-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η κυβερνηση δεν προχωραει σε δηλωσεις περι νεων μετρων, λογω τουριστικης περιοδου.
Απο Σεπτεμβρη θα αρχισουν ολα.Εγω παλι φοβαμαι τον Αυγουστο περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο
Ο ψηφοφορος που εχει απλωσει την αριδα του στην παραλια, ειναι ευκολος στοχοςΡε στοχοι και στοκοι ειμαστε ολες τις εποχες και οχι τωρα ....ανεκαθεν..........
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για αυτό έχουμε τις εκλογές ξέρεις.Οι εκλογές είναι κάθε 4 χρόνια. Όταν μια κυβέρνηση δεν τηρεί αυτά που έχει εξαγγείλει προεκλογικά τι προτείνεις πως πρέπει να γίνει;
η πλακα ειναι αυτο που εγραψες πριν, οτι εκλογες θελουν κυριως αυτοι, που αν τις κερδιζαν, θα τις καταργουσαν αμεσως μετα
Δεν νομίζω να τις καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αυτός τις ζητάει.
-
Να καταψηφιστεί στις επόμενες εκλογές.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν νομίζω να τις καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αυτός τις ζητάει.
Όταν μια κυβέρνηση δεν εκφράζει πια το λαϊκό αίσθημα παραιτείται ή αποπέμπεται. Τώρα το πως μετράται το λαϊκό αίσθημα είναι το πρόβλημα. Πάντως κανέναν ευχαριστημένο δεν ξέρω...
δεν ηξερα οτι εγινες Συριζα, συγνωμη.
-
Για αυτό έχουμε τις εκλογές ξέρεις.
Οι εκλογές είναι κάθε 4 χρόνια. Όταν μια κυβέρνηση δεν τηρεί αυτά που έχει εξαγγείλει προεκλογικά τι προτείνεις πως πρέπει να γίνει;
Οι εκλογές γίνονται το πολύ κάθε 4 χρόνια. Το Σύνταγμα προβλέπει σχετικές διαδικασίες αποπομπής της κυβέρνησης δηλ. 'αρχή της δεδηλωμένης' και αντίστοιχα πρόταση μομφής.
Δε νομίζω πάντως ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν τηρεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις (καλό ανέκδοτο ανέκαθεν ) των κομμάτων που την αποτελούν (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ). Μνημόνιο υποσχέθηκαν, μνημόνιο εφαρμόζουν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να καταψηφιστεί στις επόμενες εκλογές.Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.
δεν ηξερα οτι εγινες Συριζα, συγνωμη.
Ξέρεις πολύ καλά πως το ΚΚΕ δεν ζητάει εκλογές αλλά λαϊκή ανατροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές.
-
Ε ναι σωστά οι εκλογές είναι ίδιον της δημοκρατίας, καμία σχέση με ΚΚΕ
-
Ο χρήστης Antong έγραψε:
Ενα κομμα ειναι αυτο που δεν θελει εκλογες.
Αυτο του Τσιπρα.
Διοτι σε περιπτωση που ο λαος τον εκλεψει πρωθυπουργο,θα βρεθει στην πολυ δυσαρεστη θεση να διαπραγματευτει τις τυχες της χωρας.
Εξω απτον χορο λεει ο σοφος λαος................!
Βεβαια μιλαμε παντα θεωρητικα γιατι στην πραγματικοτητα ,κανενα κομμα δεν θα παρει αυτοδυναμια.
Η συνεργασια του Τσιπρα με Καμμενο θα πρεπει να θεωρειται σχεδον δεδομενη.
Ακομα και με Πασοκ.
Διοτι το Πασοκ αρεσκεται να βρισκεται στην εξουσια.
Γνωριζει πολυ καλα ο Βενιζελος οτι σε αντιθετη περιπτωση θα χαντακωθει.
Τα εσωκομματικα του Συριζα ειναι ενα μπαχαλο.Εγραψα και σε αλλο τοπικ οτι ο λαος δεν θελει εκλογες.
Μα ειναι αδυνατον να περαστουν νεα μετρα χωρις νεα εντολη.
Αυτο εχει να κανει με το ΔΝΤ και τις πολιτικες του Αντωνη Σαμαρα.
Εαν το ΔΝΤ ζητησει νεα σκληρα μετρα, ο Σαμαρας θα προχωρησει σε εκλογες.
Δεν μπορει να βγαινει απτην μια και να ισχυριζεται οτι μετρα ΤΕΛΟΣ και μετα απο λιγους μηνες να διαψευδεται στα ματια ενος λαου.
Σε αφηνω να εναντιωνεσαι οσο θελεις τωρα.
Με τίποτα δεν εναντιώνομαι στην αλήθεια!!!!!!...... μαζί σου με 1000!!!!!!.....
Απλά μια ενημέρωσουλα….
Ο λαός μπορεί να μην θέλει εκλογές μα η αντοχή του τέλος
Και έγραψα, μπορεί να τον πηδάνε μα τον στηρίζουν, και είπε τέλος, και τον άκουσαν!.
Και έγραψα ο Αλέξης θέλει χρόνια για να γίνει ετοιμοπόλεμος.
Ο καμένος που ξέρω πολλά χρόνια, ακούει αριστερά και βγάζει σπυριά….
Μα υπάρχουν υπογεγραμμένα για μη κυβερνητικές οργανώσεις, που όταν θα μπουν λουκέτα δεν θα κουνηθεί κανένας από την καρεκλά μπαχαλάκιας , που δεν είναι ΕΡΤ για να έχει συμφέρον κανένας. Πχ, οργάνωση αποξήρανσης της Κωπαΐδας που αποξηράνθηκε με μηχανήματα που έφτιαξε ο παππούς που εκτελέστηκε το 1946!!!!..... και είναι καμία 50αρια τέτοιες……
Η πάλι να προχωρήσει η δίωξη στους λεφτάδες φοροδιαφεύγοντες, θα στεναχωρηθείς θα πάρεις τους δρόμους με πανό?!. Η να πάρουν τον πούλο τους επίορκοι κοπανατζήδες λιγδιάρηδες ΔΥ, θα στεναχωρηθείς?. Η να πάρουν φόρους πολυτελείας από ακριβά καινούργια αυτοκίνητα, πισίνες, μεγάλες εξοχικές κατοικίες, θα στεναχωρηθείς?. Η να πληρώσουν φόρο ιδιοκτησίας ιδιοκτήτες μεγάλων σκάφων ΙΧ που δηλώνουν ότι είναι επαγγελματικά, και τα μισθώνουν στης φιλιπινέζες τους, συνέβη και αυτό!!!!!. Για να πιάσουν μεγαλογιατρούς που δηλώνουν 10000ε τον χρόνο!.
Τώρα φίλε μου, μπορούν να μαθαίνουν τα πάντα, και θα γυρίσουν σε αυτά που σου ανέφερα και άλλα πάμπολλα!. Και αυτά δεν διώχνουν ψήφους μα τους μαζεύουν, και σιγά μην πει ο Αλέξης για αυτά τίποτα, σίγουρα ούτε και εσύ!!!!!!........ και θα ακούσεις και μια ΕΡΤαρα να μπουμπουνίζει με το 1/3 του παλαιού της κόστους.A.
-
Ηρεμία, μετά από όλο το σασπένς Alexis is president. Όλα καλά θα πάνε μωρέ σας το έλεγα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι θα κανουμε εκλογες καθε 2 μηνες μεχρι να βγει αυτος που θελουμε.
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε;Όταν κάποιος ή κάποιοι παραπλανούν συνειδητά το λαό πριν τις εκλογές για να κάτσουν στην καρέκλα (ξανά!), να περιμένεις ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν κάποιοι που θα ζητούν πάλι εκλογές. Αν ακολουθούσαν μία άλλη πολιτική νοοτροπία ίσως να μην υπήρχαν φωνές υπέρ των εκλογών. Ειδικά αυτά τα χρόνια που διανύουμε που για μεγάλο πλήθος ανθρώπων έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Φυσικά υπάρχει και ένα πλήθος ανθρώπων που δεν επιθυμεί εκλογές για τους δικούς τους λόγους, αλλά η χώρα δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι ανθρώπων. -
Πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιος που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση αν αναλάβει τα ηνία?? Αν ναι ποιός??
-
Όταν μια κυβέρνηση δεν εκφράζει πια το λαϊκό αίσθημα παραιτείται ή αποπέμπεται. Τώρα το πως μετράται το λαϊκό αίσθημα είναι το πρόβλημα. Πάντως κανέναν ευχαριστημένο δεν ξέρω...καλα πλακα μας κανεις;
Δυο φορες κανανε οι δυσαρεστημενοι περσυ εκλογες και βγηκε το ιδιο αποτελεσμα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα προκυψει κατι διαφορετικο;
-
Ξέρεις πολύ καλά πως το ΚΚΕ δεν ζητάει εκλογές αλλά λαϊκή ανατροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές.
αφου δεν ζηταει εκλογες, τοτε γιατι συμμετεχει;
α λαικη ανατροπη, καλα μη με περιμενετε, φατε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε;Όταν κάποιος ή κάποιοι παραπλανούν συνειδητά το λαό πριν τις εκλογές για να κάτσουν στην καρέκλα (ξανά!), να περιμένεις ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν κάποιοι που θα ζητούν πάλι εκλογές. Αν ακολουθούσαν μία άλλη πολιτική νοοτροπία ίσως να μην υπήρχαν φωνές υπέρ των εκλογών. Ειδικά αυτά τα χρόνια που διανύουμε που για μεγάλο πλήθος ανθρώπων έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Φυσικά υπάρχει και ένα πλήθος ανθρώπων που δεν επιθυμεί εκλογές για τους δικούς τους λόγους, αλλά η χώρα δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι ανθρώπων.εγιναν εκλογες, 2 φορες μαλιστα, με το ιδιο αποτελεσμα πριν 1 χρονο. Σχηματιστηκε κυβερνηση απο 3 κομματα τα οποια πηραν ψηφο εμπιστοσυνης απο την Βουλη. Ετσι γινεται στο συνταγμα μας. Αν δεν μας βολευει, ας ερθει καποια αλλη κυβερνηση να το αλλαξει. Μεχρι τοτε ισχυει.
δεν υπηρξε καμια παραπλανηση, Μνημονιο ελεγε Πασοκ + ΝΔ, αυτο ψηφισε ο κοσμος. Να μου πεις οτι τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, να το δεχθω.
υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια για πως χανει την εξουσια μια κυβερνηση, τα εγραψε ο nass. Δυστυχως για καποιες γραφικες μειοψηφιες, η διαδικασια αυτη δεν περιλαμβανει οπλα, εκτελεσεις, κρεμαλες.
δεν μου απαντησες ομως:
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου δεν ζηταει εκλογες, τοτε γιατι συμμετεχει;Γιατί έχει στίσει μια από τις καλύτερες μπίζνες εν Ελλάδι.
Ανατροπή και Εμπανάσταση Α.Ε. με λίγη απο διοργάνωση εκδηλώσεων.
-
Περι εκλογων,μια οπτικη γωνια:
Εχουμε για πρωθυπουργο τον Σαμαρα.
Για να δουμε λοιπον καποια πραγματα γυρω απο αυτον,μικρα και μεγαλα:Αυτος ειχε δηλωσει οτι δεν γυριζει στην ΝΔ ουτε αν τον φωναξουν αρχηγο της.
Χαρακτηριζε το μνημονιο σπιραλ θανατου και κουναγε εξω φρενων το χεράκι του.
Η ΝΔ πηρε 18,85% στις εκλογες του Μαιου '12
Στις εκλογες Ιουνιου '12 η ΝΔ πηρε 129 έδρες εναντι 71 του δευτερου κομματος,επειδη ειχε 02.8% παραπανω απο το δευτερο,φυσικα δεν ειχε απολυτη πλειοψηφια ουτως ή αλλως.Αν μεσα σε ολα αυτα βλεπετε καποιον που οντως τον ψηφισε ο ελληνικος λαος,καποιον που ειναι συνεπης στο προεκλογικο του προγραμμα,καποιον τελος παντων που δικαιως ειναι στην θεση του πρωθυπουργού,να μου το πειτε κι εμενα.
-
ποιος κατα τη γνωμη σου θα δικαιουταν τη θεση του πρωθυπουργου;
-
Αυτός 1-0
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στις εκλογες Ιουνιου '12 η ΝΔ πηρε 129 έδρες εναντι 71 του δευτερου κομματος,επειδη ειχε 02.8% παραπανω απο το δευτερο,φυσικα δεν ειχε απολυτη πλειοψηφια ουτως ή αλλως.
Αν μεσα σε ολα αυτα βλεπετε καποιον που οντως τον ψηφισε ο ελληνικος λαος,καποιον που ειναι συνεπης στο προεκλογικο του προγραμμα,καποιον τελος παντων που δικαιως ειναι στην θεση του πρωθυπουργού,να μου το πειτε κι εμενα.
Και όμως έτσι συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές αστικές δημοκρατίες. Το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με επιπλέον έδρες ώστε να μπορέσει να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση. Όταν και αν μας λείψει αυτό, οι ίδιοι που τώρα ζητούν εκλογές θα ζητούν 'να μαζευτούν να κυβερνήσουν, δεν πάει άλλο'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος κατα τη γνωμη σου θα δικαιουταν τη θεση του πρωθυπουργου;Μα είναι αυτονόητο, η Μερκελ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ