-
@focus84 said in TESLA FORUM:
Όσοι έχετε το Tesla model 3 standard range ποια είναι η πραγματική του αυτονομία;Τα βγάζει τα 400 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες ή μετανιώσατε που δεν δώσατε τα παραπάνω χρήματα για να πάτε στην long range rwd έκδοση;
Καλημέρα. Λίγο καθυστερημένα: το έχω έναν μήνα χωρίς να το έχω φορτίσει στο 100% και άρα χωρίς calibration (δεν έχω βάλει ακόμα φορτιστή). Με αυτό ως δεδομένο, τις 2 φορές που έκανα απόσταση ~200km σε εθνική με max 120km/h, θερμοκρασία ~5°C και 3 ενήλικες επιβάτες, μου έφαγε όντως το 50% της μπαταρίας. Οπότε θεωρώ ότι σε ιδανικές συνθήκες (καιρού) ξεπερνάει τα 400km/h.
Ερώτηση για κατόχους: έχει κανένας τα πατάκια της Tesla; Αξίζουν σε σχέση με τα κινέζικα;
-
@subseven said in TESLA FORUM:
@focus84 said in TESLA FORUM:
Όσοι έχετε το Tesla model 3 standard range ποια είναι η πραγματική του αυτονομία;Τα βγάζει τα 400 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες ή μετανιώσατε που δεν δώσατε τα παραπάνω χρήματα για να πάτε στην long range rwd έκδοση;
Καλημέρα. Λίγο καθυστερημένα: το έχω έναν μήνα χωρίς να το έχω φορτίσει στο 100% και άρα χωρίς calibration (δεν έχω βάλει ακόμα φορτιστή). Με αυτό ως δεδομένο, τις 2 φορές που έκανα απόσταση ~200km σε εθνική με max 120km/h, θερμοκρασία ~5°C και 3 ενήλικες επιβάτες, μου έφαγε όντως το 50% της μπαταρίας. Οπότε θεωρώ ότι σε ιδανικές συνθήκες (καιρού) ξεπερνάει τα 400km/h.
Ερώτηση για κατόχους: έχει κανένας τα πατάκια της Tesla; Αξίζουν σε σχέση με τα κινέζικα;
Είναι ακριβούτσικα. Δες και της taptes που είχα πάρει εγώ.
-
Και ενώ είχα καταλήξει να πάρω το tiguan έρχεται αυτό
Και μπορείς να παραγγείλεις το LR tesla Y
Disruption
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
Και ενώ είχα καταλήξει να πάρω το tiguan έρχεται αυτό
Και μπορείς να παραγγείλεις το LR tesla Y
Disruption
3 μήνες το περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή, δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρια !!
Και σορρυ, αλλά πρέπει να είσαι παρανοϊκός για να πάρεις το τιγκ (ή οτιδήποτε αντίστοιχο), αρκεί να μπορείς να φορτίσεις σπιτι. Κάνεις ταξίδια κάπου νότια ήπειρο και είχαμε δει ότι η διαδρομή βγαίνει άνετα.
TESLA FORUM