-
Νομιζω Λεοναϊντας οτι θες να παρεις την μπετζινα μου και να πας καμια βολτουλα και εγω να σου δειξω πως οδηγουν γλυκα και απαλα το ντιζελοκινητο τερας σου.
Σε ταξιδι και σε ανοιχτο δρομο τι γραφει ; Σε τι συνθηκες το κινεις σε καθημερινη βαση ;
Καθε ποτε μηδενιζεις το trip computer ; Και τα συνολικα σου χιλιομετρα ειναι αυτο που γραφει κατω-κατω ; -
επειδή το έχω συζητήσει και εγώ με τον Λεώ το ζήτημα νομίζω ότι ακόμη ο κινητήρας είναι άστρωτος και η κατανάλωση θα μειωθεί στα επόμενα χιλιόμετρα...Με κάτω από 5000 χλμ δεν περιμένεις να δεις διαφορές...Εγώ αρχίζω να βλέπω διαφορά στο δικό μου μετά από τα 7000-7500 χιλιόμετρα...και φαντάζομαι ότι η κατανάλωση θα μειωθεί και άλλο όσο πλησιάζω τα 10.000 χλμ
Λίγη υπομονή ακόμη... -
Κύριοι είστε στο topic ενός Jeep! Σταματήστε λοιπόν τα των καταναλωσεων και πείτε μας πως πάει στο χωμα!
-
Παιζουν ρολο και οι δρομοι που κινειται...
-
Το σχέση εχει το καθε ποτε το μηδενίζεις ; Κλέβεις ετσι ... Το θέμα ειναι εξαρχής ποσο κατανάλωση εχει.
-
Μα δεν μιλάμε βρε iceman μόνο για το σύνολο . Ο leo βλέπει καταναλώσεις γενικώς γύρω στο 8 . Να δούμε σε πιο ανοιχτές διαδρομές τι γράφει όπως και επίσης σε διαδρομές με κίνηση .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατεβαίνω γιατί όταν λες αλλά και πάλι θα αφορά μια και μόνο διαδρομή. Στο qq για παράδειγμα έχει 2 μετρητες. Έναν γενικό που δεν τον έχω πειράξει από την αρχή και με γράφει μετά από 7200 χιλιόμετρα 6,1 και ένα ανα διαδρομή που μηδενιζει όταν κλείνω τη μηχανή και ελέγχω κατανάλωση ανά διαδρομή γι αυτό και λέω ότι εντός πόλης έχω 7-8 και σε επαρχίακο δρόμο έχω δει και 3,8.
Τέλος υπάρχει με μπάρα και η στιγμιαία κατανάλωση που είναι εντελώς ανούσια για μετρήσεις. τώρα σε αυτοκίνητα που δεν έχουν δύο μετρητες είτε θα πρέπει γενικά να διαλέξεις πως θα τον χρησιμοποιείς. Στο Yaris πχ μηδενιζω σε κάθε γέμισμα.... -
Λεωνιδα ποσα χλμ βγαζεις με γεματο ντεποζιτο σε μεικτο κυκλο πχ?
-
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία έχει αυξημένη κατανάλωση του Λεωνίδα.... Μονο με τον τελευταίο συμβαδίζει.....
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης titan έγραψε:
:roll:Τι εννοα ο ποιητής ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.drive.gr/news/agora/neo-jeep ... 70eu-video
-
του πανε τα σκουρα χρωματα !!!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
του πανε τα σκουρα χρωματα !!!όντως!
-
http://www.caranddriver.gr/article.asp? ... id=7505514
Η επέλαση της Jeep στην Ευρώπη συνεχίζεται εντυπωσιακά με τις πωλήσεις να πετυχαίνουν απόλυτο ιστορικό ρεκόρ και τον καλύτερο μήνα στην ιστορία της φίρμας με διψήφια ποσοστά ανάπτυξης πωλήσεων σε όλες τις χώρες!
Το πρώτο τρίμηνο του 2016 η Jeep πούλησε 26.406 αυτοκίνητα, καταγράφοντας αύξηση 22.5% σε σχέση με το ίδιο διάστημα το 2015. Οι πωλήσεις εκτοξεύθηκαν στην Ιταλία (11.276 μονάδες, + 40.5%) στη Βρετανία (3.746 μονάδες, + 37.6%), στην Γαλλία (2.262 μονάδες, +15.5%), στην Ισπανία (1.663 μονάδες, + 22.2%) και την Αυστρία (719 μονάδες, +15%).
H εντυπωσιακή πορεία της Jeep στην ευρωπαϊκή αγορά έχει ηγέτη το νέο Jeep Renegade που με 19.159 ταξινομήσεις (+51.25%) για το πρώτο τρίμηνο πέτυχε την καλύτερη επίδοση από την παρουσίασή του, η οποία αναλογεί στο 72% των συνολικών πωλήσεων της μάρκας.
Tο νέο Jeep Renegade αποδεικνύεται το αγαπημένο και των Ελλήνων οδηγών, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις του τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο και παραμένοντας σταθερά στο Top 3 της κατηγορίας του το πρώτο τρίμηνο του 2016!
Το ελληνικό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» Jeep Renegade, ο ηγέτης των επιδόσεων στα πολυτελή compact SUV, διατίθεται σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις με εντυπωσιακά οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τα 1.4 μέχρι τα 2.0 λίτρα, με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και την κατανάλωση να ξεκινά από μόλις 5,6 λ./100 χλμ.
Προσφέρει ασφάλεια 5 αστέρων, συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις μαζί με άπλετους εσωτερικούς χώρους, τεχνολογία αιχμής με εντυπωσιακές επιλογές συνδεσιμότητας, την πολύχρονη παράδοση της Jeep στις ικανότητες εκτός δρόμου και μπορεί να αποκτηθεί με 188€ το μήνα άτοκα σε πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 χρόνια άτοκη χρηματοδότηση, 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια οδική βοήθεια και με δώρο το bonus της απόσυρσης!
-
Παει καλα εμπορικά το τζιπάκι!
Απόψε κατέβηκα στο χωριό...το μηδένισα απο το Χαιδάρι και στο τέλος της διαδρομής (310 χλμ) η ένδειξη κατανάλωσης είχε σταθεροποιηθεί στα 6,4 λίτρα/100 χλμ. Οδήγηση ήπια προς μέτρια και ελάχιστη κίνηση στο δρόμο. -
Λεώ στο έχω ξαναπεί...δεν έχεις κάνει χιλιόμετρα ακόμη...η μηχανή ακόμη στρώνει...πέρνα πρώτα τα 10.000 χλμ και μετά συζητάμε πάλι για καταναλώσεις...
Εγώ στο δικό μου βλέπω μετά τα 7000 χλμ (πέρασα τα 9000 χλμ τώρα...) και μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά του κινητήρα...Θα δεις το ίδιο και εσύ είμαι σίγουρος... -
Μα γιατι να μην πηγαινει καλα το τζιπακι ; Εκπληκτικη κινηση marketing απο την FCA.
Οσο για την καταναλωση του Lεο απλα θελει να μας τρελανει. Οδηγησε βρε αγορινα μου χαλαρα και σε ανοιχτο δρομο κσι ολσ θα τα δεις πιο ομορφα ! -
Συγκριτικό Test Drive: Fiat 500X vs Jeep Renegade 1.4 Multiair 170 4X4 AT9
http://www.autoblog.gr/2016/05/05/sygkr ... 0-4x4-at9/
-
Ερώτηση .... Γιατί δεν εισάγουν την έκδοση sport με τετρακίνηση ;;;;;
http://www.autoblog.com/2015/07/10/2015 ... ver-video/
Jeep Renegade 2015