-
Ρε Γκάτοζ, μας έχεις πρήξει τα Μέζεα με τον ΣΥΡΙΖΑ...έλεος.
Πάρτο χαμπάρι είναι αμετΑνόητοι.
Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν πόσο γελοιοποιηθήκανε δεξιά και αριστερά πλέον, όταν ήδη πριν 3 έτη τους λέγαμε ότι αυτοί φαίνεται από χιλιόμετρα ότι αν δεν είναι χειρότεροι ψεύτες από τους Σαμαροβενιζέλους είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το ίδιο.Θέλει Κάκαλο(όχι τον σμήναρχο) για να παραδέχεσαι ότι γελοιοποιήθηκες...
Η πιο προφανής δικαιολογία στο τέλος της ημέρας θα είναι ότι αυτοί δεν έκαναν λάθος στην επιλογή-φανατισμό τους, αλλά αυτή είναι η Ευρώπη και ''αναγκάζονται''.
-
Πάντως εγώ σας το λέω ψεύτες ξεψεύτες τον Κούλη θα τον φάνε . Γιατί Παπανδρέου και Μητσοτάκης μοιάζανε και στους γιούς τους ....
-
Η πιο σοβαρή προσέγγιση που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό στο θέμα του ονόματος Μακεδονία.
http://www.real.gr/audiofiles/656854.mp3Από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους στον στρατό.
-
Για να γελάσουμε λίγο (δεν είναι δικό μου, ξεπρόβαλε στο FB)
Γραφείο ΥΠΕΘΑ, χτυπά κόκκινο τηλέφωνο:
-Μπρος.
-Ρε μαλάκα Πάνο τι είπαμε;
-Τι είπαμε ρε Αλέξη;
-Δεν είπαμε ότι ο δικός σου ο αρχαιούλης δεν θα στραβώσει που τον ξηλώνουμε;
-Γιατί τι έκανε;
-Με βρίζει ρε μαν.
-Πού;
-Τσα! Τι 'πού'; Στην επιστολή του.
-Τι σου λέει;
-Με λέει επίκτητο.
-Πώς σε λέει;
-Επι.... κάτσε ρε συ να το φέρω μπροστά μου... 'Ερύθμ... Ερίζμ... φτου. Εριδμάτο με λέει.
-Τι είναι εριδμάτος;
-Ρε φίλε πού θες να τα ξέρω τα παράξενα, μπορεί να είναι λατινικό, ρωμαϊκό, βραζιλιάνικο, πού να ξέρω τώρα.
-Ο Καρτερός δεν είναι εκεί;
-Έχει πάει για φραπέ με τον Καρανίκα. Πλακώσανε κάτι τσίπουρα και βγήκαν να τους βαρέσει ο αέρας.
-Κάνα λεξικό δεν παίζει;
-Ξέρει η Μπέτυ να γκουγκλίζει, μισό. Μπέτυυυυυυ, γράψε λίγο στο μαραφέτι σου, έψιλο, ρο, ι... όχι ήτα, ι, πωστολένε, γιώτα, δου, μι, ναι, μι, Μνημόνιο, α, ταυ, ο, σου. Ναι, το βρήκε κιόλας; Α, δεν είναι εριδμάτος, ερίδματος λέει, πού να καταλάβεις πού τονίζεται το μπουρδελάκι...
-Ναι, τι είναι;
-Τι είναι ρε Μπέτυ; Καλοδομημένος; Τι είναι αυτό; Κωλοφτιαγμένος; Παπάκι είμαι γαμώ; Α, κΑλοφτιαγμένος. Σόρρυ ρε Πάνο, ντάξει, όλα πόπα.
-Ουφ, με άγχωσες ρε παπάρα.
-Νταξ, άραξε τώρα, κλάιν. Να σου πω, ποιον να βάλουμε στη θέση του αρχαιούλη;
-Τι να σου πω, πού να ξέρω;
-Πφφφφφ, μπελάδες ρε φίλος. Αλλά πού 'σαι; Τη φάρσα στον Κουβέλη θα την κάνουμε.
-Πάλι ρε μαλάκα;
-Ναι ρε, πόσες χαρές μας έχουν μείνει; Τέσπα, θα πας για ποτάρες;
-Θα δω, δεν ξέρω.
-Καλά ρε, μιλάμε αύριο.
-Άντε, φιλούρες. -
-
-
http://www.protothema.gr/greece/article ... a-oraseos/
ΜΤΦ
αγορασε ΕΣΥ το εμπορευμα, πουλησε το ΧΩΡΙΣ να πληρωθεις πριν περασουν 100 ημερες και αν, ΔΩΣΕ φπα και εφκα, που αν δεν δωσεις φιδι που σε εφαγε, και εγω κανω κοινωνικη-αριστερη πολιτικη....
φυσικα οι αλυσιδες και λουξοτικα που εχουν γραμμες πιστωσεων γουσταρουν.
μαγαζακι της γειτονιας γκέιμ οβερ - ινσερτ κόιν....
αλληλεγυη κοινωνικη και αριστερη... σάιζ ματτερς...ΑρΕς
ρε δια, αυτα τα πνιγεις στον κουβα μικρα, υμεις τα αφησατε.... -
Μα γιατί αμφισβητούν το φερέγγυο Ελληνικό κράτος και την αριστερή πολιτική οι οπτικοί;
-
https://www.youtube.com/watch?v=NqON7P- ... e=youtu.be
E ρε από τι γλιτώσαμε!!! Άγιο είχαμε
-
Ποιο ΣΥΡΙΖΑΣ πεθαίνεις...
Απορώ με κάποιους εδώ μέσα πως αντέχουν να είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους Αυριανιστές...
Είναι πολλά τα λεφτά Άρηηηηηηηη.......Τετάρτη 17/01/2018 - 14:12
Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η διάλυση των μικρών κομμάτων
Πάνω από 8 βουλευτές είναι έτοιμοι να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ 2-3 έχουν κλείσει ήδη με τη ΝΔΗ ακραία πόλωση επαναφέρει στο προσκήνιο τον δικομματισμό
ΡΙΖΙΚΕΣ ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι διαλυτικές τάσεις που αναπτύσσονται σε όλα τα μικρά κόμματα και η διαφαινόμενη τάση των βουλευτών τους να αναζητήσουν στέγη στις δύο μεγάλες παρατάξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της KONTRA NEWS στην παρούσα φάση με τον ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρουν οκτώ βουλευτές των λεγόμενων μικρών κομμάτων, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το ενδεχόμενο προσχώρησής τους στο κυβερνών κόμμα.
Άλλοι τρεις βουλευτές έχουν ήδη κλείσει με τη Νέα Δημοκρατία και έχουν πάρει υπόσχεση ότι θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.
Η «αιμορραγία» των μικρών κομμάτων που καταγράφεται μάλιστα σε όλες τις δημοσκοπήσεις και η έλλειψη ενός διαφορετικού πολιτικού λόγου που να δικαιολογεί την ύπαρξή τους, προβληματίζει τους βουλευτές που αναζητούν μια σίγουρη πολιτική στέγη.
Τα κόμματα που δημιουργήθηκαν μέσα στην κρίση όπως το ΠΟΤΑΜΙ η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ οι ΑΝΕΛ αλλά και το νεοσύστατο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν μπορούν να αρθρώσουν πολιτικό λόγο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας εποχής και γι’ αυτό οδηγούνται στη συρρίκνωση, την απαξίωση και βεβαίως δεν έχουν καμία πιθανότητα να εκπροσωπηθούν στη νέα Βουλή.
Η επιστροφή στην κανονικότητα, σε συνδυασμό με την έξοδο στις αγορές και το τέλος των εφιαλτικών μνημονίων, επαναφέρει στο προσκήνιο το δικομματισμό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτεί πλέον ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που καλύπτει το χώρο της Αριστεράς αλλά και του Κέντρου. Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη δημοκρατική και πατριωτική παράταξη, φιλοδοξώντας να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για πολλές δεκαετίες.
Στον αντίποδα η Νέα Δημοκρατία καλύπτει ιδεολογικά κάποιους βουλευτές μικρών κομμάτων οι οποίοι ταυτίζονται ιδεολογικά με τη Δεξιά. Για παράδειγμα ένας βουλευτής του Ποταμιού βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία με τις θέσεις που διατυπώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παραμένει στο Ποτάμι μέχρι να βρει το κατάλληλο τάιμινγκ για να ανακοινώσει την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία.
Τα μικρά κόμματα δεν έχουν καμία τύχη και εξ’ αιτίας της πόλωσης που αναμένεται να χαρακτηρίσει τις επόμενες εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να μετατρέψουν τις εκλογές σε δημοψήφισμα.
Η σύγκρουση θα είναι μετωπική. Από τη μια μεριά ο Αλέξης Τσίπρας που εκπροσωπεί τις δυνάμεις της αλλαγής που κατάφεραν να διασώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία και από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εκπροσωπεί το λεγόμενο παλιό πολιτικό σύστημα.
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει το μέλλον της χώρας για πολλές δεκαετίες γι’ αυτό οποιαδήποτε απόπειρα να σταθούν όρθια τα μικρά κόμματα είναι καταδικασμένη.
Άλλωστε μέχρι τις εκλογές οι μικροί σχηματισμοί θα ξεμείνουν από βουλευτές ενώ και το Κίνημα Αλλαγής που προέκυψε από συνένωση των διαφόρων παραγόντων της λεγόμενης Κεντροαριστεράς έχασε τη δυναμική του και είναι καταδικασμένο να συρρικνωθεί εκτός βέβαια και αν επιλέξει στρατηγική συμμαχία με ένα από τα μεγάλα κόμματα .
Η ενίσχυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με τη δυναμική που αναπτύσσει ο Αλέξης Τσίπρας σε όλα τα επίπεδα τον καθιστά κυρίαρχο του παιχνιδιού.
...
...http://www.kontranews.gr/POLITIKE/31783 ... n-kommaton
-
Παλιότερα είχαμε τη Βαβούρα, τώρα έχουμε το Kontra
-
Εγώ πάντως σας λέω ότι την πόλωση θα την επιλέξουν και οι δύο . Αλλά πριν την πόλωση ξαναγυρίζουμε εκεί που έγραψα .
Αν πάρει 5 βουλευτές ο Τσίπρας αποκτάει αυτοδυναμία και το πολιτικό σκηνικό αλλάζει εντελώς .
Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν η πόλωση βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση , η προεδρική εκλογή και αν αυτή δεν ευοδωθεί η απλή αναλογική θα ανακατέψουν πάλι την σούπα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Απορώ με κάποιους εδώ μέσα πως αντέχουν να είναι τάτσι μίτσι κότσι με τους Αυριανιστές...
Είναι πολλά τα λεφτά Άρηηηηηηηη.......Η φαση είναι ότι το 4Τ forum ισως να είναι το μοναδικο μερος στο οποιο οι δημοσκοπησεις τυπου ΠΑΜΑΚ επαληθεύονται.
Και εγω απορω πως καποιος ο οποιος χτυπιέται συνεχεια για την συμφορα που βρηκε τη χωρα μετα την αποκοτια των ψηφοφορων της και την θεωρει 'τελειωμενη υποθεση', παει και αγοραζει ενα καινουργιο αυτοκινητο. (Καλοριζικο, μια χαρα, βεβαια κακως δεν πηρες Ibiza για να εισαι πιο 'καινούργιος' σχεδιαστικα, ο gatoz θα διαβεβαιωσει φανταζομαι)Και επειδή ηδη διαισθάνομαι την (γελοια) συνεχεια, δεν σε θεωρω πλουσιο προφανως/ζηλευω (οσο μισεις εσυ τα Gti εγω τα λατρευω οποτε επ ουδενι δε θα εδινα λεφτα για καινουργιο 'κανονικο' και βεβαια από κοστος χρησης δεν εχει καμια σχεση με ένα μεταχειρω μεγαλου κυβισμου), απλα είναι ολιγον παραλογο να θεωρεις -δικαιωμα σου- ότι ζεις σε έναν τοπο που καταστρέφεται και εσυ την ιδια ωρα, στην κορυφωση της καταστροφης, να παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο γιατι μιλαμε για ένα αξιολογοτατο ποσο, το οποιο βεβαια σε άλλες εποχές θα ηταν φυσιολογικο.
Την ιδια στιγμη που ταυτιζεις λοιπον καποιον (γιατι με τα 'εδώ μεσα' κτλ για μενα ουσιαστικα μιλας) με τον Κουρη που πχ το 2009 ηταν Σαμαρικος μεχρι το κοκκαλο , άλλο σχετικο παράδειγμα η σιγά-σιγά γιατι μας βλεπουν διπλη στροφη Τρακη στο newsbomb, καλυτερα να δεις τις κατά καιρους δικες σου ταυτισεις με ΧΑ, χουντα, Αδωνι, ΝΔουλα (την οποια κατά τα αλλα σιχαινεσαι αλλα...). Και τουλάχιστον να ησουν κανας βολεμένος οποτε δινεις τα ρεστα σου να αλλαξει το πραγμα για να ξαναπεσει (νομοτυπη) μασα, παει στο διαολο. Αλλα ενας εργαζόμενος του ΙΤ εισαι, σε επισφαλή θεση και ο,τι υποστηριζεις ολο αυτό τον καιρο εδωσε τιτανιο αγωνα να διαλυσει όλα σου τα δικαιώματα. Εκει να δεις λοιπον απορια και ανακολουθια._
YΓ: Για μια ακομα φορα ο criuser σας επαναφερει στη λογικη κόβοντας σας έναν από τους καλυτερους οιστρους των τελευταίων σελιδων, αλλα φυσικα αν και 'λαϊκιστης' (ανοικτα κατά της ΕΕ) είναι καλο παιδι αφου είναι 'δεξιοτιμονος'...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
146 βουλευτές πλέον νομίζω ο Σύριζα . Θα πάρει και άλλους από τον Λεβέντη θα περάσει τους 150 και μετά θα φύγει ο Πάνος και θα κάνει την σωστή δεξιά αντιπολίτευση ώστε να πάρει τους μη μητσοτακικούς από την νδ όταν οι δημοσκοπήσεις δείξουν ότι μειώνεται η ψαλίδα...
Εμένα δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν δούμε και άλλους από άλλα κόμματα να περνούν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αριστεροί έχουν παρεισφρήσει παντού και αναμένουν εντολές από Κουμουνδούρου και Μαξίμου.Αυτά να τα βλέπουν όσοι ψηφοφόροι ανήκουν στη δεξιά και σε συντηρητικές παρατάξεις για να καταλάβουν ότι το παιχνίδι 'είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο'.
Storm δεν ξέρω αν δεξιά εννοείς την ΝΔ ή γενικά από ΝΔ μέχρι τα άκρα, δηλαδή την Χ.Α. Θα ασχοληθώ με την ΝΔ. Το παιχνίδι μόνοι τους στη ΝΔ το χάσανε όταν ψηφίσανε μία μετάλλαξη του Σαμαρά, δηλ τον Μητσοτάκη. Στα κανάλια βλέπεις τους ανθρώπους του Σαμαρά και αναρωτιέμαι αν κυβερνάει ο Σαμαράς τελικά την ΝΔ. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πολυθέλουν τσαμπουκάδες ΝΔ βουλευτές και αυτό το έδειξε όταν έβγαλε δύο φορές τον Καραμανλή πρωθυπουργό. Επίσης η ΝΔ δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα στο Σκοπιανό. Δεν έχει ακόμη υιοθετήσει μία πολιτική σε ένα ζήτημα που το είχε αντιμετωπίσει για πολλά χρόνια και τώρα αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση, μικροκοματικά ψάχνει να βρει ποια θέση θα είναι η καλύτερη όχι για την Ελλάδα αλλά για να πάρει ψηφοφόρους από τον....Σύριζα.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...Και επειδή ηδη διαισθάνομαι την (γελοια) συνεχεια,
Λάθος διαισθάνεσαι. Δεν πρόκειται να μπω ούτε σε διαδικασία διαλόγου, ούτε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
-
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Storm δεν ξέρω αν δεξιά εννοείς την ΝΔ ή γενικά από ΝΔ μέχρι τα άκρα, δηλαδή την Χ.Α. Θα ασχοληθώ με την ΝΔ. Το παιχνίδι μόνοι τους στη ΝΔ το χάσανε όταν ψηφίσανε μία μετάλλαξη του Σαμαρά, δηλ τον Μητσοτάκη. Στα κανάλια βλέπεις τους ανθρώπους του Σαμαρά και αναρωτιέμαι αν κυβερνάει ο Σαμαράς τελικά την ΝΔ. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πολυθέλουν τσαμπουκάδες ΝΔ βουλευτές και αυτό το έδειξε όταν έβγαλε δύο φορές τον Καραμανλή πρωθυπουργό. Επίσης η ΝΔ δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα στο Σκοπιανό. Δεν έχει ακόμη υιοθετήσει μία πολιτική σε ένα ζήτημα που το είχε αντιμετωπίσει για πολλά χρόνια και τώρα αντί να πάρει ξεκάθαρη θέση, μικροκοματικά ψάχνει να βρει ποια θέση θα είναι η καλύτερη όχι για την Ελλάδα αλλά για να πάρει ψηφοφόρους από τον....Σύριζα.Λέγοντας 'δεξιά' εννοώ τον δεξιό χώρο.
Η ΝΔ μόνο για γέλια είναι.Αν οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν θέλουν τσαμπουκάδες βουλευτές, τότε καλά να πάθουν...και αυτοί και η ΝΔ.
Τι έλεγε ο Καμμένος; Αν ναι. Στα τέσσερα... και μετά χασκογέλανε και έτριβε την κοιλάρα του από ευχαρίστηση... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
YΓ: Για μια ακομα φορα ο criuser σας επαναφερει στη λογικη κόβοντας σας έναν από τους καλυτερους οιστρους των τελευταίων σελιδων, αλλα φυσικα αν και 'λαϊκιστης' (ανοικτα κατά της ΕΕ) είναι καλο παιδι αφου είναι 'δεξιοτιμονος'...
Δείξε μας 1 ποστ όπου κάποιος(cruiser, storm, gatoz, εγώ, κτλπ) εδώ μέσα υποστηρίζει ότι η Ε.Ε τα τελευταία χρόνια έχει τη σωστή κατεύθυνση...
Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε ''κούγκι'' επειδή κάποιοι πιστεύουν/ποντάρουν ότι θα γλιτώσουν δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Και επειδή ηδη διαισθάνομαι την (γελοια) συνεχεια,
Λάθος διαισθάνεσαι. Δεν πρόκειται να μπω ούτε σε διαδικασία διαλόγου, ούτε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δεν περιμενα οτι θα το εκανες εσυ αυτο...
Δείξε μας 1 ποστ όπου κάποιος(cruiser, storm, gatoz, εγώ, κτλπ) εδώ μέσα υποστηρίζει ότι η Ε.Ε τα τελευταία χρόνια έχει τη σωστή κατεύθυνση...
Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουμε ''κούγκι'' επειδή κάποιοι πιστεύουν/ποντάρουν ότι θα γλιτώσουν δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.
Ναι, αλλα ομοιως ισως να μην υπαρχει και post που να βριζετε την ΕΕ για ο,τι μας εκανε. Τουναντιον ηταν δικαιο και εγινε πραξη / ΕΕ ή τεφρα.
-
Τι σας έκανε η ΕΕ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι σας έκανε η ΕΕ;Ρε σεις, σοβαρά συζητάτε για οικονομικά θέματα με αριστερούς ή/και κομμουνιστές ? Ακόμα και αν ξέρουν και αν καταλαβαίνουν (τα προφανή), η κομματική γραμμή επιτάσσει αποπομπή στο πυρ το εξώτερον οτιδήποτε καπιταλιστικό, καμία ελευθερία στις αγορές, όλα ισάδι στο βούρκο. Τα έχουμε ξαναπεί χιλιάδες φορές, δεν έχει νόημα να το παλεύουμε άλλο....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ