-
...ναι, όλη η έγνοια των ομάδων σ' αυτή τη φάση είναι να παίζουν 'θέατρο'!..
-
Ο ήχος μπορεί να έχει χαλάσει κάπως αλλά το θέαμα από άποψης οδήγησης έχει βελτιωθεί σημαντικά!
-
O ήχος δεν υπάρχει βασικά.
Μ'αρέσουν τα μικροντριφτ.
-
-Οι Red Bull αν τερματίσουν την Κυριακή, τις βλέπω μέχρι και βάθρο...
-Πέρυσι ο ταχύτερος γύρος στο FP2 ήταν 1:25.908 (Vettel)
-
Σχεδον σιγουρα παμε για wet quals αυριο. Red Bull δυνατη, Mercedes ακομα πιο δυνατη. Ferrari στο ενδιαμεσο ισως και πισω απο red bull και στα ιδια με Wlliams και Mclaren.
-
Ο χρήστης autosport έγραψε:
07:03 Australian Grand Prix FP2 results:
1 Hamilton (Mercedes) 1m29.625s
2 Rosberg (Mercedes) +0.157s
3 Alonso (Ferrari) +0.507s
4 Vettel (Red Bull) +0.756s
5 Button (McLaren) +0.885s
6 Ricciardo (Red Bull) +0.913s
7 Raikkonen (Ferrari) +1.273s
8 Bottas (Williams) +1.295s
9 Magnussen (McLaren) +1.406s
10 Hulkenberg (Force India) +1.429sαπο FP1
Kimi Raikkonen's programme was interrupted by an ERS-K failure that Ferrari fixed within 25 minutes.απο FP2
05:54 Raikkonen's car is now being pushed back down the pitlane by the marshals.He reports that he can't get first gear, and after initially saying that it was looking at the problem, Ferrari radios him and says 'switch off, there is no way...'
Τα sessions για τον Ιθπανό απροβλημάτιστα απο την άλλη. Μετά και απο την αντιστοιχη αντιδιαστολή στις χειμερινές δοκιμές, μήπως θα επιστρέψουμε στο γκαντέμης-Γκαστόνε?
-
Σε ρυθμούς αγώνα (με άγνωστο βεβαια φορτίο καυσίμου), η Mercedes γύριζε γρηγορότερα απ' όλους, ενώ και η Red Bull δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου άσχημη.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σε ρυθμούς αγώνα (με άγνωστο βεβαια φορτίο καυσίμου), η Mercedes γύριζε γρηγορότερα απ' όλους, ενώ και η Red Bull δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου άσχημη.Το επόμενο, βεβαια, ερώτημα με τόσα προβληματα στους 30-40 γύρους που γράψαν max στα FP, είναι ποιοι θα τερματίσουν αν κάνουν 60....
-
Στο FP1 skysports.com
Hamilton stopped by guard
14/03/14 4:27am
After his Mercedes stopped on track due to a sensor issue, Lewis Hamilton made his way back to the F1 paddock, only to be stopped by an over zealous security guard.
-
Πέρα από τον ήχο - που σε λίγο θα θυμίζουν παπάκι - το σίγουρο είναι ότι προβλήματα θα υπάρξουν στον αγώνα πολλά και ο κουβάς θα είναι μεγάλος. Όποιος καταφέρει να μην έχει, θα κερδίσει. Γι αυτό μπορεί να δούμε ακόμη και το πιο απρόβλεπτο...
-
νταξ θα πεσει πολυ γελιο φετος αυτο ειναι το μονο σιγουρο
-
Προσωπικα ποτε δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια στον ηχο
(Γενικα βλεπω TV με τον ηχο χαμηλα, σε ταινιες, αθλητικα, παντου - ειδησεις δε στο mute - και συνεπως δεν θα χαλαστω για αυτον τον λογο).Αντιθετα, το να μην πηγαινουν τρενο στις στροφες και να απαιτειται προσπαθεια -και λιγο αναποδο- απο τον οδηγο, το βρισκω πολυ θετικο.
-
Συμφωνώ με τον κύριο από πάνω με την διαφορά ότι εμένα μου αρέσει και ο τουρμποήχος.
-
Το άλλο που παρατηρώ τωρα... Massa - Bottas: καλως τα παιδιά, 0-2. Στο FP1 πρακτικά ταυτόσημοι χρόνοι, με τη διαφορά να ανοίγει στο FP2
Που πήγε εκείνο το 2014 rules will favor experienced drivers που έλεγε ο Φιλιππάκος? -
Αν είναι να βγάλουμε και πρωταθλητή ... απλά πέστε το να το ξέρω ... να μην μπώ και το διαβάσω ... θέλω να δώ τους αγώνες ...
-
Παίδες και τα FP τεστ είναι, μην τρελαίνεστε.
Αύριο θα πάρουμε την πρώτη εικόνα. -
Δεν εχω διαβασει τι γραφετε!!!
Αλλα βλεπω προχωρανε οι σελιδες!!!!
Ειπα 1η φορα να κατεβασω και τα fp1 k 2 να τα δω!!!
Φιλακιαααα
-
1-lap pace
Mercedes
Ferrari
RB
Wlliams/Mclaren
Force IndiaRace pace
Mercedes
RB
Ferrari(alonso)
Williams/Mclaren
Force India
Ferrari(kimi)Για τον αγωνα
Τουλαχιστον καποια απο τις 2 μερσεντες θα νικησει και ανετα. Απο εκει και περα η RB (ευχαριστη εκπληξη) παει καρφωτα για βαθρο αν αντεξει βεβαια. Ο αλονσο θα το παλεψει αλλα απο οτι φαινεται στα long runs η φερραρι εχει θεματα (οχι γιατι δεν μπορει να κινηθει στο ρυθμο των μερσεντες ) αλλα γιατι κατι φταει και δεν 'ανοιγουν' το μονοθεσιο οσο πρεπει (καταναλωση, τρωει λαστιχα γρηγοροτερα απο τους αλλους? δεν ξερω).Στο 1-lap pace μπορει να εχουμε κι εκπληξεις .
Ο κιμι απο την αλλη ειναι εξω απο τα νερα του αλλα πιστευω θα στρωσει με τον καιρο. Η ουιλιαμς καλη αλλα οχι τοσο καλη οσο φαινοτανε στα pre-season tests και θα παλεψει με την mclaren. Οι αλλοι λιγο πολυ εκει που τους περιμενα.Για να δουμε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συμφωνώ με τον κύριο από πάνω με την διαφορά ότι εμένα μου αρέσει και ο τουρμποήχος.Στο mute το είχες κι εσύ και σου άρεσε ο 'ήχος';
Όσο για το FP, δεν λέει τίποτα. Θυμάστε εποχές παντοδυναμίας της Ferrari που δεν ήταν μέσα στους 5 πρώτα την Παρασκευή;
-
Ολα τα παραπάνω βγαίνουν από τα τεστς; Γιατί φέτος δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα.
Μπορεί η Μερκ πχ να έχει την ταχύτητα αλλά στα μισά να το ρίξουν στο save fuel για να μην ξεμείνουν ή να υπάρξει κάποια βλάβη. Δεν είναι μόνο ταχύτητα φέτος. Είναι πρώτα αξιοπιστία, μετά οικονομία και μετά ταχύτητα.
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix