Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Στα τρία χρόνια να αρχίσουν να θολώνουν τα φανάρια και εγώ δεν το θεωρώ συνηθισμένο. Βλέπω αυτοκίνητα με πλαστικά φανάρια και από Pulsar που δεν έχουν θέμα στην τριετία. Εδώ δεν έχουν στην 6ετία. Το πλύσιμο με υγρό πιάτων ίσως προκαλέσει θόλωμα στα πλαστικά φανάρια. Ο ήλιος είναι συνήθως η βασική αιτία αν το θόλωμα είναι εξωτερικό. Αν είναι εσωτερικό είναι θέμα φώτων που ανεβάζουν θερμοκρασίες που επηρεάζουν το πλαστικό. Υπάρχει και η περίπτωση της υγρασίας για το εσωτερικό θάμπωμα. Από την εμπειρία που έχω. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες αιτίες.
Θεωρούμε πως το το πρόβλημα είναι εξωτερικό και πως ο φίλος το έχει καταλάβει χαϊδεύοντας το, είναι σαγρε. Αν είναι εσωτερική υγρασία θεωρώ πως θα το είχε καταλάβει, πιστεύω τουλάχιστον.
Κάψιμο εσωτερικό δεν νομίζω πως είναι, δεν είναι μπροστά, είναι πάνω πανω, είναι σύνηθες πρόβλημα, ιδικά κάτι γιαρις στο χρόνο πάνω αν ήταν μόνιμα στον ήλιο;;; ουου καλά να σε...
Σίγουρα κλωτσάει να νιώθεις στα 3 χρόνια πως θολώνουν τα φανάρια σου αλλά αν δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση πχ, τι θα κάνει κ αυτό;
Μπορεί ο φίλος να το πλένει με φαιρυ ξέρω γω όπως είπες.
Πάντως ας πάει αντιπροσωπεία σαν θυμωμένος πελάτης να δείξει πως είναι απαράδεκτο, σίγουρα θα βρεθεί συμφωνία, έστω και επισκευή.