίποτα. Γενικά πιστεύω ότι έχουν κάνει φάουλ που το επάνω τμήμα του ταμπλό δεν είναι ενιαίο αλλά χωρίζεται σε 3 τμήματα.
-
Πως πετυχαίνετε ρε παιδιά τόσο μικρές καταναλώσεις;
Πάτε με τελική μέχρι 75χλμ/ώρα;Η μικρότερη κατανάλωση που είχα δει ήταν 6.9lt/100km και αυτό στην αρχή που το έστρωνα και πήγαινα σαν χέστης...
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Πως πετυχαίνετε ρε παιδιά τόσο μικρές καταναλώσεις;
Πάτε με τελική μέχρι 75χλμ/ώρα;Η μικρότερη κατανάλωση που είχα δει ήταν 6.9lt/100km και αυτό στην αρχή που το έστρωνα και πήγαινα σαν χέστης...
και εγώ απορώ...(βιτ ες)
με τον μπουστερτζετ ειμαι στα 8.0-8.2
στη πολη 7.5-8.0 και σε εο 9.0-9.5
οκ, ειμαι ψιλο-αμεα αλλα και παλι...
α, και με 100αρα μαλλον μειωνεται....
ερωτηξις:
το cc (το ανταπτίβ), ρυθμιζεται πανω απο 160 στο σου-ξου? στο βιτ παιρνει μεχρι 160, απο κει και πανω δικη σου ευθυνη...R.S.
παντως και το ιμπίθα 1.0 με τα 115 δεν δινει κατω απο 6.5 στον γιο μου και οδηγημενο εκλογικευμενα...οταν το παιρνω, κατι σε 8 φτανει και αυτο - εχει και μια κωμικη οθονη με το αυτοκινητο σε κατι γραμμες, εκο και καλα...τερμα ειναι συνεχεια...στο αλλου, οχι στο καλο....
SUZUKI SX4 SCROSS