-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ακουω συνεντευξη του κοουτς σκακιστη. 10' μιλαει για διαιτησια κ.λ.π .....Ρε φιλε δε μπορει ολοι, ΟΛΟΙ ομως οι προπονητες του γαβρου να ειναι τρελοι.
Γιατι ολοι ανεξαιρετως μετα απο τελικους τα ιδια ελεγαν.
Το μονο που τους παραδεχομαι ειναι η πρωτοτυπια
Εχουμε δει τα παντα, παικτες να πατανε εξω και με τα 2 ποδια και να παιζεται, μπαλες να σταματανε στο στεφανι και να συνεχιζεται, κοψιματα μετα απο ταμπλο, νον-κολ, πλεονεκτηματα στα τελευταια δευτερολεπτα.... οτι θες. καθε φορα κανουριες εφευρεσεις! -
@Kovathe στα 2 πρώτα παιχνίδια στο οακα, μην πάς πίσω....
Τραγικός ο γάβρος, έχει καλύτερη ομάδα (σκατά είναι, αλλά καλύτερη από τον ΠΑΟ που είναι απόσκατα) όμως και τοσο τεράστιο κόμπλεξ που δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα (ως τώρα) .. Και βλέπει φαντάσματα...
Ας μας πούν οι αφοι αλήθωροι για τα βήματα του Λάσμε ή για το 4ο φ´αουλ π.χ.... Ο τράκης τα βλέπει όλα πράσινα λόγω ουσιών, αυτοί λόγω στράβωσης...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τρομερή διαιτησία σήμερα. Ξεχάσαμε κι αυτά που ξέραμε. Ξεκάθαρα 60-40 υπερ βάζελου αλλά και πάλι δεν καθορίζει αποτέλεσμα. Οι γαύροι παίζανε με καφέ παντελονάκια.+Τάπες ο Μαυροκεφαλίδης!
Ο Σπανούλης κάνει ποτέ βήματα τελικά;
Πέρα από το ακυρωθέν καλάθι του Ολυμπιακού και ένα καλάθι και φάουλ που δώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο στον Λάσμε ενώ ήταν, τι άλλο είχαμε; Περιμένω με φάσεις.
Ακουω συνεντευξη του κοουτς σκακιστη. 10' μιλαει για διαιτησια κ.λ.π .....
Πρέπει να χαϊδέψει τα αυτιά των εργοδοτών.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ρε φιλε δε μπορει ολοι, ΟΛΟΙ ομως οι προπονητες του γαβρου να ειναι τρελοι.
Εχουμε δει τα παντα, παικτες να πατανε εξω και με τα 2 ποδια και να παιζεται, μπαλες να σταματανε στο στεφανι και να συνεχιζεται, κοψιματα μετα απο ταμπλο, νον-κολ, πλεονεκτηματα στα τελευταια δευτερολεπτα.... οτι θες. καθε φορα κανουριες εφευρεσεις!Αν εχεις προσεξει ποτε τα ποστ μου ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε διατησια.προχτες σιχτιριζα τον Τρακη , την δικη μου ομαδα...βγαλε τα κοκκινα γυαλια σου κ δες ξανα το ματς..
-
Στα της ομαδας τωρα..
Μαυροκεφαλιδης νομιζω εχει κερδισει επαξια θεση στο ροστερ του χρονου.
Γιανκοβιτς εδειξε οτι αν τον εμπιστευτουν μπορει να βοηθησει..
Ο Παππας ποσο χειροτερα θα επαιζε απο τον Καρυ;
Ο Μπραμος γιατι σερνεται ετσι; -
Ρε φιλε δε μπορει ολοι, ΟΛΟΙ ομως οι προπονητες του γαβρου να ειναι τρελοι.
Εχουμε δει τα παντα, παικτες να πατανε εξω και με τα 2 ποδια και να παιζεται, μπαλες να σταματανε στο στεφανι και να συνεχιζεται, κοψιματα μετα απο ταμπλο, νον-κολ, πλεονεκτηματα στα τελευταια δευτερολεπτα.... οτι θες. καθε φορα κανουριες εφευρεσεις!Αν εχεις προσεξει ποτε τα ποστ μου ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε διατησια.προχτες σιχτιριζα τον Τρακη , την δικη μου ομαδα...βγαλε τα κοκκινα γυαλια σου κ δες ξανα το ματς..
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι προχτές όλοι έβριζαν τον Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις του, ακόμα και οι οργανωμένοι. Ενώ όταν γίνονται από απέναντι τα ίδια οι άλλοι λένε καλά τους κάνεις Μαρινάκη και Αγγελόπουλοι δεν κάνετε αρκετά. Και στο ΟΑΚΑ ούτε έγινε διακοπή στο παιχνίδι ούτε είχαμε κουρτινομάχους.
-
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πέρα από το ακυρωθέν καλάθι του Ολυμπιακού και ένα καλάθι και φάουλ που δώθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο στον Λάσμε ενώ ήταν, τι άλλο είχαμε; Περιμένω με φάσεις.
Μπορώ να θυμηθώ ένα 'φάουλ' του Σπανούλη στο Φώτση, καλάθι και φάουλ στο Ντάνστον που πιάνει με το ένα χέρι τη μπάλα, το βάζει και του χτυπάει το χέρι ο Φώτσης, φάουλ σε 3ποντο Ματσιούλης από Πέρπε που 99% δεν ήταν, κάτι βήματα που δεν σφυρίχτηκαν και μπαίνει καλάθι (νομίζω ο Λάσμε αλλά δεν είμαι και σίγουρος).
Αυτά πολύ πρόχειρα και χωρίς να κόπτομαι τόσο για το αποτέλεσμα ώστε να κάθομαι να συγκρατώ φάσεις. Το χειρότερο είναι ότι για κάποιες από αυτές, κλασσικά για ελληνική διαιτησία, στην αμέσως επόμενη φάση σφύριζαν κάτι αντίστοιχο υπερ γαύρου (πχ ένα σκριν που ο Ιωάννου το είπε κινητό και ήταν σκριν από αυτά που επαναλαμβάνονται κατά 100δες σε κάθε ματς).
-
συμφωνω με στεφαν...
Θυμαμαι γκιστ να σπρωχνει με χερια πριντεζη για να τον εμποδισει να παρει μπαλα και στα καπακια την ιδια αμυνα του ΟΣΦΠ την σφυριζαν φαουλ. Κυριως στην αρχη του 3ου δεκαλεπτου εγινε αρκετες συνεχομενες φορες αυτο.
Το ενα γεγονος βεβαια δεν ακυρωνει οτι τα γκαρντ του ΟΣΦΠ πχ ηταν για κλαματα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μπορώ να θυμηθώ ένα 'φάουλ' του Σπανούλη στο Φώτση, καλάθι και φάουλ στο Ντάνστον που πιάνει με το ένα χέρι τη μπάλα, το βάζει και του χτυπάει το χέρι ο Φώτσης, φάουλ σε 3ποντο Ματσιούλης από Πέρπε που 99% δεν ήταν, κάτι βήματα που δεν σφυρίχτηκαν και μπαίνει καλάθι (νομίζω ο Λάσμε αλλά δεν είμαι και σίγουρος).
Αυτά πολύ πρόχειρα και χωρίς να κόπτομαι τόσο για το αποτέλεσμα ώστε να κάθομαι να συγκρατώ φάσεις. Το χειρότερο είναι ότι για κάποιες από αυτές, κλασσικά για ελληνική διαιτησία, στην αμέσως επόμενη φάση σφύριζαν κάτι αντίστοιχο υπερ γαύρου (πχ ένα σκριν που ο Ιωάννου το είπε κινητό και ήταν σκριν από αυτά που επαναλαμβάνονται κατά 100δες σε κάθε ματς).
Μπορώ λοιπόν να σου πω για ΟΛΗ τη σειρά που στα ποσταρίσματα ο Ολυμπιακός δεν παίζει άμυνα αλλά βγάζει αγκώνα και χαρίζεται με πολύ λίγες εξαιρέσεις, για το 2ο φάουλ του Λάσμε ειδικά που δεν υπήρξε ποτέ αλλά και το 3ο που είναι ψιλοαστείο, στο δε τέταρτο σπρώχνει με το αριστερό χέρι τον Ντάνστον δια διεκδίκιση του ριμπάουντ αλλά φεύγει σαν παιδάκι. Να το δεχτώ όμως, έσπρωξε. Για 2-3 τουλάχιστον ποσταρίσματα του Ματσιούλις (ένα στο τέλος) που τον κατεβάζουν και δε δίνεται τίποτα, για γραμμή στον Λάσμε που δίνεται και πατάει 20 πόντους μέσα, για βήματα που δίνονται στον Λάσμε στο τέλος και είναι jump stop. 1-2 φορές βήματα ο Περπέρογλου, 1-2 φορές μεταφορά ο Σπανούλης, 4-5 φορές βήματα ο Σπανούλης.
Τα βήματα που δεν έδωσαν είναι αυτό που σου λέω, ή στο πρώτο 10λεπτο ή αρχές 2ου. Ο Λάσμε στον αιφνιδιασμό. 5-6 πρέπει να έκανε.
Να ανέβει το παιχνίδι και να έχω χρόνο και βρίσκω και τις φάσεις.
-
Μετά τις δηλώσεις Αγγελοπουλαίων χόντρυνε η κατάσταση.
-
Με το κλιμα που δυναμιτισαν οι γουρλοματηδες κ ο σκακιστης πλεον την Τεταρτη νομιζω ο Παναθηναικος ειναι πρωταθλητης. Μπολιασαν τους παιχτες τους οτι η διαιτησια τους εσφαξε, αποπροσανατολιζοντας τους.. Μεθαυριο πως θα αντιδρασουν στο 1ο αντιθετο σε αυτους σφυριγμα. Τους γαμησε την ψυχολογια ο σκακιστης.
-
Αγγελόπουλοι και Γιανακόπουλος κάνουν διαγωνισμό βλακείας...
Αν κερδίσουν την Τετάρτη θα πάνε στην Εθνική?
-
Δεν ειναι αρμοδιος δηλωσε ο κοουτς Μπαρτζωκας να πει εαν επηρρεασε την ομαδα του η μικρη διακοπη λογω καπνογονων...
-
Επειδή οι γαύροι άρχισαν τα κλάματα σαν μυξοπαρθένες, σήμερα παληκαράκια σας έπαιζαν 60-40 οι διαιτητές, αλλά και πάλι να πείτε τη μ@λ@κί@ σας. Όλες οι λανθασμένες και εξώφθαλμες φάσεις δόθηκαν στο γαύρο, πλην του καλαθιού του Περπέρογλου. 2 φορές άουτ που δεν ήταν (μέχρι και ο γαυροspeaker το είπε), 1 foul στο Lasme που δεν ήταν ποτέ (π.χ. ο Dunston κάνει καμιά 10αρια τέτοια σε κάθε ματς), ένα foul στον Curry από τον Πρίντεζη που το 'χλατς' ακούστηκε μέχρι το ΟΑΚΑ. Το foul στον Μaciuls που λέει ο φίλος stefan στο μπάσκετ που παίζεται σε αυτό το πλανήτη ήταν 101%, εκτός και αν φοράμε κόκκινα γυαλιά σήμερα. Και φυσικά τα βήματα !!!! στο Lasme που φυσικά δεν έγιναν ποτέ και εκεί θα έκλεινε ωραία και ήσυχα το ματσάκι.
Αυτά για τα εξώφθαλμα, για τα οριακά κλπ δεν έχει νόημα να μιλάμε, ο καθένας θα τα βλέπει όπως θέλει. Και πάλι όμως, ακόμα και έτσι, βγαίνει ο κάθε βλακάκος, μαζί με τον Bean και τους αυγουλομάτηδες, και λένε ΠΑΛΙ για διαιτησία. Δεν πάτε να δέσετε ένα βράχο στο λαιμό να κάνετε μπλουμ, μπας και ανέβει ο μέσος όρος IQ της ανθρωπότητας ?
Και είναι τόσο βλάκες, που τους αθωώνουν ότι και αν κάνουν, ότι και αν πουν, και αυτοί συνεχίζουν να λένε για την 'παράγκα' στο μπάσκετ....είπαμε, μην μπερδεύετε το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ...
-
Κόλινς: «Δεν παίξαμε καλά»
Ο Μάρντι Κόλινς τόνισε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε και πως δεν μπήκε με σωστή νοοτροπία στο παρκέ.
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε για την ήττα στο ΣΕΦ: «Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως μπήκαμε με τη σωστή νοοτροπία στον αγώνα. Δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, κάναμε πολλές ατομικές προσπάθειες και δεν παίξαμε καθόλου καλά».
Δεν πήρε το μέμο αυτός; 'Η ξέρει ότι φεύγει και δεν ακολουθεί τις οδηγίες;
-
Αν εχεις προσεξει ποτε τα ποστ μου ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε διατησια.προχτες σιχτιριζα τον Τρακη , την δικη μου ομαδα...βγαλε τα κοκκινα γυαλια σου κ δες ξανα το ματς..Μπορώ λοιπόν να σου πω για ΟΛΗ τη σειρά που στα ποσταρίσματα ο Ολυμπιακός δεν παίζει άμυνα αλλά βγάζει αγκώνα και χαρίζεται με πολύ λίγες εξαιρέσεις, για το 2ο φάουλ του Λάσμε ειδικά που δεν υπήρξε ποτέ αλλά και το 3ο που είναι ψιλοαστείο, στο δε τέταρτο σπρώχνει με το αριστερό χέρι τον Ντάνστον δια διεκδίκιση του ριμπάουντ αλλά φεύγει σαν παιδάκι. Να το δεχτώ όμως, έσπρωξε. Για 2-3 τουλάχιστον ποσταρίσματα του Ματσιούλις (ένα στο τέλος) που τον κατεβάζουν και δε δίνεται τίποτα, για γραμμή στον Λάσμε που δίνεται και πατάει 20 πόντους μέσα, για βήματα που δίνονται στον Λάσμε στο τέλος και είναι jump stop. 1-2 φορές βήματα ο Περπέρογλου, 1-2 φορές μεταφορά ο Σπανούλης, 4-5 φορές βήματα ο Σπανούλης.
Τα βήματα που δεν έδωσαν είναι αυτό που σου λέω, ή στο πρώτο 10λεπτο ή αρχές 2ου. Ο Λάσμε στον αιφνιδιασμό. 5-6 πρέπει να έκανε.
Ρε αφηστε τις παπαριτσες και τα κολπα τα βαζέλικα και πειτε μια φορα την αληθεια...
Τι εγινε στην τελευταια φαση (χεσε ολα τα υπολοιπα)? Που κριθηκε και το ματς? Αλλαξε ο κανονισμος και υπαρχει πλεονεκτημα?
Τεσπα, απο βαζέλους δεν περιμενω ειλικρινεια... καποιον που θα ελεγε στα ισα ναι φιλε σας πηδαμε και με τη διαιτησια και με τον πρεζακια και με τις στημενες κληρωσεις και με τους αθλητικους δικαστες και γουσταρουμε θα τον παραδεχομουν... πιο μαγκας θα ηταν... αυτα τα.. κολπακια και τα τσαλιμακια, να μην πω καλυτερα πιο πολυ σε τι ταιριαζουν.... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν έχει ποστάρει Bayern ακόμα...Ε μια ώρα στο τμήμα επειδή κάναμε εκεί μια ψιλοανακαινισούλα στον ΗΣΑΠ. Ευτυχώς έπεσε τηλ από τον χοντρό και φύγαμε.
Στα αγωνιστικά τώρα.
Αυτοί οι μόγγολοι οι Αγγελόπουλοι φταίνε που κάθονται και τα ανέχονται τόσα χρόνια τον καρκινιάρη τον Βαζελακόπουλο.
Κάθονται τους κάνουν πλάκα μέσα στο γήπεδο τους και χάσκουν οι αγαθοί. Κάθονται και στις court side θέσεις τα μαμόθρεφτα. Αντί να σηκωθούν εκεί στο τέλος να πιάσουν τον διαιτητή από τον λαιμό και να του πουν 'ΕΛΑ ΔΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΔΕΣ ΤΟ ΡΙΠΛΈΙ ΚΑΙ ΔΏΣΕ ΤΟ ΣΩΣΤΌ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ', κάθονται εκεί σαν τους αποχαυνωμένους και παίζουν με το κινητό.
Μόνο ο χοντρός σηκώθηκε σε κάποια φάση και είπε 2-3 πουστλούκια στον διαιτητή.Βασίλη Σπανούλη ένα πόντο ρε άχρηστε; Δε ντρέπεσαι λίγο;
3 εκατομύρια και 1 πόντο σε ματς τίτλου στην έδρα σου; ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΛΟΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕΑ και όσο για τις δηλώσεις μετά το τέλος καλά τα είπατε αφοι κωλοδάχτυλοι. Κοιτάξτε όμως μην βγείτε αύριο σαν βρεγμένες γάτες και τα πάρετε πίσω και γελάνε και οι πέτρες μαζί σας. ΗΛΙΘΙΟΙ
-
Τι εγινε στην τελευταια φαση (χεσε ολα τα υπολοιπα)?
Το ξέρω ότι είσαι χαμένη περίπτωση αλλά δεν πειράζει...
Δεν έδωσαν φάουλ στον ΔΔ μπας και τις χάσει κανείς τις βολές και καταφέρεις να ισοφαρίσεις/κερδίσεις...
Απ' τις αντιδράσεις των γαύρων φαίνεται ότι τα παράτησαν από τώρα για το πρωτάθλημα...
-
Αν εχεις προσεξει ποτε τα ποστ μου ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε διατησια.προχτες σιχτιριζα τον Τρακη , την δικη μου ομαδα...βγαλε τα κοκκινα γυαλια σου κ δες ξανα το ματς..
Μπορώ λοιπόν να σου πω για ΟΛΗ τη σειρά που στα ποσταρίσματα ο Ολυμπιακός δεν παίζει άμυνα αλλά βγάζει αγκώνα και χαρίζεται με πολύ λίγες εξαιρέσεις, για το 2ο φάουλ του Λάσμε ειδικά που δεν υπήρξε ποτέ αλλά και το 3ο που είναι ψιλοαστείο, στο δε τέταρτο σπρώχνει με το αριστερό χέρι τον Ντάνστον δια διεκδίκιση του ριμπάουντ αλλά φεύγει σαν παιδάκι. Να το δεχτώ όμως, έσπρωξε. Για 2-3 τουλάχιστον ποσταρίσματα του Ματσιούλις (ένα στο τέλος) που τον κατεβάζουν και δε δίνεται τίποτα, για γραμμή στον Λάσμε που δίνεται και πατάει 20 πόντους μέσα, για βήματα που δίνονται στον Λάσμε στο τέλος και είναι jump stop. 1-2 φορές βήματα ο Περπέρογλου, 1-2 φορές μεταφορά ο Σπανούλης, 4-5 φορές βήματα ο Σπανούλης.
Ρε αφηστε τις παπαριτσες και τα κολπα τα βαζέλικα και πειτε μια φορα την αληθεια...
Τι εγινε στην τελευταια φαση (χεσε ολα τα υπολοιπα)? Που κριθηκε και το ματς? Αλλαξε ο κανονισμος και υπαρχει πλεονεκτημα?
Τεσπα, απο βαζέλους δεν περιμενω ειλικρινεια... καποιον που θα ελεγε στα ισα ναι φιλε σας πηδαμε και με τη διαιτησια και με τον πρεζακια και με τις στημενες κληρωσεις και με τους αθλητικους δικαστες και γουσταρουμε θα τον παραδεχομουν... πιο μαγκας θα ηταν... αυτα τα.. κολπακια και τα τσαλιμακια, να μην πω καλυτερα πιο πολυ σε τι ταιριαζουν....Ε τι να μην πεις; Ντρέπεσαι να το πεις; Σε αδερφούλες ταιριάζουν. Προσοχή δε μιλάω επί προσωπικού. edit mod
2 άτομα γράψανε μη ολυμπιακοι/παναθηναικοί και οι 2 είπαν ότι οι γκριζοι λύκοι ευνόησαν τον βάζελο. Τι να λέμε.
ΖΑΒΛΑΝΕ, ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)