-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Έριξα και εγώ παραγγελία για το allgrip 1.4 σε μπλέ. Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η παραλαβή αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του ΙανουαρίουΚαλορίζικο......!!! Με το καλό!
-
Έριξα και εγώ παραγγελία για το allgrip 1.4 σε μπλέ. Δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και η παραλαβή αναμένεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του ΙανουαρίουΚαλορίζικο,καλοτάξιδο και γρήγορη παραλαβή.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ναι, η GL+ έκδοση είναι. Σε αυτή τη τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει αντίπαλος.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ναι, η GL+ έκδοση είναι.Σε αυτή τη τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει αντίπαλος.
Αυτοί, που τους αρέσουν να χαϊδεύουν τα πλαστικά, έχουν άλλη άποψη...
-
Εγώ είμαι πιο ακουστικός τύπος, γι'αυτό προτίμησα το scross
-
[list=][/list]>Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ναι, η GL+ έκδοση είναι. Σε αυτή τη τιμή με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει αντίπαλος.
Είσαι σίγουρος ???Γιατί το αμαξι δεν βλέπεται ασε που το εσωτερικο του ειναι απαράδεκτο...Απορω γιατι το αγορασες???Τι σου αρεσε δεν καταλαβαίνω ???
-
Πάλι καλά που είμαι ακουστικός τύπος λοιπόν
-
Πάλι καλά που είμαι ακουστικός τύπος λοιπόνΣωθηκες... Την τελευταία στιγμη!!!Πάντως εξακολουθώ μετα απο 4 μηνες συμβιωσης με το αμάξι να λεω οτι ειναι εξαιρετικό αυτοκίνητο σε ολους τους τομείς. Επιδοσεις,καταναλωση,οδηγικη συμπεριφορα,τιμη.....και ποιοτητα συναρμογης!!!
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Πάλι καλά που είμαι ακουστικός τύπος λοιπόν
Σωθηκες... Την τελευταία στιγμη!!!Πάντως εξακολουθώ μετα απο 4 μηνες συμβιωσης με το αμάξι να λεω οτι ειναι εξαιρετικό αυτοκίνητο σε ολους τους τομείς. Επιδοσεις,καταναλωση,οδηγικη συμπεριφορα,τιμη.....και ποιοτητα συναρμογης!!!
Και πάλι καλορίζικα τα καινούργια, το μεγαλύτερο μείον του αυτοκινήτου είναι ότι ακόμα και άνθρωποι που έχουν μπει μέσα πολλές φορές, συνεχίζουν να με ρωτάνε ποιο suzuki είναι;
-
Εγώ την σπανιότητα την θεωρώ καλό πράγμα.
-
Καλοταξιδα παλικαρια τα αμαξια σας και καλα χιλιομετρα...Εμενα τα δυο κουφα φιλε Εκτωρα που εχω ακουσει ειναι:ωραιο το αμαξι σου,ποιο μοντελο της Seat ειναι??? και για το χρωμα (crystal lime) σαν εμετος και δεν εχω δει πιο αθλιο χρωμα.Βεβαια εχω ακουσει και ενα κορυφαιο καλο παρκαρω σε hotel στην Αθηνα και βλεπω τον σεκιουριτα να με κοιταει σαν χανος και μου λεει ρε φιλε πλακα μου κανεις μολις το εβλεπα στην τηλεοραση και το βλεπω και μπροστα μου, γαματο αμαξι γαματο χρωμα.Ολα ειναι θεμα γουστου...
-
Άσχετo λίγο αλλά μου θύμησες το θεϊκό που είχα ακούσει από πωλητή στην περσινή έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό, στο περίπτερο της Dacia. Εξηγούσα στον κολλητό μου τι προσφέρει το duster για τα λεφτά του και πόσο vfm είναι. Ο πωλητής στην έκθεση με άκουγε από παραδίπλα και στο τέλος μπαίνει στη συζήτηση με το εξής;
Φίλε έχεις πολύ δίκιο, το αμάξι για τα χρήματα που ζητά είναι πολύ καλό. Αν είχα χρήματα αυτό θα αγόραζα
Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά μου φάνηκε λίγο αστείο. Για μια στιγμή κόλλησα και προσπαθούσα να δω μήπως είμαι σε κανένα περίπτερο της mercedes.
-
Eπέστρεψα μετά από ταξίδι στη Λάρισα.Πλέον στα 2600 συνολικά χλμ.
Τέσσερα άτομα και 3 βαλίτσες στο πορτμπαγκάζ (στην επιστροφή συν 6-7 σακκούλες με διάφορα).
Το αμάξι μας πήγε άνετα και ξεκούραστα για 700χλμ. Η κατανάλωση στο γυρισμό από 6,9 ανέβηκε στο 7,1lt/100km (αλλά το πάτησα πιο συχνά στα 140-150).Η αδερφή μου,είπε -συγκρίνοντας με το QQ energy 1.2 που έχουν με το γαμπρό μου-πως μέσα στη Λάρισα,της φάνηκε λίγο πιο ξερή η αντίδραση πίσω,αλλά στην Εθνική σε στροφές, έγερνε λιγότερο από το QQ. (η ανηψιά μου εκτίμησε δεόντως το πίσω υποβραχιόνιο με τις ποτηροθήκες,έλεγε στην αδερφή μου,'ο μπαμπάς δεν έχει τέτοιο για το νερό μου ).
Κανένα τρίξιμο,ακόμη και για το λίγο που οδήγησα μέσα στην πόλη (και η Λάρισα,όπως κι η Αθήνα,έχουν μηδέν συντήρηση αστικού οδικού δικτύου).Επειδή το ξενοδοχείο που ήμουν,είχε υπόγειο parking με απότομη και στενή ράμπα και με στροφή ~90 μοιρών και συχνά μπορεί να σπίνιαρεις ή να γλιστράς κατά την έξοδο -μου'χει τύχει με προηγούμενο αμάξι-,χρησιμοποίησα το lock κι ανέβηκα μια χαρά.
CC και αυτόματα -Full led-φώτα (ιδίως στα τούνελ της Εθνικής χρήσιμα),λειτούργησαν τέλεια.
Γενικά,όλα πήγαν άψογα ,εκτός από τη σύνδεση για άλλη μια φορά του AndoidAuto που αμέσως μετά από λίγο που ξεκίνησα από Αθήνα,σταμάτησε να λειτουργεί και χρησιμοποίησα πάλι το Navi της Suzuki.Βέβαια,το πρόβλημα είναι μάλλον στο κινητό -κι όχι στην αναβάθμιση του λογισμικού-,γιατί και την άλλη φορά μόλις έκανα επανεγκατάσταση του ΑΑ στο κιν., δούλεψε.Θα δω να κάνω ,εγκατάσταση στο κιν. μια άλλη version του ΑΑ,μήπως και είναι καλύτερα.Εύχομαι καλορίζικα τα νέα scross και πιστεύω θα αποζημιώσει πλήρως τους κατόχους για την αγορά τους!
-
Να σε ρωτήσω panormus πότε το αγόρασες?
-
Ποια είναι η διαδικασία για να κάνεις update την map sd κάρτα ?
-
Να σε ρωτήσω panormus πότε το αγόρασες?Πριν 3μησι μήνες.
Για την map sd card δεν γνωρίζω -προς το παρών- τρόπο αναβάθμισης.Θα πρέπει να αγοράσεις την νεότερη έκδοση κάθε φορά π.χ. έχω του 2016 και είδα στο ίντερνετ πως βγήκε έκδοση 2017.Με το ανάλογο τίμημα,βέβαια.
Εγώ αναβάθμισα -με δική μου ευθύνη- το λογισμικό για να δέχεται ΑΑ, ώστε να έχω google maps στην οθόνη του αυτοκινήτου μέσω κινητού (όμως,όπως είπα παραπάνω, αντιμετωπίζω εννίοτε κάποια θέματα). -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Να σε ρωτήσω panormus πότε το αγόρασες?
Πριν 3μησι μήνες.
Για την map sd card δεν γνωρίζω -προς το παρών- τρόπο αναβάθμισης.Θα πρέπει να αγοράσεις την νεότερη έκδοση κάθε φορά π.χ. έχω του 2016 και είδα στο ίντερνετ πως βγήκε έκδοση 2017.Με το ανάλογο τίμημα,βέβαια.
Εγώ αναβάθμισα -με δική μου ευθύνη- το λογισμικό για να δέχεται ΑΑ, ώστε να έχω google maps στην οθόνη του αυτοκινήτου μέσω κινητού (όμως,όπως είπα παραπάνω, αντιμετωπίζω εννίοτε κάποια θέματα).Λογικά κάτι θα πρέπει να υπάρχει που να την αναβαθμίζει.Γνωρίζουμε μήπως την εταιρεία που βγάζει τους χάρτες για την Suzuki ?
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Πριν 3μησι μήνες.
.Μαζί το πήραμε... Απλα θεωρουσα οτι εγώ εχω λιγα χιλιόμετρα επειδή εχω και δεύτερο αυτοκίνητο για τα καθημερινά..... Αλλα έκανα λάθος... Αν δεν έχεις και δεύτερο τότε το παρακουναω μου φαίνεται
-
Μαζί το πήραμε... Απλα θεωρουσα οτι εγώ εχω λιγα χιλιόμετρα επειδή εχω και δεύτερο αυτοκίνητο για τα καθημερινά..... Αλλα έκανα λάθος... Αν δεν έχεις και δεύτερο τότε το παρακουναω μου φαίνεται
Κι εγώ έχω δεύτερο,για πιο κοντινές μετακινήσεις.
-
Τελικά το παρέλαβα το αυτοκίνητο μετά από έγγραφη αποδοχή της αστοχίας, βεβαίωση αντικατάστασης με νέο ουρανό και μια εκπτωσούλα στην τιμή. Δεν έχω παράπονο ούτε από τον πωλητή, ούτε απο τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπίας. Όλα καλά.
Ερώτηση: Στην οθόνη στο κάτω αριστερά τετραγωνακι μου αναφέρει media αντί για navI. Δεν έχω βάλει sd. Είναι φυσιολογικό ?
SUZUKI SX4 SCROSS