-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέρεις πολύ καλά πως το ΚΚΕ δεν ζητάει εκλογές αλλά λαϊκή ανατροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκλογές.
αφου δεν ζηταει εκλογες, τοτε γιατι συμμετεχει;
α λαικη ανατροπη, καλα μη με περιμενετε, φατε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
οχι θα κανουμε εκλογες καθε 2 μηνες μεχρι να βγει αυτος που θελουμε.
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε;Όταν κάποιος ή κάποιοι παραπλανούν συνειδητά το λαό πριν τις εκλογές για να κάτσουν στην καρέκλα (ξανά!), να περιμένεις ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξουν κάποιοι που θα ζητούν πάλι εκλογές. Αν ακολουθούσαν μία άλλη πολιτική νοοτροπία ίσως να μην υπήρχαν φωνές υπέρ των εκλογών. Ειδικά αυτά τα χρόνια που διανύουμε που για μεγάλο πλήθος ανθρώπων έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Φυσικά υπάρχει και ένα πλήθος ανθρώπων που δεν επιθυμεί εκλογές για τους δικούς τους λόγους, αλλά η χώρα δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι ανθρώπων.εγιναν εκλογες, 2 φορες μαλιστα, με το ιδιο αποτελεσμα πριν 1 χρονο. Σχηματιστηκε κυβερνηση απο 3 κομματα τα οποια πηραν ψηφο εμπιστοσυνης απο την Βουλη. Ετσι γινεται στο συνταγμα μας. Αν δεν μας βολευει, ας ερθει καποια αλλη κυβερνηση να το αλλαξει. Μεχρι τοτε ισχυει.
δεν υπηρξε καμια παραπλανηση, Μνημονιο ελεγε Πασοκ + ΝΔ, αυτο ψηφισε ο κοσμος. Να μου πεις οτι τα εχουν κανει σαν τα μουτρα τους, να το δεχθω.
υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια για πως χανει την εξουσια μια κυβερνηση, τα εγραψε ο nass. Δυστυχως για καποιες γραφικες μειοψηφιες, η διαδικασια αυτη δεν περιλαμβανει οπλα, εκτελεσεις, κρεμαλες.
δεν μου απαντησες ομως:
οχι θα κανουμε εκλογες καθε 2 μηνες μεχρι να βγει αυτος που θελουμε.
ο δικος σου μπορει να βγει στις 2 φορες, του RZ στις 4345 επαναληψεις. Που ακριβως να σταματησουμε; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου δεν ζηταει εκλογες, τοτε γιατι συμμετεχει;Γιατί έχει στίσει μια από τις καλύτερες μπίζνες εν Ελλάδι.
Ανατροπή και Εμπανάσταση Α.Ε. με λίγη απο διοργάνωση εκδηλώσεων.
-
Περι εκλογων,μια οπτικη γωνια:
Εχουμε για πρωθυπουργο τον Σαμαρα.
Για να δουμε λοιπον καποια πραγματα γυρω απο αυτον,μικρα και μεγαλα:Αυτος ειχε δηλωσει οτι δεν γυριζει στην ΝΔ ουτε αν τον φωναξουν αρχηγο της.
Χαρακτηριζε το μνημονιο σπιραλ θανατου και κουναγε εξω φρενων το χεράκι του.
Η ΝΔ πηρε 18,85% στις εκλογες του Μαιου '12
Στις εκλογες Ιουνιου '12 η ΝΔ πηρε 129 έδρες εναντι 71 του δευτερου κομματος,επειδη ειχε 02.8% παραπανω απο το δευτερο,φυσικα δεν ειχε απολυτη πλειοψηφια ουτως ή αλλως.Αν μεσα σε ολα αυτα βλεπετε καποιον που οντως τον ψηφισε ο ελληνικος λαος,καποιον που ειναι συνεπης στο προεκλογικο του προγραμμα,καποιον τελος παντων που δικαιως ειναι στην θεση του πρωθυπουργού,να μου το πειτε κι εμενα.
-
ποιος κατα τη γνωμη σου θα δικαιουταν τη θεση του πρωθυπουργου;
-
Αυτός 1-0
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στις εκλογες Ιουνιου '12 η ΝΔ πηρε 129 έδρες εναντι 71 του δευτερου κομματος,επειδη ειχε 02.8% παραπανω απο το δευτερο,φυσικα δεν ειχε απολυτη πλειοψηφια ουτως ή αλλως.
Αν μεσα σε ολα αυτα βλεπετε καποιον που οντως τον ψηφισε ο ελληνικος λαος,καποιον που ειναι συνεπης στο προεκλογικο του προγραμμα,καποιον τελος παντων που δικαιως ειναι στην θεση του πρωθυπουργού,να μου το πειτε κι εμενα.
Και όμως έτσι συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές αστικές δημοκρατίες. Το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με επιπλέον έδρες ώστε να μπορέσει να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση. Όταν και αν μας λείψει αυτό, οι ίδιοι που τώρα ζητούν εκλογές θα ζητούν 'να μαζευτούν να κυβερνήσουν, δεν πάει άλλο'
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποιος κατα τη γνωμη σου θα δικαιουταν τη θεση του πρωθυπουργου;Μα είναι αυτονόητο, η Μερκελ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και όμως έτσι συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές αστικές δημοκρατίες. Το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με επιπλέον έδρες ώστε να μπορέσει να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση. Όταν και αν μας λείψει αυτό, οι ίδιοι που τώρα ζητούν εκλογές θα ζητούν 'να μαζευτούν να κυβερνήσουν, δεν πάει άλλο'Δεν τους έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια 4 με 6 μήνες μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση, αυτοί που ουσιαστικά 'χάνουν' να ζητούν πάλι εκλογές;
Τι να λέμε τώρα...
-
Λύση πλέον δεν υπάρχει, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι δοκιμές. Κατέληξε ένας λαός να είναι πειραματόζωο για την επιβίωσή του. Εκτός αν γίνει κανά θαύμα και ανατραπούν όλα υπερ μας.
-
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει.
-
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν κάνεις χιούμορ. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται.
-
Τω όντι. Πως το λένε να δεις στα μέρη σας κ. Λάππα; Desperate times call for desperate measures.
-
And no one is more desperate than someone who sees he has no chance of ever winning an election.
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω πως στην παρούσα ένας εμφύλιος είναι η καλύτερη λύση. Τόση βλακεία μαζεμένη δεν έχω ξαναματαδει.Κάνεις πλάκα έτσι;
-
Ετοιμαστείτε για πόλεμο παίδες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και έχεις το θράσος να μιλάς για εμφύλιο.Άκου σε με κ. Λάππα. Μπορεί να διαφωνείς σε όσα λέω και μαγκιά σου. Αλλά όσα λέω τα εννοώ οπότε για θράσος κλπ αλλού αγαπητέ μου. Όταν λέω εμφύλιο δεν εννοώ φυσικά να σκοτωθώ εγώ με σένα που έχουμε ένα σπιτάκι κι ένα αυτοκινητάκι. Εννοώ μεταξύ ημών των προλετάριων και εκείνων που σε μια μέρα βγάζουνε όσα εσύ κι εγώ σε μια χρονιά!
-
Μία μικρή παρατήρηση μόνο, σε περίπτωση εμφυλίου και ένοπλης εξεγέρσεως προσέξτε μη σκίσετε κανένα καλσόν. ΌΒΕΡ
-
Θα σου το προσέξουμε το καλσόν σου κ. ΙΚΕ.
-
Το δικό μου δεν κινδυνεύει, το δικό σου πρόσεξε όταν μαζεύεις συνδετήρες για πολεμοφόδια εκεί στο ΤΑΓΜΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ