-
Αφού έλυσε όλα τα (οικονομικά) προβλήματα της χώρας ο αυτοαπαλούμενος Κομουνιστής 'υπουργός' και οι Ριζοσπάστες Αριστεροί, είπαν να κάνουν και μία παρέλαση στο Σύνταγμα με ροζ χορούς και νταούλια...
Ο Τσακαλώτος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... hens-pride
Ε ρε που κατάντησες Αθήνα...
-
Α, και κατι που ξεχασα:
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Και οι δύο έχετε δίκιο.
Εγώ (αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι), τον πίνουμε από τα αφεντικά μας που κλέβουν τον κόπο μας και από το κράτος που ρυθμίζει με γνώμονα το κέρδος των μονοπωλίακων ομίλων
Οι Ε.Ε. τον πίνουν (οι περισσότεροι, όχι όλοι, κάποιοι συνεργάζονται και κερδίζουν, οσο οι όμιλοι βλεπουν οτι τους συμφέρει (μετά πούλο και αυτοί)) τους μονοπολιακούς ομίλους και το κράτος.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
{ειρωνικο mode on}
Χτυπιεμαι κατω να σκεφτω ΜΙΑ χωρα που υπαλληλοι σαν και τον απο πανω, που 'τον επιναν απο τα αφεντικα τους που κλεβουν το κοπο τους και απο το κρατος που ρυθμιζει με γνωμονα το κερδος των μονοπωλιακων ομιλων', που ομως ειχαν ικανοτητες, μυαλο, ταλεντο, μια ή περισσοτερες καλες ιδεες, καταφεραν να πλουτισουν και να εκτοξευσουν τη ζωη τους και τη περιουσια τους με σκληρη δουλεια (περισσοτερο) και τυχη (σαφως, αλλα λιγοτερο) και να γινουν εκατομυριουχοι, χωρις μαλιστα αυτοι με τη σειρα τους να πινουν το αιμα των εργαζομενων τους (αφου εχουν δει ποσο κακο ειναι) αλλα να δωσουν καλες δουλειες σε δεκαδες/εκατονταδες/χιλιαδες συνανθρωπους τους.
Πωπω τι παθαμε, ΚΑΜΜΙΑ μα καμμια χωρα (και οικονομικο συστημα που ισχυει εκει) δεν υπαρχει που να βοηθησε ετσι χιλιαδες ανθρωπους? Τς τς τς...
Σκεφτεται κανεις τιποτα?
{ειρωνικο mode off}
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
gatoz θρηνει
http://www.protothema.gr/greece/article ... to-menidi/
gatoz λέει είμαστε ζώα...
gatoz λέει ντροπή μας. όλων μας...Μερικές μέρες κράτησε η 'επιβεβλημένη' από τα ΜΜΕ οργή...των πολιτών.
Από σήμερα για τα ΜΜΕ όσοι αντιδρούν είναι 'ακροδεξιοί' με 'μαύρα μπλουζάκια'...Βγαίνουν κάτι Ρομά με όπλα, ζωντανά στα κανάλια και οι αστυνομικοί τους κοιτάνε...επειδή έχουν εντολή...
Ριζοσπαστικό Αριστερό Ελλαδιστάν 2017...Toskas Rulezzzz....Τόσκας: Πιστεύω ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση στο Μενίδι...
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... sto-menidiStorm λέει '...και εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσω το τζόκερ...παρόλο που δεν παίζω...'...
-
Ο Τόσκας 'απηύθυνε σοβαρη προειδοποιηση' στους κατοικους του Μενιδιου επειδη αποφασισαν 'ως εδω', και λεει οτι 'δεν θα το αφησει ετσι' και θα τους τιμωρησει.
Πέρνα ρε καραγκιοζη απο τα Εξαρχεια, τη ντροπη του πολιτισμενου κοσμου και πες τα αυτα. -
Μπαλάφας: Ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι ήταν «μια στραβή»
...
Ο κ.Μπαλάφας στην προσπάθειά του να καλύψει την ανεπάρκεια της αστυνόμευσης στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας χαρακτήρισε «μια στραβή» τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την Αννα Μπουσδούκου ο κ.Μπαλάφας υπερασπιζόταν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Νίκο Τόσκα με το επιχείρημα ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα.«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα.
«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας.
Μάλιστα ο κ.Μπαλάφας συνέχισε:** «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...»**.
http://www.iefimerida.gr/news/343914/ap ... mia-stravi
Αν ο 11χρονος ήταν επαναστάτης αντιεξουσιαστής που θα έφευγε από την σπιταρώνα του, των Βορείων Προαστείων, για να πάει να τα σπάσει και να κάψει τα Εξάρχεια και έτρωγε ξώφαλτση από αστυνομικό, θα τον έκαναν ήρωα, πρότυπο για τους νέους, θα έδιναν το όνομά του σε δρόμους και πλατείες και κάθε χρονιά θα επέβαλαν ημέρα επετείου και μνήμης με πορείες, δρώμενα και happenings...
Αλλά ο 11χρονος απλά σηκώθηκε να πάει στο σχολείο του για να την σχολική γιορτή πριν ξεκινήσουν οι διακοπές του και έφαγε ξώφαλτση από γύφτο... που στο Ελλαδιστάν αυτό προβλέπεται και είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο.Ριζοσπαστικό Αριστερό Ελλαδιστάν 2017...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπαλάφας: Ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι ήταν «μια στραβή»
Ενταξει, θα μπορουσε να ειχε πει οτι φταιει η αναλγητη νεοφιλελευθερη βαρυτητα.
-
Αν και έχω βαρεθεί να επαναλαμβάνω τα ίδια σε ένα διάλογο κουφών με τους αριστερούληδες , απλά να θυμίσω ότι οι αριστεροί ακολουθούν την τακτική του γάτου . Και γαμούν και σκούζουν
Επί της ουσίας μπορεί να μην το παίζουν τα κανάλια , αλλά αυτά τα γεγονότα είναι βούτυρο στο ψωμάκι της ΧΑ , που κάποια στιγμή θα ενηλικιωθεί πολιτικά όπως έγινε στην Γαλλία και αλλού .
-
Το 'συνταγματικό τόξο' δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει στη ΧΑ να πάρει κεφάλι. Η ΧΑ τους βολεύει να υπάρχει σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά για να αισθάνονται οι πολίτες ότι υπάρχει κάποια αντίδραση και έτσι να ξεθυμαίνει η οργή τους. Η ΧΑ είναι μία 'βαλβίδα υπερπίεσης' που λειτουργεί αυτόματα σαν μηχανισμός απελευθέρωσης της περιττής πίεσης ώστε τελικά να αποφευχθεί η ανατίναξη της 'χύτρας που βράζει'.
Αν δουν ή διαπιστώσουν ότι η ΧΑ πάει να περάσει το 10% θα παρθούν άλλα μέτρα ώστε να την 'εξαφανίσουν' ή να την αντικαταστήσουν.
Στο Ελλάντα έχει στηθεί τόσο καλά το πολιτικό σύστημα (και η διαπλοκή) που από την μεταπολίτευση και μετά στην ουσία η Βουλή είναι ένα γκέτο συγκεκριμένων κομμάτων και ιδίων προσώπων. Το οποίο φυσικά ουδέποτε πρόκειται να αλλάξει. Δεν θα το επιτρέψουν αυτό.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 'συνταγματικό τόξο' δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει στη ΧΑ να πάρει κεφάλι. Η ΧΑ τους βολεύει να υπάρχει σε αυτά τα χαμηλά ποσοστά για να αισθάνονται οι πολίτες ότι υπάρχει κάποια αντίδραση και έτσι να ξεθυμαίνει η οργή τους. Η ΧΑ είναι μία 'βαλβίδα υπερπίεσης' που λειτουργεί αυτόματα σαν μηχανισμός απελευθέρωσης της περιττής πίεσης ώστε τελικά να αποφευχθεί η ανατίναξη της 'χύτρας που βράζει'.Αν δουν ή διαπιστώσουν ότι η ΧΑ πάει να περάσει το 10% θα παρθούν άλλα μέτρα ώστε να την 'εξαφανίσουν' ή να την αντικαταστήσουν.
Στο Ελλάντα έχει στηθεί τόσο καλά το πολιτικό σύστημα (και η διαπλοκή) που από την μεταπολίτευση και μετά στην ουσία η Βουλή είναι ένα γκέτο συγκεκριμένων κομμάτων και ιδίων προσώπων. Το οποίο φυσικά ουδέποτε πρόκειται να αλλάξει. Δεν θα το επιτρέψουν αυτό.
Ξέρεις τι όμως, έχουμε γεμίσει 'βαλβίδες υπερπίεσης', από τη μια η ΧΑ για τους ακροδεξιούς, από την άλλη το -πρώην-
ΣΥΡΙΖΑ για τους αριστερούληδες/ακροαριστερούς, και φυσικά το ΚΚΕ για τους κομμουνισταί , έχουμε -ή είχαμε- μάνι-μάνι ένα 10+5+5=20% άχρηστους, άσκοπους και αμόρφωτους ιδεοληπτικούς (ο καθένας με τις δικές του παρωπίδες), οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο από αυτό: να νομίζουμε όλοι ότι υπάρχει 'αντίδραση'. Μην βλέπεις τώρα που μαζεύτηκε όλο το κακό συναπάντημα στο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΟΠΑΣΟΚμόρφωμα, βάρεσε tilt ο εγκέφαλος πολλών συμπολιτών μας και βγήκαν κυβέρνηση, για να κάνουν και να λένε επίσημα τις μ@λ@κίες τους.Από την άλλη όμως λες, αυτούς ψηφίζουμε, αυτούς αξίζουμε, σωστά ?
-
Εγώ ξέρεις τι βλέπω;
Ένα πολιτικό σύστημα που στηρίζεται σε μερικές παλιοπαρέες (κόμματα κλίκες) που μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας 'πλακώνονται' και πίσω από τα 'φώτα' τα 'μαγειρεύουν' ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα ουσιαστικής ανανέωσης στη Βουλή με νέα κόμματα και πρόσωπα.Θεωρώ ότι λίγοι το αντιλαμβάνονται αυτό, για αυτό και είναι ελάχιστοι αυτοί που ψηφίζουν άλλα κόμματα εκτός των 4 παραδοσιακών κόμματων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) που έχουν 'μονιμότητα' στη Βουλή.
Είτε είναι 1970, είτε 2017 εγώ αισθάνομαι να ζω το ίδιο πολιτικό σκηνικό... με τις ίδιες (σκατό)φάτσες.
Αν δεν πάρουν πόδι οριστικό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι στη χώρα. Ποτέ των ποτών.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ξέρεις τι βλέπω;
Ένα πολιτικό σύστημα που στηρίζεται σε μερικές παλιοπαρέες (κόμματα κλίκες) που μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας 'πλακώνονται' και πίσω από τα 'φώτα' τα 'μαγειρεύουν' ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα ουσιαστικής ανανέωσης στη Βουλή με νέα κόμματα και πρόσωπα.Αν δεν πάρουν πόδι οριστικό ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι στη χώρα. Ποτέ των ποτών.
+1.000 και στις 2 προτάσεις!!!
Να δείτε τα κανάλια πώς στήνουν τους 'καυγάδες'....θυμάμαι πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ 1η φορά, που ο Άδωνις (αγαπημένος των καναλιών γιατί 'πουλάει') ήταν στο παράθυρο με τον Γλέζο και του έδιναν εντολές από το control room να αυξήσει την ένταση και την κόντρα με τον Γλέζο για να γίνει 'τζερτζελές'. Προς τιμήν του, δεν το δέχτηκε (λόγω Γλέζου) και μετά του την είπαν!!
Εννοείται ότι πίσω από τις κάμερες, η πλειοψηφία των πολιτικών είναι κολλητοί και κάνουν χάρες και εξυπηρετήσεις ο ένας στον άλλο.
-
Ήξερα, το ξέρω, το ζω καθημερινά ότι σε ένα Ριζοσπαστικό Αριστερό κράτος τίποτα δεν λειτουργεί και το κράτος είναι ένας βόθρος εντελώς. Στα πλαίσια λοιπόν ενός βόθρου τίγκα στο σκατό το παρακάτω ήταν αναμενόμενο.
Απίστευτο: Ο σύζυγος της νεκρής από τον σεισμό της Λέσβου ήρθε στο ΚΑΤ με δανεικά
O τρόπος που ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να νοσηλευθεί στο ΚΑΤ δείχνει την απίστευτη αναλγησία του κράτους.
...
Ο κ.Βαληλής έκανε γνωστό ότι αγόρασε το εισιτήριό του για να έρθει με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να εισαχθεί στο ΚΑΤ. «Μου έδωσαν λεφτά όσοι με επισκέφθηκαν. Τόσο δύσκολο ήταν για το κράτος να μου δώσει ένα εισιτήριο, μια καμπίνα για να πάω; Υπήρχε κάποιος άλλος που να χτυπήθηκε τόσο από το σεισμό; Έχασα τη γυναίκα μου... Χτύπησα...», είπε«Με άφησαν μόνο μου...», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η ταλαιπωρία του συνεχίσθηκε και όταν έφθασε στον Πειραιά, αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
http://www.iefimerida.gr/news/344253/ap ... ika-vinteo
-
Α,φίλε storm πρέπει και εσύ να είσαι ένα καλοταισμένα παράσιτο,σύμφωνα με τον τιτανοτεράστιο γνήσιο αγωνιστή Πολάκη.
http://www.protothema.gr/politics/artic ... is-lesvou/
Το είπα και θα το ξαναπώ....το μεγαλύτερο έλλειμα που έχουμε σαν κοινωνία δεν είναι χρηματικό αλλά λογικής. Τόσο απλό. Λες και αυτός που παίρνει ένα σκασμό λεφτά για να είναι όλη μέρα στο fb και να γράφει τις....χαζομάρες του, δεν είναι παράσιτο
-
Από κάτι τέτοιους βόθρους με μούσια, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.
Π.χ. καταλαβαίνουμε γιατί η χώρα είναι ένας βόθρος και επιπλέον αντικατοπτρίζει την πραγματική κουλτούρα της ριζοσπαστικής αριστεράς. -
Για να καταλαβω, ο Καμμενος Πανος:
που ως αντιπολιτευση χλευαζε τη κυβερνηση οτι ειναι γερμανοτσολιαδες προδοτες της πατριδας γιατι υπογραφουν τα παντα πεσμενοι στα 4
αλλα οταν εγινε κυβερνηση, υπογραφει οτι του φερουν μπροστα του λες και ειναι πχ λογαριασμος πιστωτικης του σε χασαποταβερνα
χθες σηκωσε μια φωτο με μια γραβατα με πεη, υποθετω για να χλευασει ολους οσους γελαγαν με το τσιπρα που ελεγε για 'τοσο καλη συμφωνια που θα φορεσει και γραβατα'.
Και μετα το κραξιμο, ειπε οτι το εκανε ο γιος του.
Αυτος ο τυπος, αντιπροσωπευει ενα κομματι αυτου του λαου. Και δεν εννοω οτι το αντιπροσωπευει στη βουλη μεσω της ψηφου του, αλλα οτι πραγματικα τον αντιπροσωπευει, οτι καποιοι ελληνες ειναι ακριβως ιδιας νοοτροπιας και συμπεριφορας. Γλειωδεις κουραδομαγκες, που οταν κανουν τη κωλοτουμπα επιπεδου Κομανεντσι, αντι να καταπινουν τα λογια τους και να λουφαζουν σε μια γωνια, βρισκουν οποιαδηποτε δικαιολογια απαιτωντας απο ολους τους αλλους να τη χαψουν. Και οταν φυσικα επερχεται η συλλογικη χλευη του σοβαρου κοσμου, ξαναπερνανε στην επιθεση.
Το εχω ξαναγραψει, και θα το ξαναπω. Πειτε με οσο γερμανοτσολια θελετε. ΜΑΚΑΡΙ να γινουμε γερμανικο προτεκτορατο, ΜΠΑΣ και προχωρησει λιγο αυτη η χωρα αλλα κυριως μπας και ολοι αυτοι (καμμενοι και Καμμενοι) εξαφανιστουν να ψοφισουν στα λαγουμια τους.
-
Ο ΥπΟικ Ισπανιας δηλωσε οτι αν δεν αμνηστευθουν τρεις ευρωπαιοι πρωην πραγματογνωμονες του ΤΑΙΠΕΔ που διωκονται απο την ελληνικη - υποτιθεται ανεξαρτητη - δικαιοσυνη, θα βαλουν βετο στην εκταμιευση της δοσης που πηραμε χθες, και η ελληνικη κυβερνηση αντι να απαντησει περηφανα και επαναστατικα (αλλα κ ορθα, στη προκειμενη περιπτωση) οτι 'εδω εχουμε νομους και η δικαιοσυνη ειναι ανεξαρτητη, go back mr de Guindos', απαντησε:
«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο προκειμένου, (σσ: ο τονισμος δικος μου) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, το θέμα που έχει προκύψει με τους τρεις εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, να διευθετηθεί άμεσα και αποτελεσματικά»
Φαντασου μαλακα μου να το εκαναν αυτο οι Σαμαροβενιζελοι, ποσοι Πολακηδες, Καμμενοι, λοιποι καμμενοι και τα γιδια που τους πιστευουν θα ειχαν βγει να ριξουν το FB...
-
Ένα είναι το ερώτημα πλέον. Εκλογές θα γίνουν ή θα τις απαγορεύσουν;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ένα είναι το ερώτημα πλέον. Εκλογές θα γίνουν ή θα τις απαγορεύσουν;Δεν έχει και καμία διαφορά, είτε γίνουν είτε όχι, διακοσμητικές και μόνο είναι πλέον! Μάλιστα είναι και χειρότερο, γιατί έχουμε την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας και ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε / αλλάξουμε.
-
^Η παραπανω πεποιθηση ειναι ΟΤΙ χειροτερο. Ετσι ξεκινανε πολυ ασχημες καταστασεις...
-
http://www.protothema.gr/economy/articl ... un-tipota/
«Έχουμε εγκρίνει τόσες πολλές μεταρρυθμίσεις, μόλις πρόσφατα μια μείωση συντάξεων κατά 25%»!
O Johan έγραφε για μείωση 18% πριν κάτι εβδομάδες αλλά ο ίδιος ο υπουργός τον διαψεύδει
25% ισχυρότερη πέδιση λοιπόν!!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ