-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πας καλά ρε Γιάννη; Αλήθεια τώρα και αυτό δεν έχει να κάνει με δική μας αντιπαράθεση.
Εχω προσεξει παρα πολύ την τοποθετηση μου σε ολο το ζητημα του σκοπιανου/συλλαλητηριου από την αρχη και γραφω ο,τι πιστευω ακριβως γιατι δεν είμαι συριζοτρολ όπως ματαια χτυπιεσαι. Όπως δεν πρεπει να λες 'αδελφια μου ναζιστες κτλ' ουτε για πλακα ετσι και το χερακι δεν θελει καθολου τεντωμα τέτοιες στιγμες. Ο συγκεκριμένος (δες αλλα βιντεο ως αθλητης) εχει χερι πολύ λειτουργικο, οποτε μην το ριχνεις σε βαθμούς αναπηριας κτλ.
Εστω όμως ότι καταλάβαμε λαθος, εστω ότι πεσαμε θυματα hoax, αυγουληθρες πχ ειχε ή πιστευεις τον αρουλη οτι δεν ειχε; Γιατι ο κοσμος δεν τους εδιωξε; (Γιατι περισσοτερο δεν μπορουσε παρα δεν ηθελε).Εσυ αντιστοιχα ποσο καλα πας ρε αγορι, που μεχρι και σε αυτο το θεμα ξεκινησες τη φαση για ο θεος ξερει ποια φορα; Ή μηπως προκληθηκες παλι επι προσωπικου (στην φαντασια σου);
-
Δεν διαβάζεις καν τι γράφω. Δεν είπα ότι έχει αναπηρία στο χέρι. Είπα ότι κατέβασε το αριστερό γιατί έπιασε τον τροχό-φρένο.
Δεν υπάρχει προσωπικό. Απλά δεν μπορώ να βλέπω να ανεβάζεις φωτογραφία παπάτζα και ενώ υπάρχει το βίντεο που δείχνει άλλη πραγματικότητα(δεν είναι άποψη είναι γεγονός) δεν λες απλά ότι παρασύρθηκες στον ''ενθουσιασμό σου'' να απαξιώσεις την συγκέντρωση.
Κατά τα άλλα αγάπη μόνο και +1000 .
Βασικά +999 γιατί μας χαιρέτησε ο χιλιοστός πριν λίγο καιρό -
Oυτε και εσυ όμως κανεις το ιδιο, γιατι εγω δεν εχω θεμα με το συλλαλητηριο. Με το προϊον -λυπάμαι- Μικης εχω θεμα και το ξαναλεω για τα πρωτα λεπτα της ομιλιας του. Η φαση με το δημοψήφισμα με βρισκει συμφωνο γιατι είναι θεμα αρχης._
Παντως και ο κυριος 500-135.000 μια χαρα τον απαξιωνει στο χαρτι:Και τον αποθεωνει στην TV.
Aποφασιστε...
-
Εγώ δεν πιστεύω ότι χρειάζεται δημοψήφισμα για ένα τόσο ξεκάθαρο θέμα. Και δεν έχει νόημα να το κάνει ο Τσίπρας από την στιγμή που το κόμμα του έχει άλλη άποψη από την πλειοψηφία.
Όποιος δεν βλέπει ότι με την στάση που είχε το πολιτικό σύστημα από το 1940κατι και μετά, δεν μπορούμε να πετύχουμε να μην υπάρχει η λέξη Μακεδονία, δεν ξέρει τι του γίνεται.Για μένα ο κύριος λόγος να πας στο δημοψήφισμα αν βλέπεις την πραγματικότητα χωρίς παρωπίδες είναι για να στείλεις ένα μήνυμα στους πολιτικούς και ιδιαίτερα στον Τσίπρα ότι το ''Μακεδονικό'' δεν είναι ένα θέμα με το οποίο μπορείς να παίζεις ή να κοροϊδεύεις όπως κάνεις 3 χρόνια τώρα. Δεν είναι ένα θέμα που βιάζεσαι να το τελειώσεις επειδή είσαι το καλύτερο παιδί των Αμερικανών και της Μέρκελ. Δεν είναι ένα θέμα που το χρησιμοποιείς για να κάνεις ζημιά στην αντιπολίτευση ή να δώσεις αέρα στον συγκυβερνήτη σου.
Για εμένα αυτό είναι το απαράδεχτο.
Πολύ περισσότερο από το να διαφωνώ με τον Τσίπρα που μπορεί να θεωρεί ότι έχουν δικαίωμα να λέγονται Μακεδόνες.Επικοινωνιακά και μόνο η κυβέρνηση έχασε αρκετούς πόντους από την όλη ιστορία και δεν κέρδισε όπως πόνταρε στην αρχή.
Είναι ντροπή να το χρησιμοποιείς με σκοπιμότητα και μόνο.
Τώρα για τον Σαμαρά που ίσα βγήκε από την Μεγάλη Βρετανία ή το King George με 100 άτομα γύρω να τον περιφρουρούνε για να κάνει μια δήλωση να φανεί ότι ήταν εκεί και δεν έγινε και τίποτα και γρήγορα γρήγορα πάλι μεσα στο ξενοδοχείο μην μας πάρουν χαμπάρι, δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι περισσότερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α ρε Μίκη...Πωπω πόσο στεναχωρήθηκα!
Αρχικά έλεγα πως είναι κάποιο τρολ tweet μέσω Photoshop ...
Μπήκα στον λογαριασμό του Κασιδιάρη και όντως το έχει γράψει.Μιλάμε με έπιασε θλίψη πραγματική...
Αν δεν βγεί να του απαντήσει ο Θεοδωράκης δεν ξέρω τι να πω.
Γενικότερα πάντως το συλλαλητήριο ξέπλυνε κατά την άποψη μου τις ακραίες δεξιές φωνές και δίχασε παρά ένωσε και το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το φέρνει ο Μίκης. Καλά για τους άλλους ομιλητές όπως τον Κασιμάτη και την κυρία δημοσιογράφο που φέρεται ως εμπνεύστρια και δεν θυμάμαι το όνομα της δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρνουν και οι πολιτικοί που παραβρέθηκαν και νομιμοποίησαν όλες αυτές τις ετερόκλητες οργανώσεις και αυτόν τον αχταρμα που δεν διαφέρει σε τίποτα σχεδόν από τις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων.
Για την επίσημη εκκλησία δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, δεν ήθελαν να στεναχωρήσουν τα πελατακια τους business is business οπότε πάω πάσο.Χυδαία θεωρώ ακόμη την καπηλευση του ονόματος του Μίκη Θεοδωράκη από δεξιούς.
Επίσης αντιλήφθηκα προσωπικά , καθώς το 92 ήμουν μικρός και τραγουδούσα και εγώ σαν προβατάκι το Μακεδονία ξακουστή , την τεράστια ευαισθησία του Έλληνα για τα Εθνικά θέματα ( εκτός αν ήταν και μια ευκαιρία για δεξιούς και πασοκους να διαμαρτυρηθούν για όλα αυτά τα χρόνια που έμεναν βουβοί) .
Στην ουσία του θέματος εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με συλλαλητήρια ( κάθε φορά που οι εθνικοπατριωτες βγαίνουν στους δρόμους από το 1890 και μετά χάνουμε και ένα κομμάτι Ελληνικού εδάφους).
Εδώ έρχονται οι τεράστιες ευθύνες του Τσίπρα γιατί άνοιξε το θέμα τώρα και κυρίως γιατί δεν ζήτησε άμεσα την συνεργασία της αντιπολίτευσης.
Οκ πιέζουν οι Αμερικάνοι αλλά τι του έχουν υποσχεθεί πια;
Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ψυχοπαθής και πραγματικά πιστεύει πως μπορεί να διαπραγματευτεί αποτελεσματικά.
Πιθανόν πίστεψε ότι μπορεί να πιστωθεί υπέρ του μια λύση στο ζήτημα και πίστεψε στην ρήση του τιτάνα της πολιτικής Κ.Μητσοτακη πως σε δέκα χρόνια το Μακεδονικό θα έχει ξεχαστεί. ( Είδαμε χθες με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο αν έχει ξεχαστεί) .Θέλω αφελώς να πιστεύω πως η χώρα έχει πίσω από τους καραγκιόζηδες της πολιτικής σκηνής μια ικανή διπλωματία που δουλεύει χρόνια το ζήτημα και θα κάνει αυτό που πρέπει για το συμφέρον της χώρας.
Το όνομα είναι σίγουρο πως θα παραχωρηθεί αλλά τα ανταλλάγματα που πρέπει να πάρουμε για την είσοδο των γειτόνων σε NATO , και ΕΕ πρέπει να είναι πολλά και σε διάφορα επίπεδα.Απο όσο καταλαβαίνω αυτή είναι η γραμμή της Ελληνικής διπλωματίας όλα αυτά τα χρόνια και την έχουν ακολουθήσει όλοι οι ως τώρα Πρωθυπουργοί , ο Τσιπρακος τα έκανε σαλάτα που πήγε να το εκμεταλλευτεί πολιτικά , και μαζί με το συλλαλητήριο πήγε τα πράγματα πίσω τουλάχιστον 10 χρόνια για την διπλωματία.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο κόσμος ψηφίζει διαχρονικά αρνητικά και κάτω από πίεση . Τον Τσίπρα τον έφεραν οι Σαμαροβενιζέλοι με την πολιτική που ακολούθησαν και διέλυσαν την μεσαία τάξη .Όταν πολλοί μεσαίοι έγιναν μικροί δεν είχαν και πολλά να φοβηθούν από τους αριστερούς.Άσχετα με την πολιτική,αυτό το σκεπτικό το θεωρώ λάθος για οποιοδήποτε θέμα στη ζωή μας.
Πάντα υπάρχουν και χειρότερα -για αυτό και πρέπει να σκέφτεσαι πάρα πολύ καλά δύο και τρεις φορές την όποια απόφασή σου-και δε μπορείς να αντιμετωπίζεις ατομικά ή κοινωνικά ζητήματα, σα να παίζεις τζόγο στο καζίνο ή στον ΟΠΑΠ κι αν σου κάτσει..
Εκτός,αν είσαι χωρίς στον ήλιο μοίρα και δεν έχεις όντως να χάσεις τίποτα,οπότε 'γαία πυρί μιχθήτω'... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση εδώ και 25 χρόνια.Μην το λες.
Όσοι του ΚΚΕ βγαίνουν στα κανάλια αντί να λένε τη θέση για το θέμα της ΦΥΡΟΜ αναμασάνε τις γνωστές καραμέλες για ιμπεριαλισμούς, το κακό ΝΑΤΟ, η κακιά ΕΕ και ότι πρέπει να αλλάξει όλος ο πλανήτης με ένα μαζικό κίνημα ενάντια στον καπιταλισμό, ταξική πάλη... μπλα-μπλα-μπλα...Αυτό φυσικά δεν είναι θέση για το θέμα της ΦΥΡΟΜ αλλά η ιδεολογική βάση του ΚΚΕ για το πως θα ήθελε να είναι ο πλανήτης ΓΗ. Και νομίζω ότι χάνει πόντους το ΚΚΕ που δεν εστιάζει στο θέμα (ή στα θέματα) αλλά κατά βάση αναφέρει μόνο την ιδεολογική του ταυτότητα.
-
Το ΚΚΕ, από το 1992, επέμενε ότι το βάρος στο ζήτημα της πΓΔΜ δεν πρέπει να δοθεί στην ονοματολογία, αλλά σε ουσιαστικά ζητήματα που είναι η πηγή του αλυτρωτισμού και όλων των διεκδικήσεων και αυτά είναι το Σύνταγμα της πΓΔΜ που έπρεπε να αλλάξει και όλα τα ζητήματα που οδηγούν σε αλλαγές συνόρων, ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
«Πραγματική λύση σημαίνει: πρώτον, εγγυήσεις για εξάλειψη του αλυτρωτισμού, του εθνικισμού, των διεκδικήσεων, εξασφάλιση απαραβίαστου συνόρων που σημαίνει αλλαγές τώρα στο Σύνταγμα ως προϋπόθεση και αυτό πρέπει να προηγηθεί και να μην μείνει ως γενική ευχή ότι στο απώτερο μέλλον θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στο Σύνταγμα» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
«Δεύτερον, εγγύηση είναι η μη ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ» ανέφερε, στη συνέχεια, επισημαίνοντας ότι η ένταξη θα είναι παράγοντας ανασφάλειας, περαιτέρω αποσταθεροποίησης και πολεμικών εμπλοκών και πρόσθεσε ότι «τρίτον, εγγύηση είναι ότι η όποια σύνθετη ονομασία erga omnes πρέπει να ορίζεται με αυστηρό γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή πρέπει να ξεκαθαρίζεται ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχει ‘μακεδονικό έθνος’, ‘μακεδονική γλώσσα’, ‘μακεδονικός λαός’. Είναι ανιστόρητα όλα αυτά, αυτά είναι η βάση του αλυτρωτισμού, αυτά εγείρουν και ζητήματα μειονότητας, άρα και διεκδικήσεων και δήθεν υπεράσπισης δικαιωμάτων».
https://newreport.gr/politiki/118379/ko ... matologia/
Λέει και άλλα, για Τουρκία κλπ ολόκληρη η συνέντευξη που θα βρείτε στο λινκ.
-
Μωρέ εγώ τα ξέρω. Αλλά εκεί στον Περισσό αντί να τα λένε στα ΜΜΕ να τα ακούσει ο λαός, τα κρατάνε κρυφά.
Γιατί άραγε; -
Για να μην τους κατηγορήσουν σαν οππουρτονιστές , ρεβιζιονιστές , πράχτορες της Ιντέλιτζένς...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δεν κανεις ένα Α καλλιτεχνικο εργο συμβολο σε μια εποχη και πας μετα από πολλα χρονια να δωσεις εστω και από σποντα συγχωροχαρτι στους απογονους αυτων που αγωνιστηκες εναντιον τους.https://luben.tv/stream/142419
Oι αλλοι με μια πρωτη ματια δεν εχουν βαλει τα tweets του υιου Σκατουμπακα οποτε αναγκαστικα luben, λυπάμαι πολύ.
Βασικα το καζανι με τη φασολαδα είναι ετοιμο, να φαει το παιδι να μας τα κλασει...Οσο για τη Novartis, οι κουβέντες δεν εχουν νοημα. Βραχιολακια για τους εμπλεκομενους(ναι καλα...) και μετα μιλαμε.
Bonus:
Youtube VideoΆλλο που η φαση παντα καταληγει ετσι:
-
Η ουσία όμως είναι ότι ο Μίκης έχει κατακτήσει το δικαίωμα να λέει την άποψη του χωρίς να νοιάζεται το τι λένε όλοι οι άλλοι οι οποίοι είναι κάτι χαμηλότερο από τις λίγες τρίχες που έχουν μείνει πια στα γέρικα @@ του...
Είπαμε ο πόνος των αριστερών είναι που έχασαν το πεζοδρόμιο .
Αλλά όπως έχω ξαναπεί , πρέπει κάποτε να κλείσουν οι ιστορικές ανακρίβειες της αριστεράς . Οτι τάχα ήταν τα θύματα , ενώ ήταν στυγνοί θύτες . Ακόμα πρέπει κάποτε η επίσημη δεξιά να θέσει την ακρίβεια της Ιστορίας και τις ευθύνες της αριστεράς ως πολιτικό και εκλογικό στόχο .
Τώρα στον σκάι , ο γνωστός αστείος Τατσόπουλος προσπαθεί να στηρίξει το αριστερό πτώμα , γιατί έχει και ένα μαγαζάκι να στηρίξει...
Κάποια στιγμή θα πρέπει και το ΚΚΕ και ο Σύριζα να κάνουν την αυτοκριτική τους για τον Εμφύλιο , μήπως κλείσει κάποτε αυτή η πληγή .
-
Το πεζοδρόμιο έχασαν ή τα αυγά και τα πασχάλια;
Χθες μέσα στα σκοτάδια έτρεχαν οι δικαστές Τρέντ στο Μαξίμου για να πάρουν εντολές Novartis...
Και βγήκε ο άλλος και είπε το κορυφαίο: '...είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως Ελληνικού κράτους...'
Αν ήμουν εκεί θα του απαντούσα του βαρύμαγκα: '...ώπα ρε μεγάλε. Κατούρα και λίγο...'
-
Τα @@ του ο Μικης τα εχει κομμενα από προχτες. Όπως θα τα ειχε κομμενα και ενας δεξιος που θα εκανε το ακριβως αναποδο για να μην εχουμε άλλες παρεξηγήσεις όταν κανει τοσο θεαματικες ιδεολογικες ακροβασιες. -πχ βουλευτης Οικονομου, τωρα που τον βλεπω στην TV και μολις του εχωσε το δαχτυλο του στο κωλι η Πολλαλη για την κουραδομαγκια του να στρωνει-
Τα περι τριχων κτλ δειχνουν ότι τελικα πισω από την αστικη ευγενεια και την (φαινομενικη) μετριοπαθεια παραμενουν κρυμμενα τα μιση ενός παρελθοντος που εχει τελειωσει αλλα καποιοι δεν θελουν να τελειωσει. -
Τα αυτονόητα είπε ο Μίκης, όπως έκανε πάντα, απλά αυτοί που χθες ήταν στα πεζοδρόμιο, τώρα είναι στο Μαξίμου και τους ενοχλεί να ακούν την αλήθεια. Πως έγιναν δηλαδή αυτό που κατηγορούσαν πως είναι οι άλλοι. Π@υτάνα ζωή, πως τα φέρνεις έτσι;
ΥΓ Μέχρι τέλους της εβδομάδας θα έχει δοθεί ο ακριβής αριθμός εκείνων που πήγαν στο συλλαλητήριο και όλοι θα καταλάβουν ότι επρόκειτο για κάποιους περαστικούς Ολυμπιακούς (περί τις 20 χιλιάδες δηλαδή) που πέρασαν από το Σύνταγμα κατευθυνόμενοι για Φάληρο. -
H αστική ευγένεια υπάρχει όταν αντιμετωπίζεις επίσης ευγενείς . Και δεν μιλάω για εδώ μέσα , αλλά για τα τσογλάνια των μμε και των κοινωνικών δικτύων που βγάζουν εμετό .
Δεν υπάρχουν κρυμμένα μίση του παρελθόντος , γιατί στην οικογένεια μου , ευτυχώς από καθαρή σύμπτωση δεν είχαμε θύματα πέρα από έναν θείο που κατέβηκε στην Αθήνα από το Χαλάνδρι για μεροκάματο και δεν τον είδε ξανά ποτέ κανείς την εποχή των Δεκεμβριανών . Αλλά αν συνέχιζαν οι μάχες του Δεκεμβρίου θα είχαμε θύματα , αφού το να είσαι αστός ήταν από μόνο του έγκλημα , ακόμα και αν δεν είχες λάβει μέρος πουθενά και οι πολιτικές σου πεποιθήσεις ήταν βενιζελικές .
Επειδή έχω μια ηλικία την εποχή 12-67 την έχω μάθει πολύ καλά από διηγήσεις ανθρώπων μετριοπαθών και ήπιων που δεν ανήκαν σε κόμματα και με πτυχίο Ανώτατης Σχολής , πράγμα σπάνιο για εκείνη την εποχή . Μετά το 67 έχω προσωπικές μνήμες αφού πήγαινα πλέον σχολείο .
Οπότε δεν μπορώ να ανεχτώ την προσπάθεια της αριστεράς να αλλάξει την Ιστορία και να αποσιωπήσει τα εγκλήματα της . Γιατί αυτά οδήγησαν στην αντίθετη βία , μια και ο κύριος διχασμός στην χώρα ήταν βασιλικοί - βενιζελικοί προπολεμικά και ελάχιστοι ασχολούνταν με τους λίγους , ελάχιστους κομμουνιστές .
Οι κομμουνιστές όμως έχοντες εμπειρία στην παρανομία λόγω των διώξεων του Μεταξά , το 1941 βρέθηκαν έτοιμοι και με ισχύ .
Ετσι ενώ το ΕΑΜ ήταν ΕΘΝΙΚΟ Απελευθερωτικό Μέτωπο , που σήμαινε ότι μάζευε αστικό κόσμο από τις δύο παρατάξεις , καπελώθηκε από τους κομμουνιστές και το στρατιωτικό κομμάτι έγινε ΕΛΑΣ , βάζοντας και το Λαικός . Μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε τον Εμφύλιο από το 1942 προβαίνοντας σε εκκαθαρίσεις και φόνους άλλων Ελλήνων ανταρτών , ώστε να μονοπωλήσει το βουνό , ενώ οι αστείες ενέδρες κατά Γερμανών με απώλεις 1-2-3 Γερμανών στρατιωτών , ήταν για να εκμεταλλευτεί τα αντίποινα των Γερμανών , τα οποία θα ανάγκαζαν τους άντρες να εγκαταλείψουν πόλεις και χωριά και να ανέβουν στο Βουνό .
Κάποια στιγμή λοιπόν η αριστερά θα πρέπει να πάψει να προσπαθεί να βγεί από πάνω και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο . Βέβαια ο αμερικάνικος εμφύλιος έκανε πάνω από 100 χρόνια να ξεπεραστεί και πάλι δεν ξεπεράστηκε εντελώς στον ηττημένο Νότο .
-
Όταν ο Μίκης μιλούσε για προδότες και έλεγε βαριές εκφράσεις για τους μνημονιακούς, ο αντιμνημονιακός Τσίπρας του σκούπιζε μέχρι και το χώμα που περπατούσε...
Τα ίδια στον Γλέζο. Μόλις και εκείνος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να λένε ότι τα έχει χαμένα.Απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Μίκης νοιώθει πρώτα Έλληνας-εθνιστής και μετά κάποιο κόμμα. Και βάζει πρώτα την πατρίδα και μετά τα άλλα. Κάποιοι βάζουν πρώτα το κόμμα και μετά τα υπόλοιπα.
Τέλος ας γίνει ξεκάθαρο τι είναι εθνιστής, τι είναι εθνικιστής κτλπ κτλπ -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όταν ο Μίκης μιλούσε για προδότες και έλεγε βαριές εκφράσεις για τους μνημονιακούς, ο αντιμνημονιακός Τσίπρας του σκούπιζε μέχρι και το χώμα που περπατούσε...
Τα ίδια στον Γλέζο. Μόλις και εκείνος έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να λένε ότι τα έχει χαμένα.Απλά κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι ο Μίκης νοιώθει πρώτα Έλληνας-εθνιστής και μετά κάποιο κόμμα. Και βάζει πρώτα την πατρίδα και μετά τα άλλα. Κάποιοι βάζουν πρώτα το κόμμα και μετά τα υπόλοιπα.
Τέλος ας γίνει ξεκάθαρο τι είναι εθνιστής, τι είναι εθνικιστής κτλπ κτλπ+1
-
Βρε criuser, το τι συνεβη σε αυτή την εποχη συνεβη. Τι νοημα εχει η συνδεση του με το σημερα; Εχουμε μια τελειως άλλη κατασταση και το θεμα μας είναι η οικονομικη/εργασιακη/ασφαλιστικη/φορολογικη ομηρια που υφιστάμεθα, το να περνα αυτό μεσα από ψυχροπολεμικο/εμφυλιακο φιλτρο δεν εχει κανενα νοημα._
Στο περιβοητο θεμα του αριθμου των συμμετεχόντων στο συλλαλητηριο, ένα απλο πραγμα:
Με την τοσο καιρο τακτικη της ΝΔ περι εκλογων, ΑΝ λεμε ΑΝ, ο αριθμος ηταν περιξ του εκατομμυριου, πολύ απλα ο προεδρος της ΝΔ (βλέπετε είμαι θεσμικος δεν προκαλω) το μονο που θα χρειαζοταν να κανει είναι να διατυπωσει αιτημα εκλογων στα μεσημεριανα δελτια, το πολύ στις 20:00. (θυμηθείτε τις 'ιστορικες στιγμες' του ΓΑΠ στον ΠΤΔ το 2011 και πως φτασαμε στον Παπαδημο)
Ελα όμως που δεν θα ηξεραν που να πανε οι καμερες. Στην Πειραιως, στην Κηφισιά ή...στα γραφεια των εκδοσεων Γεωργιαδη; Πριν εξεγερθει κανεις, περιπου αυτά εγραψε ενας χριστιανος στην Καθημερινη...
Παντως σημερα το πρωι ο...μουσαφίρης (Β. Οικονομου) περα από το αγενες του κοψιμο στην Πολλαλη που δεν περιμενα ότι θα τον 'φυτεψει' τοσο ομορφα, ειπε και ένα άλλο ωραιο, ότι 'θα κοψει τα χερια' οποιανου απλωσει χερι στη ΝΔουλα.
Ποιος μας απειλουσε (ως χωρα) με ακρωτηριασμους πριν λιγες μερες;Αν ειχε εστω και λιιιιιγο μυαλο θα επρεπε να σφυριξει αδιαφορα και να ζητα δικαιοσύνη μπας και 'ξεβρωμισει ο τοπος'...
ΥΓ:Παλι μου χαλασε το κινητο και θα είμαι με ένα αντικαταστασης τοσο μικρο οσο το δεξι @ του Μικη για αρκετο καιρο αν κρινω από την προηγουμενη εμπειρια μου με MLS (ηθελα να κανω το πατριωτικο μου καθήκον εστω και με ενα κατ' ελάχιστον ελληνικο κινητο τρομαρα μου) οποτε μη βγει παλι κανενα αμπελαλε. Ερχονται δυζζζγκολοι (φορουμικοι) καιροι...
-
Με την τοσο καιρο τακτικη της ΝΔ περι εκλογων, ΑΝ λεμε ΑΝ, ο αριθμος ηταν περιξ του εκατομμυριου, πολύ απλα ο προεδρος της ΝΔ (βλέπετε είμαι θεσμικος δεν προκαλω) το μονο που θα χρειαζοταν να κανει είναι να διατυπωσει αιτημα εκλογων στα μεσημεριανα δελτια, το πολύ στις 20:00...
Ότι να 'ναι... Εξηγούμαι. Αν και δεν συμφωνούμε ιδιαίτερα πιστεύω ότι είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφεύγεις τέτοιες κοτσάνες. Όπως είπε κάποτε και ο σύντροφος Χαλβατζής 'Μη γαμάς τη συζήτηση'.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ