-
Λοιπόν τώρα με τις ζέστες έτυχε και ήρθε ο αδερφός μου με την γυναίκα του από Αμερική οπότε κάναμε κάποιες βόλτες και στην Αττική οδό και στην εθνική .
Πραγματικά ο κινητήρας με έχει συναρπάσει . 5 ενήλικες με το air condition στο full και το αμάξι δεν έκοψε καθόλου ίσα ίσα που πατάς το γκάζι και ανταποκρινεται αμέσως συν ότι η κατανάλωση δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα .
Σε χωματόδρομο δεν καταλάβαμε τίποτα . Λες και ήταν πάνω σε χαλί .
Πολύ ωραία ρυθμισμένες οι αναρτήσεις .
Ακόμα και σε ανηφόρες ή προσπεράσεις με πάνω από 150 δεν κωλωσε καθόλου .Ενθουσιαστηκα λέμε !
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των suv κ με έναν κινητήρα διαμάντι τουλάχιστον σε επιδόσεις. Αναμένουμε μόλις στρώσει η μηχανή να δούμε που θα σταθεροποιηθεί κ η κατανάλωση για να αξιολογήσουμε τον κινητήρα κ με βάση αυτό το χαρακτηριστικό. Έως τότε Μητσάρα απόλαυσε κάθε βόλτα!
-
Χαίρομαι ιδιαίτερα ( χωρίς υπερβολές) όταν μαθαίνω ότι φίλος - γνωστός,κλπ είναι πλήρως ικανοποιημένος - ευχαριστημένος από την επιλογή του σε κάποιο προϊόν (και ειδικά μεγάλης αξίας). Πόσο μάλλον αν ενθουσιάζεται κιόλας.
Μπράβο drenie, να την καλοχαίρεσαι την αμαξάρα σου.
-
Για να τα λέμε όλα όμως . Είναι ενοχλητικό ότι δεν έχει χώρους για μικρό αντικείμενα ειδικά για τους πίσω .
Το τυφλό σημείο πίσω δεξιά είναι κάπως επικίνδυνο όπως και από δεξιά ότι χάνεις κάποια μηχανάκια οπότε πρέπει να έχεις το νου σου .
Η μικτή κατανάλωση είναι περίπου στο 10 σε μένα . Αλλά αν έκανα χιλιόμετρα στη καθημερινοτητα μου θα ήταν κάτω από διψήφιο . Για το βάρος του το αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση δεν είναι τόσο μεγάλη . Ήμουν έτσι κι αλλιώς συνειδητοποιημενος για αυτό .
Αυτό που μου κάνει επίσης εντύπωση είναι το ποσό καλά ζυγισμενο το αυτοκίνητο ακόμα και για τους πίσω . Δεν έχει κλίσεις και ανταποκρινεται πολύ ωραία στις στροφές ακόμα και όταν είσαι με πολλά χιλιόμετρα .
Σίγουρα το αυτοκίνητο δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το στυλ του QQ ή του HRV .
-
Ανακοινώθηκαν νέες τιμές χωρίς απόσυρση για το κορίτσι μας
*
Από 19.900 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του Jeep Renegade με το νέο καθεστώς. Αναλυτικότερα, το ατμοσφαιρικό 1.6 E-TorQ με τους 110 ίππους και τη μετάδοση της κίνησης εμπρός αναλαμβάνει το ρόλο της βασικής έκδοσης. Πιο πάνω στα 1,4 λίτρα με τούρμπο και 140 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων υπάρχει η έκδοση Longitude που στοιχίζει 21.900 ευρώ.Με την προσθήκη του αυτόματου κιβωτίου επίσης έξι σχέσεων η τιμή διαμορφώνεται στα 25.900 ευρώ. Η πιο πλούσια εξοπλιστικά έκδοση Limited, επίσης με τον 1.4 MultiAir2 την κίνηση εμπρός και χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο στοιχίζει 26.200 ευρώ. Η κορυφαία έκδοση βενζίνης εφοδιάζεται με τον ίδιο 1.400άρη τούρμπο κινητήρα, αλλά αποδίδει 170 ίππους. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς με τη βοήθεια ενός αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων, με την τιμή να αγγίζει σε αυτή την περίπτωση τα 31.135 ευρώ.
Στις εκδόσεις diesel η βασική έκδοση του Renegade φοράει τον 1.6 MJTD με 120 ίππους, 6άρι χειροκίνητο, έχοντας την κίνηση εμπρός, με την τιμή του να είναι 21.900 ευρώ. Η πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση του Renegade 1.6 MJTD είναι η Longitude και στοιχίζει 25.600 ευρώ, ακόμα πιο πάνω η Justice 26.100 ευρώ και η κορυφαία Limited 27.200 ευρώ.
Η μεγάλη 2λιτρη diesel εκδοχή του Renegade είναι αποκλειστικά τετρακίνητη. Στην βασική της μορφή με τους 140 ίππους και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο στοιχίζει 27.700 ευρώ, ενώ σε συνδυασμό με το 9άρι αυτόματο και «κοντά» στην ανώτερη εξοπλιστικά έκδοση Limited στοιχίζει 36.300 ευρώ. Η κορυφαία Trailhawk αποδίδει 170 ίππους συνδυάζεται με 9άρι κιβώτιο και διαθέτει «κοντά», με την τιμή της να αγγίζει τα 36.900 ευρώ.*
-
Εντυπωσιακό ακριβό . Με τέτοιες τιμές δεν νομίζω ότι θα πήγαινα σε αυτό το αυτοκίνητο .
Και μόνο 600 ευρώ διάφορα ανάμεσα στο 2 λίτρο diesel limited και στο 2 λίτρο diesel trailhawk; αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα πας στο trailhawk .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Εντυπωσιακό ακριβό . Με τέτοιες τιμές δεν νομίζω ότι θα πήγαινα σε αυτό το αυτοκίνητο .Και μόνο 600 ευρώ διάφορα ανάμεσα στο 2 λίτρο diesel limited και στο 2 λίτρο diesel trailhawk; αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα πας στο trailhawk .
Το δικο σου ποσο ποιο ακριβο είναι τωρα από αυτό που πληρωσες; Δινουν καλες εκπτωσεις τωρα?
-
To 1.4 AWD Auto δεν ακρίβυνε τραγικά, €1.200 (από €29.900 πήγε στα €31.135) - μιλάω πάντα για τιμές τιμοκαταλόγου.
-
Η τιμή με απόσυρση ( bonus και όφελος ) ήταν στα 27 χιλιάδες ευρώ .
Οπότε τώρα στα 31 συν τα έξοδα εκτελωνισμου , τέλη κυκλοφορίας κτλ θα κοντεύει να κάνει 32 χιλιάδες .
Εγώ έδωσα 29 με εξτρά αξίας 4 χιλιάδων ευρώ. Δηλαδή θα κοντεύει να κάνει 35 χιλιάρικα . Ακόμα και τα επιπλέον 2 χιλιάδες ευρώ έκπτωση που μου έκαναν πηγαίνουμε στα 33+ . εεεεεεεε όχι .
-
Δεν ξέρουμε όμως τι εκπτώσεις παίζουν τώρα...μπορεί να έχουν αυξηθεί, οπότε η τελική διαφορά να μην είναι τόσο μεγάλη (που και πάλι €1.200 αύξηση και δεν είναι και τόσο μεγάλη σε ένα αυτοκίνητο αξίας €30.000).
-
Συγκρίνεις λάθος τις τιμές . Η τιμές με τις εκπτώσεις ήταν στα 27 χιλιάδες. Τώρα είναι 31 .
Τώρα τι έκπτωση θα κάνουν στον καθένα είναι διαφορετικό ζήτημα .
Ναι μεν ήταν στα 29900 αλλά πήγαινε στα 27. Συν την οποία έκπτωση σου έκανε ο πωλητής .
Οπότε δεν μιλάμε μόνο για 1200 ευρώ αύξηση . Αυτή είναι μόνο θεωρητικά .
-
Μα έγραψα: Η διαφορά είναι στις τιμές τιμοκαταλόγου. Οι τιμές λοιπόν είναι: €29.900 και 31.135. Τώρα το €29.900 γινόταν €26.940 λόγω απόσυρσης (€960) και bonus (€2.000). Η απόσυρση δεν ισχύει πια. Το bonus δεν γνωρίζω...μπορεί να ισχύει το ίδιο, μπορεί καθόλου, μπορεί να έχει μειωθεί ή μπορεί να έχει αυξηθεί. Άρα οι μόνες τιμές που μπορούμε να συγκρίνουμε είναι οι τιμές λιανικής, πριν από οποιαδήποτε έκπτωση.
-
Κατάλαβα Φάνη μου τι έγραψες . Όμως σου ξαναλέω ότι οι τιμές που κουβεντιάζουμε με το όφελος και bonus απόσυρσης ήταν οι τελικές τιμές που έδινε η εταιρεία μέχρι και στο site της . Τώρα έχει βγάλει τις τελικές τιμές .
Οπότε απλά περιμένεις την καλή διάθεση της εταιρείας για την οποία επιπλέον έκπτωση ενώ πριν ήταν κάτι δεδομένο .
Και το βλέπω πολύ δύσκολο να παίρνει κάποιος έκπτωση πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ κάτι που εγώ το πήρα ( συν τις εκπτώσεις που έτρεχαν εκείνη την εποχή σε όλες τις εταιρείες λόγω απόσυρσης ) επειδή έτυχε και είχα κάποια καλή γνωριμία .
Δεν νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου ...
-
Συμφωνούμε!! Μακάρι πάντως να συνεχίσουν τις εκπτώσεις, γιατί το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και μέχρι τώρα έχει πουλήσει σε πολύ καλά νούμερα. Κρίμα να αδικηθεί από το νέο φορολογικό σύστημα.
-
Τώρα συμφωνούμε ακόμα περισσότερο .
Απλά χωρίς έκπτωσης το δικό μου αυτοκίνητο σήμερα με το κλειδί στο χέρι και όλα τα έξοδα πληρωμένα ( μέσα και η ασφάλειά ) θα έφτανε σχεδόν τα 36 χιλιάδες τα οποία τα βρίσκω πάρα πολλά .
Άσχετο αλλά σήμερα το πρωί παρκαρα ακριβώς μπροστά από μία Χ1, μαύρη και αυτή .
Πολύ ωραίο και αρχοντικό . Απλά έχουν διαφορετική λογική . Επίσης το renegade είναι πιο ψηλό . Αλλά όχι τόσο αισθητά πιο κοντό .
Αν ήθελα χώρους και μπορούσα οικονομικά εκεί θα πήγαινα.
Θα ήθελα όμως να δω και το μοντέλο που θα αντικαταστησει το patriot και το compass.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Άσχετο αλλά σήμερα το πρωί παρκαρα ακριβώς μπροστά από μία Χ1, μαύρη και αυτή .
Πολύ ωραίο και αρχοντικό . Απλά έχουν διαφορετική λογική . Επίσης το renegade είναι πιο ψηλό . Αλλά όχι τόσο αισθητά πιο κοντό . Αν ήθελα χώρους και μπορούσα οικονομικά εκεί θα πήγαινα.Αναφορικά με τις εξωτερικές διαστάσεις για το Renegade ισχύει :
Μήκος4.255 mm
Πλάτος1.805 mm
Ύψος1.667 mm
ενώ για το Χ1:
Μήκος4.439 mm
Πλάτος1.821 mm
Ύψος1.598 mm
Έτσι η καμπίνα του Χ1 είναι πιο ευρύχωρη.
Η δεύτερη διαφορά έχει να κάνει με τον χώρο αποσκευών.
Το Renegade με 351 λίτρα απευθύνεται είτε σε μικρή οικογένεια είτε απαιτεί υποχωρήσεις στο τι θα μεταφέρεις σε σχέση με τα 505 λίτρα της Χ1.
Ωραία αμάξια και τα 2 πάντως -
Η πιο σημαντική τους διαφορά αφορά στο χαρακτήρα τους. Ομορφα και τα δύο και εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα.
-
Δεν το συγκρίνω από θέμα χωρών . Απλά το ένα πίσω από το άλλο Και σε μαύρο χρώμα δεν μου φάνηκαν και τόσο διαφορετικά σε μήκος ειδικά . Στο ύψος φαινόταν η διαφορά πιο έντονα .
Δεν έχω κάτσει μέσα στην Χ1 για να έχω γνώμη . Το δικό μου εκεί Και ηλιοροφη αλλά δεν είναι καθόλου αγχωτικη. Είμαι λίγο πιο πάνω από 1,80 και το κάθισμα το έχω τερμα πάνω . Η ηλιοροφη ακόμα και κλειστή και με το κουρτινάκι δεν δημιουργεί κλειστό φοβία .
-
Η Lancia Jeep Hellas και ο Όμιλος Συγγελίδη εγγυώνται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα πέντε ετών από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, σε περίπτωση που οι πελάτες θέλουν απλά να τα επιστρέψουν ή να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο μοντέλο.
Το Jeep Value προσφέρεται άσχετα από τον τρόπο αγοράς του αυτοκινήτου - μετρητά ή χρηματοδότηση - και εξασφαλίζει στον κάτοχο, τιμή επαναγοράς που ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο που ισχύει σήμερα στο ελεύθερο εμπόριο. Έτσι ο κάτοχός του χαίρει της επιπρόσθετης εξασφάλισης ότι ανά πάσα στιγμή και για μία 5ετία, μπορεί να το επιστρέψει και η Jeep θα το αγοράσει στην τιμή και με τους όρους που συμφωνήθηκαν κατά την πώλησή του. Είναι δε το μόνο πρόγραμμα που επιστρέφει μετρητά στον ιδιοκτήτη.Επιπρόσθετα με το πρόγραμμα Jeep Value, το Jeep Renegade, Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, μπορεί να αποκτηθεί, με νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, από 19.900 €, με μόλις 177 ευρώ το μήνα. Τα νέα αυτά προγράμματα είναι ευέλικτα και προσωποποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αγοραστή.
Το πρόγραμμα Jeep Value ισχύει για αγορές Jeep από 18/7/2016 και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Παράλληλα με την ανακοίνωση του προγράμματος Jeep Value, η Jeep παρουσιάζει στην Ελλάδα και δύο νέες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Jeep Renegade:
Jeep Renegade 1.6L Sport 4Χ2 (120HP) 21.900 €
Η νέα έκδοση Sport προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ABS, ESC, Traction Control, Hill Start Assist, 8 αερόσακους, σύστημα Start & Stop, σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις και streaming μουσικής, θύρα USB, κλιματισμό A/C, ψηφιακή ένδειξη πίεσης ελαστικών, χειριστήρια στο τιμόνι.
Jeep Renegade 2.0L Longtitude 4Χ4 (140HP) 27.700 €
Η έκδοση Longtitude με τον 2λιτρο diesel περιλαμβάνει, επιπλέον του εξοπλισμού της έκδοσης Sport, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control και περιοριστή ταχύτητας, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, προβολείς ομίχλης, ράγες οροφής, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος.
-
Πολλά λέμε για το αυτοκίνητο αλλά σήμερα θέλω να μοιραστώ εδώ με τους υπόλοιπους την λογική κατανάλωση που κατέγραψε σύμφωνα πάντα με το βάρος του , την τετρακίνηση του και το αυτόματο κιβώτιο του . 7.9 λοιπόν από Αθήνα Μαντουδι περίπου 140 χιλιόμετρα . Τα άλογα του και την δύναμη του δεν την χρειάζεσαι μόνο για προσπεράσεις αλλά την εκτιμάς και σε ανηφόρες όπως έτυχε να την εκτιμήσω όταν φτάσαμε τελικά στην Σκόπελο ...
Jeep Renegade 2015