-
Εχεις δικιο ,ειναι πολυ καλο και αθορυβο,τραβαει καλα με τεσσερα ατομα δηλ. δεν ειχα θεμα,το μονο που με προβληματιζει ειναι το κιβωτιο που θελει συνεχεια αλλαγες.Κατα τα αλλα πολυ καλο, απο καταναλωση γυρω στα 7 λιτρα,με ελαφρο ποδι.{αδεια κυκλοφοριας , δεν δεινουν αυτο το πρασινο πια?Ενα απλο χαρτι μου δωσανε...]
Α και δεν τρίζει τιποτα...
-
Ένα απλό χαρτί πήρα και γω και όλοι νομίζω πλέον.Ξεμείναμε και από χαρτί
Ναι αυτό με τις αλλαγές με κουράζει και μένα περισσότερο θα λέγα μια και προέρχομαι από αυτοκίνητο με cvt.Επίσης έχει λίγο βαρύ συμπλέκτη.Κοίταζα τις πωλήσεις,καλά πουλάει αν αναλογιστείς την εποχή και ότι το επισκιάζει το qq. -
Ναι θα πουληση πιστευω ειναι σχετικα φθηνο και με χωρους...
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Ναι αυτό με τις αλλαγές με κουράζει και μένα περισσότερο θα λέγα μια και προέρχομαι από αυτοκίνητο με cvt.Επίσης έχει λίγο βαρύ συμπλέκτη.Κοίταζα τις πωλήσεις,καλά πουλάει αν αναλογιστείς την εποχή και ότι το επισκιάζει το qq.Όλοι με χαρτί ειμαςτε εκτός αν ζητησετε κανονική άδεια λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό.
Θεωρώ και εγω οτι το pulsar θα πουλήσει, όμορφο μπροστά ειναι, οικονομικό, αν δεν τρίζει όπως το Qq, γιατι οχι; -
Παντως προς το παρον δεν εχω δει να κυκλοφορουν πολλα στο δρομο
Σιγουρα κερδίζει σε ονομα εταιρειας και χώρους που εχει τους μεγαλύτερους στην κατηγορια
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Ναι αυτό με τις αλλαγές με κουράζει και μένα περισσότερο θα λέγα μια και προέρχομαι από αυτοκίνητο με cvt.Επίσης έχει λίγο βαρύ συμπλέκτη.Κοίταζα τις πωλήσεις,καλά πουλάει αν αναλογιστείς την εποχή και ότι το επισκιάζει το qq.Τι επισκιάζεται απο το qq... Όσοι το βλέπουν είναι σίγουροι οτι είναι το qq και όταν τους λεω οτι λέγεται pulsar με κοιτάνε σαν εξωγήινο και δεν το εχουν ακούσει ποτε κλπ...
-
Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα χαμηλωμένο QQ λόγω ομοιοτήτων στην εμφάνιση τους, αλλα μετά από τόσα χρόνια αισθητής απουσίας από τα μικρομεσαία, μια χλιαρή προώθηση που έχει δεν αρκεί μάλλον να πείσει ότι υπάρχει ο ανταγωνιστής του Αστρα, της Κορόλα ή του Γκολφ.
Εδώ πάνω βλέπω αρκετά να κυκλοφορούν αλλά φαντάζομαι ότι η 'γνωριμία' έγινε ή τυχαία από διαφημιστικό σποτ ή σε επίσκεψη για το QQ που βγαίνει ακριβότερο και υπήρχε το Pulsar δίπλα του ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα χαμηλωμένο QQ λόγω ομοιοτήτων στην εμφάνιση τους, αλλα μετά από τόσα χρόνια αισθητής απουσίας από τα μικρομεσαία, μια χλιαρή προώθηση που έχει δεν αρκεί μάλλον να πείσει ότι υπάρχει ο ανταγωνιστής του Αστρα, της Κορόλα ή του Γκολφ.
Εδώ πάνω βλέπω αρκετά να κυκλοφορούν αλλά φαντάζομαι ότι η 'γνωριμία' έγινε ή τυχαία από διαφημιστικό σποτ ή σε επίσκεψη για το QQ που βγαίνει ακριβότερο και υπήρχε το Pulsar δίπλα του ...Κάπως ετσι συμφωνώ απόλυτα...αλλα εχει αβαντάζ τι τιμη και τους χώρους και θα πιάσει εστω και καθηστερημενα...
-
Γιεια σας, νέος στο φόρουμ, αλλα και νέος ιδιοκτήτης του pulasr con. Πρώτη εντύπωση. Πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και οι θετικές απόψεις των ειδικών πιστεύω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα . Ακομα πάντως ψάχνομαι με τα ηλεκτρονικά του.
-
Τελικά προκύπτει οτι στο εργοστάσιο της Ισπανίας που ειναι και πιο χαλαρό λόγω μικρότερης παραγωγής, γινεται καλύτερη δουλειά , σε αντίθεση με το Sunderland όπου η παραγώγη ενός Qq ανα λεπτό και οι Άγγλοι εργαζόμενοι (η απλά ο καιρός!!) οδηγούν σε λάθη στην παραγωγή, τριγμούς, συντονισμούς κλπ
-
Στην Αγγλία κατασκευάζονται μερικά από τα πιο ποιοτικά και ακριβά οχήματα του κόσμου. Άρα δεν φταίνε οι Άγγλοι, ούτε φυσικά ο καιρός ο οποίος προσφέρεται για εργασία. Βγάζουν επίσης και μηχανικά αναξιόπιστα, αλλά αυτό είναι θέμα σχεδιασμού κυρίως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Αγγλία κατασκευάζονται μερικά από τα πιο ποιοτικά και ακριβά οχήματα του κόσμου. Άρα δεν φταίνε οι Άγγλοι, ούτε φυσικά ο καιρός ο οποίος προσφέρεται για εργασία. Βγάζουν επίσης και μηχανικά αναξιόπιστα, αλλά αυτό είναι θέμα σχεδιασμού κυρίως.Από προσωπική εμπειρία σαν πρώην κάτοχος σανι που συναρμολογουνταν στον Βόλο και δεν ετριζε τίποτα μετά από 7 χρόνια και 150000 χλμ πήγα σε πριμερα που κατασκευαζοταν στην Αγγλία και ήταν κουδουνιστρα. Για να μην πιάσω το ροβερ 214 του αδερφού μου που ήταν κολλητός με την εξπρές..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Αγγλία κατασκευάζονται μερικά από τα πιο ποιοτικά και ακριβά οχήματα του κόσμου. Άρα δεν φταίνε οι Άγγλοι, ούτε φυσικά ο καιρός ο οποίος προσφέρεται για εργασία. Βγάζουν επίσης και μηχανικά αναξιόπιστα, αλλά αυτό είναι θέμα σχεδιασμού κυρίως.Έχοντας ζήσει και σπουδάσει εν μέρει και στην Αγγλία δεν θα έβαζα το χέρι μου και στη φωτιά αναφορικά με την ποιότητα του εργατικού δυναμικού.
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν είναι γενικά τα προβλήματα, το σαντερλαντ φαίνεται να έχει θέμα.... -
Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια και σπουδάσει (πτυχίο και μεταπτυχιακό) και δουλέψει στην Αγγλία, έχω άλλη άποψη. Το αν έχει πρόβλημα η Nissan στο Sunderland είναι δικό της θέμα quality control.
@loykiloyk: Τα Βολιώτικα που έκαιγαν φλάντζες και τίναζαν καπάκια σε εβδομαδιαία βάση ήταν ποιοτικά; Καλό...
-
Καλορίζικο φίλε,ηλεκτρικά εννοείς το connect ;
Στάλθηκε από το D2005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@loykiloyk: Τα Βολιώτικα που έκαιγαν φλάντζες και τίναζαν καπάκια σε εβδομαδιαία βάση ήταν ποιοτικά; Καλό... [/quote]
εκτός από αναρτήσεις και λάστιχα που ήταν άθλια και αλάχτηκαν στις 20000 χλμ με kayaba, ντίζα συμπλέκτη στα 120000 χλμ (εκπαιδεύοντας την γυναίκα μου ) και 2 φορές εξάτμηση τίποτε άλλο δεν μου παρουσίασε. Τα rover? -
Ειναι γνωστοτατο οτι υπηρχαν sunny που ειχαν πολλα θεματα θερμοκρασιων, στραβωμενα καπακια ξανα και ξανα κτλπ.
-
Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου εμπειρία από 1991-1998 και 150000 χλμ μου έβγαλε τα παραπάνω προβλήματά. Το primera είχε καλύτερες αναρτήσεις, χώρους αλλά ήταν τάφος (σε επιτάχυνση) σε σχέση με το sunny. 93 άλογα με 930 κιλά το ένα και 100 άλογα με 1185 κιλά το άλλο. Αλλά αυτό που ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό το τρίξιμο από το ταμπλό που το είχε από την αρχή. Προβλήματα δεν είχα εκτός από δίσκο πλατό στα 15000 χλμ που αντικατασταθηκε στην εγγύηση και μέχρι τα περίπου 130000 χλμ που το έδωσα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
-
Alexandrine ευχαριστώ για τις ευχές σου. Σωστά λες, κατά το πλείστον ψαχνομαι με το connect. Έχει και ένα πολυσέλιδο manual, θα με πάρει καιρό για να το μελετησω.
-
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Εγώ κατέθεσα την προσωπική μου εμπειρία από 1991-1998 και 150000 χλμ μου έβγαλε τα παραπάνω προβλήματά. Το primera είχε καλύτερες αναρτήσεις, χώρους αλλά ήταν τάφος (σε επιτάχυνση) σε σχέση με το sunny. 93 άλογα με 930 κιλά το ένα και 100 άλογα με 1185 κιλά το άλλο. Αλλά αυτό που ήταν εξαιρετικά ενοχλητικό το τρίξιμο από το ταμπλό που το είχε από την αρχή. Προβλήματα δεν είχα εκτός από δίσκο πλατό στα 15000 χλμ που αντικατασταθηκε στην εγγύηση και μέχρι τα περίπου 130000 χλμ που το έδωσα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.Να θεωρείς εαυτόν τυχερό διότι τα βολιωτικα είχαν τα προβλήματα που προαναφέραμε.
Nissan Pulsar