-
Αρα ο γιανης ειχε δικιο και επρεπε να συνεχισουμε τη πολιτικη του....και ο αλεξης ειχε λαθος..
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η οικονομια ειχε χρεοκοπησει....τα ταμεια ειχαν καποια εκκατομμυρια μεσα καιμ τιποτα αλλο.. ολοι οι τοποκοι οργανισμοι φαλιρισαν..
Ησουν στην ελλαδα τοτε ή οχι;;;;Δεμ ισχυει στη πραξη η καμπυλη λαφφερ υπαρχουν παραδειγματα απο χωρες που την ενστερνηστικαν και δη ευρωπαϊκες. Υπαρχουν υποδειγματα που την καταρρίπτουν.....
ΔΙΑΒΑΣΕ.....Η καμπύλη Laffer έχει αφαρμογή 100% στην Ελλάδα του Τσίπρα, στη διετία 2016-17 η φορολογία αυξήθηκε κατά 7.4% ως ποσοστό του ΑΕΠ, και το 2015-2016 είχαμε ακόμα ένα 3% ως ποσοστό του ΑΕΠ, και οι δύο αυξήσεις ήταν οι μεγαλύτερες ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες.
Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που κατά το ίδιο χρονικό διάστημα τα κρατικά έσοδα υποφέρουν και η χώρα είναι βυθισμένη σε ύφεση ή έστω αναιμική ανάπτυξη. Παράλληλα αποτελεί υψηλή αναγκαιότητα η επανεξέταση του ζητήματος της φορολογίας συνολικά, ιδιαίτερα τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στην «μεταμνημονιακή» εποχή.
ΔΙΑΒΑΣΕ
-
Χριστε μου
Τι λες;;;;;;
-
Βλέπω τώρα κάτι ρεμάλια ΑΡΔ που μιλάνε για το πόσο κακό έκανε το χτύπημα της αγοράς ακινήτων .
Τόσα χρόνια έκαναν πλάκα με τους ιδιοκτήτες . Τόσο γελοίοι .Απλά διαπιστώνω κάτι άλλο που μάλλον το διαπίστωσαν εκεί στην ΝΔ . Αυτοί θεωρούσαν ότι ο αστικός κόσμος ήταν δεδομένος επειδή δεν κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο . Τελικά διαπίστωσαν ότι ο αστικός κόσμος έχει άλλη αντίληψη . Την αντίληψη ότι παλεύει μόνος του και δεν χρωστάει σε κανένα πστ που λένε .
Ετσι όταν του την βάρεσε ψήφισε 10 διαφορετικά κόμματα από ΧΑ μέχρι Σύριζα και η ΝΔ βρέθηκε στο 19 % και με τον τρόμο στο 28 % . Τώρα το 80 % του αστικού κόσμου έδωσε εντολή στον Μητσοτάκη να κάνει τα αυτονόητα . Ξέρουν εκεί στην ΝΔ ότι αν δεν τα κάνουν , εύκολα ο κόσμος θα ξαναφέρει Λεβέντηδες κλπ στην πολιτική σκηνή .
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αρα ο γιανης ειχε δικιο και επρεπε να συνεχισουμε τη πολιτικη του....και ο αλεξης ειχε λαθος..Αυτό κατάλαβες ότι ήθελα να πω ? Ότι ο Βαρουφάκης είχε δίκηο ? Αυτός μας κόστισε το 50% της καταστροφής μας και είμαστε τόσο λαλάκες που τον βάλαμε και στη βουλή, αυτός που πέτυχε τον στόχο του σαν υπάλληλος του Σόρος και των οίκων αξιολόγησης, κατάφεραν όλοι αυτοί μαζί με τον Αλέξη μπροστάρη να ανεβάσουν το χρέος για να έχουν να εισπράττουν τόκους για τα επόμενα 200 χρόνια, τα μαγαζιά τους υποστήριξαν με τον Τσίπρα να τους δίνει ότι ήθελαν, και μνημόνια, και άυξηση του χρέους, και βάσεις στις ΗΠΑ και Σκόπια σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ, καλύτερο παιδί από τον Τσίπορα δεν θα ξαναβρούν όλοι αυτοί, εξ ού και το - κλάμα - τους. Είχε απόλυτο δίκηο ο Βαρουφάκης γιατί ήταν εκεί μέσα στη σφηγκοφωλιά και έζησε τις κωλοτούμπες, θα βγούν πολλά στη φόρα από τον Βαρουφάκη γιατί τον απέλησε ο Αλέξης με άνωθεν εντολή και του την έχει φυλαγμένη, υπομονή μόνο, ας έχουμε υπομονή, άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που μας κάνει να μην βαριόμαστε ποτέ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Χριστε μουΤι λες;;;;;;
Ζόρια ? Η μπάλα στην εξέδρα ? Νομίζει ότι έχεις το μονοπώλιο στην οικονομία και παίζεις χωρίς αντίπαλο ?
Άντε βρέ, χαλάλι σου, θα σου αφήσω όλη την εβδομάδα να αναπτύξεις τις απόψεις σου και θα σε κρίνω την άλλη δευτέρα αν θα περάσεις ή αν θα μείνεις μεταξεταστέος.
-
Τι ζορια....βρε quadra....
Οτι λες ειναι λαθος....Θα σου δωσω ενα ακομα στοιχειο για διαβασμα, δεν θατο κανουμε με πολλαπλες μςταβλητες...θα βαλουμε μια μονο και θα ψαξεις για οριακο λογο της καμπυλης...
Παντως, σε παραδεχομαι εστω με κινητρο τον φανατισμο εκανες το βημα και εψαξες...,μπηκε στην μνημη σου πως αυτου που λενε στις τηλεορασεις ειναι μια ** μη εμπειρική ** καμπυλη χ^2 κατανομης.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και βέβαια 'πας όστις ζαιος τεμπέλης και loser' ήταν αναμενόμενο από έναν quadra αλλά αυτή αγαπητέ γατε να μου επιτρέψεις να σου πω ότι ήταν η χειρότερη φορουμικη σου στιγμή και εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες παρόμοιες.
Είμαι σίγουρος πως όποιος δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα και έχει πελάτες 'καθημερινούς' ανθρώπους και όχι εταιρείες ή εξωτερικό σίγουρα έχει δεινοπαθησει ουκ ολίγες φορές όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι ούτε ακαμάτης ούτε εκκουσια αποτυχημένος.ιανι τεκνον,τα μοντγκομερυ θα ειναι παντα στη μοδα, ο σαιξπηρ, ναι εκανε το λεκτικο ατοπημα, ευτυχως ομως ουχι επι του πρακτέου. μονο γιου θα το ντεκοντιαρεις.
και να επισημανω τον αδελφον σπάιρον και την απλοτης του τσουβαλιασματος νοτ.
επι των φορολογηταιων, εγω γιγνωσκω οτι παντα τα εδηλωνα ουλα. και παντα επληρωνα. και επι μπαμπα ετουτου με τα αντικειμενικα κριτηρια, και επι σημιτοβρωμας και επι χονδρου, γαπ, πιτσα-δωρου και σια οε. και μαλιστα επι πραγματικων εσοδων και ουχι επι 'αντικειμενικης αξιας' κε κριου. αποτελεσμα ολων αυτων ηταν η καθυστερημενη αναπτυξις, το ξεπρωκτιασμα στην εργασια. εστω και καθυστερημενη και αμεα ομως, υπηρξε αναπτυξις. και μετα ηρθε ο αιδειοπανος αλαξης. και πηρε απο εμενα που τα εδηλωνα ολα, τη δυνατοτητα αναπτυξης. οχι ομως απο οποιον δεν τα εδηλωνε. η χαρα λοιπον ειναι μηπως και ετουτοι ειναι ολιγοτερον κακοι. και μεχρι τουδε, κριτικη δεν. οπως δεν και στους πριν πατησει ο ιανις ο αλλος το κομβιον. οταν καμω τον ισολογισμο και πατησω το κουμπι και οι φοροι φανε την εκθεση στο ντυσελντορφ που κοστιζει μια κατοσταρα για να παρεις τζερμαν πελατακια, τοτες θα σταρτ απ.
περι εργατικων.
μα τι λετε.... οτι το σωμα σωζει τον εργαζομενο? χεχε... τον σπάιρος δία ουτε που τον καταλαβες. ειναι ο καπιταλισμος γιού νόου! πρωτου βαθμου συγγενης εργαζομενος εκειθε. το σωμα υπαρχει μονο για να κανουν μάικρο πολιτικη. νομιω ο καταιγις σας ξηγησε τι να μην διαβαζετε στην εφσυν = την γατο εταιρεια μπορει να τη διαβασετε καθοτι μικρα και ανευ προστατων και δεκα λεπτα καθυστερηση του συναδελφου να φυγει αρκει για ξεφωνισμα, τις μεγαλες και τις μπανκ τις ειδατε πουθενα? για ερωτηστε περι ενοικιαζομενου καματου...
πως αλλιως αλλωστε να λειτουργουσε σε μια κενωνια που στερειται ευκαιριων εργασιας? εις καπιταλ και ισμον, μονο οι δυνατοτηται επιλογης εργασιακου περιβαλλοντος - aka προσφορα εργασιας - σωζει, οσο σωζει. οι αποδελοιποι, ale οπου καπιταλ και ισμος καπουτ. οχι?ΑρΕς
λαπη καποιος σε πλερω? άι μηαν αν δουλευεις καπου?
τοσα γραπτα και αμεσοτητα σε απαντησεις, τοση ενεργεια λοιπον, εχεις σκεφτει να επιχειρησεις? οχι? -
Κατ'αρχήν,μόνο που ο Βαρουφάκης είναι στην Βουλή αντί να είναι στον Κορυδαλλό είναι προσβολή στην κοινή λογική.
-
Τι εννοεις;;;;
Οχι φυσικα.....
Την αποψη μου λεω....απαγορευετε;;;;Εσυ;;;;;;
-
Προσωπικα να σου πω..
Συμπαθω πολλα μελη της ν.δ,
Τις προαλλες ενα μελος εδω προτεινε εναν βοηλευτη της ν.δ
Παρα πολυ ενδιαφερον ανθρωπος και αυτος, ακομα και να διαφω εις μαζι του....χαιρεσαι να διαφωνεις, διοτι μαθαινεις πραγματα.Πολλα μελη του ποταμιου που στερεψε, πολλα μελη του κιναλ.
Και αντιπαθώ πολλα μελη του συριζα... θα θελα ως πολιτης να τους πεταξουν οξω ακριβως διοτι κοιτουν τα ανθρωπινα δικαιωματα αλα καρτν....
Τα φασιστοειδη υπαρχουν σε πολλα κομματα...η αντιληψη της μη συννενοησης δεν υπαρχει σε μια ευρωπαϊκη χωρα. Όποτε οξω να καθαρισει το μαηαζακι τους.Αλλα μ αρεσει ομως η αντικειμενικότητα και τα στοιχεια πισω απο καθε τι....και μάλιστα με νουμερα
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
σ' αρέσουν οι διακρίσεις?οι τίτλοι?
τα διπλώματα?τα παράσημα?Άστον βρε στο δικό του αφήγημα δευτεριάτικα, μπά σε καλό σου, μου τον στεναχωράς και ακόμα δεν τελείωσαν οι προγραμματικές !!!!
-
Πες τα ρε quadra....
Καντε σωστες συζητησεις με σοβαροτητα να δειτε πως δεν θα σας την μπαινω, θα χαθω απο το νημα και θα σας χαιρομαι κιολας....
Αλλα οταν διαβαζω ακραια πραγματα που δεν ισχυουν σας πεταω δεικτες και μετα θυμωνεταιΤι να κανουμε;;;;
Πρεπει να υπαρχει ενα κεντρο αναφορας οταν μιλουμε για συγκεκριμενα πραγματα και οχι για θεωρειες και τον εμφυλιο...Επισης, αυτο που ολοι διαφωνουν με ολους στα παντα ειναι αστειο. Εγω διαφωνω με τον ταξιδευτη αλλα το λεω δημοσια πως συμφωνα σε αλλα..,τι να καμουμε δεν ειναι η ζωη και οι ανθρωποι διακοπτες...αναβουμε τον διακοπτη αναβει το φως.
Επειδη γινεται λογος σε πολλα ποστ για αυτο.
Τις προαλλες πηγα να παρω την αμαξαρα μου (σουτζουκακι) και ηταν μια γυναικα ρομα, απο αυτες που προσπαθου να ενταχθουν στη κοινωνια...το εβλεπες δηλαδη...
Δεν λεω υπαρχουν ακραιες καταστασεις και το ξερουμε ολοι μας.Κατερευσε λοιπον η γυναικα και λιποθυμησε στα καλα καθουμενα
Ηρθε σχετικα γρηγορα ασθενοφορο και την πηρε αναισθητη...εμαθα μετα πως την εσωσαν και γυρισε σπιτι της.Το ποσο υπερηφανος ενιωσα για τα χρηματα που δινω για την υγεια....δεν λεγεται....ενιωσα οτι εγω εσωσα μια ζωη
Σκεφτομουν πως αυτη ενιωσε πως η χωρα δεν την πεταξε σαν κομματι κρεας...την στηριξε, την εσωσε...φρσγκο λογικα δεν θα χε να παει καπου αλλου.
Ημουν πανευτυχης ολη μερα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@gatozΝα πω εδω πως κανεις δεν σου λεει τιποτα για την επιχειρηση σου. Το αναποδο σε θαυμαζουν κιολας. Δεν το λεω ετσι απλα....εισαι μυαλο και σοβαρο μυαλο...και για αυτο πιθανοτατα σοκαριστηκε ο γιοχαν...μαζι του και εγω, πιστεύω και αλλοι. νομιζα οτι τα ειχες πιει λιγουλακι.
Το δικο μου θεμα ειναι η αντικειμενικοτητα. Η οποια προσπαθει να περιλαβει μεσα της πολλες αληθειες...την δικη σου, των φιλων μου που πιστεψε με (προσπαθεις να μη το κανεις) υποφερουν. Δεν μιλουμε για ποσοστα αναπτυξης σε αυτους. Υποφερουν, παιρνουν ψυχοφαρμακα κατα της καταθλιψης.
Ολα αυτα και αλλα πολλα πρεπει να μπουν στο ιδιο καλαθι...Η αναπτυξη σου των τοτε εποχων συντελεστηκε σε ενα οικομομικο περιβαλλον του 16% ελληματων ...δηλαδη ενα περιβαλλον που φορτωνε στα τοτε παιδια του δημοτικου και λυκειου την αναπτυξη στην πλατη τους ως χρεος.
Εσκασε το κανονι σε διεθνες ςπιπςδο. Μαζευαν χαρτοφυλακιαμηρθενκαινη σειρα μας...τι κανουμε;;;;... δινουμε ωθηση στις ειχειρησεις να πατησουν γκαζι (μια χαρα ιδεα οντως).....και ο λαος;;;;
Οι νεοι με πτυχιά......οι μελλοντικοι οικογενειαρχες;;;;;;
Τι κανεις;;Θεωρω πως ειναι προσβλητικο να λες πως πληρωνομαι απο καπου, οπως παρατηρεις εχω πει πως δεν τους ειχα ψηφισει....πως εχουν ιδεολογικα συμπλεγατα....πως επιτελους η νεα κυβερνηση εκανα καποια καλα στο δικαιωμα ασφαλειας των πολιτων, την εξωστρεφεια των πανεπηστιμιων και αν δω και αλλα καλα θα τα πω....
Θα τα πω ακριβως διοτι δεν ανήκω πουθενα..... πιστεψε με αν με ηξερες απο κοντα το τι βρισιμο ριχνω σε ζαιους πολιτικους θα δεις...διοτι εντοπιζα την εκμεταλευση των δικαιωματων των ανθρώπων αλα καρντ.Αλλο αυτο ομως γατε....και αλλο ενας λογος του 2,9%.
Σε αυτο θα απαντω σαν κεραυνος.Υ.γ με οτι και αν πιαστω θα το κανω τοσο δυναμικα....δεν με πληρωνουν.... εχω παθος....
Τα ιδια μου λενε και με τα suzuki...η πλακα ειναι πως δεν ξερω ουτε εναν ανθρωπο απο τη suzuki....κανεναν απολητως...
Απλα μ αρεσουν και ο ψαχνω.Υ.γ οταν καποιες υπηρεσιες του δημοσιου ή και τραπεζες καθυστερουν να στειλουν απαντησεις μπαινω στο forum και ειμαι παντα ετοιμος
Ξερεις ποσες ωρες καθυστερουν;;;;; ουουουοταν γραφεις πολλα, δεν εχεις χρονο να διαβαζεις
α. δεν ειπα οτι σε πληρωνουν να γραφεις, απορω δια την προσβολη που αναφερεις. απορια που βρισκεις τοσο απλετο χρονο εξεφρασθει.
β. αναπτυξις μικρομεσαιας επιχειρησης = ο δρομος για να βρουν καλοπληρωμενες δουλειες οι ελληνες νεοι. ή και οχι νεοι.
γ. οι πρωην, εχτυπησαν μονο τη μικρομεσαια. ουχι την μεγαλη. απεναντιας που τα μονοπωλια τα ενισχυσαν. δηλαδη τα εργασιακα κατεργα.
δ. ποιος σου ειπε οτι συμπαθω τη νουδου εγω? το μη χειρον βελτιστον ειναι οτι σου φωναζουν ολοι. και ολοι σου συμπληρωνουν οτι εχουν πλεον το δαχτυλο στη σκανδαλη. τουλαχιστον εγω - στο κατα σπυρον.
ε. περι εποχων αναπτυξης και δεν ξερω εγω τι αλλο. καλες και κακες εποχες ερχονται και φευγουν στην οικονομια. ξεκινησα σε κακες, συνεχισα σε καλες και αποταμιευσα-επενδυσα ωστε να εχω στις κακες. οχι γιατι ειμαι διανοια, κωλοφαρδος, τυχερος. απλα γιατι οταν υπηρχαν οι κακες τολμησα, οταν ηρθαν οι καλες δεν πηρα μαιζονετα-σκαφος-μερκεντε αλλα προσβαση σε αγορες εξωτερικου, που με σωσανε οταν ηρθαν τα σκατα να με πνιξουν. και επειδη εχεις παρει βαρεως μια παλαιοτερη φραση μου περι μονοπωλιου, να σε βεβαιωσω οτι συνεβει λογω απλα ανωτερης ποιοτητας προϊοντος και υπηρεσιων καθως ξεκινησα αργοτερα ολων οσων υπερισχυσαμε εταιρικως. ασε που το ΄μονοπωλιο' ισχυει μονο στον ιδιωτικο τομεα και ουχι στο δημοσιο οπου απεχω, το χωρο κατω απο το τραπεζι τον χρησιμοποιω μονο δια θωπευση μιλφατων.
ζ. φορ ιανις και λουζερς: κακα τα ψεματα. ο συριζα ειναι κομματικος μηχανισμος κληρονομημενος μπάι πασοκολαμογια(R) . για να εισαι ζαιος πρεπει να εισαι περιπου σκουπιδι που γλυφει κοκαλο απο τον κρατικο και παρακρατικο μηχανισμο. γιατι- αν εισαι αριστερος, εισαι αριστερος κουκουέ το λενε, οχι αριστερο χειλος αιδειου σε λογο μονο και ταβερνες το σουκου
- αν εισαι ουμανιστης, εισαι με τον ανθρωπο, ουχι με τους εκμμεταλευτες του
- αν εισαι δεξιος, εισαι δεξιος και προτιμας ποιο διαφανα πραγματα
- αν εισαι δεξιος στη τσεπη ή στην αντιληψη αφου προτασεις τον εαυτο σου προ ολων, τι καλυτερο περιβαλλον απο τον συριζα
δεν τοποθετω προφανως ολο το 32 τοις εκατο στο λημα 'ζαιος', καπου 10-15 τοις εκατο ειναι ο κινουμενος πυρηνας (μπαλακια αναμεσα σε πασοκ-λαικη δεξια( λεγε με χοντρο)-συριζα , οι υπολοιποι ειναι οι πιστευοντες τα ομορφα, ειναι η αληθεια, λογια τους. οσο ΕΣΥ και ο Ιανης (...που το γιγνωσκω ηδη οτι δεν....) δεν αποτελειτε τμημα του μηχανισμου, εισαστε μεν φιλοζαιοι αλλα ουχι ζαιοι. μαλιστα δια τον ιανι αμφινοω και ως προς το φιλοζαιος.
-
Γεια και χαρά σε επιδοματούχους και μη,
παρακολουθούσα αυτή την εβδομάδα αλλά χωρίς δυνατότητα 'παρέμβασης'.Ίνα λοιπόν ενισχύσομεν την γατίσια διαλεκτική, θα παρακαλούσα όσοι είναι 'χαλαροί' με τα επιδόματα, να γράφουν επί αυτών αν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους εδώ
https://www.capital.gr/tax/3332780/poio ... ous-forousΌλοι είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, όλοι είμαστε υπέρ του να συνδράμομεν τους 'πτωχούς' αρκεί βέβαια να πληρώνουν άλλοι. Ποιοι άλλοι; Ε, οι πλούσιοι. Πλην όμως ο τσακαλώτος μας εδήλωσε 'παιδιά, ζείτε σε κακό καπιταλισμό με οφ σορ, εκεί το χρήμα των πλούσιων δεν μπορεί να πιαστεί, αφού λοιπόν γουστάρετε κάπιταλζμ θα σας σκίσω...'. Θα το δεχόμουνα, αλλά δυστυχώς και τριστυχώς
https://www.capital.gr/tax/3350029/dilo ... ggelmation
(μιλάμε για πετυχεσιά μεγάλη της εφορίας, πείτε μας και ξαναπείτε μας για την αποτελεσματικότητα
του κράτους και των δημ υπηρειών, μπορεί και να το πιστέψετε στο τέλος...)Οπότε έμεινα οι συνήθεις μαλ (c' est moi, spyros, gatoz…) να πληρώνουν την κοινωνική πολιτική του τσιπρέως. Και τι πολιτική μιλάμε, κιμπάρικη! Καμαρώστε 'άπορους': Επίδομα ενοικίου σε οικογένειες με περιουσία 160Κ, επίδομα αλληλεγγύης σε οικογένειες με ακίνητη περιουσία 100Κ και αμάξι 1.5 λιτρου ολοκαίνιουργιο περικαλώ (μέχρι 6Κ στα αντικειμενικά, μπορείς να έχεις και 2 πενταετίας!). Τι λέτε ωρέ, μουρλαθήκατε τελείως; Δηλαδή τον βαθμό της 'απορίας' θα τον κανονίζουν οι εκλογικές ανάγκες του γκουβέρνου (δεν βγήκαν με ανθρωπιστικά κριτήρια αυτά τα όρια, με εκλογικά βγήκαν) και θα πληρώνουν τελικά μόνο οι μαλ; Δηλαδή κλείνουμε το μάτι στον φοροφυγάδα για να πλερώ την ελάχιστη εισφορά (οπότε και αυτός είναι ΟΚ και εμείς) και μετά να μαμήσουμε τους μαλ που τα δηλώνουν για να επιδοτουν το ενοίκιο και το εισόδημα 'απόρων' όπως αυτοί που αναφέρθηκαν και των φοροφυγάδων;
Στα των προγραμματικών τώρα, ειλικρινά δεν ξέρω αν άρχισε να βρέχει λεφτά. Δεν ξέρω που μπορεί να βρει ο Κούλις όλο αυτό το χρήμα. Και επειδή υπόσχεται ότι δεν θα κόψει τίποτα, μόνο μια λύση διαφένεται, το ότι θα κάνει πολύ πιο αυστηρά τα κριτήρια που είναι και το σωστό. Επίσης διεύρυνση της φορολογικής βάσης με χαμηλότερο αφορολόγητο είναι επίσης σωστό αλλά δεν ξέρω αν το είδα πουθενά. Ελπίζω να γίνει. Για την ΔΕΗ κάπου άκουσα ότι αντί για αύξηση στον λογαριασμό (τι νόημα θα είχε, μάλλον θα πήγαιναν όλοι σε εναλλακτικούς) σχεδιάζεται πώληση του ΑΔΜΗΕ. Ίδωμεν...
-
Συμμετέχω στη συζήτηση και ενοχλώ αρκετούς από σας, επειδή διαβάζω τόσα πολλά οπαδικά ΑΝ - ΘΑ, που πηγάζουν από τόσο διαφορετικές και αντικρουόμενες οπαδικές οπτικές γωνίες.
Κάποιοι οπαδοί της ΝΔ φαντασιώνονται ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης (ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται) από το κόμμα και το πρόσωπο, που αν ήταν δυνατόν θα έκανε ένα γενικό παραχωρητήριο της χώρας στη Siemens ή οποιαδήποτε πολυεθνική πλειοδοτούσε στη μίζα. Επίσης φαντασιώνονται συρρίκνωση και οργάνωση του δημοσίου τομέα, από το κόμμα και τα συγκεκριμένα πρόσωπα που διορίζουν μετά από 15ετη αναμονή, αφισοκολλητές ως Αγροφύλακες με έδρα τις καφετέριες της πρωτεύουσας του Νομού τους. Το ίδιο ακριβώς κόμμα που άλλοι οπαδοί πίνουν νερό στο όνομα του, γιατί πιστεύουν 'να πα να μαμηθεί ο ιδιωτικός τομέας, εμείς θα καβατζώνουμε συντάξεις στα 45 και αναδρομικά, μέχρι ξαναπάρει το Euro η Εθνική Ελλάδος'.
Αν κάνουμε μια λίστα, θα γεμίσουμε σελίδες ιστορικού της ΝΔ με στραβά σαν αυτά που περιγράφω, και λευκή κόλλα με κινήσεις που θα ανέπτυσσαν μια σύγχρονη ευρωπαϊκή οικονομία, σε επίπεδα μάλιστα του 4%.
Το ότι έγινε ο Κυριάκος ο επόμενος Τσίπρας στη θέση του Τσίπρα, δεν είναι λόγος πανηγυρισμού, για ανθρώπους με κοινή λογική.Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@piliouritis
Πολύ σωστά. Γι αυτό και όταν κάποιοι έλεγαν προεκλογικά για 'νεοφιλελέ νδ' έγραφα να πάνε να κυτταχτούνε. Τα ίδια λέει και ο Storm εδώ και πολύ καιρό.
Μετά από ένα 6μηνο θα έχουμε καταλάβει που το πάει πάλι, με 90%+ πιθανότητες να γίνουν αυτά που λες εσύ. Για αυτό και οι εύκολοι 'ρούμποι' της ΝΔ θα είναι σε 'τάξη και ασφάλεια' (άκουσα δηλώσεις της γεροβασίλη σήμερα, αυτή ακόμη δεν κατάλαβε από που της ήρθε το 9%+ διαφοράς και επιμένει σε 'αριστερόστροφα' μπάχαλα) και μάλλον όχι στην οικονομία
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@νιαουΕιδες quadra
Πως, είδα ένα ακόμα παραλήρημα, σε λίγο καιρό θα μοιάζεις με τους seismic και antonis team, τίποτα προσωπικό με τους κατά τα άλλα συμπαθείς παλιούς συμφορουμίτες, αλλά το είχαν σε εμμονές και παραλήρημα και δεν έδινε τους πια κανείς σημασία, καλομελέτα λοιπόν κι έρχεται Lap, προς το παρόν διασκεδάζουμε, αργότερα θα αγνοούμε, στο χέρι σου είναι να με διαψεύσεις και να σοβαρευτείς.
-
Δεν με πειραζει καθολου.... αν θελεις βαλε και ψηφοφορια να αποκλειστω ...θα την δεχτω
Παλι τσιμπησες..
Ειδες λεω οτι εντοπιζω τα καλα της κυβερνησης.....
Τσπ ευκαιρια...
θα την κανω, να μην ενοχλω -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και βέβαια 'πας όστις ζαιος τεμπέλης και loser' ήταν αναμενόμενο από έναν quadra
Μάλλον επίτηδες δεν θέλησες να αντιληφθείς ότι το σχόλιο απευθυνόταν στους οργανωμένους σε αριστερόστροφα κόμματα οι οποίοι κρυπτόμενοι πίσω από μια περίεργη και μυστηριώδη αόρατη και ομιχλώδη αριστεροσύνη νόμιζαν ότι γαλουχούν τα πλήθη και ως εκ τούτου εδικαιούντο να είναι στα payrolls των κομμάτων χαμένοι πίσω από τους καπνούς των σέρτικων, βυθισμένοι στη νιρβάνα που προσσφέρει ένα ποτήρι καλά χτυπημένο φραπόγαλα το οποίο έχουν πληρώσει οι αδαείς που ακούνε με ανοιχτό στόμα τους αριστερούς μεσσίες να εκφέρουν ως αριστούχοι λεξιλάγνοι πομπώδεις λέξεις και πρωτάκουστες εκφράσεις.
Μας το έμαθε καλά το ποίημα αυτό το ΠΑΣΟΚ των πρώτων χρόνων και καλοπληρώσαμε τους τότε πρασινοτεμπέληδες που άλλη δουλειά δεν είχαν από το να προβάλουν τις νέες μπαρούφες τους με στόμφο ξεσηκώνοντας το ηλίθιο πόπολο το οποίο δεν καταλάβαινε ότι οι αχρείοι επιτήδιοι τους γέμιζαν τα άδεια κεφάλια τους με λόγια του αέρα και με ζεστό χρήμα τις δικές τους τσέπες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ