-
Δεν θα μπορουσαν να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου!!!
Εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και παααααααρα πολυ καιρο...
-
βασικά και εγώ όταν έγραψα 'νέο Kuga' σκεφτόμουν...what the hell??
-
Το συγκεκριμενο test εγινε αρχες αυγουστου,χωρις βεβαια αυτο να ειναι το νεο kuga,κατα τ'αλλα με 1,5 ευρω μια χαρα βιβλιαρακι ειναι.... και επειδη βιαζεστε παρα πολυ το facelift θα κυκλοφορησει αρχες 2017 στη γερμανια....στην Ελλαδα;υπομονη!!!
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Το συγκεκριμενο test εγινε αρχες αυγουστου,χωρις βεβαια αυτο να ειναι το νεο kuga,κατα τ'αλλα με 1,5 ευρω μια χαρα βιβλιαρακι ειναι.... και επειδη βιαζεστε παρα πολυ το facelift θα κυκλοφορησει αρχες 2017 στη γερμανια....στην Ελλαδα;υπομονη!!!Σίγουρος είσαι? Γιατί εγώ διάβασα για Οκτώβριο και στην Βελμάρ μου είπαν ότι θα έρθουν προς το τέλος 2016 τα πρώτα αυτοκίνητα.
-
πάντως με 180 άλογα να έχεις επιδόσεις που άλλοι έχουν με 130...και πολύ χειρότερη κατανάλωση...και πολύ περισσότερα έξοδα (2λιτρο) και πολύ πιο ακριβό αμάξι...είναι θέμα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
πάντως με 180 άλογα να έχεις επιδόσεις που άλλοι έχουν με 130...και πολύ χειρότερη κατανάλωση...και πολύ περισσότερα έξοδα (2λιτρο) και πολύ πιο ακριβό αμάξι...είναι θέμα...Σε ποιο αυτοκίνητο αναφέρεσαι Βασίλη? Γιατί δεν ξέρω κάποιο άλλο αυτόματο, 4κίνητο με 130ps και σε αυτό το μέγεθος που να έχει αντίστοιχες επιδόσεις.
Σίγουρα πάντως είναι πιο αργό από Χ1 και Tiguan με τα 2λιτρα diesel.
-
Με εξαίρεση το αυτόματο:
Το QQ, λίγο μικρότερο, αλλά 4Χ4, 1600cc με ελάχιστα τέλη και φόρους, τιμή κάποιες χιλιάδες ευρώ κάτω, με ίδιες επιδόσεις και κατανάλωση ακόμη και κάτω από 5 -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Με εξαίρεση το αυτόματο:
Το QQ, λίγο μικρότερο, αλλά 4Χ4, 1600cc με ελάχιστα τέλη και φόρους, τιμή κάποιες χιλιάδες ευρώ κάτω, με ίδιες επιδόσεις και κατανάλωση ακόμη και κάτω από 5To κατάλαβα από την ιπποδύναμη. Συμφωνώ εν μέρη, γιατί:
-
Το Qashqai δεν είναι και πολύ φτηνότερο, περί τις €2.000 (με αντίστοιχο εξοπλισμό) και με το προωθητικό της Ford αυτή τη στιγμή, το Kuga (αν έχει μείνει κανένα), βγαίνει περί €1-1.500 φτηνότερο.
-
Το Kuga είναι αρκετά μεγαλύτερο και βαρύτερο.
-
Το αυτόματο κιβώτιο κάνει μεγάλη διαφορά τόσο στην ευκολία οδήγησης όσο όμως και στις επιδόσεις όσο και στην κατανάλωση.
Βέβαια το Qashqai είναι πολύ πιο όμορφο (για εμένα) και πιο φρέσκο σαν σχέδιο/αυτοκίνητο και σίγουρα κρατάει καλύτερη μεταπωλητική αξία.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το συγκεκριμενο test εγινε αρχες αυγουστου,χωρις βεβαια αυτο να ειναι το νεο kuga,κατα τ'αλλα με 1,5 ευρω μια χαρα βιβλιαρακι ειναι.... και επειδη βιαζεστε παρα πολυ το facelift θα κυκλοφορησει αρχες 2017 στη γερμανια....στην Ελλαδα;υπομονη!!!
Σίγουρος είσαι? Γιατί εγώ διάβασα για Οκτώβριο και στην Βελμάρ μου είπαν ότι θα έρθουν προς το τέλος 2016 τα πρώτα αυτοκίνητα.
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο,αυτα τα διαβασα σε γερμανικα περιοδικα,αλλα θυμαμε το ecosport ολο το περιμενανε(ελλαδα)και μαλλον ειχε χαθει στο δρομο....
-
Μάγκες, αυτά τα πιεσμενα 1,6 diesel με 130,136 μεχρι και 160 άλογα,πόσο αξιόπιστα μπορεί να είναι;
Μεγάλωσα γνωρίζοντας πως ο ιταλός είναι αυτός που ξεζουμιζει τις μηχανές για περισσότερη ιπποδύναμη.Και όμως ο ιταλός βγάζει 1.6 diesel με 120 άλογα max.
Για περισσότερα πρέπει να πας σε διλιτρο.
Αλλάξαν οι εποχές,τι να πω; -
Βασικα εσυ δεν εχεις προσαρμοστει...
-
160 ποιος βγάζει ; 136 η όπελ και 130 η Renault ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Honda.
-
160 δε βγαζει η honda και μια ειδικη εκδοση η nissan με το qq; μπορει και να μπερδευομαι.
Έστω και τα 130 και 136,πολλά δεν είναι απο 1600 κυβικα; -
Καλα η honda με τους 160....δεν τους λογαριάζω, τρέλα πραγματική.Ουτε vtec Βενζίνη να ήταν.
Αυτό που θελω να γράψω είναι πως καλά τα άλογα απο diesel, αλλά να πάνε τα μοτέρ 300 και 400 χιλιάδες χμ απροβλημάτιστα. -
Και η opel εχει 1.6 160 αλογα πετρελαιο twin turbo.
Και η Renault εχει 160ps biturbo 387Nm με μεγαλυτερη ροπη απο τον Honda(350) και απο της Opel(350).
Η Renault ηταν η πρωτη ομως αν δεν κανω λαθος. -
Ένα μπράβο στο Φοίβο που ξέθαψε αυτό το αγαπημένο thread το οποίο μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις στο μυαλό
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
160 δε βγαζει η honda και μια ειδικη εκδοση η nissan με το qq; μπορει και να μπερδευομαι.
Έστω και τα 130 και 136,πολλά δεν είναι απο 1600 κυβικα;μιλάμε πάντα για πετρέλαιο ε; μην μπερδεύουμε τους βενζινοκινητήρες
Οι πιο αποδοτικοί diesel στα 1600cc είναι της honda και της renault με 160ps (της renault όμως δεν έχει μπει ακόμη σε suv...) και ακολουθούν με 136 της Opel και με 130 πάλι της renault. Οι άλλοι έχουν από 120 και κάτω... -
Όπως πολύ σωστά ανέφερε νωρίτερα ο dactilidis.john, υπάρχει και ο αντίστοιχος biturbo της Opel, επίσης με 160 άλογα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όπως πολύ σωστά ανέφερε νωρίτερα ο dactilidis.john, υπάρχει και ο αντίστοιχος biturbo της Opel, επίσης με 160 άλογα.Ομολογώ ότι μου είχε διαφύγει αυτή η πληροφορία!
Πέρασε λίγο στα ψιλά αυτός ο κινητήρας ή μου φαίνεται;;
Μπράβο στην opel!
http://www.kathimerini.gr/859535/galler ... -me-160-ps
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover