Σήμερα πέρασα και εγώ μεμβράνες. Στα μπροστά wincos 75% και στα 3 πίσω desert 30%. Carglas Πάτρα πολύ καλή εξυπηρέτηση εφαρμογή στην τιμή των 135 ευρώ.
Πριν
Και το μετά
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα πέρασα και εγώ μεμβράνες. Στα μπροστά wincos 75% και στα 3 πίσω desert 30%. Carglas Πάτρα πολύ καλή εξυπηρέτηση εφαρμογή στην τιμή των 135 ευρώ.
Πριν
Και το μετά
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπορείς φίλε μου να μου πεις που βρήκες τις crystal line γιατί ψάχνω και εγώ για αυτές;
Στην εταιρεία Παρ-Μπρίζ Νικήτας (http://www.nikitas.gr).
Ευχαριστώ
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για εμένα κορυφαίες είναι οι Madico & 3M. Η llumar είναι μισό κλικ πιο κάτω. Πάντως τα εργοστάσια που βγάζουν μεμβράνες είναι 2-3 στον κόσμο και απλά διαφοροποιούνται σε κάποια χαρακτηριστικά και στο marketing. Π.χ. llumar & v-kool είναι το ίδιο εργοστάσιο, αλλά οι δεύτερες έχουν διπλάσια τιμή από τις llumar.€350 πήρα προσφορά και εγώ για τις Crystal Line για το Kuga. Εσύ για ποιο αυτοκίνητο?
Μπορείς φίλε μου να μου πεις που βρήκες τις crystal line γιατί ψάχνω και εγώ για αυτές;
Καλοτάξιδα στους iceman, kfus.
Αφού βλέπω ενθουσιασμενο τον Στέφανο (με ενσωματωμένο ανιχνευτή τριγμων ) όλα καλά.
Και εγώ από όσα cross over είχα οδηγήσει QQ,Scross, Q3,X1ήταν το μόνο που μου άρεσε οδηγικα.
Καλά και απροβληματιστα χλμ σας εύχομαι.
Και εγώ σε δύο αυτοκίνητα με Λουμαρ από 8 χρόνια μέχρι που τα έδωσα ήταν σαν καινούργια. Τα Λουμαρ στο swift τα έβαλα ξανά πέρσι τον Μάιο εδώ στην Πάτρα με 140 ευρώ.
Παιδιά σήμερα διάβασα τα παράπονα για το τρίξιμο στο QQ και είναι κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα με αυτό το πρόβλημα.
Θυμήθηκα όταν είχα το sunny που κατασκευαζοταν στην Ελλάδα, το οποίο το είχα στουκαρει μετά από 150000 χλμ δεν είχα τρίξιμο. Μετά πήρα το primera το οποίο κατασκευαζοταν στην Αγγλία και από την πρώτη μέρα ετριζε το ταμπλό. Την ίδια εποχή πήρε ο αδερφός μου το Rover 214 που ήταν η χαρά της express service. Από τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναπάρω αυτοκίνητο που κατασκευάζετε στην Αγγλία.
Γιατί δεν κοιτάς και το Mazda 2 που είναι πολύ αξιόπιστο και όμορφο. Στην Κύπρο υπάρχει αντιπροσωπία. Βγήκε το 2015 έχει λύσει τα προβλήματα νεότητας και δεν είναι παλιό.
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Ενα αμαξι ειχες της προκοπης, δε το βαζεις.. Δωσε τη 'βυζαρα' στο λαο! [emoji38]
Tι εννοεις ???
Το visa [emoji38]
Eμπειρια zωης το Visa [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ειχα μονιμα στο πορτ μπαγκαζ ενα 5λιτρο ''τηγανολαδο'' και του εριχνα συνεχεια. [emoji38] [emoji38] Κοιταξτε την ασφαλτο πως ειχε γινει εκει που το παρκαρα. Το πιο τρελλο με αυτο το αμαξι, που θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου, ηταν οταν ερχομουν προς Νεα Φιλαδελφεια, και μου εμεινε(ειχε προβλημα η μιζα) στην μεση ακριβως της ανηφορας στην γεφυρα του Περιστεριου, δεξια λωριδα....Και τωρα τι κανουμε αναρωτηθηκα, ωσπου βρεθηκε ενας καλος χριστιανος με ενα Μercedes 1113 και με εσπρωξε με τον προφυλακτηρα και πηρε μπροστα στην κατηφορα !!! [emoji106]
Αυτα με την ''βυζαρα'' ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ...Τι μου θύμισες τώρα,το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το VISA II το 1986 μτχ με ηλιοροφή και κινητηρα 1200 peugeot !!!!
Ο χρήστης TheoPant έγραψε:
Ενα αμαξι ειχες της προκοπης, δε το βαζεις.. Δωσε τη 'βυζαρα' στο λαο!
Tι εννοεις ???
Το visa
Eμπειρια zωης το Visa
Ειχα μονιμα στο πορτ μπαγκαζ ενα 5λιτρο ''τηγανολαδο'' και του εριχνα συνεχεια. Κοιταξτε την ασφαλτο πως ειχε γινει εκει που το παρκαρα. Το πιο τρελλο με αυτο το αμαξι, που θα μου μεινει για παντα στο μυαλο μου, ηταν οταν ερχομουν προς Νεα Φιλαδελφεια, και μου εμεινε(ειχε προβλημα η μιζα) στην μεση ακριβως της ανηφορας στην γεφυρα του Περιστεριου, δεξια λωριδα....Και τωρα τι κανουμε αναρωτηθηκα, ωσπου βρεθηκε ενας καλος χριστιανος με ενα Μercedes 1113 και με εσπρωξε με τον προφυλακτηρα και πηρε μπροστα στην κατηφορα !!!
Αυτα με την ''βυζαρα'' ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΖΩΗΣ...
Τι μου θύμισες τώρα,το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το VISA II το 1986 μτχ με ηλιοροφή και κινητηρα 1200 peugeot !!!!