-
Mitsubishi asx diesel
To eides??? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έκανα και t/d, άμεση απόκριση ο κινητήρας όμως έχω την αίσθηση ότι δεν έδινε παραπάνω όταν του ζητούσα, ίσως να φταίει ο χαμηλός κόφτης στις 5000 ή κοντές σχέσεις. Καλή η κύλιση κατά τ'άλλα χωρίς πολλούς θορύβους να περνάνε.Τι περίμενες ρε Δημήτρη με 115 ντιζελομουλάράκια;
δεν έχει μια ποτηροθήκη για τους πίσω επιβάτες
Θα τους αφήνεις να πίνουν καφέδες μέσα στο αυτοκίνητο;
-
Για να σου φαίνονται καλοί και μεγάλοι οι χώροι του v40 και της alfa πρέπει να είσαι το πολύ 1.75 (no offence).
Η τιμή του citroen είναι καλή γιατί ακολουθεί επιθετική τιμολογιακή πολιτική η εταιρεία. Και γιατί δεν θα μπορούσε να είναι στα ίδια επίπεδα με του volvo ή της alfa. Δεν υπάρχει κανένα περίεργο παρασκήνιο, είναι μια vfm επιλογή και μια χαρά για όποιον δεν βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα το sport feeling (τιμόνι, μαλακές αναρτήσεις, γενικά αποκομμένη αίσθηση). -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έκανα και t/d, άμεση απόκριση ο κινητήρας όμως έχω την αίσθηση ότι δεν έδινε παραπάνω όταν του ζητούσα, ίσως να φταίει ο χαμηλός κόφτης στις 5000 ή κοντές σχέσεις. Καλή η κύλιση κατά τ'άλλα χωρίς πολλούς θορύβους να περνάνε.
Τι περίμενες ρε Δημήτρη με 115 ντιζελομουλάράκια;
Αυτό για πού πάει, για το νόμιζα ότι δεν έδινε παραπάνω ή την άμεση απόκριση; Γιατί και το focus έχει 105 αλλά απόκριση χάλια. Μη ξεχνάς ότι έρχομαι από 70hp ατμόσφαιρα
δεν έχει μια ποτηροθήκη για τους πίσω επιβάτες
Θα τους αφήνεις να πίνουν καφέδες μέσα στο αυτοκίνητο;
Ναι, γιατί να μην νιώθουν άνετα; Από το να κρατάνε στο χέρι καφέ/αναψυκτικό καλύτερα να υπάρχει κάποια θέση, μέχρι και ο κουβάς μου έχει μία για τους πίσω
Για να σου φαίνονται καλοί και μεγάλοι οι χώροι του v40 και της alfa πρέπει να είσαι το πολύ 1.75 (no offence).
Η τιμή του citroen είναι καλή γιατί ακολουθεί επιθετική τιμολογιακή πολιτική η εταιρεία. Και γιατί δεν θα μπορούσε να είναι στα ίδια επίπεδα με του volvo ή της alfa. Δεν υπάρχει κανένα περίεργο παρασκήνιο, είναι μια vfm επιλογή και μια χαρά για όποιον δεν βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα το sport feeling (τιμόνι, μαλακές αναρτήσεις, γενικά αποκομμένη αίσθηση).Ε ναι δεν είμαι και κανά ντερέκι
Πρέπει να το βρω όμως και για t/d, θα τσεκάρω αν το 'χουν στην Καβάλας. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ήμαρτον με την εξωτερική εμφάνιση του άσου. Οκ η a-class (και μόνο με το amg πακέτο γιατί οι απλές δείχνουν μέτριες) είναι πανέμορφη (και πανάκριβη).Αλλά αν ο άσος είναι κακάσχημος το κακόμοιρο το civic τι είναι? Ferrari f40?
Φυσικά δεν έχει καμία σχέση ο κώλος του άσου με του polo και γενικά σαν σχέδιο είναι μια χαρά αλλά χρειάζεται χρόνο να το συνηθίσεις. Χώρια που είναι από τα αυτοκίνητα που οι photos το αδικούν. Πλέον μου αρέσει κιόλας
Σε τελική ανάλυση τα αυτοκίνητα είναι σαν τις γυναίκες, αυτήν που γουστάρω εγώ ένας άλλος ούτε να την φτύσει και το αντίστροφο.Εγω παντως πολλες φορες εχω μπερδεψει τον Ασσο με το πολο απο πισω και μακρια (για τα φαναρια μιλαω). Αναφερεται και σε καποια reviews.
Αντιθετα, σε προφιλ μου αρεσει παρα πολυ.
Δεν ειπε κανεις κακασχημος, αλλα εαν τον βαλεις διπλα στην τζουλιετα, τοτε η ιταλιδα τι ειναι; Θεα του Ολυμπου;
Ολα αυτα βεβαια δεν εχουν καμια σημασια, γιατι αυτο ειναι το πιο υποκειμενικο πραγμα σε ενα αυτοκινητο. Ειπα και πριν περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αυτό για πού πάει, για το νόμιζα ότι δεν έδινε παραπάνω ή την άμεση απόκριση;Αυτό πήγαινε στην δύναμη που περίμενες να δεις.
Ναι, γιατί να μην νιώθουν άνετα; Από το να κρατάνε στο χέρι καφέ/αναψυκτικό καλύτερα να υπάρχει κάποια θέση, μέχρι και ο κουβάς μου έχει μία για τους πίσω
Ντάξει, δικό σου είναι το αυτοκίνητο και ότι θέλεις κάνεις. Εγώ πάντως μέχρι νερό επιτρέπω... Άντε και μπύρα ή βότκα. Τα άλλα όλα λεκιάζουν.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εγω παντως πολλες φορες εχω μπερδεψει τον Ασσο με το πολο απο πισω και μακρια (για τα φαναρια μιλαω). Αναφερεται και σε καποια reviews.Αντιθετα, σε προφιλ μου αρεσει παρα πολυ.
Δεν ειπε κανεις κακασχημος, αλλα εαν τον βαλεις διπλα στην τζουλιετα, τοτε η ιταλιδα τι ειναι; Θεα του Ολυμπου;
Ολα αυτα βεβαια δεν εχουν καμια σημασια, γιατι αυτο ειναι το πιο υποκειμενικο πραγμα σε ενα αυτοκινητο. Ειπα και πριν περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψεις τον άσο με το polo. Ο άσος είναι πιο χαμηλός και φαρδύς και γενικά στα μάτια μου δεν υπάρχει επαφή. Τα κωλοφάναρα γενικά μοιάζουν σε αρκετά αυτοκίνητα. Με την λογική σου πρέπει να μπερδεύεις και τα φώτα της alfa με του leon ή του golf (μακρόστενα και τοποθετημένα οριζόντια).
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη όπως μια spider πχ αλλά έχει στυλ και προσωπικότητα. Σε γενικές γραμμές αρέσει στους περισσότερους αλλά υπάρχουν και αρκετοί που δεν τους κάνει κανένα κλικ.
Το σχόλιο για την εμφάνιση το έκανα γιατί δεν βλέπω κανέναν να γράφει κάτι για την σχεδίαση του civic που είναι επιεικώς άσχημο/ αχώνευτο (και με λειτουργικά προβλήματα όπως η ορατότητα πίσω). Αντιθέτως κολλήσαμε στο μοτέρ-διαμάντι που προφανώς δεν έχει κάποιο φοβερό πλεονέκτημα σε σχέση με τους 1.6 των γάλλων ή της bmw και ας είναι ο πιο φρέσκος.
Παρεπιμπτόντως πωλείται ήδη το astra με τον 1.6 και τα 136 άλογα (υπάρχει και με 110). Το έχει οδηγήσει κανείς? -
Εγω παντως πολλες φορες εχω μπερδεψει τον Ασσο με το πολο απο πισω και μακρια (για τα φαναρια μιλαω). Αναφερεται και σε καποια reviews.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδέψεις τον άσο με το polo. Ο άσος είναι πιο χαμηλός και φαρδύς και γενικά στα μάτια μου δεν υπάρχει επαφή. Τα κωλοφάναρα γενικά μοιάζουν σε αρκετά αυτοκίνητα. Με την λογική σου πρέπει να μπερδεύεις και τα φώτα της alfa με του leon ή του golf (μακρόστενα και τοποθετημένα οριζόντια).
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη όπως μια spider πχ αλλά έχει στυλ και προσωπικότητα. Σε γενικές γραμμές αρέσει στους περισσότερους αλλά υπάρχουν και αρκετοί που δεν τους κάνει κανένα κλικ.
Το σχόλιο για την εμφάνιση το έκανα γιατί δεν βλέπω κανέναν να γράφει κάτι για την σχεδίαση του civic που είναι επιεικώς άσχημο/ αχώνευτο (και με λειτουργικά προβλήματα όπως η ορατότητα πίσω). Αντιθέτως κολλήσαμε στο μοτέρ-διαμάντι που προφανώς δεν έχει κάποιο φοβερό πλεονέκτημα σε σχέση με τους 1.6 των γάλλων ή της bmw και ας είναι ο πιο φρέσκος.
Παρεπιμπτόντως πωλείται ήδη το astra με τον 1.6 και τα 136 άλογα (υπάρχει και με 110). Το έχει οδηγήσει κανείς?Μιλας για λογικη σε ενα τελειως υποκειμενικο θεμα, στο οποιο δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ντε και καλα να συμφωνησουμε.
Αλλωστε το θεμα της ομοιοτητας των φαναριων με το Πολο δεν ειναι κατι καινουριο, και αλλοι το εχουν επισημανει.
Θα μπορουσα να αγορασω ανετα το Ασσο για πολλους λογους, δεν θα ηταν ο βασικος ομως η εμφανιση του. Και αν δεις γενικοτερα τα σχολια που εχουν γινει παγκοσμιως για το θεμα της εμφανισης του (και εδωμεσα και αλλου), πολλοι θα συμφωνησουν. Κατα τα αλλα ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο, απο τα καλυτερα της κατηγοριας του για μενα.
-
Το σχόλιο για την εμφάνιση το έκανα γιατί δεν βλέπω κανέναν να γράφει κάτι για την σχεδίαση του civic που είναι επιεικώς άσχημο/ αχώνευτο (και με λειτουργικά προβλήματα όπως η ορατότητα πίσω).Αχώνευτο/ιδιαίτερο ναι, άσχημο είναι υποκειμενική άποψη. Αυτό για την ορατότητα πίσω το παρατήρησα κι εγώ Μα τι μαλακία ειν'τούτη;
Παρεπιμπτόντως πωλείται ήδη το astra με τον 1.6 και τα 136 άλογα (υπάρχει και με 110). Το έχει οδηγήσει κανείς?
Όχι αλλά θέλω, θα τους ξανακυνηγήσω μες στη βδομάδα, έχει και καλή τιμή (20Κ πλούσιος εξοπλισμός). Είναι όμως καινούριος κινητήρας και δεν ξέρουμε τι μπορεί να βγάλει.
-
Γιατί ο κινητήρας του honda έχει γράψει εκατομμύρια χιλιόμετρα?
Δε νομίζω ότι πρέπει να σε αποτρέπει το γεγονός ότι είναι καινούριο το μοτέρ. Η opel -όσο και να μην την χωνεύω γιατί τα αυτοκίνητά της είναι αδιάφορα οδηγικά- είναι αξιόπιστη και ποιοτική εταιρεία και με καλές τιμές. -
Εγω παντως πολλες φορες εχω μπερδεψει τον Ασσο με το πολο απο πισω και μακρια (για τα φαναρια μιλαω). Αναφερεται και σε καποια reviews.
Παρεπιμπτόντως πωλείται ήδη το astra με τον 1.6 και τα 136 άλογα (υπάρχει και με 110). Το έχει οδηγήσει κανείς?Φίλε μου έχεις εμπάθεια με τα honda...όλοι όσοι το οδηγήσαμε από το forum είπαμε τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικά για το μοτέρ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DIESEL...οδηγησέ το πρώτα και μετά πες ότι θες
τα περί εμφάνισης τα παραβλέπω λόγω υποκειμενικού στοιχείου...για μένα η bmw δεν βλέπεται...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...αλλά
η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη??
ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου? -
Οντως, η Αλφα αγγιζει το αντικειμενικα ομορφο. Δυσκολα θα βρεις ανθρωπο που θα πει οτι δεν του αρεσει.
-
+Ελύτης
-
Ο χρήστης dimitrioskosmas έγραψε:
Φίλε μου έχεις εμπάθεια με τα honda...όλοι όσοι το οδηγήσαμε από το forum είπαμε τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικά για το μοτέρ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DIESEL...οδηγησέ το πρώτα και μετά πες ότι θες
τα περί εμφάνισης τα παραβλέπω λόγω υποκειμενικού στοιχείου...για μένα η bmw δεν βλέπεται...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...αλλά
ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου?Όταν βγάλεις τα σχιστομάτικα γυαλιά σου θα δεις ότι δεν έχω καμία εμπάθεια ούτε με τη honda ούτε με καμία άλλη εταιρεία. Ίσα ίσα που την honda την έχω σε υπόληψη. Έγραψα κάπου ότι το μοτέρ του civic δεν είναι καλό? Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν απέχει τόσο πολύ από τα αντίστοιχα καλά ευρωπαικά και ότι είναι παράλογα ακριβό. Ούτε στον άσο καταλαβαίνεις ότι οδηγείς diesel, οδήγησέ τον και μετά τρέξε στην honda να πάρεις με τα ίδια λεφτά το civic, δικαίωμά σου.
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ το όμορφο, έως και ιδιόρυθμο θα χαρακτήριζα το σχέδιό της, ειδικά την μούρη. Μπροστά στο civic είναι La ferrari, for sure -
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ το όμορφο,
Μόνο εγώ βλέπω το περίεργο στο παραπάνω?
-
Φίλε μου έχεις εμπάθεια με τα honda...όλοι όσοι το οδηγήσαμε από το forum είπαμε τα καλύτερα λόγια για το αυτοκίνητο και ειδικά για το μοτέρ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DIESEL...οδηγησέ το πρώτα και μετά πες ότι θες
ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου?Όταν βγάλεις τα σχιστομάτικα γυαλιά σου θα δεις ότι δεν έχω καμία εμπάθεια ούτε με τη honda ούτε με καμία άλλη εταιρεία. Ίσα ίσα που την honda την έχω σε υπόληψη. Έγραψα κάπου ότι το μοτέρ του civic δεν είναι καλό? Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν απέχει τόσο πολύ από τα αντίστοιχα καλά ευρωπαικά και ότι είναι παράλογα ακριβό. Ούτε στον άσο καταλαβαίνεις ότι οδηγείς diesel, οδήγησέ τον και μετά τρέξε στην honda να πάρεις με τα ίδια λεφτά το civic, δικαίωμά σου.
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ το όμορφο, έως και ιδιόρυθμο θα χαρακτήριζα το σχέδιό της, ειδικά την μούρη. Μπροστά στο civic είναι La ferrari, for sureΕγω προσωπικά μια χαρα κατάλαβα οτι οδηγούσα ντίζελ.
-
Να πάτε αλλού να φαγωθείτε Εδώ κάνουμε σοβαρή αντικειμενική έρευνα
-
Η alfa δεν είναι αντικειμενικά όμορφη τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνομαι εγώ το όμορφο, έως και ιδιόρυθμο θα χαρακτήριζα το σχέδιό της, ειδικά την μούρη. Μπροστά στο civic είναι La ferrari, for sureαλλά τι νομίζεις οτι οδηγάς, βανκελ?
-
Δε νομίζω ότι πρέπει να σε αποτρέπει το γεγονός ότι είναι καινούριο το μοτέρ. Η opel -όσο και να μην την χωνεύω γιατί τα αυτοκίνητά της είναι αδιάφορα οδηγικά- είναι αξιόπιστη και ποιοτική εταιρεία και με καλές τιμές.αξιόπιστα είναι τα μάζντα, τα χιουντάι, τα κια, τα οπελ είναι μετριότατα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δε νομίζω ότι πρέπει να σε αποτρέπει το γεγονός ότι είναι καινούριο το μοτέρ. Η opel -όσο και να μην την χωνεύω γιατί τα αυτοκίνητά της είναι αδιάφορα οδηγικά- είναι αξιόπιστη και ποιοτική εταιρεία και με καλές τιμές.αξιόπιστα είναι τα μάζντα, τα οπελ είναι μετριότατα
Η Κλόντια η Σίφερ άλλα λέει!!
Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου