-
Όταν λεω ρε παιδί μου νερό που στέγνωσε μπορεί να πέρασες απο κανένα χωράφι που πετάει νερό με φυτοφάρμακα και να τα φαγε όλα η μούρη, αφου στεγνώσει ξεκινά και η διάβρωση.
Επίσης αν στεγνώνει το νερό πάνω στο πλαστικό λόγο των χιλιάδων ρύπων που περιέχει η βροχή καταστρέφει το φανάρι και πάει λέγοντας.
Γενικός αν ένα πλαστικό είναι βρεγμένο και το στεγνώνει ο ήλιος το καταστρέφει.Όταν λέω return εννοώ γυάλισμα με κάποια αλοιφή polish σε πρώτη φάση να δεις αν είναι μικρή η ζημιά και επανέρχεται με λίγο τρίψιμο μέχρι ολόκληρη διαδικασία επαναφοράς του φαναριού με γυαλόχαρτα και πάει λέγοντας.
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Όταν λεω ρε παιδί μου νερό που στέγνωσε μπορεί να πέρασες απο κανένα χωράφι που πετάει νερό με φυτοφάρμακα και να τα φαγε όλα η μούρη, αφου στεγνώσει ξεκινά και η διάβρωση.
Επίσης αν στεγνώνει το νερό πάνω στο πλαστικό λόγο των χιλιάδων ρύπων που περιέχει η βροχή καταστρέφει το φανάρι και πάει λέγοντας.
Γενικός αν ένα πλαστικό είναι βρεγμένο και το στεγνώνει ο ήλιος το καταστρέφει.Όταν λέω return εννοώ γυάλισμα με κάποια αλοιφή polish σε πρώτη φάση να δεις αν είναι μικρή η ζημιά και επανέρχεται με λίγο τρίψιμο μέχρι ολόκληρη διαδικασία επαναφοράς του φαναριού με γυαλόχαρτα και πάει λέγοντας.
Χμμ... Μάλιστα ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Προσωπικά νόμιζα οτι αυτό το θάμπωμα το προκαλεί μονάχα η έκθεση στον ήλιο και τίποτα άλλο.
Ακόμα και στα δικά μου έχει θαμπώσει μονάχα το επάνω μέρος και στα 2 φανάρια ενω ολο το υπόλοιπο είναι άψογο, τουλάχιστον προς το παρόν.
Το σημείο που εχω σημειώσει στην φωτόγραφια είναι ακριβώς το σημείο που έχουν 'αρπάξει'.
https://ibb.co/n90TMK -
Εγώ πάλι δεν το θεωρώ λογικό το θάμπωμα των φαναριών στα 3 χρόνια.Σε να αυτοκίνητο δεκαετίας ναι αλλά στα τρία χρόνια και με τις συνθήκες που αναφέρεις δεν θα πρεπε να συμβεί.Τωρα βέβαια στην αντιπροσωπεία πιθανότατα να σου πουν φυσιολογική φθορά αλλά για μένα δεν είναι.Το δικό μου δεν έχει τέτοια θαμπαδα με παρόμοιες συνθήκες
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στα τρία χρόνια να αρχίσουν να θολώνουν τα φανάρια και εγώ δεν το θεωρώ συνηθισμένο. Βλέπω αυτοκίνητα με πλαστικά φανάρια και από Pulsar που δεν έχουν θέμα στην τριετία. Εδώ δεν έχουν στην 6ετία. Το πλύσιμο με υγρό πιάτων ίσως προκαλέσει θόλωμα στα πλαστικά φανάρια. Ο ήλιος είναι συνήθως η βασική αιτία αν το θόλωμα είναι εξωτερικό. Αν είναι εσωτερικό είναι θέμα φώτων που ανεβάζουν θερμοκρασίες που επηρεάζουν το πλαστικό. Υπάρχει και η περίπτωση της υγρασίας για το εσωτερικό θάμπωμα. Από την εμπειρία που έχω. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αιτίες.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Στα τρία χρόνια να αρχίσουν να θολώνουν τα φανάρια και εγώ δεν το θεωρώ συνηθισμένο. Βλέπω αυτοκίνητα με πλαστικά φανάρια και από Pulsar που δεν έχουν θέμα στην τριετία. Εδώ δεν έχουν στην 6ετία. Το πλύσιμο με υγρό πιάτων ίσως προκαλέσει θόλωμα στα πλαστικά φανάρια. Ο ήλιος είναι συνήθως η βασική αιτία αν το θόλωμα είναι εξωτερικό. Αν είναι εσωτερικό είναι θέμα φώτων που ανεβάζουν θερμοκρασίες που επηρεάζουν το πλαστικό. Υπάρχει και η περίπτωση της υγρασίας για το εσωτερικό θάμπωμα. Από την εμπειρία που έχω. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αιτίες.Θεωρούμε πως το το πρόβλημα είναι εξωτερικό και πως ο φίλος το έχει καταλάβει χαϊδεύοντας το, είναι σαγρε. Αν είναι εσωτερική υγρασία θεωρώ πως θα το είχε καταλάβει, πιστεύω τουλάχιστον.
Κάψιμο εσωτερικό δεν νομίζω πως είναι, δεν είναι μπροστά, είναι πάνω πανω, είναι σύνηθες πρόβλημα, ιδικά κάτι γιαρις στο χρόνο πάνω αν ήταν μόνιμα στον ήλιο;;; ουου καλά να σε...
Σίγουρα κλωτσάει να νιώθεις στα 3 χρόνια πως θολώνουν τα φανάρια σου αλλά αν δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση πχ, τι θα κάνει κ αυτό;
Μπορεί ο φίλος να το πλένει με φαιρυ ξέρω γω όπως είπες.
Πάντως ας πάει αντιπροσωπεία σαν θυμωμένος πελάτης να δείξει πως είναι απαράδεκτο, σίγουρα θα βρεθεί συμφωνία, έστω και επισκευή.
-
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Θεωρούμε πως το το πρόβλημα είναι εξωτερικό και πως ο φίλος το έχει καταλάβει χαϊδεύοντας το, είναι σαγρε. Αν είναι εσωτερική υγρασία θεωρώ πως θα το είχε καταλάβει, πιστεύω τουλάχιστον.
Κάψιμο εσωτερικό δεν νομίζω πως είναι, δεν είναι μπροστά, είναι πάνω πανω, είναι σύνηθες πρόβλημα, ιδικά κάτι γιαρις στο χρόνο πάνω αν ήταν μόνιμα στον ήλιο;;; ουου καλά να σε...
Σίγουρα κλωτσάει να νιώθεις στα 3 χρόνια πως θολώνουν τα φανάρια σου αλλά αν δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση πχ, τι θα κάνει κ αυτό;
Μπορεί ο φίλος να το πλένει με φαιρυ ξέρω γω όπως είπες.
Πάντως ας πάει αντιπροσωπεία σαν θυμωμένος πελάτης να δείξει πως είναι απαράδεκτο, σίγουρα θα βρεθεί συμφωνία, έστω και επισκευή.
Ναι εξωτερικό είναι μιας και έχει αυτή την σαγρέ αίσθηση.
Όπως είπα προσπαθώ, σαν ψείρας που είμαι, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για το αμάξι με τα μέσα που διαθέτω με αποτέλεσμα να περνάει το 80% της μέρας σε σκιά.
Γι αυτό και το κάνω θέμα αυτό το γεγονός γιατί αν το είχα πεταμένο στους ήλιους ολη μέρα θα το κατάπινα και δεν θα έλεγα τίποτα.ΥΓ. Τώρα είμαι σε δίλημμα αν θά έπρεπε να ξεκινήσω τα παράπονα απο την αντιπροσωπεία ή απο τα κεντρικά τηλεφωνικώς...
-
Και εγώ πάντως είχα θαμπαδα στα φανάρια στην επάνω μεριά σε Astra H στην τριετία.... αλλά δεν είχε δει ίσκιο πότε τού πάντα έξω στον ήλιο παρκαρισμένο.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο baleno μου αλλαχθηκαν σε εγγύηση λόγω θαμπωματος στα 2 χρόνια αλλα μάλλον την πάτησα από την κουκούλα γιατί δεν έχω δει αλλο baleno με θολά φανάρια. Τυχερός γιατί αλλαχθηκαν όλα ακόμα και τα xenon. Δεν την ξαναπαταω. Θα του περασω uv μεμβράνες διάφανες για προστασία
-
Καλησπέρα!Καταμεσής του καλοκαιριού πάω για αλλαγή λαδιών 45 000χλμ και εντοπίζουν (ευτυχώς) διαρροή στην αντλία συμπλέκτη! Έρχεται το ανταλλακτικό, πάω το αυτοκίνητο την Πέμπτη το πρωί για την αλλαγή και το παίρνω Παρασκευή απόγευμα!!! Όχι βέβαια έτσι άπλα, γιατί όταν κάθισα στη θέση του οδηγού και πάτησα συμπλέκτη διαπίστωσα ότι δεν είχαν κάνει καλά εξαέρωση και το ξαναέβαλαν μέσα! Δούλεψαν λιγάκι υπερωρία γιατί με κάλεσαν να το πάρω στο κλείσιμο αλλά ας πρόσεχαν!Ευτυχώς δεν πλήρωσα τίποτα, ήταν στην εγγύηση!
-
Σε πιο συνεργείο αν επιτρέπεται;
-
Στην περιοχή της Θράκης!
-
Καλημέρα και από μένα
Πρώτο service 15.000 χλμ στο ΘΑΓΓΟΠΟΥΛΟ στην Ξάνθη κόστος 110 €. Λάδια ,φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας. Υπερευχαριστημένος σε όλα με το συνεργείο.
-
athtsa με την προσφορα 25% τοσο βγαινει το σερβις των 15000.
το λαδι που περισεψε με την αλλαγη σου το εδωσε πισω ?
το φιλτρο λαδιου που το αλλαξε στην συνεχεια σκουπισε το χωρο γυρω απο αυτο ή τα αφησε ετσι ? -
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
athtsa με την προσφορα 25% τοσο βγαινει το σερβις των 15000.
το λαδι που περισεψε με την αλλαγη σου το εδωσε πισω ?
το φιλτρο λαδιου που το αλλαξε στην συνεχεια σκουπισε το χωρο γυρω απο αυτο ή τα αφησε ετσι ?Δεν μου επέστρεψε λάδι και δεν γνωρίζω να πω την αλήθεια εαν περίσσεψε (;) για το φίλτρο λαδιού απότι είδα καθάρισε την περιοχή.
-
Το pulsar energy εχει ή οχι υποβραχιονιο;
-
Έχει ναι.
-
Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οχι δεν εχει και μπαινει με κοστος 100ευρω.τι να πω..ουτε και αυτοι που τα πουλανε δεν ξερουν μαλλον.
-
Ο χρήστης nikoskall έγραψε:
Στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οχι δεν εχει και μπαινει με κοστος 100ευρω.τι να πω..ουτε και αυτοι που τα πουλανε δεν ξερουν μαλλον.Πιθανόν να εννοούν το μετακινούμενο υποβραχιόνιο που νομίζω παρέχεται σαν έξτρα ή στην πιο μεγάλη έκδοση.
Εμένα το acenta δεν το έχει αλλά το αναφέρει στο manual σαν επιπλέον εξοπλισμό. -
Το δικο σου εχει υποβραχιονιο αλλα οχι το μετακινουμενο δηλαδη;οταν λες μετακινουμενο τι εννοεις;
-
Ο χρήστης nikoskall έγραψε:
Το δικο σου εχει υποβραχιονιο αλλα οχι το μετακινουμενο δηλαδη;οταν λες μετακινουμενο τι εννοεις;Μετακινούμενο ως πρός το μπροστά-πίσω. Εμένα έχει αλλά είναι σταθερό. Θυμάμαι στο προσπέκτους οτι είχε το ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο στον επιπλέον εξοπλισμό.
Βασικά βρήκα το προσπέκτους στην σελίδα της Nissan Ελλάδος μόλις και στον στάνταρ εξοπλίσμό της έκδοσης N-Connecta αναφέρει στο εσωτερικό 'Συρόμενο εμπρός κεντρικό υποβραχιόνιο'.
Nissan Pulsar