-
Όλοι ευκατάστατοι είστε και αλλάζετε τα αυτοκίνητα τόσο συχνά; Εγώ ένα αμάξι καινούργιο για να πάρω έγινα 32 χρόνων και το πληρώνω για 4 χρόνια.
-
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Όλοι ευκατάστατοι είστε και αλλάζετε τα αυτοκίνητα τόσο συχνά; Εγώ ένα αμάξι καινούργιο για να πάρω έγινα 32 χρόνων και το πληρώνω για 4 χρόνια.32 είσαι ακόμα! Ποσα θα ήθελες να είχες αλλάξεις μέχρι τώρα;
Και εγώ στα 32 μου ένα αμάξι είχα αγοράσει (πουλώντας αυτό που μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου και βάζοντας και δικά μου λεφτά που με κόπο και σιγά σιγά μάζευα δουλεύοντας για πολύ πολύ λιγότερα από όσα παίρνω τώρα) -
Μέτα από 13 χρονιά απροβλημάτιστης συμβίωσης αποχωρίστηκα το πρώτο μου αμάξι, καθώς σιγά σιγά ξεκίνησε να 'ζητάει' κάτι περισσότερο από αλλαγή λαδιών και μπουζί! Η συμβίωση και με το νέο αυτοκίνητο από αυτό ακριβώς θα εξαρτηθεί και όπως δείχνει, έως τώρα, το μέλλον του μαζί μου είναι αβέβαιο και κάθε μέρα περνάει εξετάσεις! Μόλις το ξεχρεώσω, αν μου δώσει αφορμή και έχω τη δυνατότητα, το βλέπω να παίρνει πόδι! Η 'αφορμή' αφορά και την αντιμετώπιση, επάρκεια και εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όλοι ευκατάστατοι είστε και αλλάζετε τα αυτοκίνητα τόσο συχνά; Εγώ ένα αμάξι καινούργιο για να πάρω έγινα 32 χρόνων και το πληρώνω για 4 χρόνια.
32 είσαι ακόμα! Ποσα θα ήθελες να είχες αλλάξεις μέχρι τώρα;
Και εγώ στα 32 μου ένα αμάξι είχα αγοράσει (πουλώντας αυτό που μου είχε αγοράσει ο πατέρας μου και βάζοντας και δικά μου λεφτά που με κόπο και σιγά σιγά μάζευα δουλεύοντας για πολύ πολύ λιγότερα από όσα παίρνω τώρα)32 λίγα είναι; Εγώ ένα hyundai accent του 2005 είχα αγοράσει από τον αδελφό μου που μου το έδωσε μετά από 3 χρόνια. 2008 το πρώτο μου αμάξι. Από πρόβλημα τίποτα δεν είχε βγάλει και σέρβις με 40 ευρώ έκανα.
-
Είναι λίγο αστεία η όποια ανησυχία για το μετά στην περίπτωση διακοπής της παραγωγής. Να φανταστώ την ίδια ανησυχία θα πρέπει να έχουμε και στην περίπτωση facelift ή αντικαταστασης κάποιου μοντέλου....
Σύμφωνα με περσινή ανακοίνωση της Nissan, προς τα τέλη του 2018 θα υπήρχε facelift. Προφανώς πήρε άκυρο.
Από την άλλη τα τωρινα άρθρα δεν είναι και πολύ λεπτομερή.
Εξαρχής το Pulsar ήταν ουραγός όπως και το Tiida. Στην σκιά του QQ και δεν ήταν και το vfm που θα τραβουσε κόσμο.
Δίπλα του μετά προέκυψαν το νέο Megane και το νέο Leaf στα οποία ελπίζουν πολύ περισσότερο. Η δε περίπτωση του Pulsar Nismo έμεινε σε ένα δύο πρωτότυπα...
Νομίζω οι λόγοι πάνω κάτω είναι εμφανείς πέρα από τις λίγες πωλήσεις.Γενικά πάντως διαπιστώνω δύο πράγματα που πιθανό να ισχύουν.
Η σχέση Renault Nissan μοιάζει όλο και περισσότερο με την Peugeot Citroen. Rip C4, rip Pulsar κλπ. Και σαν αφεντικό η Renault θέλει Micra μέχρι 90hp vs Clio έως RS, καθόλου μικρομεσαίο vs Megane έως RS, καθόλου μεσαίο-μεγάλο vs Talisman κλπ. -
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Όλοι ευκατάστατοι είστε και αλλάζετε τα αυτοκίνητα τόσο συχνά; Εγώ ένα αμάξι καινούργιο για να πάρω έγινα 32 χρόνων και το πληρώνω για 4 χρόνια.Εννοειται πως ειμαστε ευκαταστατοι φιλε Γιαννη, εγω ετσι οπως το βλεπω για το 2020 θα παρω αλλο
-
απο εγκυρη πληροφορια εμαθα οτι η ΕΛ.ΑΣ ενδεχετε να παρει 100 pulsar 50/50 περιπολικα και ασφαλειας
-
Κρατικοδίαιτη κατάσταση
-
λοιπον θελω τα φωτα σας , βρηκα πατημασιες απο γατακι στο κινητηρα και τριχουλες στο μονωτικο στο καπο , υπαρχει κατι που κρεμιεται σαν το αρωματικο στο εσωτερικο η καποιο φις φις γιανα απωθει τα μικρα κατοικιδια ?????
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
λοιπον θελω τα φωτα σας , βρηκα πατημασιες απο γατακι στο κινητηρα και τριχουλες στο μονωτικο στο καπο , υπαρχει κατι που κρεμιεται σαν το αρωματικο στο εσωτερικο η καποιο φις φις γιανα απωθει τα μικρα κατοικιδια ?????Φίλε μου βάλε ένα σκύλο κάτω από το καπό να διώχνει τις γάτες. Χαχα
Πάντως καλύτερα γάτα παρά ποντίκια που μπορεί να σου κάνουν ζημιές τρώγοντας καλώδια -
Ναφθαλίνη
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ναφθαλίνηαυτο που κρεμαμε στις ντουλαπες εννοεις φιλε μου, το εχεις δοκιμασει λογικα
-
Σήμερα έκανα αλλαγή ελαστικών στο pulsar.Michelin energy saver έβαλα σε διάσταση 195/60/16.Τιμή 460ε.
Για να δούμε πως θα πάνε σε σχέση με τα continental που μου έβγαλαν 50000χλμ άνετα. -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Σήμερα έκανα αλλαγή ελαστικών στο pulsar.Michelin energy saver έβαλα σε διάσταση 195/60/16.Τιμή 460ε.
Για να δούμε πως θα πάνε σε σχέση με τα continental που μου έβγαλαν 50000χλμ άνετα.Γιατί δεν πήγες σε 205/55/16???
Δεν θα είχες διαφορές σε κατανάλωση, κοντέρ κλπ και υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις στα μισά λεφτά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Για να δούμε πως θα πάνε σε σχέση με τα continental που μου έβγαλαν 50000χλμ άνετα.Γιατί δεν πήγες σε 205/55/16???
Δεν θα είχες διαφορές σε κατανάλωση, κοντέρ κλπ και υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις στα μισά λεφτά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ακριβως. Με 280 εβαζες τα καλύτερα
-
alexadrinos βιαστηκες και σε προηγουμενα ποστ σε ειπα για τα 205 55 16 οτι με λιγοτερα χρηματα δεν θα ειχες θεμα .
Καλα σε λενε τα παιδια απο 280 - 300 αντε το πολυ 320 ευρω εβαζες πολυ καλυτερες εταιριες και με θετικες ενεργειακες ταυτοτητες.Ας ειναι καλοφορετα, την αλλη φορα τωρα .
-
Ετσι ειναι,τα Efficient grip σε 205/55/16 τα ειχα παρει 250 ευρω πριν κατι μηνες...
Και ο μπατζανακης μου χρυσοπληρωνει κατι 215/50/17 που φοραει το Focus του,και ας τον εχω πρηξει να βαλει 225/45/17 που ειναι τσαμπα....
'Δεν αλλαζω βημα' μου λεει... -
Δεν νομίζω να βιάστηκα,
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου μισό λιτράκι ανα 100 παραπάνω θα το τσίμπαγε το 205/55/16.Αρα λοιπόν μιλάμε για 300 ευρώ στα 50000χλμ επιπλέον.Να πούμε να τσιμπήσει λιγότερο πάμε στα 150 ευρώ.Άρα λοιπόν πληρώνω παραπάνω τώρα τα γλυτώνω όμως στην διάρκεια.Πάμε στα άλλα.
Με 205 καλύτερο κράτημα,καλύτερη τελική,ποιο 'Βαρύ' και μισό πόντο κάτω λόγω χαμηλότερου προφίλ.
Με 195 καλύτερο ρεπριζ επιταχύνσεις μικρότερη τελική χειρότερο κράτημα.
Πάμε στο σκεπτικό μου τωρα,σαν τιμή για μένα θα βγει το ίδιο από κει και πέρα προτίμησα επιτάχυνση από τελική.Όυτως η άλλως πάνω από 160 δεν έχει πάει ποτέ.Το λάστιχο έτσι και αλλιώς είναι βαρύ.Έχουμε αναφέρει χτυπηματα και τερματισμό ανάρτησης.Γιατί να το επιβαρύνω επιπλέον;Μετά μισί πόντο κάτω κάτι λέει με την ποδιά μπροστά ειδικάέχω βαρεθεί να βρίσκω οπότε και το μισο ποντάκι μετράει για μένα.Κράτημα θα το ήθελα αλλά δεν είμαι και ο γρήγορος οδηγός για να ζητήσω το κάτι παραπάνω.Νομίζω είναι καθαρα θέμα επιλογών. -
Βρε παιδιά υπάρχουν ελαστικά που αντέχουν 50.000 χλμ ;
Και σε πόσο χρονικό διάστημα;Νομίζω πως μετά από 35.000 έχει χαθεί το 50% της απόδοσης τους.
Και τα ελαστικά μαζί με τα φρένα είναι τα σημαντικότερα αναλώσιμα σε ένα αυτοκίνητο , πρέπει να βρίσκονται πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για λόγους ασφαλείας.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ετσι ειναι,τα Efficient grip σε 205/55/16 τα ειχα παρει 250 ευρω πριν κατι μηνες...
Και ο μπατζανακης μου χρυσοπληρωνει κατι 215/50/17 που φοραει το Focus του,και ας τον εχω πρηξει να βαλει 225/45/17 που ειναι τσαμπα....
'Δεν αλλαζω βημα' μου λεει...οντως τα 225 45 17 σε focus ειναι φθηνοτερα απο τα 215 50 17 το γνωριζω απο ξαδερφο προσφατα εβαλε τα michelin primace 4 470ευρω
Nissan Pulsar