-
Το λινκ που εχεις παραθεσει αναφερεται στον παλιο biturbo που φορουσαν τα astra και insignia και ηταν διλιτρος με 195 ιππους. Ο καινουριος ειναι 1.6 με 160.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Το λινκ που εχεις παραθεσει αναφερεται στον παλιο biturbo που φορουσαν τα astra και insignia και ηταν διλιτρος με 195 ιππους. Ο καινουριος ειναι 1.6 με 160.Έχεις δίκιο! Λάθος δικό μου!
Διορθώθηκε! -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ένα μπράβο στο Φοίβο που ξέθαψε αυτό το αγαπημένο thread το οποίο μου φέρνει ωραίες αναμνήσεις στο μυαλόthanks....και εμενα ειναι το αγαπημενο μου....
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
160 δε βγαζει η honda και μια ειδικη εκδοση η nissan με το qq; μπορει και να μπερδευομαι.
Έστω και τα 130 και 136,πολλά δεν είναι απο 1600 κυβικα;μιλάμε πάντα για πετρέλαιο ε; μην μπερδεύουμε τους βενζινοκινητήρες
Οι πιο αποδοτικοί diesel στα 1600cc είναι της honda και της renault με 160ps (της renault όμως δεν έχει μπει ακόμη σε suv...) και ακολουθούν με 136 της Opel και με 130 πάλι της renault. Οι άλλοι έχουν από 120 και κάτω...Και η kia,εδώ και καιρό μάλιστα, εχει 1.6 diesel με 136 ps στο ceed ( άγνωστο γιατι δεν το τον έβαλε και στο sportage).
-
Θα ταιριαζε γαντι στο sportage μια και ο 1.7 που φοραει αποδιδει 115...ισως στο επομενο.
-
Σε λίγο στους δρόμους Tucson 1.7 diesel με 141 άλογα, 7ταχυτο αυτόματο
-
Ποιος θα το φέρει;
-
Υπάρχουν ήδη στο τελωνείο. Αν κλείσει το ντιλ με το Βασιλάκη το αυτοκίνητο θα βγει σύντομα
-
Εμεις παντως (στην τραπεζα που εργαζομαι) ηδη καναμε πολυ ευνοϊκη ρυθμιση των χρεων του Δαβαρη.
-
Θα γίνει αίτηση για το 106 για να γίνει κούρεμα και να πάει η εταιρία στον Βασιλάκη. Μετά θα βγει και το Tucson το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.
-
Αν γίνει αίτηση για να μπει στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, φέξε μου και γλύστρισα πότε θα τελεσιδικήσει....
-
Εχει γινει αιτηση ηδη.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σε λίγο στους δρόμους Tucson 1.7 diesel με 141 άλογα, 7ταχυτο αυτόματοΊσως το πιο όμορφο suv της εταιρίας...μαζί με το ix35 κ από τα ωραιότερα που θα κυκλοφορούν! Είδα ξένα στη Χαλκιδική κ μου άρεσαν παρα πολύ!!
-
Από την άλλη υπάρχει και το νέο sportage το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό
-
Από την άλλη υπάρχει και το νέο sportage το οποίο είναι επίσης εξαιρετικόΑρκετά ακριβό κ με μάσκα...που δημιουργεί αμφιθυμικα συναισθήματα...
-
27000 1.7 diesel και εξοπλισμό πληρέστατο. 115 άλογα, 34 ροπή.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Από την άλλη υπάρχει και το νέο sportage το οποίο είναι επίσης εξαιρετικό
Αρκετά ακριβό κ με μάσκα...που δημιουργεί αμφιθυμικα συναισθήματα...
Σε άλλες αγορές παντως η τιμη ειναι σχεδόν ίδια με το qq 1.5 dci. Δεν το λες ουτε ακριβό ουτε φθηνό.
-
Υπάρχουν ήδη στο τελωνείο. Αν κλείσει το ντιλ με το Βασιλάκη το αυτοκίνητο θα βγει σύντομαΚλασσικό vfm Hyundai ή τιμές στο Θεό;
-
Γιατι να ειναι σε τιμες accent ,αναλογικα παντα, απο τη στιγμη που ειναι εξαιρετικα ανταγωνιστικα πλεον?
-
Το Tucson είναι 2 επίπεδα πάνω από το tiguan σε ποιότητα κατασκευής.
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover