-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα τι ελπίζει ο κόσμος ότι θα βελτιωθεί με τον Κούλη πάντως...Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Όταν κάτι σε χαλάει, σου ξεσκίζει τη ζωή, την ψυχολογία, σε πνίγει και σε κάνει να εξαγριώνεσαι τότε απλά επιθυμείς να το αλλάξεις και ελπίζεις σε κάτι καλύτερο.
Ο ωχαδελφισμός, η κακομοιριά ή και η άποψη 'τι να κάνουμε μωρέ, όλοι ίδιοι είναι και όλοι τα ίδια κάνουν' ... δείχνει είτε ανθρώπους υποδουλωμένους, είτε ανθρώπους που για τους δικούς τους (προσωπικούς) λόγους δεν επιθυμούν αλλαγή π.χ. για ιδεοληπτικούς λόγους, προσωπικά συμφέροντα ...κλπ...
-
Εγώ πάντως μπορώ από τώρα να προβλέψω τι θα επιδεινωθεί αν γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός: Θα αρχίσουν πάλι οι ταραχές, οι πορείες και οι φασαρίες στις πόλεις και θα συσπειρωθούν ξανά οι αγανακτισμένοι -που τώρα “κουράστηκαν”.
Η αριστερά οφείλει να ολοκληρώσει την τετραετία της. Πρώτα από όλα για να διασφαλιστεί η σχετική μεν αλλά υπερπολύτιμη ομαλότητα στις πόλεις, αλλά πάνω από όλα για να μας αποδείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει και κατά πόσο αυτά για τα οποία ούρλιαζε σκαρφαλωμένη στα κάγκελα τόσα χρόνια ήταν ρεαλιστικά, ευσεβείς πόθοι ή εντελώς ουτοπικά.
Τώρα που μπήκαμε στο χορό, να τον χορέψουμε μέχρι τέλους.
-
....μα ποσο γελασμενος και μακρια νυχτωμενος μπορει να ειναι καποιος που πιστευει γενικα σε Αλλαγες ή οτι κατι ουσιαστικο θα αλλαξει ο τυχαιος μπλε,πρασινος,ροζ(τελικα) πολιτικουλης.Απλα ο καθενας ψηφιζει και ελπιζει για ιδιον οφελος...και στο φιναλε καλα κανει γιατι ολοι ιδιοι ειναι!
-
Θεωρώ ότι:
-
Όποιος και να βγει στην επόμενη κυβέρνηση, ακόμη και το Κόμμα Κυνηγών ... στα κάγκελα πάλι θα ανέβουν αμέσως οι 'εμπαναστάτες του κ@λου'. Είναι η ζωή τους αυτή. Είναι στην ιδιοσυγκρασία τους. Όπως υπάρχουν κάποιοι που καθημερινά το πρωί πάνε στο Μπουρνάζι για καφεδάκι και αθλητική εφημερίδα, έτσι υπάρχουν και κάποιοι που περιμένουν πως και πως να 'εμπαναστατήσουν ξανά'. Προς το παρόν είναι γλυκιά η εξουσία, τόσο όσο χρειάζεται για να 'εμπαναστατούν' στις γραφειάρες και στις καρεκλάρες.
-
Συγνώμη αλλά αν είναι να χορέψουμε το χορό του Ζαλόγγου ... για να μάθουν οι βλαμμένοι και οι ηλίθιοι τα απλά, τα αυτονόητα, εγώ δεν θα πάρω μέρος σε αυτό το χορό. Ας πάρει μέρος όποιος άλλος θέλει. Εγώ είμαι στην αντι-αντιπέρα όχθη.
-
Δεν βλέπω καμιά ομαλότητα στις πόλεις. Για να μην αναφερθώ στην χαβούζα Αττική.
Είναι χώρα αυτό το πράγμα; Ένα μπουρδέλο εντελώς.
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα τι ελπίζει ο κόσμος ότι θα βελτιωθεί με τον Κούλη πάντως...
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Όταν κάτι σε χαλάει, σου ξεσκίζει τη ζωή, την ψυχολογία, σε πνίγει και σε κάνει να εξαγριώνεσαι τότε απλά επιθυμείς να το αλλάξεις και ελπίζεις σε κάτι καλύτερο.
Ο ωχαδελφισμός, η κακομοιριά ή και η άποψη 'τι να κάνουμε μωρέ, όλοι ίδιοι είναι και όλοι τα ίδια κάνουν' ... δείχνει είτε ανθρώπους υποδουλωμένους, είτε ανθρώπους που για τους δικούς τους (προσωπικούς) λόγους δεν επιθυμούν αλλαγή π.χ. για ιδεοληπτικούς λόγους, προσωπικά συμφέροντα ...κλπ...
Το λέω όχι επειδή δεν θέλω αλλαγή, αλλά επειδή πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα με Κούλη και ακόμα περισσότερη νεοφιλελέ πολιτική.
-
Αυτό το λες επειδή πιστεύεις σε συγκεκριμένες πολιτικές, σε συγκεκριμένη ιδεολογία οπότε πιθανά να ισχύει για σένα το 'απ' το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα'.
Εγώ και πιθανά και κάποιοι άλλοι μπορεί να πιστεύουμε σε άλλες πολιτικές ή ιδεολογίες.
υ.γ. το όνομα 'Κούλης' με αφήνει παγερά αδιάφορο.
-
Ο νεοφιλελευθερισμός που πρεσβεύει ο Κούλης πιστεύει στην απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, οπότε ας προετοιμαστούμε για ακόμα μεγαλύτερο εργασιακό μεσαίωνα. Υπάρχουν πολλοί που να πιστεύουν σε αυτήν την πολιτική;
-
Δεν ξέρω τι προτιμούν οι πολλοί. Αν γίνουν ποτέ εκλογές οι πολλοί ας αποφασίσουν τι χώρα θέλουν.
Μου αρκεί τι θέλω εγώ, το οποίο έχει εκφραστεί πολλές φορές εδώ.Τώρα τα περί εργασιακού μεσαίωνα, νεοφιλελευθερισμού και όλα αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο όταν στην εξουσία από το 2015 έχουν ανέβει οι βλαμμένοι και οι ηλίθιοι της αριστεράς και του νεοκομμουνισμού.
Όταν και αν αλλάξει ποτέ η εξουσία, τότε θα τα χώνω σε εκείνους ανάλογα τις πολιτικές που θα υιοθετήσουν και τις πράξεις τους, με βάση αυτά που πιστεύω. Όπως κάνω άλλωστε πάντα.
-
Δηλαδή τώρα που κυβερνά η ντεμέκ αριστερά η αγορά εργασίας είναι ρυθμισμένη? Α,ξέχασα...φταίνε οι προηγούμενοι. Τελικά τι ειναι προτιμότερο? Ο άκρατος κρατισμός που εξαρτάται από τις διαθέσεις του εκάστοτε ιδεοληπτικού υπουργού ή μια αγορά εργασίας με αδιάβλητο πλαίσιο λειτουργίας και σταθερούς κανόνες? Ένα ερώτημα θέτω μόνο.
-
Δείτε τι μπορεί να πάθει ένας πρώην υπουργός στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του...
http://www.eviazoom.gr/2017/08/xines-vgikan-oi-diakopes-tou-loverdou-stin-evia.html
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Δηλαδή τώρα που κυβερνά η ντεμέκ αριστερά η αγορά εργασίας είναι ρυθμισμένη? Α,ξέχασα...φταίνε οι προηγούμενοι. Τελικά τι ειναι προτιμότερο? Ο άκρατος κρατισμός που εξαρτάται από τις διαθέσεις του εκάστοτε ιδεοληπτικού υπουργού ή μια αγορά εργασίας με αδιάβλητο πλαίσιο λειτουργίας και σταθερούς κανόνες? Ένα ερώτημα θέτω μόνο.Βουνό ή θάλασσα; Ένα ερώτημα θέτω μόνο.
-
Ο Αλέξης έχει ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές και αν δει ότι πάει καλά θα κρατήσει μέχρι την κανονική τετραετία .
Ο Κούλης είναι μειωμένων ικανοτήτων ως ηγέτης , όχι τόσο γιατί δεν ξέρει , αλλά μάλλον γιατί έχει κακούς συμβούλους που προκειμένου να σταθούν οι ίδιοι τον παρασύρουν . Αυτό βέβαια είναι σοβαρότατο ελάττωμα η επιλογή κακών συμβούλων . Εκανε τεράστιο λάθος που ζήταγε εκλογές από την αρχή , έπρεπε να ακολουθήσει άλλη πολιτική , ανάλογη με αυτή που πήγε να εφαρμόσει ο Μειμαράκης . Δηλαδή σε στηρίζω Αλέξη στα καλά και περιμένω στην γωνία αν κάνεις μλκιες να στηρίξω την χώρα .
Εαν είχε κάνει αυτό και την φθορά θα είχε εισπράξει και θα είχε λιγότερες αντιδράσεις από τους σανοφάγους ...
Αντίθετα τώρα βλέπουμε ήδη έναν νέο διπολισμό που θα κρατήσει τον Αλέξη σε καλά επίπεδα και κοντά στον Κούλη ΑΝ βγεί πρώτος γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομία .
Ακόμα ένας σημαντικός παράγων για τον δεξιό κόσμο , είναι ότι αν η οικονομία πάει καλά επί Αλέξη , η ύπαρξη του Πανούλη δίνει ένα άλλοθι σε αυτόν να ψηφίσει πάλι την υπάρχουσα κυβέρνηση , αφού η συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ έχει τραυματίσει πολύ κόσμο και ρίξει όλες τις διαχωριστικές γραμμές .
Αυτό λοιπόν που θα κρίνει τις επόμενες εκλογές είναι αποκλειστικά και μόνο η κατάσταση της οικονομίας .
Ο Αλέξης είναι χαρισματικός πολιτικός και έξυπνος , άλλωστε το σαλόνι του το κοσμούν εδώ και χρόνια τα κεφάλια 5-6 σημαντικών ηγετών της Αριστεράς που τους τα πήρε ενώ ήταν ακόμα πολιτικόν μειράκιον .
Δεν κολώνει στις κωλοτούμπες ,εξυπηρετεί μια χαρά τους ξένους και για αυτό βλέπουμε την στήριξη που του δίνουν . Αν σκεφτούμε ότι μάλλον μετά τις γερμανικές εκλογές η Μέρκελ θα απαλλαγεί από τον Σόιμπλε λόγω ηλικίας , ενώ χτες είπε ότι θα έχουμε κάποια ελάφρυνση του χρέους , σε ένα χρόνο με την επίσημη έξοδο από τα μνημόνια , την αποχώρηση του ΔΝΤ και την ελάφρυνση του χρέους , το QE και την επίσημη επάνοδο στην ανάπτυξη , μπορούμε να δούμε άλλες δημοσκοπήσεις που ακόμα και να φάνε τον Κούλη χωρίς εκλογές .
Η ΝΔ θεωρώ ότι όπως και το πασοκ πρέπει να αποχωρήσουν από το πολιτικό σκηνικό . Νέα κόμματα και νέα εντελώς πρόσωπα θα πρέπει να τρέξουν την χώρα προς την ανάπτυξη .
Τώρα για τις φοβίες του τζώνη Δ' , αυτά με την σωστή όμως διαδικασία καλοδεχούμενα θα ήταν ....
-
Nα σου πω και παλι ότι εχεις σε πολλα απ' οσα λες δικιο...
Κατά τα αλλα, αυτά τα 4 -εν πολλοις τυχαιως αναφερομενα- δεν είναι φοβιες μου, απλα δειχνω πως ακρογωνιαίοι λιθοι επιχειρηματολογιας/'προνομιακοι τομεις' της Δεξιας -ΟΚ, της ΝΔ- διεπονται από απιστευτη υποκρισια/ανακολουθια αντιστοιχη φυσικα των αμετανόητων ψηφοφορων της οι οποιοι εχουν ως motto το αμυνεσθαι περι παρτης._
-Δεν θεμε τους μετανάστες, αλλα εμεις να φυγουμε από το Ελλαδισταν και να μας περιμενουν ολοι με ανοιχτες αγκαλες. Τι και αν μας εδιωξε η λαμογια/κακοδιαχειριση της δικης μας παραταξης ΟΟΟΟΟΟΧΙ, εμεις θα βριζουμε την αριστερα που τα φταιει όλα και κυβερνα από το παραθυρο από την εποχη της μεγαλης έκρηξης. Την ιδια ωρα συνωστιζόμαστε σε μαγαζια πολυεθνικών και μετα βριζουμε για τη χαμενη μας παραγωγικοτητα.
-Να απολυσουμε κοπριτες ΔΥ. Εμεις βεβαια το '04 (εχω ουκ ολιγες περιπτώσεις από το σοϊ της γυναικας μου) να μπουκερνουμε σε ΜΜΜ, ΔΕΚΟ κτλ, να καθαριζουμε μισθουλαρες κτλ κτλ. Επισης το βυσμα συννεφο για μεγαλες ιδιωτικες εταιριες, οπου οι νεοι ρουφανε καθημερινα αξιοκρατια με μισθους ουτε καν Βαλκανιων βλέποντας τους 'παλιους' να παιρνουν τα διπλα όπως ξαναειπα. ( Παραδείγματα από τον ιδιωτικο πλεον ομιλο ΟΤΕ με φιλους ιδιας ηλικιας να εχουν διαφορα χ3 σχεδόν στον μισθο )
-Η ιστορια με το ρευμα. Παντα ΠΟΥΣΤΙΚΑ να συνδέεται με τους μισθους/συνταξεις του προσωπικου. Τωρα βεβαια ρωτωντας δεξια (κυριως) και αριστερα, βλέπεις ότι σε άλλες ΔΕΚΟ γινοταν πολύ χειροτερο πανηγυρι -πχ ΗΣΑΠ-. Όταν όμως ιδιωτικοποιηθεί πλήρως θα γινει ο,τι και με τις Ε.Ο. με τις γνωστες συνεπειες για τον ρημαγμενο κοσμακη._
-Και τελος, τα εθνικα θεματαααααα. Αχ, τι λεβεντόπαιδα ρε παιδι μου, να ετσι όπως κάθονται στο τραπεζι για φαί, δεν το εχουν σε τιποτα να βαλουν το κουζινομαχαιρο στα δοντια, να ριξουν 2 απλωτες από τα ΝΠ και να βγουν Σμυρνη. Βεβαια, αρκετοι από αυτους εχουν υπηρετησει από τη 'Νεα Σμυρνη', ή και καθολου, αλλα την ιδια στιγμη εχουν και αποψη. Την ιδια ωρα που εγραφαν για τον Γαβρογλου πχ, ξεχνουν τον λεβεντη τους τον αψηλο τον ανοιχτοματη, ο οποιος σε ηρεμη περιοδο γι' αυτόν -1976- εξαγορασε τη θητεια του, μας ανοιξε τα 'σύνορα' ως υπουργος εξωτερικων και γενικα μας ανοιξε προς ικανοποιηση πολλων αστ(ει)ων.Η υποκρισια τους λοιπον δεν εχει οριο. Την άλλη φορα λοιπον που θα βρισουν τον απλο κοσμο/θα του κουνησουν το δακτυλο λεγοντας ότι του αξιζουν οσα εχει παθει -και εννοείται ότι αρκετοι ακομα θα παθουν και αλλα προκειμενου να αφησουν τα σκυλια το καραβανι να προχωρησει Αλεξακο- να κοιταξουν τον εαυτο τους στον καθρεπτη._
Γι' αυτό σου λεω, πρωτα αποΝΔοποιηση. Γιατι για να γινει η αποπασοκοποιηση όπως την ονειρεύεσαι -δυστυχως γι' αυτον ο Αλεξάκος θα πληρωσει καποτε την κωλοτουμπα του '15, θα μου πεις στα @@ του-, θα γινει πρωτα αποελλαδοποιηση αν ξανακυβερνησει η ΝΔ οποτε θα δεν εχει νοημα να συζητάμε.
-
Τις μαγκιές των Ελλήνων να περνάω εγώ καλά τις έχουμε στηλιτεύσει αρκετές φορές . Αλλά κάποια στιγμή η χώρα πρέπει να πάει μπροστά . Λίγο με νοιάζει αν θα το κάνει ο Αλέξης ή ο Κούλης . Αρκεί κάποιος να το κάνει .
Οπότε αυτές οι παθογένειες που λές πρέπει να αλλάξουν .
Θα διαφωνήσω όμως κάθετα στο μεταναστευτικό . Εμείς σχεδόν ποτέ τουλάχιστον τα τελευταία 80-100 χρόνια δεν πήγαμε κάπου λαθραία . Πριν το 20 και πριν το 1900 ήταν κάπως αλλιώς τα πράγματα γιατί μην ξεχνάμε και την χώρα που πήγαιναν και το Ουέστ γενικά και τι νομιμότητα υπήρχε .
Αν πάμε όμως μετά το 20-30 και μετά τον Β' ΠΠ να σου πω ότι για να πας μετανάστης υπήρχαν μεγάλες διαδικασίες . Από ακτινογραφία θώρακα και εξετάσεις που τις έκανες εδώ πριν ξεκινήσεις να κάνεις αιτήσεις μέχρι τις διαδικασίες εκεί . Και βέβαια μην συγκρίνουμε τους σημερινούς επιστήμονες ή και εργάτες που πάνε έξω .
Ξέρω πλέον καμιά 10αριά περιπτώσεις οικοδόμων και τεχνιτών που πάνε στην ΕΕ για δουλειά . Κανονικά όμως . Αρα καμία σχέση με τους λαθραίους ...
Για τα υπόλοιπα και την ξενομανία συμφωνώ απόλυτα .
Για το δημόσιο έχω εκφράσει ξεκάθαρα την άποψη μου . Πρέπει συνολικά να μικρύνει , αλλά αυτό πρέπει να γίνει στοχευμένα .
Για το ρεύμα δεν έχω γνώσεις από μέσα και δεν θα σχολιάσω .
Για τα εθνικά θέματα , θεωρώ ότι πρέπει να κρατάμε αυτά που έχουμε , να στηρίζουμε όσους δικούς μας είναι σε μειονεκτική θέση σε ξένες χώρες και γενικά τα αυτονόητα .
Γενικά θέλω να έχουμε απλούς νόμους που να ισχύουν για όλους . Αλλά αυτό δεν είναι αυτονόητο .
-
Iσως σε αιφνιδιασω -ευχαριστα- criuser, αλλα και η δικη μου αποψη για τη μεταναστευση είναι λιγοτερο χαλαρη από οσο θα νομιζες...
Ο λογος προφανως είναι η θεση της χωρας και τα εθνικα της θεματα τα οποια δυστυχως πολλες φορες αγνοουμε ή τα χρησιμοποιούμε με λαθος τροπο. Προφανως μεσα σε όλα αυτά δεν πρεπει να ξεχναμε και την 'ανωτερα βια' η οποια κατά μεσο ορο μια φορα τον αιωνα αλλαζει τους πληθυσμούς πχ Μικρασιατικη Καταστροφή, διαλυση της ΕΣΣΔ και του σιδηρουν παραπετάσματος κτλ κτλ.
Το θεμα μας είναι ότι εκ των πραγματων δεν σηκωνει η χωρα έναν αριθμο ανθρωπων που δεν μπορουν να απορροφηθουν σε χειρονακτικες-ανειδικευτες θεσεις εργασιας αφου όλα εχουν πρακτικα νεκρωσει. Αντιστοιχα εμεις (ισως και εγω σε worst case scenario που ολο και πλησιαζει) θελουμε μια θεση εργασιας ειτε αναλογη των προσοντων μας ειτε με σημαντικα υψηλοτερη αμοιβη ώστε να μπουμε στον κοπο να φυγουμε.
Το πρόβλημα στο περσυνο μεταναστευτικο κυμα όμως το δημιουργησε εν πολλοις η καλη γιαγιουλα της καρδιας μας και όχι το 'μπεκαστε' του Αλεξακου. Βαλε και το γεωγραφικο στη μεση και εδεσε το γλυκο. Μετα εκεινη όταν ειδε τα ζορια εβαλε τους παντα προθυμους δορυφόρους της να κανουν το μαγκα και τωρα βλέπεις ότι το πρόβλημα το εχει η Ιταλια και εμεις βεβαια που εχουμε αποθηκευμενο ένα αριθμο ανθρωπων που ευτυχως, μεχρι στιγμης, δεν δημιουργουν σοβαρα προβλήματα.Από αυτό στις κουραδομαγκιες του τυπου 'βουλιαξτε τους/πυροβοληστε τους' ενώ οι απέναντι μας κανουν καθημερινα σουρωτηρι σε αερα/θαλασσα (παλι γιατι τους παιρνει λογω γεωγραφιας) η αποσταση είναι πολύ μεγαλη...
-
-
Μα πόσο τυχεροί είστε εκεί στο Θεσσαλονιστάν...
Πλέον έχετε και επίσημα κουμανταδόρους στην πόλη σας.
Θεσσαλονιστάν 2017...
Όλα τα καλά παιδιά στο Ελλαδιστάν έχουν μαζευτεί. Γης της επαγγελίας...**ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η επίθεση Αφγανών σε Πακιστανούς -Τους δένουν και τους ξυρίζουν
**Η επίθεση και ο συμβολισμός της
Η ρατσιστική επίθεση σε βάρος των τεσσάρων Πακιστανών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων περίπου 15 Αφγανοί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου. Αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια και στη συνέχεια τους κούρεψαν. Τους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μικροποσά που είχαν επάνω τους. Τέλος, τους είπαν ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν οι Αφγανοί και ότι οι Πακιστανοί πρέπει να την εγκαταλείψουν.
Ατιμωτική πράξη με συμβολισμό το κούρεμα
Οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο ημέρες αργότερα. Διευκρίνισαν ότι η πράξη του κουρέματος παρά τη θέληση κάποιου έχει ατιμωτικό χαρακτήρα στα μουσουλμανικά κράτη.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει στους αστυνομικούς τα θύματα της επίθεσης έχει σκιαγραφηθεί το προφίλ κάποιων εκ των δραστών.
http://www.iefimerida.gr/news/357470/th ... s-xyrizoyn
-
Να δούμε τι άλλο καραγκιοζιλίκι θα σκαρφιστούν για να καλύψουν ένα διαλυμένο κράτος.
Αλλά από την άλλη παίζει και ο τρόπος 'λοταρίας'...
Πιθανά η επιλογή των σούπερ ντούπερ 'τυχερών' να γίνεται από ένα 'μαγικό αριστερό χέρι'...Λοταρία! Αρχίζουν οι κληρώσεις με έπαθλο 1.000 ευρώ!
Δημοσιευθηκε: 23.08.2017 | 09:10- 1.000 τυχεροί θα βλέπουν 1.000 ευρώ κάθε μήνα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους - Συνολικά θα μοιράζονται 12.000.000 ευρώ το χρόνο - Πως θα μπαίνουν στην κλήρωση όσοι χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα για τις συναλλαγές τους
Ζήτημα ημερών είναι προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με το οποίο θα κερδίζουν ηλεκτρονικούς λαχνούς όσοι έχουν κάνει πληρωμές με πλαστικό χρήμα ή με άλλο ηλεκτρονικό τρόπο. Η γνωστή και περίφημη πλέον λοταρία.
Μέσω της λοταρίας θα γίνονται κληρώσεις και θα δίνονται 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς κάθε μήνα! Όλα θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο μόλις υπογραφεί η σχετική υπουργική απόφαση από την ΑΑΔΕ.
Συνολικά κάθε χρόνο θα μοιράζονται 12.000.000 ευρώ, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ κάθε μήνα στους τυχερούς που θα βγαίνουν από την κληρωτίδα.
Πως θα λειτουργεί η λοταρία:– Οι τράπεζες θα αποστείλουν στο υπουργείο Οικονομικών το συνολικό ποσό της δαπάνης που έχει γίνει ανα ΑΦΜ.
– Τα στοιχεία θα επεξεργάζονται οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ ώστε να ταυτοποιηθούν οι δαπάνες που έγιναν με πλαστικό χρήμα με τους ΑΦΜ των φορολογουμένων που θα μπαίνουν στην κλήρωση.
– Με βάση αυτά τα στοιχεία θα αποδίδεται σε κάθε φορολογούμενο συγκεκριμένος αριθμός ηλεκτρονικών λαχνών π.χ. ένας λαχνός ανα 1.000 ευρώ αγορών με πλαστικό χρήμα.
– Θα γίνονται οι κληρώσεις από το υπουργείο Οικονομικών και 1.000 τυχεροί θα λαμβάνουν από 1.000 ευρώ είτε μέσω της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας είτε μέσω του taxisnet ως επιστροφή φόρου που θα μπορεί να συμψηφιστεί με οποιαδήποτε φορολογική οφειλή.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι υποχρεωτικός ο συμψηφισμός όταν υπάρχουν οφειλές.
http://www.newsit.gr/oikonomia/lotaria- ... o/2192516/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα τι ελπίζει ο κόσμος ότι θα βελτιωθεί με τον Κούλη πάντως...Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
Είμαι σίγουρος ότι αν ανατρέξω στις εκτιμήσεις που κάνατε(Πασόκοι, Συριζαίοι, ΚΚΕδες και πιο αριστεροί) πριν 2,5-3 χρόνια και για τον Αλέξη, τα ίδια ακριβώς σχόλιο θα είχατε κάνει...
Προσωπικά εγώ δεν ήλπιζα ούτε με τον Σαμαρά, ούτε με τον Αλέξη, ούτε με τον Κούλη.
Και για αυτό όπως ήθελα ο Σαμαράς να τελειώσει την 4ετία του, έτσι θέλω και ο Αλέξης.
Αναρωτιέμαι όμως όταν έρθει ο επόμενος ποιοι θα θέλουν εκλογές πάλι από το πρώτο 6μηνο...;;;Έχει πλάκα όμως πως αυτές οι κρίσεις ειλικρίνειας προκύπτουν μόνο όταν ο επόμενος θα είναι ένας δεξιός πολιτικός.
Αν είναι αριστερός, δεν μιλάμε, αφού σίγουρα θα είναι καλύτερα πράγματα.Απάντηση δεν θα υπάρξει φυσικά, όπως δεν πήρα και σε άλλα θέματα-συγκρίσεις για σχόλια πράξεων Σαμαρά και αντίστοιχα σχόλια πράξεων Τσίπρα. Γιατί όταν τρως σφαλιάρα με το αριστερό χέρι και πιο καλά από ότι να την τρως με το δεξί. Είναι διαφορετικός ο πόνος.
-
Κανένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση, αλλά και κανένα κόμμα δεν θέλει να την σώσει, γιατί θα πρέπει να βάλει χέρι στους κομματικούς στρατούς και στα επιχειρηματικά συμφέροντα που τα στηρίζουν. Οπότε, ας κάτσουμε να μας αρμέγουν ξένοι και ντόποιοι και περαστικά μας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ