-
Τι έχουμε εδώ ;
Βλέπω που και που στο δρόμο κάποια Ssangyong αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται...πάντως δεν είναι άσχημο εξωτερικά και εσωτερικά. -
φίλτατε...είμαι σίγουρος ότι το γούστο σου είναι καλύτερο από αυτό...
-
Χαχα!Ναι,δεν το έγραψα επειδή με ενδιαφέρει αλλά στα πλαίσια της συζήτησης εδώ καθώς με 16-20.000€ ίσως να ενδιαφέρει κάποιους υποψήφιους αγοραστές.Επίσης επειδή όντως δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τα μοντέλα αυτής της εταιρείας.
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 121880.asp
-
Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει τα δύο suzuki και τα αναμενόμενα kadjar και hrv.
Και εδώ που τα λέμε, αφού περιλαμβάνει το rav4, θα έπρεπε να έχει μέσα και τη crv-άρα και το x-trail!
Emperor, πώς σου φαίνεται αλήθεια το crv; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Και εδώ που τα λέμε, αφού περιλαμβάνει το rav4, θα έπρεπε να έχει μέσα και τη crv-άρα και το x-trail!
Emperor, πώς σου φαίνεται αλήθεια το crv;μεγαλες παραληψεις όντως, εχω παραηρησει και άλλες φορες οτι το autotriti δεν ειναι παντα και τοσο αντικειμενικο
-
Απορω που περιμένετε αντικειμενικοτητα απο περιοδικά του χώρου. Δεδομένου οτι δεν κατασκευάζονται πια αμάξια σκοτωστρες θα εκθειασουν αυτο απο τον οποίο τα παίρνουν. Για αυτό και αγοραζουν όλοι τα ίδια με τη λογική της μυγας και του σκατου.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Emperor, πώς σου φαίνεται αλήθεια το crv;μεγαλες παραληψεις όντως, εχω παραηρησει και άλλες φορες οτι το autotriti δεν ειναι παντα και τοσο αντικειμενικο
Τα Kadjar και HRV δεν έχουν έρθει ακόμη, οπότε είναι λογικό να μην τα έχει συμπεριλάβει, Επίσης, αναφέρει ως όριο τιμής τα 25.000€, οπότε πάλι X-Trail και Rav4 είναι εκτός αν δε κάνω λάθος. Τα Suzuki, έπρεπε να τα έχει βεβαίως.
-
Emperor, πώς σου φαίνεται αλήθεια το crv;Προφανώς υπάρχουν ελλείψεις στο άρθρο, αλλά το ότι κάνει συγκριτικό μεταξύ 5 suv δε σημαίνει ότι μπορεί να τα έχει όλα!
Εάν δλδ πω ότι κάνω συγκριτικό μεταξύ X1, Q3 και πχ XC60 σημαίνει ότι πρέπει να βρω και να συγκρίνω και όλα τα υπόλοιπα της κατηγορίας σώνει και καλά; Καλή η κριτική, αλλά να είναι και καλοπροαίρετη.Το CRV μάλλον έχει γίνει 'αμάξι' με το νέο κινητήρα και λογικά αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για κάποιον που θέλει και χώρους και καλές επιδόσεις. Για οικογενειακό αμάξι και για οδηγό που δεν έχει στο μυαλό του sport οδήγηση (λόγω όγκου και κλίσεων υποθέτω και όχι λόγω δύναμης κινητήρα...) πρέπει να είναι πολύ καλό (δεν το έχω οδηγήσει...). Βέβαια, είναι ακριβό αμάξι και πλησιάζει - ίσως και χτυπάει - την κατηγορία του XC60 από το οποίο παραμένει φτηνότερο (με αυτά τα άλογα).
Προσωπικά, προτιμώ και χρειάζομαι λίγο μικρότερο suv και με πιο sport επιδόσεις...Δε θα βρεθεί κάποιο και για μένα;;
-
Παρακαλείται το μέλος Emperor να μείνει μακριά από την οθόνη του υπολογιστή και να πάψει να γουρλώνει τα μάτια
Όμορφο,ομολογουμένως,θα μπορούσε να ήταν και καλύτεροhttp://www.autoblog.gr/2015/06/02/bmw-x ... ed-photos/
-
Ε ναι αλλά δεν.ειναι δυνατόν να χει μέσα στην σύγκριση μέχρι 25 ένα 2 λίτρο και να μην έχει το scross η το vitara. Αντί να συγκρίνει μήλα με μήλα συγκρίνει την @#/@$@τσα με την βούρτσα....
-
Η φωτογραφία με το λευκό είναι απόλυτα αληθινή. Μόνο σε τέτοια εκτός δρόμου διαδρομή μπορεί να πάει. Το αυτοκίνητο αυτό μόνο για την ΕΟ είναι και για την ΑΟ επίσης. Για offroad ξεχάστε το όσοι το λυμπήζεστε. Αν κάποιος θελει μπέμπα και offroad η Χ3 είναι μονόδρομος.
-
Παρακαλείται το μέλος Emperor να μείνει μακριά από την οθόνη του υπολογιστή και να πάψει να γουρλώνει τα μάτια
Όμορφο,ομολογουμένως,θα μπορούσε να ήταν και καλύτεροhttp://www.autoblog.gr/2015/06/02/bmw-x ... ed-photos/
Μας έκανες ζημιά πρωί πρωί!!! Εγώ δηλώνω fan ήδη... και με 505 λίτρα χώρο αποσκευών;;;
Έρωτας...άντε τώρα να σκέφτεσαι το 35άρι που θα έχει... -
Ώρα για ξεστοκάρισμα tiguan στη VW με όφελος 4500€ για το δίλιτρο πετρελαιοκίνητο κ τελική τιμή 24500€, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... imi-24-500
-
Είναι πολύ καλή περίπτωση! Αν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους φόρους ίσως να άξιζε η αγορά του. Αν γίνουν όσα λένε ίσως να έχει την ίδια αντιμετώπιση με ένα 1600 μετά τον νέο νόμο. ..
-
Είναι πολύ καλή περίπτωση! Αν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους φόρους ίσως να άξιζε η αγορά του. Αν γίνουν όσα λένε ίσως να έχει την ίδια αντιμετώπιση με ένα 1600 μετά τον νέο νόμο. ..Και ποιος σου λεει οτι αν σε 1-2 χρονια δε μαζεψουν τα εσοδα που θελουν δε θα βγει ενας ακομα νεοτερος νομος που θα επαναφερει τη φορολογια στα 2λιτρα; Στην Ελλαδα ζεις.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Είναι πολύ καλή περίπτωση! Αν είχε ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους φόρους ίσως να άξιζε η αγορά του. Αν γίνουν όσα λένε ίσως να έχει την ίδια αντιμετώπιση με ένα 1600 μετά τον νέο νόμο. ..
Και ποιος σου λεει οτι αν σε 1-2 χρονια δε μαζεψουν τα εσοδα που θελουν δε θα βγει ενας ακομα νεοτερος νομος που θα επαναφερει τη φορολογια στα 2λιτρα; Στην Ελλαδα ζεις.
δεν εχεις αδικο....
-
Δυστυχώς, ζούμε σε μια εντελώς ρευστή πολιτική πραγματικότητα, η οποία δεν επιτρέπει οποιονδήποτε λογικό σχεδιασμό. Επειδή η κατάσταση κοντεύει να - αν δεν έχει ήδη - πιάσει 'πάτο', είναι ευκαιρία να αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτό το χάλι που λέγεται Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο (θα ήθελα να βάλλω πολλούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω...) λαός κάτι ελάχιστο έμαθε από τα λάθη της σύγχρονης ιστορίας του και θα αποφασίσει να αλλάξει λίγο ρότα...Αν δε γίνει και τώρα, δε θα γίνει ποτέ...
on topic : αναμονή!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δυστυχώς, ζούμε σε μια εντελώς ρευστή πολιτική πραγματικότητα, η οποία δεν επιτρέπει οποιονδήποτε λογικό σχεδιασμό. Επειδή η κατάσταση κοντεύει να - αν δεν έχει ήδη - πιάσει 'πάτο', είναι ευκαιρία να αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτό το χάλι που λέγεται Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο (θα ήθελα να βάλλω πολλούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω...) λαός κάτι ελάχιστο έμαθε από τα λάθη της σύγχρονης ιστορίας του και θα αποφασίσει να αλλάξει λίγο ρότα...Αν δε γίνει και τώρα, δε θα γίνει ποτέ...on topic : αναμονή!
εγω πιστευω ότι δεν θα γίνει ποτε, επιπλεόν τουτου , θεωρώ ότι έχουμε αυτά που μας αξίζουν.....
-
Δυστυχώς, ζούμε σε μια εντελώς ρευστή πολιτική πραγματικότητα, η οποία δεν επιτρέπει οποιονδήποτε λογικό σχεδιασμό. Επειδή η κατάσταση κοντεύει να - αν δεν έχει ήδη - πιάσει 'πάτο', είναι ευκαιρία να αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτό το χάλι που λέγεται Ελλάδα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο (θα ήθελα να βάλλω πολλούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιον να διαλέξω...) λαός κάτι ελάχιστο έμαθε από τα λάθη της σύγχρονης ιστορίας του και θα αποφασίσει να αλλάξει λίγο ρότα...Αν δε γίνει και τώρα, δε θα γίνει ποτέ...
on topic : αναμονή!
εγω πιστευω ότι δεν θα γίνει ποτε, επιπλεόν τουτου , θεωρώ ότι έχουμε αυτά που μας αξίζουν.....
Συμφωνώ 100% με το δεύτερο που γράφεις...Οφείλω, όμως, μιας και, επιπλέον, έχω δυο κοράκλες να μεγαλώσω, να εξακολουθώ να ελπίζω για το πρώτο...Άλλωστε, 'we are the architects of fate', όπως τραγουδά ένας αγαπημένος μου τραγουδιστής, άρα εναπόκειται σε μας να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο, ο καθένας από το πόστο της δουλειάς του (π.χ. εγώ με το διδάξω σωστά και να δώσω αρχές - όσο μπορώ - στους μαθητές μου) και με τον τρόπο που θα μεγαλώσει τα παιδιά του...
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover