-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γατάκια που να είσασταν και σε κανένα όντως βόρειο μέρος... Πάντως εκεί ψηλά έχει πλάκα που νυχτώνει 11 το βράδυ το καλοκαίρι!Όντως, νυχτώνει τόσο αργά, γκομενάκια, μπύρες, βόλτα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γατάκια που να είσασταν και σε κανένα όντως βόρειο μέρος... Πάντως εκεί ψηλά έχει πλάκα που νυχτώνει 11 το βράδυ το καλοκαίρι!
Όντως, νυχτώνει τόσο αργά, γκομενάκια, μπύρες, βόλτα
Ενώ αν νυχτώσει νωρίς, δεν μπορείς να έχεις γκομενάκια, μπύρες, βόλτα...
Ρε, την παλεύετε; -
Δε εχουν λεφτα για φωτα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γατάκια που να είσασταν και σε κανένα όντως βόρειο μέρος... Πάντως εκεί ψηλά έχει πλάκα που νυχτώνει 11 το βράδυ το καλοκαίρι!
Όντως, νυχτώνει τόσο αργά, γκομενάκια, μπύρες, βόλτα
Ενώ αν νυχτώσει νωρίς, δεν μπορείς να έχεις γκομενάκια, μπύρες, βόλτα...
Ρε, την παλεύετε;Έχει άλλη χάρη και μετά που νυχτώνει πάλι βόλτες έχει
-
Μη βολταρετε αλλο παιδες. ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αυτο το πραμα που ξημερωνει 04.30 το πρωι και δεν εχει πατζουρια ειαι απαλευτο παντως!
κατι κανουν οι κουρτινες αλλα....Σιγά τη διαφορά στην Αυστρία.... ανέβα πιο πάνω να δεις. Είχα ζήσει 1 χρόνο Στοκχόλμη και επειδή από τις 4 το πρωί ήταν ντάλα ο ήλιος (νύχτωνε κατά τις 11 και ακόμα και στις 1 ήταν μπλέ, μαύρος ο ουρανός δεν γινόταν το καλοκαίρι) έκανα την εξής πατέντα. Βρήκα ότι το τζάμι ήταν διπλό (φυσικό αυτό) αλλά και ανοιγόμενο (άνοιγε έτσι ώστε να καταφέρω να περάσω ανάμεσα στα δύο τζάμια μια κουβέρτα.... και έτσι επιτέλους κοιμόμουνα.
Και η Στοκχόλμη είναι σχετικά χαμηλά στη χώρα..... Το χειμώνα βέβαια πίκρα με νύχτα από τις 3 το μεσημέρι....
Σε αυτές τις χώρες έχουν εκτός από κουρτίνες τα black out blinds.
Υπάρχουν βέβαια και κουρτίνες ειδικά φτιαγμένες αδιαπέραστες.
Και τέλος υπάρχουν και εσωτερικά μπατζούρια με πτερύγια ρυθμιζόμενης κλίσης άμα λάχει να' ούμ.... -
Κάπως έτσι είναι τα καλοκαίρια και στη Γλασκώβη και το μόνο πράγμα που με ξυπνάει τα τελευταία χρόνια είναι ο μικρός. Προ παιδιών και να ξυπνούσα ξανακοιμόμουν άμεσα. Μήπως αυτό που λείπει τελικά είναι λίγη κούραση παραπάνω;
Sent from Samsung Mobile
-
22 σελίδες για μετανάστευση στην... Αυστρία...
-
Εκλεισα μια βδομαδα και μου φαινεται οτι ειμαι καιρο, συνηθισα εδω περα, μου φαινονται ολα πιο φυσιολογικα ηδη!
Τα πιτσιρικακια μου να ερθουνε και ολα οκ... αλλα εχουμε δρομο ακομα. -
Με το καλο φιλε..
@Κwsn men
Προφανως δεν εχεις νιωσει το συναισθημα σε μια μεγαλη σχετικα ηλικια (κ οχι στην καυλαντα των 19-20 ετων ως φοιτητης) να χρειαζεται να αλλαξεις ολη τη ζωη σου κ κυριως να αποχωριστεις εστω κ προσωρινα τα παιδια σου.. -
Χθες πήγα στο αεροδρόμιο για να παραλάβω καλό μου φίλο ο οποίος έχει 'μεταναστεύσει' στην Κύπρο. Είδε την γυναίκα και τα παιδιά του από κοντά μετά από 3 μήνες και καταλαβαίνω πως αυτό είναι δύσκολο. Κατά τα άλλα όμως δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι δύσκολο, αφού τακτοποιηθείς (σπίτι, δουλειά κλπ) και μετά.
-
Τι να πω Αλεξανδρε , ελπιζω το εξωτερικο να ειναι μονο για διακοπες για μενα ..
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
22 σελίδες για μετανάστευση στην... Αυστρία...Οι 18 πρέπει να είναι περι δυ κλπ. Λολ
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Με το καλο φιλε..@Κwsn men
Προφανως δεν εχεις νιωσει το συναισθημα σε μια μεγαλη σχετικα ηλικια (κ οχι στην καυλαντα των 19-20 ετων ως φοιτητης) να χρειαζεται να αλλαξεις ολη τη ζωη σου κ κυριως να αποχωριστεις εστω κ προσωρινα τα παιδια σου..Τι βιώματα έχω στην οικογένειά μου δε μπορείς να το ξέρεις, οπότε άσε...
-
Εδω εχω δικαιωμα να παρω αφορολογητο αμαξι, εγω εφερα το δικο μου ομως, το οποιο για να το κανεις register Αυστρια πρεπει να πληρωσεις φορο
Εναλλακτικα μπορω να παραχωρησω το δικαιωμα αφορολογητου και να μου χαριστει ο φορος της εγγραφης
Μετα απο 4 χρονια ξανα αποκτω δικαιωμαΗ αληθεια ειναι οτι στα ακριβα αμαξια ειδα τους καταλογους και οι διαφορες ειαι πολυ μεγαλες (πανω απο 30% σε τελικη τιμη) εφοσον γλυτωνεις ολα αυτα, αλλα και το C5 μου ειναι μια χαρα, λιγα χλμ (~30Κ) και με βολευει πολυ σαν αμαξι
Οποτε θα μια χαρα θα μεινει το citroen και χαλαλι...
Παντως οι περισσοτεροι κανουν χρηση αυτου του benefit και αγοραζουνεΕχω δει πάντως μεσα σε λιγες ημερες 3 Panamera στα στενα εδω γυρω, και αρκετά 'μεγάλα' αμαξια.. Audi R8 κτλ...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
22 σελίδες για μετανάστευση στην... Αυστρία...Που να δεις σε αμερικάνικα φόρουμζ πόσα τόπικς μετανάστευσης υπάρχουνε -από Γουισκόνσιν στην Βόρεια Κορεαλίνα πχ.
-
Εδω εχω δικαιωμα να παρω αφορολογητο αμαξι, εγω εφερα το δικο μου ομως, το οποιο για να το κανεις register Αυστρια πρεπει να πληρωσεις φορο
Εναλλακτικα μπορω να παραχωρησω το δικαιωμα αφορολογητου και να μου χαριστει ο φορος της εγγραφης
Μετα απο 4 χρονια ξανα αποκτω δικαιωμαΗ αληθεια ειναι οτι στα ακριβα αμαξια ειδα τους καταλογους και οι διαφορες ειαι πολυ μεγαλες (πανω απο 30% σε τελικη τιμη) εφοσον γλυτωνεις ολα αυτα, αλλα και το C5 μου ειναι μια χαρα, λιγα χλμ (~30Κ) και με βολευει πολυ σαν αμαξι
Παντως οι περισσοτεροι κανουν χρηση αυτου του benefit και αγοραζουνεΕχω δει πάντως μεσα σε λιγες ημερες 3 Panamera στα στενα εδω γυρω, και αρκετά 'μεγάλα' αμαξια.. Audi R8 κτλ...
To δικαιωμα ειναι γιατι μετακομιζεις στην χωρα ή γιατι δουλευεις στον ΟΗΕ. Ενδεικτικες τιμες;
-
Είναι benefit εδώ στον ΟΗΕ.
Για τιμές δες όποια αντιπροσωπεία θες στο ίντερνετ αλλά με κατάληξη .at έχουν καταλόγους με και χωρίς φόρους. -
Είναι benefit εδώ στον ΟΗΕ.
Για τιμές δες όποια αντιπροσωπεία θες στο ίντερνετ αλλά με κατάληξη .at έχουν καταλόγους με και χωρίς φόρους.Βλεπω brutto 142. Ποσοι ειναι οι φοροι; Παντως τιμες μετα φορων ειναι φωτια!
-
Το ίδιο και σε εμάς λόγω CERN, αλλά το δικαίωμα το έχουν όσοι μένουν Γαλλία
Το ημερολόγιο του μετανάστη