-
Τελικα ο νεος αυτο διαλεξε (και πληρωσα).Πρωτες εντυπωσεις,η χαμηλη καταναλωση και η σχεδον μηδενικη επαναφορα του τιμονιου αν στριψεις το τιμονι λιγο.Ο εξοπλισμος παντως πλουσιωτατος.
-
Τελικα ο νεος αυτο διαλεξε (και πληρωσα).Πρωτες εντυπωσεις,η χαμηλη καταναλωση και η σχεδον μηδενικη επαναφορα του τιμονιου αν στριψεις το τιμονι λιγο.Ο εξοπλισμος παντως πλουσιωτατος.
-
Έχει κανείς οδηγήσει τελευταία αυτό το αυτοκίνητο για να πει εντυπώσεις;
-
Στα τόσα πετυχημένα αυτοκινητα της κατηγοριας πως προέκυψε αυτό το 'ξεχασμένο'?!
Κάποτε είδα ένα εδώ πάνω ... -
Ο χρήστης rainmaker130 έγραψε:
Έχει κανείς οδηγήσει τελευταία αυτό το αυτοκίνητο για να πει εντυπώσεις;Το οδήγησα σήμερα. Πολύ αρνητικό το τιμόνι του, ήταν σαν ηλεκτρονικό παιχνίδι. Καλός κινητήρας
-
Καλησπέρα ,
Οδήγησα ένα βενζινοκίνητο ενοικιαζόμενο σε Γερμανία Αυστρία περίπου 900 χιλιόμετρα . Ήταν ολοκαίνουργιο.
Μου φάνηκε πολύ αργό σε αυτοκινητόδρομο και ανηφόρες .Με χειμερινα λάστιχα και esp δεν το φοβηθηκα πουθενά . Στην πόλη απλά παιχνιδάκι, άλλωστε για αυτό προορίζεται !
Το τιμόνι που δεν επαναφέρετε ,μόνο το άμα στρίψεις ελαφρός ,μου άρεσε .Πολύ οικονομικό σε κατανάλωση.
Η ποιότητα του εσωτερικού δεν μου άρεσε και ο κινητήρας αρκετά θορυβώδες .
Δεν νομίζω να το αγόραζα ποτέ. -
Καλησπέρα παίδες. Στην περίπτωση που σας θυμίζω κάτι, είχα δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες για το ότι κοιτούσα να αντικαταστήσω το Daihatsu Cuore μου (μοντ. 2009) λόγω του θέματος με τα λάδια. Τελικά, αποφασίστηκε οικογενειακώς να πάμε σε κάτι καινούριο μέχρι (αυστηρώς) 10.000, επομένως ξανά σε χιλιάρι.
Μέχρι τώρα γέρνω προς το SpaceStar, κυρίως λόγω χώρων (να μην είναι τρύπα για να φεύγουμε και καμιά εκδρομή), τιμής, κατανάλωσης-χαμηλού βάρους, σχεδιασμού/αισθητικής, και 'τζαπάν' μαμάς. Υπάρχει κάποιος/α που να είναι κάτοχος και να μπορούσε να πει δυο λόγια, ή γενικότερα που να γνωρίζει για την εταιρεία και το συγκεκριμένο μοντέλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
-
-
ειμαι υπερηφανος κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου.
εψαξα στην αγορα για καινουργιο αμαξι στην αρχη για μεταχειρισμενο, εφριξα με αυτα που ειδα και μετα το εψαξα σε καινουργιο.
μετα απο απο ενα 6μηνο στη κατοχη μου θα παραθεσω τα θετικα και τα αρνητικα του.
Παμε στα θετικα πρωτα
-
Χωροι για την κατηγορια , το space star ακροβατει μεταξυ Α και Β κατηγοριας εχεις πολυ καλους χωρους με διαφορες μικρο θηκες και ανεση στην οδηγηση το πορτμπαγκαζ χωραει ανετα 2 βαλιτσες μεγαλες.
-
Ανεση στην οδηγηση, ειναι ανετο, δεν ειναι δυσκολο εχει αερα για τον οδηγο στα ποδια και στο καθισμα (καλυτερο απο το yaris).
-
Οικονομικο ναι ειναι πολυ οικονομικο για 1000αρι πολυ χαμηλη καταναλωση, το καλοκαιρι ενδεικτικα με αιρ κοντισιον ανοιχτο στην Εθνικη 5.3 λ στα 100. Οχι και ασχημα.
-
Καλη συναμοργη των πλαστικων και καλης ποιοτητας , καμια σχεση με αλλα μοντελα ποιοτικα πλαστικα και καλη συναμοργη.
+Τιμη σε αυτα λεφτα δεν υπαρχει πιο τιμια προταση που να σου δινει τοσα πολλα το space star ειναι ενα μικρο 'οικογενειακο'
Παμε στα αρνητικα
-
Φτωχος εξοπλισμος πολυ φτωχος εξοπλισμος για τα δεδομενα της εποχης (μιλαμε για την απλη εκδοση) παντα σε συγκριση με τον ανταγωνισμο. Στην απλη εκδοση ξεχαστε οθονες, ξεχαστε navi ξεχαστε ενα σωρο τεχνολογιες μονο τα κλασσικα και Hill Assist αυτα.
-
Αρπαζει πολυ αργα.....λογω οικονομιας στον 1000αρι δεν υπαρχει σπιρταδα.
-
Πολυ φτωχο εσωτερικο κλασικος ιαπωνας πολυ φτωχια μεσα περα απο τα βασικα.
-
Δεν εχει ενα λαμπακι στο ντουλαπακι του αυτοκινητου ουτε στο πορτ παγκαζ θα ηθελα να εχει θα βοηθουσε πολυ.
Αυτα τα πολλα....
-
-
Γεια χαρά, σε ολόκληρη την αγορά!
Θα συμφωνήσω με τις περισσότερες από τις παρατηρήσεις του συμφορουμίτη, αν και δεν είμαι (ακόμα) κάτοχος. Το έκανα όμως ένα καλό, χορταστικό TD πριν λίγες εβδομάδες, και μπορώ να πω ότι η εικόνα που δίνει ο φίλος θεωρώ πως είναι κατατοπιστικότατη και σχεδόν ολοκληρωμένη, συγκριτικά τουλάχιστον με τα όσα αποκόμισα ο ίδιος δια ζώσης.
Να υπερθεματίσω μόνο στο ότι οι χώροι είναι πραγματικά εξαιρετικοί για την κατηγορία, μέχρι πρότινος δεν γνώριζα πως σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να βρω (σε καινούριο) κάτι που να καλύπτει τις εκτός άστεως ανάγκες μου, πόσω μάλλον από μια αρκετά αξιόπιστη και φερέγγυα κατασκευάστρια. Γράφοντας εν προκειμένω 'ανάγκες', εννοώ κάμπινγκ και ολιγοήμερες αποδράσεις, με έναν- το πολύ δύο συνεπιβάτες, χωρίς πολλά-πολλά μπαγκάζια και συμπράγκαλα. Να προσθέσω, επίσης, ότι ο κινητήρας μου έδωσε - για χιλιάρης, έτσι; - την αίσθηση ενός στιβαρού και καλοδεμένου συνόλου, που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος (850κγ- Global Small πλατφόρμα της Μιτσου) εκτίμησα πως είναι επαρκής, τηρουμένων πάντα βέβαια των αναλογιών και των συνθηκών που το μικρό αυτό αυτοκίνητο προορίζεται.
Στα αρνητικά, να προσθέσω το τιμόνι, που όπως έχει τονιστεί πολλάκις, δεν παρέχει καθόλου ικανοποιητική 'πληροφόρηση', κάτι που αναμφίβολα κάνει ιδιαίτερα κακή εντύπωση για την εποχή. Οι αγαπητοί γιαπωνέζοι φίλοι μας έχουν όμως υποσχεθεί πως στο νέο μοντέλο το θέμα έχει αντιμετωπιστεί, όπως επίσης ότι έχει μπει και βελτιωμένη ανάρτηση και νέοι, καλύτεροι τροχοί. Για να δούμε, λίαν συντόμως!
Οικογενειακά θεωρήσαμε, λοιπόν, σοφότερο σε αυτό το σημείο να περιμένουμε το facelift, το οποίο θα είναι εδώ Μάρτιο, ίσως και Φεβρουάριο. Προς το παρόν αναμένουμε, 'εναγωνίως' και ενθουσιωδώς, την επίσημη ενημέρωση για τις τιμές & τον εξοπλισμό! Όπως μας έχει ήδη πληροφορήσει η αντιπροσωπεία, θα έρθουν σίγουρα αμφότερα τα μοτέρ ξανά, και του 1,2 και του 1λτ.
Συνολικά και εν κατακλείδει, το 1000άρι Space Star αναμφισβήτητα δε δρέπει δάφνες μηχανολογικής αρτιότητας και καινοτομιών, σίγουρα δεν είναι για τον ραλλιάρη, τον γκατζετάκια ή για κάποιον που αποζητά φινέτσα, έχει επίσης χτυπητές αδυναμίες (τιμόνι, ανάρτηση, φτωχικό σαλόνι). Δείχνει μέχρι τώρα να είναι μια v-f-m επιλογή για κάποιον που διαθέτει το μίνιμουμ μπάτζετ για καινούριο μοντέλο πόλης, έχει υπέρ του δέοντος καλούς χώρους- δεν είναι μούγκα στη στρούγκα να μην μπορείς να φορτώσεις έναν παλιόφιλο να φύγετε μια εκδρομή, είναι, τελειώνοντας, ένα αξιόπιστο, οικονομικό και οικολογικό αμάξι, όπως καταδεικνύει μεταξύ άλλων και η παρακάτω έρευνα:
https://www.automotivescience.com/pages/2019-study
Καλημέρα σε όλους & καλή χρονιά με υγεία και αγάπη, χαίρετε φίλοι!
-
Στα ίδια (περίπου) χρήματα αλλά σαφώς μεγαλύτερους χώρους βλέπω το Dacia Sandero και με καλύτερο εξοπλισμό το Hyundai i10.
-
Στο ελληνικό σάιτ της MM το νέο Space Star (facelift). Νέες εκδόσεις, τιμές & εξοπλισμοί των γνώριμων 1,2 & 1λτ. τρικύλινδρων
https://www.mitsubishi-motors.gr/cars/space-star
Απορώ ποιος θα το πάρει, σε αυτές τις τιμές, με αυτόν τον ανταγωνισμό. Μιλάμε για φέισλιφτ του φέισλιφτ ενός μοντέλου του 2012. Εμένα κιόλας που μου άρεσε πολύ σχεδιαστικά όταν το πρωτοείδα, αφ' ης στιγμής πληροφορήθηκα τις τιμές του Σαρακάκη, προτίμησα, φυσικά, το νέο i10 1,2.
-
Γεια & χαρά σε όλους τους συμφορουμίτες
Οδήγησε, ή απέκτησε κανείς το facelift, να μας γράψει εντυπώσεις;
Εφόσον το 1000ρι inform plus είναι, απ' ό,τι βλέπω, στα 11400, έχει τελικά, νομίζω, λογική να το σκέφτεται κάποιος.
-
Γεια & χαρά σε όλους τους συμφορουμίτες
Εφόσον το 1000ρι inform plus είναι, απ' ό,τι βλέπω, στα 11400, έχει τελικά, νομίζω, λογική να το σκέφτεται κάποιος.
Όταν το εξαιρετικό Huyndai i10 έχει μόνο 590 ευρώ περισσότερο,μόνο κάποιος παθιασμένος θα πήγαινε στο Mitsou.
-
Εντέλει δεν προλάβαμε χιλιάρι Εντρυ, κλείσαμε όμως μόλις το 1200ρι ΙΝΦΟΡΜ από τις νέες αφίξεις!! Κατασκευής Δεκ. 2020, σε polar white (μη μεταλλικό)
-
Ακόμα καλύτερο!!
-
Ακόμα καλύτερο!!
Ναι δε θα ξαναφέρουν 1000ρι γενικά, μόνο κάποια 1,2. Το δικό μας ήταν το πρώτο & μοναδικό ως τώρα 1200ρι στην ΙΝΦΟΡΜ, έχουν απομείνει μόνο τα αδιανόητα ακριβά των 15Κ (intense)
-
Άντε καλοτάξιδο , θυμάσαι τις διαφορές της entry με την inform?
-
Άντε καλοτάξιδο , θυμάσαι τις διαφορές της entry με την inform?
Ευχαριστώ πολύ φίλε
Η ΕΝΤΡΥ δεν είχε κεντρικό κλείδωμα, ραδιοcd & ηχεία Σοβαρά
-
Και εμεις περιμενουμε το δικο μας 1.2 invite σε wine red pearl απο μερα σε μερα απο παραγγελια Οκτωμβριου. Μου ειχαν πει μεχρι τελος Γεναρη θα εχω πινακιδες και ακομα περιμενω....
Neondreamer τι τιμη σου εδωσαν για το 1.2 inform αν επιτρεπεται?
Mitsubishi Space Star