-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Γιατί καράβι; Τα S-Cross στην Ουγγαρία δεν παράγονται;Σωστή ερώτηση αλλά με πμ που μιλούσα με πανόρμους, και το δικό του Σουζουκι έφτασε Πειραιά ίδια μέρα με το δικό μου (Σουιφτ) από Ιαπωνία αν κατάλαβα σωστά. Ενώ και οι διαδιικασίες προετοιμασίας, χρονολογικά συνέπιπταν απόλυτα (διαφορετικοί αντιπρόσωποι) .. λέτε να συγχρονίζουν τις μεταφορές από Ιαπωνία/Ουγγαρία; Ισως να μπορεί να μας απαντήσει ο ίδιος.
-
Έχω την εντύπωση ότι στην Ιαπωνία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η παραγωγή S-Cross αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Ήταν να ξεκινήσεις μετά την Suzuki-Maruti της Ινδίας, τον χειμώνα του 2017 αλλά λέει θα ξεκινήσουν νωρίτερα. Εξάλλου τα S-Cross για Ευρωπαϊκή αγορά, πολύ αμφιβάλλω αν θα έχουν τις ίδιες προδιαγραφές για τα S-Cross της Ιαπωνίας.
Για του λόγου το αληθές
http://indianautosblog.com/2017/06/suzu ... pan-271014 -
Όποιος με το καλό παραλάβει, ας δει λίγο, μπήκε υποστήριξη για Android Auto στο Infotainment;
Είχαν 'υποσχεθεί' ότι θα μπει στα καινούργια μοντέλα. -
Kαλησπέρα παιδιά! Λόγω έκτακτης υποχρέωσης τώρα είδα τα γραφόμενα σας.
Λοιπόν, τα Scross όντως έρχονται από Ουγγαρία,αλλά στην Τεργέστη (Ιταλία) φορτώνονται σε πλοίο κι έρχονται Πειραιά (όπως μου εξήγησε ο αντιπρόσωπος τουλάχιστον).Προφανώς,συνέπεσε το καράβι που ερχόταν από Ιαπωνία με τα swift κι αυτό από Ιταλία με τα vitara και scross να φθάσουν ταυτόγχονα Πειραιά.
alnotas,ναι υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση 2-3 ημερών μέχρι να εκτελωνιστεί και να φθάσει στην αντιπροσωπεία,λόγω φόρτου εργασίας στο τελωνείο και βλάβης της νταλίκας για μια ημέρα.Περίμεναν 5-6 άτομα ακόμα (στο parking είδα Vitara και Ignis κυρίως).Τώρα,μου είπε πινακίδες και παραλαβή Δευτέρα-Τρίτη και λόγω γενεθλίων χθες που ήρθε και πήγα να το δω,μου έκανε εξτρά μικρό δωράκι -εκτός από αυτά που είχαμε συμφωνήσει-και το μπουκαλάκι με το χρώμα για μικροεπιδιορθώσεις γρατζουνιών.
Βάζω και μερικές φώτο (όχι πολύ καλές,είναι από κινητό):[/url] -
-
Oπότε σύμπτωση τα καράβια με τα Σουζούκι
Πάντως και εγώ αυτα που ήδα να ήρθαν στο γκαραζ της αντιπροσωπέιας όταν πήγα να δω το δικό μου προ ημερών, ήταν όλα Ιγκινς, κανα δυο Σελέριο (σωστά; το μικρό)... δε πρόσεξα άλλο Σουιφτ ή Βιταρα ή S-Cross. Πραγματικά θα ήθελα να δω τους αριθμούς πωλήσεων του Σουιφτ μιας και έχω δει μόνο 1 στο δρόμο. Δε ξέρω αλλά κατι μου λέει οτι σε λίγο ίσως να πέσουν οι τιμές του ή να ανεβει ο εξοπλισμός στα πιο οικονομικά μοντέλα.
Καλορίζικο πανόρμους! -
Εγώ πάντως σας πέρασα! Παρέλαβα το s-cross την προηγούμενη Παρασκευή από αντιπρόσωπο της Δυτικής Μακεδονίας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Όποιος με το καλό παραλάβει, ας δει λίγο, μπήκε υποστήριξη για Android Auto στο Infotainment;
Είχαν 'υποσχεθεί' ότι θα μπει στα καινούργια μοντέλα.Το Samsung s5 δεν παίζει, σε αντίθεση με το iPhone 6 που λειτουργεί κανονικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλοταξιδα τα suzuki σας.Να έχετε πάντα ευχάριστα ταξίδια.
Να επαναλάβω εδώ,πως την πρώτη μέρα δεν τρέχουμε σε φίλους και γνωστούς γιατί θα πέσει μάτι,και δεν είναι καλό.
Φεύγουμε 150χλμ σε εθνική οδό με 120χλμ/ωρα MAX ,πάμε σε ενα χωριό και καθόμαστε για 2 ώρες για καφέ,χαζεύοντας απέναντι το αμάξι μας.Επιστροφή αλλά 150χλμ και βουρ για σπίτι.Το ίδιο επαναλαμβάνουμε για 3 φορές τις επόμενες μέρες.Κατόπιν σιγα σιγά μπαίνουμε σε διαδρομές στην πόλη.Και πάλι καλοτάξιδα σε όλους.
-
ΝΟ ΝΟ ΝΟ όλα τα βιβλία χειρισμού και συντήρησης από διάφορους κατασκευαστές που έχουν έρθει στη κατοχή μου γράφουν με τονισμένα γράμματα να αποφεύγεται τα πρώτα χλμ να γίνονται με σταθερή ταχύτητα όπως και τα φρεναρίσματα από υψηλές ταχύτητες αρα πρέπει να αποφεύγεις την εθνική οδό, προσωπικά θα προτιμούσα πόλη αργά το βράδυ σε κεντρικές αρτηρίες ,τα φανάρια που θα σε πιάσουν θα σε κάνουν να δουλέψεις το σασμάν και τον συμπλέκτη, οι ταχύτητες θα είναι άντε μέχρι 80 χλμ οπότε θα στρώσουν καλλίτερα τα φρένα ,θα δουλέψεις τιμόνι από άκρη σε άκρη όπως και ανάρτηση από λακκούβες και λιωμένη άσφαλτο
-
Το σαζμαν θα δουλεψει από αντιπροσωπεία για εθνική οδό και απο εθνική οδό για σπίτι.
Στην εθνική οδό δε κρατάμε σταθερά 120. Αλλαζουμε για 10 λεπτά σε 110, μετά 100 και μετά ξανά 120.
Εννοείται δεν κολλουμε στον μπροστινό για να.αποφεύγουμε απότομα φρεναρίσματα.
Προς Θεού,αποφύγετε πόλη,ειδικά τώρα καλοκαίρι, γιατί το σκοτώνετε πρώτη-νεκρό-πρώτη-νεκρό. -
Αργά το βράδυ είπαμε
1η -2α- 3η-4η ...καμμιά 500 μέτρα σταθερά , φρένα και ξανά από τη αρχή , έτσι στρώνεται σωστά το εργαλείο -
Ντάξει ηρεμήστε, δεν παθαίνουν τίποτα, δεν είναι από ζάχαρη! Απλά ο τρόπος που λέει ο MONMAN2 είναι θεωρητικά σωστότερος.
-
Ξέρει κανείς αν το USB κάτω από το arm-rest είναι USB 2 ή USB 3?
Θέλω να αγοράσω ένα στικάκι 64GB για να έχω όλα μου τα mp3 μόνιμα στο αμάξι και αναρωτιόμουν.
Δεν είναι θέμα χρημάτων για να πάρω ή μη ένα USB 3, απλά καμιά φορά, συσκευές USB 2 δεν τα πάνε καλά με τα 3άρια.Tώρα έριχνα μια ματιά στο manual του infotainment (το βρήκα στο ιντερνετ, σε pdf στα αγγλικά) και στη σελ.23 που λέει για το usb γράφει πως υποστηρίζει συσκευές με usb v 2.0 και οι v 1.0 και 3.0 είναι συμβατές.
Συγκεκριμένα το μεταφέρω αυτολεξεί: ' Devices connected via USB are supported according to USB specification V 2.0.
Devices with USB specification 1.0 and 3.0 are compatible.
Devices without FAT16 / FAT32 file system are not supported.
Hard Disk Drives (HDD) are not generally supported.
USB hubs are not supported.' -
Ευχαριστώ panormus, με γλίτωσες από το να πάρω ένα USB 3, 64GB που κοιτούσα στα 50€.
Πάντως αρκετά περιορισμένων προδιαγραφών το βλέπω. Μόνο Fat32. Όχι σκληροί δίσκοι. WTFΤι λέει, αύριο παραλαμβάνεις;
-
Τι λέει, αύριο παραλαμβάνεις;
Έτσι μου είπε και σήμερα ο πωλητής που μιλήσαμε τηλεφωνικά.Κάτι τελευταίες εκκρεμότητες,αύριο πινακίδες και το μεσημεράκι... βουρ, έτοιμος για δράση!
-
Με το καλό panormus! Εμένα βγηκαν σήμερα πινακίδες και αδεια, αυριο το πρωί παω για ασφάλεια, που ελπίζω να καλύπτει άμεσα το αυτοκίνητο, ωστε να μπορώ να το πάρω απο την αντιπροσπεία.
-
Λοιπόν,παρέλαβα κι εγώ το απογευματάκι το Scross μου (θυμίζω 1.4 GL+ Allgrip).
Oι πολύ πρώτες εντυπώσεις (έκανα μόλις 15km σήμερα από την αντιπροσωπεία-σπίτι)Διαδρομή Λ.Αλιμού-Ποσειδώνος (πολύ κίνηση)-Κηφισός (αρκετά πιο ελεύθερη διαδρομή): Το αμάξι ,όπως το 'χα δοκιμάσει στο td κι ακόμη πιο ικανοποιητικό.Αθόρυβο (αν κι έχω την εντύπωση πως έχει παραφουσκωμένα λάστιχα,θα το δω αύριο πρωί),καλή ποιότητα κύλισης.Δεν διαπίστωσα κάποιο τριγμό (άνοιξα και το παράθυρο στη μέση με ~100-110km/h,χωρίς κάτι το μεμπτό),αρκετά σταθερό στις ανοιχτές καμπές,με πρόθυμο κινητήρα (βέβαια δεν ανέβασα πάνω από 3500 στροφές,αλλά με συχνές όσο γίνοταν αλλαγές στο κιβώτιο),το κιβ.ταχυτήτων λίγο σκληρό και το τιμόνι ελαφρύ (σε σχέση με προηγ. αμάξια που έχω οδηγήσει το ήξερα αν και κάπως βελτιώθηκε σε πιο υψηλή ταχύτητα),αλλά δε θα το έλεγα ασαφές.
Γενικά,-αν και πολύ νωρίς ακόμη- είμαι αρκετά ευχαριστημένος και πιστεύω πως σε περνά από την οδηγική αίσθηση του hatcback,σ'αυτή του crossover με ομαλό τρόπο (πράγμα θετικό για μένα προσωπικά).Θα δούμε και με τον καιρό βέβαια (αν κι η πρώτη εντύπωση πάντα είναι βασική σε πολλά πράγματα)...
-
Καλοτάξιδο με πολλα, καλα και ασφαλη χιλιόμετρα!
Δυνατό αμάξι το scross με αμφιλεγόμενη αισθητική.. αν εσένα σου αρέσει εμάς μας περισσεύει. Αλλωστε το facelift ειναι αρκετά πιο αποδεκτό αισθητικά απο το προηγούμενο.
SUZUKI SX4 SCROSS