-
Οι δεξαμενες παντως ειναι αποδειξη οτι ολα γινονται και πρεπει να ξεκολλησουν απο τις μεταλληκες με εποατρωση.
Στο παλιο ζαφιρα υπηρξαν σοβαρα προβληματα με σκουριες και αν θυμαμαι σωστα η οπελ εκανε δωρεαν αντικατασταση και στο τοτε φειςλιφτ του εβαλε πλεον μονο καρμπον δεξαμενες και τελειωσε το προβλημα
-
Βλέπω τις τιμές του κιλού φυσικού αερίου ανά την Ευρώπη. Πρωταθλητής η Λευκορωσία με 0,23 και πολύ κοντά η Ρωσία με 0,27, στον αντίποδα η Δανία με 1,6!!!
-
Όντως, 1,87!!!
-
Με αντίστοιχο κόστος ζωής , μισθούς κτλ..
Ας έπαιρνα 4-5Κ €/μήνα κι ας έβαζα και 2€/kg , που εκεί 'δύσκολα' αγοράζεις cng αυτοκίνητο -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πρόσφατα ανακάλυψα ένα διαμαντάκι που αξίζει της προσοχής μας: το Opel Zafira Tourer CNG.
Έχει μερικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό (κι απορώ πώς δεν τα είχα/είχαμε πάρει χαμπάρι τόσο καιρό) :*δεξαμενές από κάρμπον!
Το πρώτο προφανές όφελος είναι ότι αδιαφορείς πλέον για τη σκουριά. Η Opel ανακοίνωσε ότι έτσι γλίτωσε 85 κιλά βάρους, δεν είναι και λίγα.*αυτονομία 530 χιλιόμετρα!
Με 25 κιλά δεξαμενές και μικτή κατανάλωση 4,7 κιλά (ήτοι 4,2 ευρώ στα 100), η αυτονομία ΜΕ φυσικό αέριο είναι κορυφαία και μακράν του εύρους των 300 χιλιομέτρων που έχουμε συνηθίσει.*Γκάζι!
Τα περισσότερα φυσικά αέρια σέρνονται, τούτο δω είναι αξιοπρεπές. 1.6, τούρμπο, 150 άλογα.*Κουκλί.
Χωρίς να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό, το λες το ομορφότερο επταθέσιο και με διαφορά. Στο κάτω-κάτω, ποιος είναι ο ανταγωνισμός; Μόνο το Touran. Θυμίζω ότι το C4 Grand Picasso, στην έκδοση φυσικού αερίου, έρχεται με 5 θέσεις. Που είναι μεγάλη απάτη, να κουβαλάς ΤΗΝ ντουλάπα και να έχει μόνο 5 θέσεις...Στα υπόλοιπα θετικά έχουμε το γεγονός ότι είναι σχετικά φρέσκο, αφού πρωτοκυκλοφόρησε το 2012. Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία των μεταχειρισμένων είναι από την Ιταλία (75) έναντι της Γερμανίας (6) για ό,τι σημαίνει αυτό για λιγότερα αλάτια και σκουριές.
Οι τιμές ξεκινούν στην πράξη από τα 7 χιλιάρικα. Υπάρχει κι ένα ιταλικό στα 6 αλλά με 340 χιλιάδες χιλιόμετρα.Μειονεκτήματα; Δύο!
Καταρχάς δε βγαίνει σε αυτόματο, αφήνοντας μόνο το Touran ως επταθέσιο αυτόματο με φυσικό αέριο.
Δεύτερον, έχει ντεπόζιτο βενζίνης μόνο 14 λίτρα. Που σημαίνει ότι όποτε τελειώνει το φυσικό αέριο, θα γίνεται του Arona...
Καλημερα για βοήθα σε παρακαλώ και εμένα τον άσχετο που τα βρήκες αυτα 75+6 και να ξεκινούν και απο 7 χιλιάρικα σε παρακαλώ πολυ
Άκυρο άνοιξα τα στραβά μου πιο πίσω σε ενα μήνυμα μου είχες στειλει ένα σαιτ -
Είναι στο διεθνές σάιτ μεταχειρισμένων Auto Scout24. Το μοναδικό ελληνικό είναι το παρακάτω:
https://www.car.gr/18870954-opel-zafira-tourer-cosmo-7
Μπορείς να δεις από κοντά το ελληνικό για να σιγουρευτείς ότι σου κάνει γενικά ως μοντέλο (χώροι, ποιότητα, διαστάσεις, σχεδίαση) και μετά να ψαχτείς με την εισαγωγή.
-
Ο χρήστης guestguest έγραψε:
και φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, στη διάθεσή σαςΑφού δεν ενοχλούμε, μια ερώτηση μονο: αν κατάλαβα καλά, και οι δύο περιπτώσεις αφορούν επιχειρήσεις που απασχολούν τουλάχιστον 1 άτομο προσωπικό. Ισχύει αυτό; Γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά ενός van cng, αλλά δυστυχώς δεν απασχολώ προσωπικό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ένα πρόγραμμα θέλει 2 άτομα προσωπικό (για την ακρίβεια 2 οχτάωρους από 1/1 έως 31/12 ή περισσότερους τετράωρους κτλ), το άλλο θέλει 1 άτομο προσωπικό (και πάλι 1 οκτάωρο ή 2 τετράωρους κτλ).
Το έτος που εξετάζεται είναι το 2017 (υπό προϋποθέσεις μπορεί να ελεγχθεί το 2018).
Ο (οι) ιδιοκτήτης (ιδιοκτήτες), δεν υπολογίζονται ως προσωπικό.Χωρίς προσωπικό, δυστυχώς όντως δεν υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής στα συγκεκριμένα 2 προγράμματα του ΕΣΠΑ.
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου.
Έστω κι αν έσβησε οριστικά την ελπίδα... [emoji22]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε αυτό το τηλέφωνο 2311990913
Έμαθα ότι το πρατηριο στα Τρίκαλα θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα.Απο την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να κόβει αποδείξεις. Το πρατηριο στην Λάρισα που είναι πίσω από το νοσοκομείο άνοιξε και θα φτιάξουν και δεύτερο δίπλα σε εμπορικό κέντρο που είναι το media Mark.
Δηλαδή στη Λάρισα θα έχουμε 3;;;!!!! -
https://www.autoblog.gr/2019/02/01/ta-v ... ou-aeriou/
-
Το άρθρο έπρεπε να αναφέρει και πώς διαμορφώνεται πλέον η χωρητικότητα της βενζίνης.
-
Συμφωνω
Καποιος μου ειπε οτι ειδε κινητικότητα στο πρατηριο ΦΑ στα Ιωαννινα. Μηπως αρχισε να λειτουργει?
-
Πρόεδρος βενζινοπώλων για πρατήρια φυσικού αερίου:
http://www.365consulting.gr/index.php/n ... enzinadiko -
Πρόεδρος Promethan για νεους σταθμούς πρατηρίων φυσικού αερίου
...Παράλληλα σχεδιάζουμε την ανάπτυξη 4 σταθμών (daughter station) σε συγκεκριμένα σημεία που δεν συνδέονται στο δίκτυο, τροφοδοτούνται με CNG και χρησιμοποιούνται για την αεριοκίνηση....
Όλο το άρθρο:
https://www.insider.gr/epiheiriseis/syn ... siko-aerio -
Ο χρήστης stavmanus έγραψε:
Πρόεδρος Promethan για νεους σταθμούς πρατηρίων φυσικού αερίου
...Παράλληλα σχεδιάζουμε την ανάπτυξη 4 σταθμών (daughter station) σε συγκεκριμένα σημεία που δεν συνδέονται στο δίκτυο, τροφοδοτούνται με CNG και χρησιμοποιούνται για την αεριοκίνηση....
Όλο το άρθρο:
https://www.insider.gr/epiheiriseis/syn ... siko-aerioΜην τα πιστεύεις κι όλα αυτά που λέει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... olo-10-tgi
Θα εχει 6 ταχυτο κιβωτιο
4 ευρω στα 100 χλμ.
Αρα με το φυσικο αεριο εχεις κοστος ενας φρεντο καπουτσινο και ενα χυμο καθε 100 χλμ.
Ενω το βενζινης, δυο πιτογυρα, μια πατατες και μια κοκα κολα καθε 100 χλμ
Τωρα μαλιστα, μπορω να κανω τη συγκριση
Ποιο ειναι καλυτερο;
-
Κιούσης (πρόεδρος Βενζινοπωλών Ελλάδας): Απαιτείται επένδυση 300.000 ευρώ για να πουλά και φυσικό αέριο ένα βενζινάδικο
... 'για να αξίζει μία τέτοια επένδυση για τα βενζινάδικα θα πρέπει να είναι πάνω από το 10% των αυτοκινήτων που κινούνται στην Ελλάδα με φυσικό αέριο εξέλιξη που είναι μάλλον ανέφικτο να υπάρξει τα επόμενα χρόνια'. -
Ερώτηση μήπως πήρε τίποτα το αυτί σας...
Πληρώθηκε κάποιος από τη ΔΕΠΑ που συμμετείχε στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου?30 μέρες είχαν πει, αλλά τζιφος.
Αναμένουμε. Ως τότε να πω ότι το panda είναι καλύτερο από τις προσδοκίες. Με ίδιο μοτέρ έχω οδήγησει το 500 για 7 χρόνια, αλλα αυτό έχει καλύτερη αίσθηση και θέση οδήγησης.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα μου στείλανε το Σάββατο το αυτοκόλλητο της Fisikon και ένα email ότι έχει εγκριθεί η επιδότηση και τα λεφτά θα πιστωθουν τις επόμενες μέρες
Αεριοκίνηση , CNG vehicles