-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
κ εδώ το ίδιο, τα ΣΚ είναι κλασσικό φαινόμενο.
πάντως Γερμανία δεν επιτρέπεται να πλένεις αμάξι Κυριακή, δλδ πλυντήρια κτλ δε λειτουργούν. Λόγω του γεγονότος πως Κυριακή είναι ημέρα αργίας για την Εκκλησία. Επίσης απαγορεύεται να πλένεις με σαπούνια στο δρόμο, δλδ οτιδήποτε χημικό πέφτει κάτω απαγορεύεται...Εγω στο δικο μας υπογειο ντουπλεξ εχω βρει τη χαρα μου καθως εχει θεση για πλησιμο και χρησιμοποιείς οτι θες απο χημικα
Gesendet von meinem ST25i mit Tapatalk 2
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
πάντως Γερμανία δεν επιτρέπεται να πλένεις αμάξι Κυριακή, δλδ πλυντήρια κτλ δε λειτουργούν. Λόγω του γεγονότος πως Κυριακή είναι ημέρα αργίας για την Εκκλησία. Επίσης απαγορεύεται να πλένεις με σαπούνια στο δρόμο, δλδ οτιδήποτε χημικό πέφτει κάτω απαγορεύεται...Εγω στο δικο μας υπογειο ντουπλεξ εχω βρει τη χαρα μου καθως εχει θεση για πλησιμο και χρησιμοποιείς οτι θες απο χημικα
υπογειο ντουπλεξ ? τί είναι αυτό?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο μικρός kilomeater ανακαλύπτει τον κόσμοΣελίδα 33, 14-6-2014:
Όταν σε διαβάζω είναι σαν να βλέπω ένα παιδί να ανακαλύπτει τον κόσμο.
-
Αυστρία
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
υπογειο ντουπλεξ ? τί είναι αυτό?
Υπογειο γκαραζ με θεσεις ντουμπλεξ, αυτες που παρκαρουν δυο αυτοκινητα πανω κατω με υδραυλικες ραμπες, ετσι σε ενα λιγο υπερυψωμενο χωρο παρκαρουν τα διπλασια αυτοκινητα. Αρκετα διαδεδομενα, μαλλον ζεις σε μονοκατοικια ε?
-
Αυτό το ντουπλεξ εμένα δε με βόλεψε καθόλου, για ενάμιση μήνα που το έζησα.
Μάλιστα μια φορά ο μηχανισμός τζαμαρισε και μείναμε με το ..... control στο χέρι -
Κάποτε λέγαμε ότι στην Ελλάδα αντιστοιχεί ένας ιατρός σε 100 κατοίκους, είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί σε μια δεκαετία...
Σε 1:50. Όσο κρατάει η κολώνια της κονόμας και της κοινωνικής αναγνώρισης, τόσο θα τροφοδοτείται η μηχανή.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Κάποτε λέγαμε ότι στην Ελλάδα αντιστοιχεί ένας ιατρός σε 100 κατοίκους, είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί σε μια δεκαετία...
Σε 1:50. Όσο κρατάει η κολώνια της κονόμας και της κοινωνικής αναγνώρισης, τόσο θα τροφοδοτείται η μηχανή.
Σταθερή αξία το γιατριλίκι. Εμείς και η Κούβα βγάζουμε μπόλικους.
-
Το παρακάτω ειναι ενας κήπος που ειναι διπλα σχεδον στο σπίτι μου
The Garden by KiloMeater., on Flickr
Ειναι δημοτικός κηπος, δεν ειναι καμια ατραξιον ιδιαιτερη, τζαμπα μπαινεις και κανεις βολτες.
Εχει και κατι παιδικες χαρές (αλλο κεφάλαιο οι παδικές χαρές τους, θα το αναλύσω καποια στιγμή) , εχει και ενα μαγαζακι με τραπεζακια που σερβιρει καμια μπυρα κανα κρασακι.... εχουνε μια λιμνουλα και γυρω αμμο και ξαπλωστρες θαλασσης...
Απο το τιποτα, μια απλα ηταν εκει, φτιαξανε ενα μικρο παραδεισο που χαιρεσαι να πηγαινεις να περπατας...Γιατι εδω να ειναι ο κανονας και στην Ελλάδα να φαντάζει τοσο δυσκολο να κανουμε αντιστοιχες ενεργειες να ομορφυνουμε τη ζωή μας...
-
Στείλε κάνα φράγκο και θα φτιάξουμε.
-
@kilomeater: Έτσι από περιέργεια βρει αδερφέ, είχες ξαναβγεί ποτέ από τα σύνορα πριν πας στην Αυστρία;
-
πολλες φορες λογω δουλειας, και ευρωπη και US
αλλα ειναι αλλιως οταν πας για τουριστας η για δουλεια, δε πολυδινεις σημασια, χαζευεις , βλεπεις διαφορα ωραια, αλλα μεχρι εκει -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το παρακάτω ειναι ενας κήπος που ειναι διπλα σχεδον στο σπίτι μου
The Garden by KiloMeater., on Flickr
Ειναι δημοτικός κηπος, δεν ειναι καμια ατραξιον ιδιαιτερη, τζαμπα μπαινεις και κανεις βολτες.
Εχει και κατι παιδικες χαρές (αλλο κεφάλαιο οι παδικές χαρές τους, θα το αναλύσω καποια στιγμή) , εχει και ενα μαγαζακι με τραπεζακια που σερβιρει καμια μπυρα κανα κρασακι.... εχουνε μια λιμνουλα και γυρω αμμο και ξαπλωστρες θαλασσης...
Απο το τιποτα, μια απλα ηταν εκει, φτιαξανε ενα μικρο παραδεισο που χαιρεσαι να πηγαινεις να περπατας...Γιατι εδω να ειναι ο κανονας και στην Ελλάδα να φαντάζει τοσο δυσκολο να κανουμε αντιστοιχες ενεργειες να ομορφυνουμε τη ζωή μας...
και τα δικά μας τα μπιτσόμπαρα, το πλατς πλουτς του κύμματος, η μυρωδιά της θάλασσας, οι ψαροταβέρνες, το ουζάκι +++κ.α.
μια χαρά όμορφα είναι -
H παραλια (Φλοισβος, Αλιμος, κλπ) είναι πολύ καλυτερα από τον συγκεκριμενο κηπο συν ότι εχουμε και τον Εθνικο, πεδιο Αρεως κλπ
-
Τι να τον κανεις τον κήπο αν δεν εχεις καλο καιρο να τον απολαύσεις?
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι να τον κανεις τον κήπο αν δεν εχεις καλο καιρο να τον απολαύσεις?Sent from a mobile device
Μια χαρά είναι ο καιρός στην φωτό που πόσταρε ο KiloMeater
Ονειρικό καλοκαίρι, Realzeus από σένα περίμένω στήριξη -
Βασικα να βγεις στην Ελλαδα με 35 βαθμους για βολτα στον κηπο ειναι μαζοχισμος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικα να βγεις στην Ελλαδα με 35 βαθμους για βολτα στον κηπο ειναι μαζοχισμος.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Όπως και με μαύρα σύννεφα, ψυχρα και βροχή.
Υπάρχουν όμως τόσες άλλες μερες, περισσότερες θα έλεγα απ´οτι στις βορειοδυτικές χώρες στις οποίες θα χαρείς βόλτα...
Sent from a mobile device
-
Μια χαρα ειναι η συννεφια και η δροσια. Ιδανικος καιρος για περπατημα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@kilomeater: Έτσι από περιέργεια βρει αδερφέ, είχες ξαναβγεί ποτέ από τα σύνορα πριν πας στην Αυστρία;ως τουρίστας δε μπορείς ποτέ να ζήσεις την πόλη όπως ένας ντόπιος...
πχ πιστεύεις πως ένας που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη θα φάει σωστή μπουγάτσα ή σωστό γύρο? (ωραίο παράδειγμα, ε?! )
Το ημερολόγιο του μετανάστη