-
Σπυρο μου αυτα που αναφερεις ειναι περιπτωσιολογια, την οποια την αντιπαραθετεις σε αλλη περιπτωσιολογια, και μπορει να παει λεγοντας σε βαθος χρονου.
Και πολυ κανεις δηλαδη για να υπενθιμιζεις και την αλλη οψη.
Αλλα οπως ειπα υπαρχει η μια οψη αλλα και η αλλη.Ειμαι ενας απλος ανθρωπος και ηξερα 3 περιπτωσεις ολες και ολες. Ρωτησα ανθρωπους και ηξεραν πολλες αλλες διαφορετικες περιπτωσεις που ο οργανισμος επραξε τον σκοπο του. Δηλαδη τον όρκο τους, οπως επισης και τον παραπλευρο παραγωμενο φοβο επιβολης καποιου προστιμου στις περιπτωσεις εντονης καταπατησης εργατικων δικαιωματων.
Δηλαδη, να παιξουμε υπερ ατου και να μετρησουμε τις θετικες περιπτωσεις για την υπηρεσια και τις αρνητικες;;;
Δηλαδη για 5-10-15-20 επίορκους υπαλλήλους, ειναι δυνατον να ζητουμε την κατάργηση ενος οργανισμου που στοχο εχει ενα πολυ ευγενες και καθολικα αποδεκτο σκοπο. Την προστασια των δικαιωματων των εργαζομενων.
Να το πω και αλλιως για εναν δυο επιορκους αστυνομικους να ζητουμε την καταργηση της αστυνομίας;Θεωρω η λυση ειναι διαχειρηστικου επιπεδου οπου υπαρχει προβλημα και οχι διαλυσης του.
Φυσικα και θα σου δωσω το δικαιο (σε συμπαθω πολυ δεν ξερω γιατι; ) αλλά η καμπυλές και οι θεωρειες που περιγραφουν τις λυσεις τους ειναι το blueprint του που παμε, τι θελουμε, και τι προσδοκούμε.
Εχεις δικιο οι καμπυλες πολλες φορες πεταγονται χωρις περαιτερω εξηγηση και ετσι δεν μπορουν να γινουν πιο αποδεκτες στην συζητηση αλλα πολλες φορες γραφω τελειως στο ποδι με ενα κινητο...δεν υπαρχει καθολου χρονος...ουτε για αυτο ουτε για τεχνικης αναλυσης ποστ των αυτοκινητων...εχω τοσα να γραψω στο φορουμ και να μιλήσουμε για αυτα και δεν βρισκω χρονο και ορεξη..
Υ.γ τωρα ειδα πως η διαχειρηση εσβησε απρεπή μου συμπεριφορά. Δεκτον και θεμιτό.
Ο όρος 'ανθος της ορχιδεας' θεωρειται απρεπης συμπεριφορα;;;;
-
Ο χρήστης piliourits έγραψε:
Προσπαθώ να διαβάζω και να μη σχολιάζω.
Χίλιες φορές διάβασα για το ΠΑΣΟΚ και πως κατέστρεψε τη χώρα, αυτό και οι κομμουνιστές που φωνάζουν συνθήματα απ' τον εμφύλιο. Και προβάλλεται ως κάτι νέο απ' το οποίο προσδοκούμε να σώσει τον τόπο η ΝΔ, όχι κάποιος άλλος νέος πολιτικός φορέας, η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των πιστοποιητικών φρονημάτων, της αντιπαροχής, και όλων των 'σπουδαίων' γεγονότων και πολιτικών προσώπων που σημάδεψαν τη νεοελληνική ιστορία και έφτασαν τη χώρα εδώ που είναι...
Όσον αφορά αυτές τις προσδοκίες, έχετε ακουστά τον ορισμό της παράνοιας;Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα καλά μας ΜΜΕ την μείωση του ΕΝΦΙΑ την έχουν τεντώσει τόσο που ούτε κατάργηση να ήταν.
Βέβαια στις (ελαχιστες) αναστροφές μέτρων των ζαιων
(πχ ΦΠΑ εστίασης) εκεί το σχόλιο ήταν ενα απλά 'ξαναγυρισαμε εκεί που ξεκινήσαμε'. Τον ΕΝΦΙΑ ποιος τον έφερε είπαμε;Η ομάδα αλήθειας ΑΛΗΘΕΙΑ έχει να μας πει κάτι για την στάση της ΝΔ στο όλο θέμα Πρέσπες;
Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να θέσω το θέμα γιατί σε σχέση με το τι γινόταν την εποχή εκείνη η εδώ δεξιοπαρεα σαν συνολο κράτησε μια αρκετά πιο ήρεμη στάση πλην του quadra ο οποίος δεν έφτανε ότι κατάπιε (αν και μη ΝΔουλος ) αμασητο το chanon bleu επανήλθε λέγοντας μας ότι ο Κούλης θα το γυρίσει σε ανύποπτο χρονο. Νταξ...Και βέβαια 'πας όστις ζαιος τεμπέλης και loser' ήταν αναμενόμενο από έναν quadra αλλά αυτή αγαπητέ γατε να μου επιτρέψεις να σου πω ότι ήταν η χειρότερη φορουμικη σου στιγμή και εύχομαι να μην υπάρξουν άλλες παρόμοιες.
Είμαι σίγουρος πως όποιος δραστηριοποιείται στο ελεύθερο επάγγελμα και έχει πελάτες 'καθημερινούς' ανθρώπους και όχι εταιρείες ή εξωτερικό σίγουρα έχει δεινοπαθησει ουκ ολίγες φορές όλα αυτά τα χρόνια και δεν είναι ούτε ακαμάτης ούτε εκκουσια αποτυχημένος. -
Δεν υπάρχει οπαδισμός, αλλά όποιος πει κακό για το αγαπημένο τους κόμμα, είναι ποταπός συριζαίος εαμοβούλγαρος κλπ...
Πέρα λοιπόν απ' το 'κάτσε να δούμε, μόλις βγήκε ο άνθρωπος'
και το 'να κερδάει η ομάδα πάνω απ' όλα', υπάρχει κάτι στο ιστορικό του κυβερνητικού κόμματος που να εμπνέει αισιοδοξία για το μέλλον;
Μετά την αποτυχία του απατεώνα Τσίπρα, ανέλαβαν ξανά τα ηνία αυτοί που τα κρατούσαν για δεκαετίες και η κατάντια τους, μέχρι και τον Τσίπρα έφερε στην εξουσία. Ο γιος μιας διεφθαρμένης οικογενείας επαγγελματιών βουλευτών, που αν είχε άλλο επώνυμο στην καλύτερη θα διατηρούσε τυροπιτάδικο πλησίον της Βουλής, είναι ξανά κυβέρνηση. Ε και;
Επίσης λίγο στραβά το έχετε κατανοήσει το θέμα. Δεν είναι υπάλληλοι του πρωθυπουργού οι βουλευτές του, όχι τουλάχιστον οι γόνοι άλλων επαγγελματιών πολιτικών, για να τους απολύει.
Αυτοί του υπαγορεύουν (πέρα απ' τα αφεντικά-δανειστές) την πολιτική που ακολουθείται κι όχι το αντίθετο.Ξανά οι διεφθαρμένοι προηγούμενοι στην εξουσία, αν δεν έχετε προσωπικό μικροσυμφέρον, γιατί αισιοδοξείτε;
Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος. Αυτά που έχουμε δει τις πρώτες αυτές μέρες είναι σχετικά ενθαρυντικα,αρκεί να μην μείνουν μόνο στα λόγια αλλά να γίνουν και πράξη. Ναι,εννοείται ότι φταίνε για την κατάσταση μας και σε μεγάλο βαθμό μάλιστα...έχω όμως την αίσθηση ότι η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται πλέον με όρους επιχειρηματικότητας που πιθανόν χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόποςΉσουν εδώ επί Σαμαρά;
έχω όμως την αίσθηση ότι η διακυβέρνηση της χώρας γίνεται πλέον με όρους επιχειρηματικότητας που πιθανόν χρειάζονται για να γίνει σωστή δουλειά.
Γνωρίζεις φαντάζομαι την διαφορά μικρό και μακρό οικονομίας...
Εχω όση επαφή χρειάζεται και δεν μπορώ να αποφύγω. Αν το πρόβλημα για εσένα εστιάζεται στους λίγους αδιάφθορους για εμένα είναι στους πολλούς διεφθαρμένους. Για πλάκα δίχως τηλέφωνα και συζητήσεις με τρίτους για να γελάσουμε εντόπισα εκατοντάδες λινκ που αναφέρονται στα καλολαδωμένα γρανάζια του Δημοσίου και την αποτελεσματικότητα τους.
Είναι τουλάχιστον αστείο να θεωρείς ότι οι πολλοί είναι διεφθαρμένοι...
-
https://www.sofokleousin.gr/vomva-akyro ... -tou-enfia
Άρχισαν τα οργαναΑκουσα τις προγραμματικες...λοιπον παιδες.... το πρωτογεννες πως θα μειωθει;;;;;;
Ακουσατε τιποτα, καποιο συγκεκριμενο σχεδιο φια τη μειωση του βαρυδιο μας, το πρωτογενες;;;;;
Το σχεδιο του συριζα απο τα σχεδον 37 δις με κλειδωμα ως αποθεματικο εγγυητικο λογαριασμο τα 5 δις για μειωση του πρωτογενμους πλεονασματος απο το 2020 και με αμεσες μειωσεις στο συνολο των φορων κατα 2,8 με 3 δις.....με τι αντικατασταθηκε;;;;;;Φοβαμαι πως δεν θα βγουν τα νουμερα, το λεγαμε και εδω
Ή θα πρεπει να ακολουθησουν το σχδειο του συριζα κατα γραμμα ε ρε quadra εκει να σε δω, τι θα σκαρφιστείς να πεις .....
Ή πολυ απλα τα νουμερα θα κολλανε καθε τριμηνο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Εγώ πάντως ήμουν. Σημαίνει κάτι αυτό;
-
Σκόρπιες απαντήσεις
Μέχρι το 2015 την ευθύνη για τα χάλια της χώρας την είχαν σε ποσοστά 70 % το πασοκ , 25 % η νδ και 5 % η αριστερά .
Σήμερα μετά την θητεία Τσίπρα τα ποσοστά είναι 60 % πασοκ , 30 % νδ και 10 % αριστερά .Σε κάθε περίπτωση δεν συγκρίνονται τα λάθη και οι αστοχίες και οι παραλείψεις της νδ με την καταστροφή που προκάλεσε το πασοκ η οποία εν πολλοίς είναι και θεσμική , με την έννοια ότι θεσμοθέτησε την μίζα σε κάθε επίπεδο εξουσίας μέχρι και του κλητήρα υπουργείου .
Αυτά τα πράγματα έχουν πλέον αποδειχτεί ξεκάθαρα και όσο αμφισβητούνται , θα ξανατονίζονται μέχρι να πάψει η αμφισβήτηση που προέρχεται από προσωπικές συμπάθειες .
Να θυμίσω ότι το δημόσιο χρέος μας αυξήθηκε πάλι στο εξάμηνο και το μαξιλάρι που έχουμε είναι δανεικά και όχι αποταμίευση .
Αρα αν δεν αρχίσει να κινείται η οικονομία και να έχουμε ανάπτυξη στο 3-4 % όπως είχαν και οι άλλες χώρες που βγήκαν από μνημόνια στην λογική του ελατηρίου , προκοπή δεν βλέπουμε .Εγώ δεν θα πω ότι η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν η χειρότερη . Γιατί έχω ζήσει αυτές του 81-89 και 2000-2004 , τις πρώτες για τα δανεικά και τον λαϊκισμό , την δεύτερη για το ότι έκανε έργα στην χώρα με 3πλάσιο κόστος λόγω των μιζών οι οποίες αύξησαν το χρέος και δημιούργησαν κουλτούρα εύκολου χρήματος , σε συνδυασμό με το εύκολο τραπεζικό χρήμα που έδωσαν από το 2002 , γεγονός που εκμαύλισε τον κόσμο .
Προφανώς κακή κυβέρνηση ήταν και η κυβέρνηση Σαμαρά , όπως και οι άλλες μνημονιακές πριν και μετά κυρίως γιατί ο στόχος τους όλων ήταν να μην θιχτούν τα πελατάκια του δημοσίου τομέα .
Το πόσοι είναι οι διεφθαρμένοι στο δημόσιο , μπορώ να πω ότι είναι μεγάλο ποσοστό , που ιδιαίτερα σε θέσεις προϊσταμένων , διευθυντών και υπηρεσιών που έχουν μεγάλη εξουσία , είναι η συντριπτική πλειοψηφία . Γιατί ακριβώς για να πάρουν τέτοια θέση έχουν υποχρεώσεις σε άλλες εξουσίες και γνωριμίες .
Ως προς την φορολογία , καλό είναι κάθε μείωση . Προφανώς η μείωση αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη του σύριζα , ο οποίος περιόριζε την μείωση στα 100 € , που σημαίνει ότι μιλάμε για ΕΝΦΙΑ μέχρι 300 € που θα είχε μείωση 30 % .
Στο θέμα των Πρεσπών , εγώ είχα άλλη άποψη από την αρχή , αφού θεωρώ ότι σε ιστορικά θέματα , οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ σταθερές όπως και σε θέματα διεθνούς πολιτικής και ο στόχος είναι να πάρεις ό,τι καλύτερο μπορείς ανάλογα με την διεθνή συγκυρία .
Σίγουρα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο στις Πρέσπες , αλλά ίσως στο μέλλον βρούμε καλύτερη λύση .
Αλλωστε για αυτούς , τους Σλάβους , εμείς είμαστε η μόνη χώρα που μπορεί να τους βοηθήσει . Αφού κινδυνεύουν από τους Αλβανούς να γίνουν Κόσσοβο , ενώ επειδή οι ίδιοι είναι Βούλγαροι , με τους Σέρβους επίσης δεν τα πάνε καλά , αλλά και με την Βουλγαρία .Εχουν πει πολλοί , ότι εμείς θα έπρεπε αυτό το κράτος να το κάνουμε ημιαυτόνομη περιοχή μας , με την έννοια ότι θα το βάλουμε στο ΝΑΤΟ και μέχρι να μπεί στην ΕΕ να γινόταν ελεύθερη οικονομική ζώνη με την επίβλεψη μας για τις δικές μας εταιρείες .
Θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου και οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί , θα είναι πολύ κοντά μας , για διαφορετικούς λόγους ο καθένας . Αρκεί να αποκτήσει λεφτά ο κόσμος και να μην βγάζει λαϊκιστές και λαμόγια στην εξουσία .
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Τι θυμάσαι από τον Σαμαρά; Εγώ θυμάμαι τρομερό φορογαμήσι... Ο Τσίπρας ήταν όαση μπροστά του!!!
-
Ακούμε τον Τσίπρα να λέει ότι η ΕΡΤ είναι στα χέρια του Μητσοτάκη και την κουβέντα του την στηρίζουν τα έντυπα της Κουμουνδούρου.
Όμως στη σύνθεση της νέας βουλής πίσω από τον Τσίπρα κάθονται 3 δημοσιογράφοι και η διευθύντρια τηε ΕΡΤ 3, οι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη, Χρήστος Γιαννούλης και η Δ/ντρια Κυριακή Μάλαμα, αυτό μοιάζει με ακαδημία στελεχών Σύριζα, οπότε το να ακούμε τον Τσίπρα να μιλάει για την υπαγωγή της ΕΡΤ στον Μητσοτάκη είναι ανέκδοτο που δεν γελάει πια κανείς όταν οι ανωτέρω και όχι μόνο αυτοί, και όχι μόνο στην ΕΡΤ 3 ασκούσαν το επάγγελμα τους με εντολές από την Κουμουνδούρου και γλύφωντας όλα τα σκαλάκια της ΕΡΤ όταν τα πατούσαν οι υπουργοί του Σύριζα αλλά και ο προηγούμενος πρωθυπουργός.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, άλλωστε είναι πολύ πρόσφατα για να φύγουν από τη μνήμη μας, θα κάνει δε καιρό να ξεχαστεί η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Τι θυμάσαι από τον Σαμαρά; Εγώ θυμάμαι τρομερό φορογαμήσι... Ο Τσίπρας ήταν όαση μπροστά του!!!
Τα πάντα θυμάμαι από την διακυβέρνηση Σαμαρά.
Ναι το αλέξι ήταν όαση μπροστά στον Σαμαρά. Παράδεισος.
Τελικά μάλλον εσύ δεν ζούσες/ζεις στην χώρα, όπως και διάφοροι άλλοι εδώ μέσα.Η χώρα του αλέξι σας:
Αφιερωμένο απανταχού
Πρέπει να το διαβάσετε, είναι όνειρο, τα περισσότερα Συριζαϊκά κατορθώματα της σχεδόν 5ετίας της μιζέριας μας είναι εδώ, απολάυστε διακυβέρνηση για σεμινάριο, έτσι κορόϊδευαν τα κορόϊδα τουτς ψηφοφόρους και, και το έκαναν και πρεόσφατα, τι ηλίθιοι θεέ μου !https://suspect-enjoys-the-silence.blog ... 4.html?m=1
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
... ο τσίπρας ήρθε να μας σώσει από τους κακούς ... -
Δία,εγώ εδώ ήμουν όπως ήμουν εδώ και με τον Αντρέα....οπότε αλλου αυτά...
Ο κάκιστος λοιπόν Σαμαράς -που ήταν,δεν διαφωνώ καθόλου- όταν λοιπόν έδωσε το 50% στους ένστολους που όφειλε κατόπιν δικαστικής απόφασης μου έδωσε σχεδόν 4000 ευρώ. Ο μεγάλος ηγέτης/δημοκράτης/φίλος του λαού κλπ Αλέξης όταν αναγκάστηκε από το ΣΤΕ να υλοποιήσει το υπόλοιπο 50% μου έδωσε 1400. Πάντως με τον Σαμάρα βόγκηξαμε αλλά με τον Αλέξη ούτε αυτό δεν μπορούσαμε να κάνουμε,μας είχε κλείσει και το στόμα.... -
Άσχετος αλλά και σχετικό μαζί....χθεσινό το βράδυ έπινα μπυρόνια με φίλο αριστεροτάτων καταβολών και συζητούσαμε την υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου στην Αχαρνών από αλληλέγγυους για να βάλουν μέσα πρόσφυγες και μετανάστες. Σημειωτέον,ο φίλος ελεγκτής οικονομικός επιθεωρητής σε υπουργείο....Τι βρώμα και δυσωδία βγάζει αυτή η υπόθεση ειναι άλλο πράγμα. Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει στην αστυνομία την εκκένωση 3 φορές αλλά η αστυνομία δεν πήγε ποτέ -άνωθεν εντολές προφανώς- και όταν βγήκε η ιδιοκτήτρια στα κανάλια δέχθηκε μια επίθεση απίστευτη. Την έβγαλαν πλούσια,ότι εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους,ότι χρωστάει,ότι έχει αμύθητη περιουσία κλπ. Λοιπόν,η γυναίκα το είχε κληρονομήσει και υπενοικιάσει νόμιμα σε εταιρεία,είχε μόνο ένα διαμέρισμα 60τμ στο όνομα της το οποίο μάλιστα έχει κατασχεθεί γιατί οι αλληλέγγυοι συνέδεσαν ρεύμα και νερό παράνομα στο ξενοδοχείο και δεν πλήρωσαν ποτέ. Η όλη μπιζνα αυτά τα χρόνια έφτασε τα 60 εκατομμύρια!! Φυσικά όλα τα πήραν οι ΜΚΟ....Όταν λοιπόν παρατήρησα ότι η πρακτική των ντεμέκ αριστερών αλληλέγγυων προσομοιάζει φασιστικές τακτικές η απάντηση που πήρα ομολογώ ότι με αιφνιδίασε...'Μα από αυτούς τα μάθαμε'....
-
Εντάξει είναι γνωστό τι λαμόγια είναι αυτοί στις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες και σε κάτι Παρατηρητήρια . Σε αυτούς μπροστά οι της ΧΑ είναι αρσακειάδες . Απλά αυτοί και κυρίως τα αφεντικά τους , το έχουν με τα μμε και κυρίως δεν κολώνουν πουθενά . Συμμορίες μαφιόζικες κανονικές .
Εγώ δεν ξεχωρίζω καμία κυβέρνηση της κρίσης . Ολες έκαναν πολύ λιγότερο από ότι θα μπορούσαν να κάνουν και κυρίως από ότι θα μπορούσε ο κόσμος να αντέξει , αν είχαν μία προοπτική ανάπτυξης .
Ο ΓΑΠ ξεκίνησε έκανε κάτι θεσμικά καλά , αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να ακουμπήσει το δημόσιο που είναι και η εκλογική του βάση .
Επιμένω ότι η Χρυσή Ευκαιρία να γίνουμε κράτος ήταν η κυβέρνηση Παπαδήμου . Αυτή έπρεπε να μείνει δύο χρόνια και να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά και το 2013 θα είμαστε εκεί που είμαστε τώρα .
Αλλά από την μία ο Σαμαράς με τα Ζάππεια και την εμμονή του να γίνει πρωθυπουργός , από την άλλη ο Μπένι με την εμμονή του να γίνει πρόεδρος του πασοκ , δεν άφησαν τον Παπαδήμο να κάνει το αναγκαίο σκούπισμα .
Μετά ήρθει Σαμαράς που ήταν ότι πασοκικότερο και αριστερότερο έβγαλε ποτέ η νδ . Ελεγε δημόσιο και έλιωνε ο πιτσαδόρος . Φόρο στον μη δημόσιο , σύνταξη στα 40-50 στο δημόσιο . Ελέγχους με λαμόγια ελεγκτές στον ιδιωτικό τομέα , πλήρης αναξιοκρατία και καμία αξιολόγηση στο δημόσιο . Εκανε και δύο επιθέσεις που νόμιζε ότι θα ήταν εύκολες στους αναπληρωτές των ΕΠΑΛ και στην ΕΡΤ και στην δεύτερη έφαγε τα μούτρα του .
Μετά ήρθε ο Τσίπρας και συνέχισε την πολιτική Σαμαρά επί το ξυστότερον...
Αν πάμε σε προσωπικό επίπεδο , όλοι οι κοπρίτες της κρίσης με διέλυσαν . Τέλος επιτηδεύματος σε ατομική και εταιρεία σε εποχές που το εισόδημα στον κλάδο μας μειώθηκε δραματικά . Χαράτσια και ΕΝΦΙΑ στην περιουσία που δεν μπορούσες να την πουλήσεις . Φόρο πολυτελείας στο δίλιτρο και διπλασιασμό των τελών κυκλοφορίας του και απαξίωση του ώστε επίσης να μην μπορείς να το πουλήσεις . Αύξηση της τιμής της βενζίνης , ενώ δεν ανέβασαν το ντίζελ στην ίδια τιμή , οπότε εγκλώβισαν κόσμο . Η προκαταβολή φόρου από 55 % πήγε στο 80 % επί πιτσαδόρου και έφτασε στο 100 % επί Αλεξίου του Φιλοπτώχου...
Ο ΓΑΠ μείωσε τον φόρο μεταβίβασης των μτχ ακινήτων από το 11 στο 3 % και αύξησε τον ΦΠΑ στα καινούργια από το 17 στο 20 , ο Σαμαράς στο 22 και ο Τσίπρας στο 24 .
Εννοείται λοιπόν ότι για μένα οι πολιτικές κρεμάλες στο Σύνταγμα έπρεπε να είναι πολλές ...
Ελπίζω ο Κυριάκος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε να κάνει τώρα .
Και να καταλάβει ότι η αύξηση του τζίρου , θα φέρει φόρους στο κράτος .
-
Τελος επιτεδευματος και φορος αλληλεγγυης σε ε.ε
Ακουσατε τιποτα;;;;;;
Μπορει να μου ξεφυγε...
Δεν βγαινουν τα νουμερα
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Άσχετος αλλά και σχετικό μαζί....χθεσινό το βράδυ έπινα μπυρόνια με φίλο αριστεροτάτων καταβολών και συζητούσαμε την υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου στην Αχαρνών από αλληλέγγυους για να βάλουν μέσα πρόσφυγες και μετανάστες. Σημειωτέον,ο φίλος ελεγκτής οικονομικός επιθεωρητής σε υπουργείο....Τι βρώμα και δυσωδία βγάζει αυτή η υπόθεση ειναι άλλο πράγμα. Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει στην αστυνομία την εκκένωση 3 φορές αλλά η αστυνομία δεν πήγε ποτέ -άνωθεν εντολές προφανώς- και όταν βγήκε η ιδιοκτήτρια στα κανάλια δέχθηκε μια επίθεση απίστευτη. Την έβγαλαν πλούσια,ότι εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους,ότι χρωστάει,ότι έχει αμύθητη περιουσία κλπ. Λοιπόν,η γυναίκα το είχε κληρονομήσει και υπενοικιάσει νόμιμα σε εταιρεία,είχε μόνο ένα διαμέρισμα 60τμ στο όνομα της το οποίο μάλιστα έχει κατασχεθεί γιατί οι αλληλέγγυοι συνέδεσαν ρεύμα και νερό παράνομα στο ξενοδοχείο και δεν πλήρωσαν ποτέ. Η όλη μπιζνα αυτά τα χρόνια έφτασε τα 60 εκατομμύρια!! Φυσικά όλα τα πήραν οι ΜΚΟ....Όταν λοιπόν παρατήρησα ότι η πρακτική των ντεμέκ αριστερών αλληλέγγυων προσομοιάζει φασιστικές τακτικές η απάντηση που πήρα ομολογώ ότι με αιφνιδίασε...'Μα από αυτούς τα μάθαμε'....Αυτά τα - όμορφα - τα είχα γράψει μερικές σελίδες πρίν, έβλεπα για 1 λεπτό, τόσο έντεξα , πρίν λίγο τον Δρίτσα στη βουλή να μιλάει για το μεταναστευτικό εξαπολύοντας μύδρους, ποιός ο Δρίτσας, αυτός που μοίραζε ελληνοποιήσεις πρίν τις εκλογές φτιάχνοντας ψηφοφόρους και πήγαινε στις συγκεντρώσεις των πακιστανών και μοίραζε χαρτιά και χρήμα από την υπερφορολόγηση, έχουν ακόμα το θράσος και μιλάνε οι συριζαίοι αντί να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη.
πάντως καλά τα κατάφεραν με την ψηφοφορίας στους 17άρηδες, τις ελληνοποιήσεις και το χρήμα στους ρομά, 31.53%, βέβαια εγώ το θεωρώ πλασματικό, το αληθινό είναι κάπου στο 20% και στις επόμενες εκλογές αν υλοποιηθούν αυτά που λέει ο Μητσοτάκης έστω και κατά 50%, το ποσοστό του Σύριζα θα επιστρέψει σε μονοψήφιο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τελος επιτεδευματος και φορος αλληλεγγυης σε ε.εΑκουσατε τιποτα;;;;;;
Μπορει να μου ξεφυγε...
Δεν βγαινουν τα νουμερα
Σου έχω πεί ότι βιάζεσαι και λές πρώτη την τελευταία λέξη. Σήμερα έγινε συζήτηση για τη μείωση του φόρου επιτηδεύματος. Το χρήμα θα βρεθεί από την ηλεκτρονική διαχείριση του φορολογικού που δεν θα μπορεί να ξεφύγει κανείς, ο στόχος είναι αυτός και με χαμηλότερους φόρους ώστε να μην αναγκάζεται κανείς σε φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, όταν πέσουν όλοι οι φόροι θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα στα δημόσια ταμεία, όπως και όταν ανέβει η κατανάλωση που θα είναι αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων μειώσεων με αποτέλεσμα να πέσουν χρήματα στην αγορά που θα την αυξήσουν.
Είσαι και οικονομολόγος πανάθεμά με και πιστεύεις στην μέχρι εξοντώσεως φορολογία, άντε κάτσε πάλι στα θρανία, όχι στις Βόρειας Κορέας όμως.
-
Η οικονομια ειχε χρεοκοπησει....τα ταμεια ειχαν καποια εκκατομμυρια μεσα καιμ τιποτα αλλο.. ολοι οι τοποκοι οργανισμοι φαλιρισαν..
Ησουν στην ελλαδα τοτε ή οχι;;;;Δεμ ισχυει στη πραξη η καμπυλη λαφφερ υπαρχουν παραδειγματα απο χωρες που την ενστερνηστικαν και δη ευρωπαϊκες. Υπαρχουν υποδειγματα που την καταρρίπτουν.....
ΔΙΑΒΑΣΕ..... -
Τι είπε ο Βαρουφάκης στη βουλή ? Ότι η Ε.Ε και το ΔΝΤ τα έβαψαν μαύρα γιατί δεν θα βρεθεί καλύτερο παιδί από τον Αλέξη σας να τους προσφέρει καθαρό Ελληνικό χρήμα από τους τόκους του χρέους.
Τους άκουσε σε ότι του είπαν, αύξησε μέχρι εγκλήματος τους φόρους, μείωσε την κατανάλωση, φτώχυνε τη χώρα και δημιούργησε στρατιές επιδοματιών ώστε να μην υπάρχει αντίδραση από τους εξαθλιωμένους πολίτες που θα ζούν με τον φόβο να μη χάσουν το επίδομα, άρα προσπάθησε να πετύχει να τους ψηφίζουν εσαεί, στην παγίδα έπεσε το 31.53%.
Τώρα η Ε.Ε θα δείξει άλλο πρόσωπο για να μην εκτεθεί περισσότερο, αν δεί μια συνέπεια από αυτή την κυβέρνηση θα σταματήσει να πιέζει τόσο έντονα και θα αφήσει περιθώρια στην άσκηση εσωτερικής πολιτικής, άλλωστε η Γερμανία ωφελειμένη θα είναι πάλι με διαφορετικό τρόπο, τα νέα μεγάλα έργα θα τα πάρει αυτή μέσω των εταιριών της, θα πάρουν κάτι και οι Γάλλοι και θα αφήσουν μια ανάσα στη χώρα γιατί καταλαβαίνουν ότι 10 χρόνια είναι πολλά στη μέγγενη, η εκλογή Μητσοτάκη ήταν η ασφαλιστική δικλείδα για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος, με την φτώχεια, την ανέχεια, την εγκληματικότητα και τα άλλα καλά που μας κερνούσε η προηγούμενη κυβέρνηση.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ