-
Χαχαχαχα . Ωραίο σχόλιο spi . Να είσαι καλά φίλε μου .
Λίγα σχόλια ακόμα . Το start stop αν και το βγάζω δεν είναι ενοχλητικό όπως λανθασμένα περίμενα .
Φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει όγκο αλλά σε ξεγελάει το μάτι . Δεν είναι τόσο ψωμομένο .
Έχει πολύ καλά κρατήματα κάτι που δεν περιμένεις επειδή είναι τόσο τετράγωνο αλλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό .
Από κατανάλωση δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς . Αν καταλαβαίνω σωστά πάντως μέσα στην πόλη θα γράφει από 9 μέχρι 11 Και στο ταξίδι από 7.5 μέχρι 8.5 .
Τέλος μου αρέσουν πάρα πολύ οι πόρτες του . Και ο ήχος τους και το πόσο πολύ ή λίγο ανοίγουν . Δηλαδή δεν νιώθω ότι ανοίγουν τεράστιες πόρτες αλλά μπαίνεις και βγαίνεις εύκολα. Ισχύει Και για πίσω αυτό .
Τα πίσω φώτα το βράδυ είναι πάρα πολύ όμορφα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλορίζικο! Πολύ όμορφο! Γράψε 2 κουβέντες αν προλαβαίνεις για το αυτόματο κιβώτιο (εντυπώσεις κλπ).
Καλές βόλτες!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Χαχαχαχα . Ωραίο σχόλιο spi . Να είσαι καλά φίλε μου .Λίγα σχόλια ακόμα . Το start stop αν και το βγάζω δεν είναι ενοχλητικό όπως λανθασμένα περίμενα .
Φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει όγκο αλλά σε ξεγελάει το μάτι . Δεν είναι τόσο ψωμομένο .
Έχει πολύ καλά κρατήματα κάτι που δεν περιμένεις επειδή είναι τόσο τετράγωνο αλλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό .
Από κατανάλωση δεν έχω να πω κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς . Αν καταλαβαίνω σωστά πάντως μέσα στην πόλη θα γράφει από 9 μέχρι 11 Και στο ταξίδι από 7.5 μέχρι 8.5 .
Τέλος μου αρέσουν πάρα πολύ οι πόρτες του . Και ο ήχος τους και το πόσο πολύ ή λίγο ανοίγουν . Δηλαδή δεν νιώθω ότι ανοίγουν τεράστιες πόρτες αλλά μπαίνεις και βγαίνεις εύκολα. Ισχύει Και για πίσω αυτό .
Τα πίσω φώτα το βράδυ είναι πάρα πολύ όμορφα .
Συγνώμη βρε φίλε αλλα δεν ξέρεις τι καλή παράδοση έχουν οι Αμερικανοί στις πόρτες; Από την εποχή του Γουϊλυ σε τζιπ μπαίνεις και βγαίνεις ευκολότερα από οποιοδηποτε αλλο όχημα.
-
Σε ευχαριστώ πολύ p@ulet@. Το αυτόματο είναι πολύ ωραίο και ξεκούραστο με ωραίες αλλαγές . Σε μικρές ταχύτητες αν δεν πατήσεις λιγάκι το πόδι σου στο Γκάζι νομίζεις ότι δεν έχει δύναμη το αυτοκίνητο αλλά μόλις το πατήσεις λιγάκι καταλαβαίνεις αμέσως και το ανέβασμα της ταχύτητας και την δύναμη του αυτοκινήτου. Στο κατέβασμα δεν είχα κανένα θέμα . Μου φάνηκε εξαιρετικό και εκεί .
Αυτόματα έχω οδηγήσει smart , Toyota iq , Mercedes a class το τελευταίο από το προηγούμενο σουλούπι, και μια Mercedes c class επίσης την προηγούμενη .
Καμιά σχέση με αυτά . Εκείνα ήταν πιο σφιχτά ( και μιλάω για τα δυο Mercedes όχι για τους κουβάδες ). Αυτό της ZF είναι πολύ smooth όπως λέμε και στα ελληνικά . Ίσως της BMW με τις 8 σχέσεις αντί για 9 που έχει το δικό μου να είναι ακόμα πιο γλυκό , όμως το renegade έχει πιο εκτός δρόμου χαρακτήρα οπότε ίσως αυτή η πολύ κοντή πρώτη υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο .
Spi δίνεις ρέστα σήμερα . Χαχαχαχαχα . Είσαι κορυφή !
-
Πραγματικά πανέμορφο. Μέσα-έξω. Καλορίζικο με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
yeah καινουργίλα. Καλοτάξιδο.
-
Καλορίζικο, πολύ ωραίο αυτοκίνητο!!!!
Από τους πιο ωραίους πίνακες οργάνων που έχω δει....Συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω έχοντας δει 1-2 στο δρόμο.
Ο χρήστης drenie έγραψε:
-
Το ωραίο είναι πως ενώ τα χαρακτηριστικά του έχουν γλυκάνει μετά από τις ιταλικές πινελιές, εντούτοις μην ξεγελιέστε πρόκειται για πραγματικό τέκνο της οικογένειας jeep. Αληθινός offroader!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ p@ulet@. Το αυτόματο είναι πολύ ωραίο και ξεκούραστο με ωραίες αλλαγές . Σε μικρές ταχύτητες αν δεν πατήσεις λιγάκι το πόδι σου στο Γκάζι νομίζεις ότι δεν έχει δύναμη το αυτοκίνητο αλλά μόλις το πατήσεις λιγάκι καταλαβαίνεις αμέσως και το ανέβασμα της ταχύτητας και την δύναμη του αυτοκινήτου. Στο κατέβασμα δεν είχα κανένα θέμα . Μου φάνηκε εξαιρετικό και εκεί .Αυτόματα έχω οδηγήσει smart , Toyota iq , Mercedes a class το τελευταίο από το προηγούμενο σουλούπι, και μια Mercedes c class επίσης την προηγούμενη .
Καμιά σχέση με αυτά . Εκείνα ήταν πιο σφιχτά ( και μιλάω για τα δυο Mercedes όχι για τους κουβάδες ). Αυτό της ZF είναι πολύ smooth όπως λέμε και στα ελληνικά . Ίσως της BMW με τις 8 σχέσεις αντί για 9 που έχει το δικό μου να είναι ακόμα πιο γλυκό , όμως το renegade έχει πιο εκτός δρόμου χαρακτήρα οπότε ίσως αυτή η πολύ κοντή πρώτη υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο .
Spi δίνεις ρέστα σήμερα . Χαχαχαχαχα . Είσαι κορυφή !
Πολυ καλά ακούγονται αυτά! Για εμένα ένα τέτοιο κιβώτιο μεταμορφώνει το αμαξι στην καθημερινή του χρήση! Enjoy it!
-
Καλορίζικο...
Η ηλιοροφή τα σπάει.... -
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά . Φώτο με την ηλιοροφη θα ανεβάσω και άλλες . Και θα γράψω και τα καλά Και τα άσχημα του αυτοκινήτου .
Μου έβαλαν συναγερμό που είχαμε πει το κόστος του να το πάρω σαν κάποιο άλλο δωράκι αλλά τελικά δεν με άκουσαν . Μπορώ να πω όμως ότι δεν υπάρχουν τριξιματα στο αυτοκίνητο . Η συναρμολόγηση του δείχνει να είναι σε πολύ καλά επίπεδα . Ίσως οι διακόπτες για τους καθρέφτες φαίνονται λίγο ψεύτικοι αλλά οκ ...
-
Μπράβο ρε φίλε! Καλοτάξιδο! Για μένα έκανες φοβερή επιλογή και αγορά.
Μπράβο!...
-
Και θα γράψω και τα καλά Και τα άσχημα του αυτοκινήτου .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Αν δω μόνο καλά θα υποψιαστώ πως έχεις πάρει αυτοκίνητο άλλου νήματος που έχει προκύψει ως αδικημένου υπερ ατού! Και από πάνω το φορεσες στολή renegade!
-
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους . Αλήθεια χαίρομαι περισσότερο που υπάρχουν τόσοι άγνωστοι και δείχνουν να χαίρονται με την χαρά μου και την επιλογή μου . Με κάνει να νιώθω καλύτερα . Να είσαστε καλά παιδιά .
-
Καλοταξιδο!
-
Καλοτάξιδο!!! Θα μπει και σε χώμα ή είναι κυρίως για άσφαλτο;
-
Θα μπει και σε χώμα , να είμαστε καλά δηλαδή . Απλά στην καθημερινή του χρήση είναι για άσφαλτο .
-
Κλασική χρήση δλδ. Άντε εκτος απο καλοταξδο και καλοσκαρφαλωτο ( τι εγραψα παλι;)
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα φιλαράκι!
Ωραίο αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Θα μπει και σε χώμα , να είμαστε καλά δηλαδή . Απλά στην καθημερινή του χρήση είναι για άσφαλτο .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο! Αυτή είναι η σωστή χρήση ενός Jeep! Όχι το Κολωνάκι.
Jeep Renegade 2015