Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 2913
    • Best 2
    • Groups 0

kovathe

@kovathe

0
    Profile views
    2913
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

kovathe Unfollow Follow

Best posts made by kovathe

• RE: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! (πρόβλημα σε Mini Cooper)

Πω πω πολύ κρίμα ρε φίλε...
      Δεν έβαζες μια ταχύτητα ρε γμτ...

Πάντως και αυτοί είναι απαράδεκτοι, ως συμπεριφορά, αν και πάρα πολύ δύσκολα θα σε αποζημιώσουν.
      Εδώ γίνονται άλλα κι άλλα που έχουν καταφανέστατο φταίξιμο και δεν πληρώνουν.

Στείλε το γράμμα και στις ενώσεις καταναλωτών πάντως καλού κακού.
      Καλά ξεμπερδέματα.

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      K
      kovathe
    • RE: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ! (πρόβλημα σε Mini Cooper)

Ο χρήστης tm έγραψε:
      ρε μανε, εδω μας ειπαν οτι ειχαν θερμανθει τοσο οι δισκοι, που αφου καταφερε και σηκωσε χειροφρενο μεχρι το ΠΡΟ-τελευταιο κλικ (κοινως το ξεκολιασε), αντι ετσι ζεστα οπως ηταν ολα να ερθουν-κολλησουν και γινουν ολα μια ομορφη μαζα, κρυωσαν οι δισκοι και το χειροφρενο επιανε αερα...
      Φανταζομαι καπου εκει θα περασαν και κατι εξωγηινοι (μπορει και η εξωγηινη γκομενα απο τη διαφημιση του Yaris) και του εριξε και μια κλωτσια..
      Η τωρα που το σκεφτομαι, μπορει να ηταν οι εξωγηινοι γκομενοι που μειναν στον ασσο, επειδη περασε ο μαγκας οδηγος Γιαρις και τους πηρε τη μοναδικη γκομενα...
      Πορκα μιζερια!
      Αφου τα ακουσαμε ολα, γιατι να μην κινηθει και εναντιον της αντιπροσωπιας που τον αφησε να φυγει?
      Εγω κυριε, ειμαι χαζος.. Εσυ γιατι με αφηνεις?

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      K
      kovathe

Latest posts made by kovathe

• RE: Περί εκκλησίας [#3]

Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
      http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=334208&catid=6. Ντροπή και αίσχος.... Αλλα βέβαια η Ελλάδα ειναι γεμάτη χριστιανοταλιμπαν... Αλλα τα χειρότερα τα κάνουν οι άθεο-ειδωλολατρες ταλιμπαν

Exεις δικιο κοουτς..
      Να φανταστεις εμεις οι αθεοι (εγω και κατι φιλοι μου) τριγυρναμε παντου τα βραδια και ψαχνουμε ερημα εκκλησακια για να τα χεσουμε. Ασ΄τα μιλαμε για φουλ ταιμ απασχοληση.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • RE: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]

Τι κανουνε ρε τα ατομα...
      Γιατι δεν το κλεινουν τελειως το ρημαδι.

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      K
      kovathe
    • RE: Περί εκκλησίας [#3]

Αχουτα

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • RE: ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ο χρήστης dmitspan έγραψε:

kovathe πού έμεινες Αμοργό;

Aιγιαλη αλλα ψηλα με πανοραμικη θεα το λιμανι (και καμια 50αρια σκαλια για να ανεβεις ).

δε ξέρω τι γίνεται κάτω αλλά χαλκιδική πρώτο πόδι που ήμουν η ταυτοτητα μου ήταν το μόνο ελληνικό έγγραφο...ευτυχώς ήταν και μερικοί κύπριοι γιατί θα ξεχνούσα ότι είμαι ελλάδα...για ξενοδοχειακι μιλάω
      λίγο καλύτερα τα πράγματα στη παραλία, λίγο άλλαζε η αναλογία

Το ιδιο και Ναξο-Αμοργο. Τιγκα σε Γερμανους-Γαλλους (αντιστοιχα) τις περισσοτερες φορες στις ταβερνες ημασταν οι μονοι Ελληνες, αντε και κανα 2 αλλοι.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • RE: Γυμναστήρια και άλλα

http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-1.html
      http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-2.html
      http://www.muscleandstrength.com/articl ... art-3.html

Αν ασχολειστε σοβαρα με βαρη διαβαστε το.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe

Λοιπον, πρωτα-πρωτα ευχαριστω κ παλι για τις πληροφοριες..
      2ον Ναξο δεν ξαναπηγαινα (σορρυ απο τα παιδια που τη γουσταρετε) αλλα δε μου αρεσε ιδιαιτερα. Δεν την μισησα κιολας αλλα απο γραφικοτητα 0 (λες και δεν εισαι Κυκλαδες) και απο παραλιες μετρια πραγματα. Νταξ' ωραιες ειναι, αμμουδιες, οργανωση, καλα νερα, αλλα αυτο το πραγμα να περνανε τα Κτελ και τα φορτηγα και διπλα να αραζεις στην ξαλωστρα και να κανεις μπανιο...
      Και αυτο γινεται στις υποτιθεται καλυτερες κ μεγαλυτερες του νησιου...
      Το φαι δε, απο μετριο εως καλο μεν, αλλα οχι τπτ τρομερο, ουτε τρομερα φτηνο (για ακριβως τα ιδια θελαμε ~40αρι στη Ναξο και ~30αρι Αμοργο).
      Εχει σα νησι τα παντα βεβαια απο αποψη ευκολιων (ακομη και νερο στα ορεινα) αλλα δε με ενθουσιασε.

Απο την αλλη η Αμοργος!
      Θα την ξαναεπισκεφτουμε σιγουρα στο μελλον (μετανιωσαμε μαλιστα που κατσαμε τοσες μερες Ναξο και ειχαμε λιγοτερες για Αμοργο).
      Πανεμορφη, γραφικοτατη, η αγριαδα των βουνων και των βραχων σε αντιθεση με τη θαλασσα, πολυ ομορφες παραλιες οπως μ αρεσουν (πιο αγριες, πιο ανοργανωτες, με φανταστικα νερα και καποιες με φυσικη σκια, Αγια Αννα και Μουρος δε )....
      Φαγητο φοβερο και φθηνο οπου κι αν κατσαμε.
      Συστηνονται οπωσδηποτε οι βολτουλες με το καραβακι Γραμβουσα απο Καλοταριτισσα και Νικουρια απο Αγ. Παυλο (που ηταν και οι ιδιες ομορφες και ιδιαιτερες παραλιες), η βολτα για φαι και περιπατο στα χωριουδακια της Αιγιαλης (Θολαρια και Λαγκαδα - ειδικα στο 2ο οπωσδηποτε γλυκο στο 'Τραταρισμα' που τα φτιαχνει ενα παλικαρι ντοπιος ζαχαροπλαστης και απλα γαμουν - το μιλφειγ του ηταν απο τα καλυτερα που εχω φαει ποτε), η χωρα πολυ ομορφη επισης για περιπατο και φαι (κατι θεικες πιτσες - δε θυμαμαι το μαγαζι πως λεγοταν, ηταν σχετικα ψηλα - θα τις δειτε στα τραπεζια σιγουρα και το εστιατοριο 'Θεα' με βιολογικες σαλατες φοβερες και πατατατο κατσικακι τελειο!).
      Δεν ειδαμε ολες τις παραλιες στα Καταπολα (Μαλτεζι, Πλακες κλπ) γιατι ηθελαν κι αυτες καικακι ή πεζοπορια και δεν προλαβαιναμε (και ειπαμε να αφησουμε και κατι για την επομενη φορα).

Γενικα το νησι ηταν ερωτας και ανετα το επισκεπτεσαι και εντελως off-season για περιηγηση (οπως πχ Σαντορινη ή Σιφνο)..

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • RE: Γυμναστήρια και άλλα

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
      kovathe μεγάλε διδάσκαλε και μύστη της τέχνης του σφιξίματος δώσε τα φώτα σου στο forum σχετικά με το crossfit.

Ρίξε προγραμματάκι για αρχάριο (επί του crossfit) που να βγαίνει σε γυμναστήριο.
      Εννοώ μη μου πεις καβάλα σχοινιά, αμόλα κορμούς, πάλεψε με αρκούδες και τέτοια.

Τωρα σωθηκες..
      Εχω γραψει κι αλλη φορα οτι το θεωρω ψιλομαλακια το crossfit γενικα σαν τροπο προπονησης. Θεωρω οτι παντα πρεπει να εχεις καποιο συγκεκριμενο στοχο και δε βλεπω τι ακριβως μπορεις να πετυχεις με το crossfit (εκτος απ το να βγαλεις καμια μεση ή καναν ωμο με τις μαλακιες που κανουν).
      Αν θες να πετυχεις κατι συγκεκριμενο (πχ αυξηση δυναμης, καψιμο λιπους) νομιζω υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe

Thanks για τις πολλες κ χρησιμες πληροφοριες!
      Καταγραφηκαν ολα και θα τιμηθουν δεοντως.... ειδικα τα φαγαδικα!!

ΥΓ: Γρηγορη ποτε θα εισαι Αμοργο ρε??
      Στελνω ΡΜ.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe

Info για Ναξο κ Αμοργο υπαρχουν στο τοπικο??
      Τα γνωστα (παραλιες, φαι, μπαρακια), αν υπαρχει καμια καλη καβατζα για φτηνο ψαρι κλπ...
      ΑΝ θυμαται κανεις ή δε βαριεται ας γραψει 2 λογακια.

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • RE: EΛΛΑΔΑ 1000 ΜΙΛΙΑ (South Evian Gulf Team 2014)

Ο χρήστης cavallino έγραψε:

Αξιζει και μια περιγραφη απο την αθλητικη μερια του κατορθωματος, ητοι προετοιμασια, προπονηση, διατροφη πριν και κατα τη διαρκεια, συνολικες ωρες και προσπαθεια κλπ κλπ...

Κατά φωνή!

http://www.capital.gr/auto/autoNews.asp?id=1662

Δεν εχει και πολλες λεπτομερειες αλλα μια ιδεα την παιρνουμε

posted in Αντίλογος
      K
      kovathe
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ