-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και όμως έτσι συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές αστικές δημοκρατίες. Το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με επιπλέον έδρες ώστε να μπορέσει να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση. Όταν και αν μας λείψει αυτό, οι ίδιοι που τώρα ζητούν εκλογές θα ζητούν 'να μαζευτούν να κυβερνήσουν, δεν πάει άλλο'Δεν τους έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια 4 με 6 μήνες μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, αυτοί που ουσιαστικά 'χάνουν' να ζητούν πάλι εκλογές;
Τι να λέμε τώρα...
-
Λύση πλέον δεν υπάρχει, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι δοκιμές. Κατέληξε ένας λαός να είναι πειραματόζωο για την επιβίωσή του. Εκτός αν γίνει κανά θαύμα και ανατραπούν όλα υπερ μας.
-
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει.
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν κάνεις χιούμορ. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.
-
Τω όντι. Πως το λένε να δεις στα μέρη σας κ. Λάππα; Desperate times call for desperate measures.
-
And no one is more desperate than someone who sees he has no chance of ever winning an election.
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει.Κάνεις πλάκα έτσι;
-
Ετοιμαστείτε για πόλεμο παίδες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.Άκου σε με κ. Λάππα. Μπορεί να διαφωνείς σε όσα λέω και μαγκιά σου. Αλλά όσα λέω τα εννοώ οπότε για θράσος κλπ αλλού αγαπητέ μου. Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
-
Μία μικρή παρατήρηση μόνο, σε περίπτωση εμφυλίου και ένοπλης εξεγέρσεως προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. ΌΒΕΡ
-
Θα σου το προσέξουμε το καλσόν σου κ. ΙΚΕ.
-
Το δικό μου δεν κινδυνεύει, το δικό σου πρόσεξε όταν μαζεύεις συνδετήρες για πολεμοφόδια εκεί στο ΤΑΓΜΑ
-
Δεν ήμουν στον ΣΕΜ βρε γλύκα.
-
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει....Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
Δηλαδή ένας εμφύλιος μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών Ελλήνων είναι δικαιολογημένος και επιθυμητός;!; Πας καλά άνθρωπε μου;
Επαναλαμβάνω ότι θέλει εξωφρενικό θράσος να εύχεσαι έναν εμφύλιο σπαραγμό στην Ελλάδα που έχει χύσει αίμα σε εμφύλιες συγκρούσεις. Και αναμφισβήτητα αυτό που έγραψες είναι κατάπτυστο. Αλλά είναι χρήσιμο που έγραψες ανοιχτά αυτό που σκέπτεσαι, αυτό που πραγματικά θέλουν και ελπίζουν όσοι ξέρουν ότι δημοκρατικά δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουν να εκλεγούν.
Το μήνυμα σου είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεσαι. Αλλά μάλλον ούτε αυτό θα το νιώσεις.
-
Ντρέπομαι για σας που είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σαπίλα και την αστική δημοκρατία του πρωκτού και του πέους. Βέβαια μάλλον κάτι τέτοιο τροφοδοτεί την ανυπαρξία θέσης και το γεγονός ότι το Σύνταγμα 'προβλέπει εκλογές κάθε 4 χρόνια το πολύ'. Καλά να περνάτε λοιπόν και καλό parapente...
-
Εμφύλιος ανάμεσα στους άνεργους-ιδιωτ.υπάλληλους και δημοσίους υπαλλήλους θα γίνει, την κόβω εγώ τη δουλειά...
-
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΕ πως το φαντάζεσαι, θα ξεκινήσει ταξικός πόλεμος και θα σε φωνάξουν *πίσω *σαν τον ΤΖΟΝ ΡΑΜΠΟ?
bonus τροφή για σκέψη:
Ντρέπομαι για σας που είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή σαπίλα και την αστική δημοκρατία του πρωκτού και του πέους. -
λες γιαυτο θελει το περιουσιολογιο το Συριζα, θα ορισει κλιμακες μεταξυ προλεταριων και μη;
βγαζεις εως 15Κ/χρονο και εχεις 1 σπιτι = προλεταριος
βγαζεις πανω απο 15/χρονο, εχεις bmw >2000cc, και εξοχικο = εχθρος του λαου.seems ok to me.
-
Παίδες λέει ο ΔΙΑΣ αύριο θα ξυπνήσει, θα ντυθεί σαν κουκλάκι ζωγραφιστό στα χακί, θα φτιάξει σφεντόνα από συνδετήρες και σελοτέιπ και θα πάει να ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ τους ΦΙΛΟΥΣ του με τις ΦΕΡΡΑΡΙ.
ΣΚΛΗΡΟ?
-
οι κατοχοι φερραρι θα σφαγιαστουν στα πρωτα 10'.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ