-
Με το καλο να παραλαβετε και εσεις! Καλα και ασφαλη χλμ ευχομαι!
11800 μου ειχαν δωσει τιμη για το 1.0 inform plus. Εμεις κολλησαμε στο χρωμα γι αυτο καναμε και την υπερβαση και πηγαμε στην invite. Ενα και μοναδικο wine red pearl σε ολοκληρο το καραβι που ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα.
Παντως μας εχουν καθυστερησει πολυ και απο αναβολη σε αναβολη μας πανε....
-
Καλοτάξιδα τ'αμάξια σας!
-
Καλοτάξιδα!
-
Και εμεις περιμενουμε το δικο μας 1.2 invite σε wine red pearl απο μερα σε μερα απο παραγγελια Οκτωμβριου. Μου ειχαν πει μεχρι τελος Γεναρη θα εχω πινακιδες και ακομα περιμενω....
Neondreamer τι τιμη σου εδωσαν για το 1.2 inform αν επιτρεπεται?
Καλησπέρα φίλε Ανδρέα
Καλώς να παραλάβεις, με γεια & καλοτάξιδο! Απροβλημάτιστο για Μιτσου είναι σχεδόν δεδομένο, βάσει ερευνών- σε αντιδιαστολή με τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα των κακών γλωσσών.
11800 κ δώρο συναγερμό (+πατάκια)
-
Ευχαριστούμε θερμά παίδες!
Ομολογουμένως γενναία απόφαση, Ανδρέα, να πάμε για νέο Μιτσυ με αβέβαιο το μέλλον της εταιρείας στην Ευρώπη
-
Καλοτάξιδα να είναι, περιμένουμε εντυπώσεις!!!
-
Ομολογουμένως γενναία απόφαση, Ανδρέα, να πάμε για νέο Μιτσυ με αβέβαιο το μέλλον της εταιρείας στην Ευρώπη
Δεν νομιζω να εχουμε θεμα τουλαχιστον για την 5ετια της εγγυησης. Εξουσιοδοτημενα service θα συνεχισουν να υπαρχουν (λογικα τα ιδια με τωρα) οποτε δεν βλεπω κατι κακο.
-
Neondreamer wrote:
Δεν νομιζω να εχουμε θεμα τουλαχιστον για την 5ετια της εγγυησης. Εξουσιοδοτημενα service θα συνεχισουν να υπαρχουν (λογικα τα ιδια με τωρα) οποτε δεν βλεπω κατι κακο.
Ναι δεν αντιλέγω, απλώς είναι πιο ...ζην επικινδύνως ν' αγοράζεις το 2021 ένα μιτσουμπισι του κουτιού με κορδέλα & περιτύλιγμα, παρά ένα χιουνται ι10 ας πούμε ενδεικτικά
-
andreasg wrote:
Neondreamer wrote:
Ναι δεν αντιλέγω, απλώς είναι πιο ...ζην επικινδύνως ν' αγοράζεις το 2021 ένα μιτσουμπισι του κουτιού με κορδέλα & περιτύλιγμα, παρά ένα χιουνται ι10 ας πούμε ενδεικτικά
Απο την μια πλευρα ναι αλλα και παλι δεν ηταν ανασταλτικος παραγοντας για εμας. Πιο πολυ προβληματιζομαι εγω για τον επισημο εισαγωγεα με αυτα που εχω ακουσει παρα για το οτι η mitsubishi φευγει απο την Ευρωπη. Και εμενα αλλα και της γυναικας μου αφου αυτη θα το εχει και οδηγει μας αρεσε περισσοτερο απο τα υπολοιπα της κατηγοριας. Και ως γνωστον happy wife,happy life!
-
Χωρίς ίχνος πλάκας,το 2017 ήμουν ανάμεσα στο space star και το i10!!!
Κατέληξα στο δεύτερο αν και οριακά μικρότερο,λόγω του αντιπροσώπου και του κόστους συντήρησης που επιβάλλει!
-
Παίδες ένα πρωθύστερο ερώτημα, αυτό που λεν 'στρώσιμο κινητήρα' πώς το κάνουμε;
Δε θα ξαναφέρουν λέει 1000ρι γιατί ο 1,2 βελτιώθηκε από τέλος του 2020 σε καταν/ση & ρύπους
-
Δε θα ξαναφέρουν λέει 1000ρι γιατί ο 1,2 βελτιώθηκε από τέλος του 2020 σε καταν/ση & ρύπους
Ό,τι αναφέρει ο κατασκευαστής στο manual!
-
Neondreamer wrote:
Ό,τι αναφέρει ο κατασκευαστής στο manual!
Καλημέρα, ευχαριστώ!
ΕCI-MULTI που αναφέρεται, τι ρόλο παίζει;
Διαβάζω εδώ κι εκεί ότι είναι πολύ δοκιμασμένο μοτέρ, καθότι μηχανολογικά είναι λέει παλαιολιθικής περιόδου
-
Ας γραψω λοιπον τις πρωτες εντυπωσεις αφου παρελαβα πριν 15 μερες. 1.2 invite σε χρωμα wine red pearl
Καταρχην το χρωμα ειναι απιστευτο,ειδικα στον ηλιο και χαλαλι οι 4 μηνες αναμονη. Μεχρι στιγμης εχει κανει 800 χλμ. Πρωτο θετικο η καταναλωση του. Κινειται απο 4.6 εως 5.5 λιτρα/100 χλμ και πιστευω οτι οταν στρωσει θα πεσει κι αλλο. Ταχυτητα μεχρι 120 χλμ. Το τιμονι του κοβει πολυ,πραγμα βολικο στην κινηση. Επισης πολυ καλη ποιοτητα ηχου απο τα εργοστασιακα ηχεια πραγμα που δεν περιμενα. Για την οθονη δεν μπορω ακομα να πω κατι,δεν εχω προλαβει να ασχοληθω.
Στα αρνητκα τωρα δυσχρηστος υπολογιστης ταξιδιου αφου για να αλλαξεις τις ενδειξεις πρεπει να πατας το κουμπι μηδενισμου των χλμ. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα σπαστικο οταν οδηγεις. Αλλο φαουλ ειναι η βαφη απο την μεσα πλευρα καποιων κομματιων π.χ. το καπο και η ταπα βενζινης. Σαν να εχουν ψεκασει απλα λιγο χρωμα και οσο πιο εσωτερικα πας τοσο λιγοτερο χρωμα εχει. Μονο οταν τα ανοιξεις φαινεται βεβαια,εξωτερικα η ποιοτητα της βαφης ειναι αψεγαδιαστη!
Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης. Να γραψω καποια χλμ ακομα και να ασχοληθω με τον επιπλεον εξοπλισμο και θα επανελθω...
-
Ας γραψω λοιπον τις πρωτες εντυπωσεις αφου παρελαβα πριν 15 μερες. 1.2 invite σε χρωμα wine red pearl
Καταρχην το χρωμα ειναι απιστευτο,ειδικα στον ηλιο και χαλαλι οι 4 μηνες αναμονη. Μεχρι στιγμης εχει κανει 800 χλμ. Πρωτο θετικο η καταναλωση του. Κινειται απο 4.6 εως 5.5 λιτρα/100 χλμ και πιστευω οτι οταν στρωσει θα πεσει κι αλλο. Ταχυτητα μεχρι 120 χλμ. Το τιμονι του κοβει πολυ,πραγμα βολικο στην κινηση. Επισης πολυ καλη ποιοτητα ηχου απο τα εργοστασιακα ηχεια πραγμα που δεν περιμενα. Για την οθονη δεν μπορω ακομα να πω κατι,δεν εχω προλαβει να ασχοληθω.
Στα αρνητκα τωρα δυσχρηστος υπολογιστης ταξιδιου αφου για να αλλαξεις τις ενδειξεις πρεπει να πατας το κουμπι μηδενισμου των χλμ. Δεν ειναι κατι τραγικο αλλα σπαστικο οταν οδηγεις. Αλλο φαουλ ειναι η βαφη απο την μεσα πλευρα καποιων κομματιων π.χ. το καπο και η ταπα βενζινης. Σαν να εχουν ψεκασει απλα λιγο χρωμα και οσο πιο εσωτερικα πας τοσο λιγοτερο χρωμα εχει. Μονο οταν τα ανοιξεις φαινεται βεβαια,εξωτερικα η ποιοτητα της βαφης ειναι αψεγαδιαστη!
Αυτα τα ολιγα μεχρι στιγμης. Να γραψω καποια χλμ ακομα και να ασχοληθω με τον επιπλεον εξοπλισμο και θα επανελθω...
με Γεια φιλε.... καταρχην ειανι καταπληκτικο το χρωμα που πηρες.... και εγω το ζηλευω που δεν υπαρχει σε αλλα αυτοκινητα. Αν θες βαλε και καμια φωτο να το θαυμασουμε.
Μπορειτε οσοι πηρατε να αναφερετε αν εκαναν καμια σοβαρη εκπτωση δεδομενης και της αβεβαιοτητας με την εταιρεια στην Ευρωπη?
-
με Γεια φιλε.... καταρχην ειανι καταπληκτικο το χρωμα που πηρες.... και εγω το ζηλευω που δεν υπαρχει σε αλλα αυτοκινητα. Αν θες βαλε και καμια φωτο να το θαυμασουμε.
Μπορειτε οσοι πηρατε να αναφερετε αν εκαναν καμια σοβαρη εκπτωση δεδομενης και της αβεβαιοτητας με την εταιρεια στην Ευρωπη?
Ευχαριστω πολυ!
Οσον αφορα την εκπτωση μου εκανε 300€ που ειχε η mitsubishi πριν 4 μηνες(δεν ξερω αν ισχυει ακομα),μου εκοψε αλλα 150€ απο την τιμη του χρωματος και μου εκανε δωρο τα φιμε.
-
Καλοτάξιδο. Οδήγησα το παλιο...πριν τα δυο facelift. Θυμαμαι έντονα το ποσο μαλακο κιβωτιο είχε. Άλλαζες σχέση ταχύτητας σαν να είχε αφρό. Μεσα στην πολη ήταν πολύ βολικό.
Εύχομαι καλά χιλιόμετρα και να το χαρείς.
-
Ευχαριστω πολυ Lap. Οντως εχει πολυ μαλακο κιβωτιο ταχυτητων.
-
Ευχές κι από μένα Ανδρέα για καλά ταξίδια, με γεια & χαρά πάντοτε!
Τελικά κατά πώς φαίνεται θα κάνουμε παρέα στο χρώμα, καθότι αναμένω και γω ένα βυσσινί 1200, αλλά σε ΙΝΦΟΡΜ !
-
Ευχές κι από μένα Ανδρέα για καλά ταξίδια, με γεια & χαρά πάντοτε!
Τελικά κατά πώς φαίνεται θα κάνουμε παρέα στο χρώμα, καθότι αναμένω και γω ένα βυσσινί 1200, αλλά σε ΙΝΦΟΡΜ !
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Το χρωμα στον ηλιο ειναι απλα απιστευτο!
Ποτε σου εχουν πει παραδοση?
Mitsubishi Space Star