-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Θα επέλεγα τον Magnussen.
+1
ασε που ειναι απιστευτα απλος και τυπικος...οντως οπως ειπε ο Μπραντλ ¨λες και τον εχει στειλει η μανα του να παιξει το απογευμα᾽᾽Όντως, κι εμένα έτσι μου φάνηκε όταν τον είδα και τον άκουσα στο podium.
-
-
ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι ο τροπος με τον οποιο πανηγυριζε ο Ροζμπεργκ.
Λες και ειχε παρει το πρωταθλημα,λες και ηταν χωρις αυριο,λες και δεν ειχε νικησει ποτε του.
Πραγματικα μου φανηκε ολιγον....χαζουλης να το πω;εκανε καλη οδηγηση αλλα το αμαξι ηταν φοβερο και δεν εκανε παρα πολλα.
Θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ηταν πιο χαλαρος... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ενα πραγμα που μου εκανε εντυπωση ειναι ο τροπος με τον οποιο πανηγυριζε ο Ροζμπεργκ.
Λες και ειχε παρει το πρωταθλημα,λες και ηταν χωρις αυριο,λες και δεν ειχε νικησει ποτε του.
Πραγματικα μου φανηκε ολιγον....χαζουλης να το πω;εκανε καλη οδηγηση αλλα το αμαξι ηταν φοβερο και δεν εκανε παρα πολλα.
Θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ηταν πιο χαλαρος...Είναι το στιλ του έτσι (δυστυχώς). Και πέρυσι στο Monaco (ακόμη και στο Silverstone) έτσι έκανε μόνο που τώρα βλέπει και το μέλλον πιο αισιόδοξο. Καμία σχέση με τον Rosberg όταν φοράει κράνος (σοβαρός, μετρημένος, ήρεμος).
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ηταν πιο χαλαρος...Καλά, νίκα εσύ τον πρώτο αγώνα της χρονιάς κι ας είσαι πιο χαλαρός.
-
Σάμπως ο Φέττελ καλύτερος είναι που μετά από 50 νίκες χτυπιέται σαν μικρό παιδί; 'YES!!! YES BABY!!! THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT!!! YEEEEEHAAAA!!!'
-
Σύμφωνα με το ESPN η διορία τέλειωσε και η Red Bull δεν έχει καταθέσει επίσημα την έφεση...
ΕΔΙΤ:
Andrew Benson @andrewbensonf1
Red Bull say they have formally submitted their appeal against @danielricciardo's disqualification from the Australian GP -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σάμπως ο Φέττελ καλύτερος είναι που μετά από 50 νίκες χτυπιέται σαν μικρό παιδί; 'YES!!! YES BABY!!! THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT!!! YEEEEEHAAAA!!!'+1000!!....εδώ δίνει όνομα στο μονοθέσιο...
-
Σάμπως ο Φέττελ καλύτερος είναι που μετά από 50 νίκες χτυπιέται σαν μικρό παιδί; 'YES!!! YES BABY!!! THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT!!! YEEEEEHAAAA!!!'Φυσικά! Ο Vettel πέρα από τα τευτονικά γονίδια (=πρέπει πάντα να νικάω), σε κάθε νίκη πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Michael.
Σάμπως ο Φέττελ καλύτερος είναι που μετά από 50 νίκες χτυπιέται σαν μικρό παιδί; 'YES!!! YES BABY!!! THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT!!! YEEEEEHAAAA!!!'+1000!!....εδώ δίνει όνομα στο μονοθέσιο...
Είναι κακό αυτό;;
-
Ορίστε, τα λέει και μόνος του
Ο Rosberg ένιωσε σαν… Vettel -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Σάμπως ο Φέττελ καλύτερος είναι που μετά από 50 νίκες χτυπιέται σαν μικρό παιδί; 'YES!!! YES BABY!!! THAT'S WHAT I AM TALKING ABOUT!!! YEEEEEHAAAA!!!'
+1000!!....εδώ δίνει όνομα στο μονοθέσιο...
Χωρια που καμμιά φορά σκαλίζει και τη μύτη του
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
+1000!!....εδώ δίνει όνομα στο μονοθέσιο...
Χωρια που καμμιά φορά σκαλίζει και τη μύτη του
-
@siber...κάπως έτσι...
Είναι κακό αυτό;Για τις αδερφές όχι,δεν είναι!!
-
-
-
Όσες φορές και αν τον ακούσεις τον ήχο, το ίδιο γελοίος είναι!!!
-
σαν το BD που έχω κάνει
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@siber...κάπως έτσι...
Είναι κακό αυτό;Για τις αδερφές όχι,δεν είναι!!
Είναι καλό να βλέπεις ότι κάποιοι έχουν σωστά κριτήρια 'ανδρισμού'.
-
Πάντως όσοι είδαμε τον πρωτο αγώνα στο Κατάρ του Moto GP ξανα θυμηθήκαμε τι σημαίνει αγώνας με τέρμα το γκάζι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δυστυχώς μονομαχίες όπως του Ρόσσι με τον Μάρκεζ στην Formula 1 δεν θα δούμε καθώς η κατανάλωση καυσίμου θα ειναι η πρωταρχική παράμετρος που θα κρίνει τους αγώνες στους τελευταίους γύρους.
-
Και στο MotoGP έχουν θέμα με την κατανάλωση καυσίμου!
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix