-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
REALZEUS, υπάρχει και το παραλλήρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει τις ξεπαρθενεμένες κόρες!!
Έχει πολύ πλάκα να κατηγορεί κάποιος οποιοδήποτε κόμμα που δεν έχει κυβερνήσει (πλην ΧΑ φυσικά), ότι αν έρθει στην εξουσία θα κάνει αυτά που κάνουν οι τωρινοί, ενώ οι τωρινοί μένουν στο απυρόβλητο!!! Δηλαδή πόσο πιο fail?
Άκουγα μια μικρά υποψήφια του ΚΚΕ, ότι τα χρήματα των δανείων πήγαν στα μονοπώλια, το κεφάλαιο και πρέπει να τα δώσουν πίσω.
Πρώτη σκέψη να στείλουμε κανένα εξώδικο σε BWM, VW/Audi, Toyota, ...
Μετά πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοια μυαλά Κνίτες ήταν όλα τα στελέχη είτε Προεδρικοί είτε Αριστερού Ρεύματος, δεν άλλαξαν και πολύ .... απλώς αποδέχθηκαν τα καλά του συστήματος. Το να κυβερνήσουν όμως μιά χώρα του Δυτικού κόσμο είναι παρόμοιο με το να βάλεις το χασάπη να προσφέρει υπηρεσίες χειρουργού στο νοσοκομείο! Έχουν ένα φοβερό συλλογισμό να γκρινιάζουν για τα πάντα που αποτελούν παραγωγή ... δεν θέλουμε βιομηχανία γιατι μολύνει το περιβάλλον, δεν θέλουμε μεγάλα λιμάνια για τον ίδιο λόγο, ο τουρισμός κατέστρεψε τον πρωτογενη τομέα, οι ανανεώσιμες καταστρέφουν τα πάντα, τα μεγάλα έργα είναι για τους εργολάβους ... Το πως θα παραχθεί ο πλούτος είναι κάτι απόμακρο και αποκρουστικό, αλλά θεωρείται δεδομένο! -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για τα μεγαλα ξερει (και δεν μας λεει) ο storm.....Σαν τι να ξέρω;;
Εγώ δεν ξέρω τίποτα...Απλά άκουσα ότι την Singular Logic που είναι υπεύθυνη ισόβια εταιρεία για την διαδικασία των εκλογικών καταμετρήσεων την έχει η MIG (κοινώς Βγενόπουλος ) και εντελώς εντελώς τυχαία ο γνωστός κουμπάρος και ΠΑΣΟΚΟΣ Σάλλας της Πειραιώς, έχει ομολογιακό δάνειο 250.000.000euro της MIG και μπήκε στην Singular Logic, το οποίο ήταν και πολύ πρόσφατο.
«Σωσίβιο» Σάλλα στη Marfin Investment Group
15/5/2014
Μια μεγάλη επιχειρηματική συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών, με την Τράπεζα Πειραιώς του Μιχάλη Σάλλα να προχωρά στην απόκτηση ενός σημαντικού ποσοστού στη Marfin Investment Group του Ανδρέα Βγενόπουλου, τη μεγαλύτερη εταιρεία συμμετοχών στην Ελλάδα, με υπέρογκα χρέη και ζημιές από τις δραστηριότητές της.Σύμφωνα με πληροφορίες, η MIG θα προχωρήσει στην έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 250 εκατ. ευρώ, το οποίο θα καλύψει αποκλειστικά η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα λάβει ως αντάλλαγμα τουλάχιστον το 17,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Πρόκειται για την πρώτη «μετοχοποίηση χρεών»-μαμούθ στην Ελλάδα. Με τη συγκεκριμένη συμφωνία, η Πειραιώς, που ακόμη ανήκει κατά 67,3% στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θα καταστεί μεγαλομέτοχος της MIG μαζί με το εφοπλιστικό επενδυτικό σχήμα της οικογένειας Φράγκου IRF European Finance Investment Ltd, που έχει το 17,84%, και την Dubai Group Ltd, που συμμετέχει με 17,28%.
Αυτό δεν θα είναι το πρώτο μεγάλο deal μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς η Τράπεζα Πειραιώς εξαγόρασε τις κυπριακές τράπεζες (Λαϊκή Τράπεζα και Marfin Bank) μετά την οικονομική κρίση στην Κύπρο, ενώ μεγάλο μέρος των δανείων που αφορούν στον ακτοπλοϊκό τομέα της MIG βρίσκονται στην Τράπεζα Πειραιώς.
Οι βασικές δραστηριότητες της MIG αναπτύσσονται σήμερα στα γαλακτοκομικά και τα τρόφιμα (Vivartia: Δέλτα, Goody’s, Flocafe, Everest, Μπαρμπα-Στάθης κ.ά.), την ακτοπλοΐα (όμιλος Attica Group), τις υπηρεσίες Υγείας (Υγεία, Μητέρα, Λητώ), την πληροφορική (Singular Logic), την αξιοποίηση ακινήτων και τον τουρισμό (MIG Real Estate, SUNCE, RKB, Blue Sun Hotels, Hilton Cyprus), τις υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (Skyserv) κ.ά.
Πηγές
http://www.efsyn.gr/?p=197948
http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.a ... J6Szs.dpuf -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
δεν θέλουμε βιομηχανίαΔεν ξέρω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η (κρατική) βιομηχανία ήταν βασικός πυλώνας των κομμουνιστικών κρατών.
-
Ναι θυμόμαστε , τα εξαιρετικά και υψηλής τεχνολογίας προιόντα της
-
Στους τομείς που τους ενδιέφεραν (πχ όπλα), ήταν η κορυφαία βιομηχανία παγκοσμίως!
Nokia 730 & Tapatalk
-
Παρακολουθώντας μερικές από τις ομιλίες των γνωστών του 'κυνοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου' παρατήρησα ρε σεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 'οπαδών' τους είναι γέροι και γερόντισσες άνω των 60.
Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν στη ζωή τους;;;Μάλλον θα τους δίνουν κατιτίς. Στάνταρ. Κανά προάριστο ή κανά σουβλάκι.
Δεν εξηγείται διαφορετικά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παρακολουθώντας μερικές από τις ομιλίες των γνωστών του 'κυνοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου' παρατήρησα ρε σεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των 'οπαδών' τους είναι γέροι και γερόντισσες άνω των 60.
Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν στη ζωή τους;;;Μάλλον θα τους δίνουν κατιτίς. Στάνταρ. Κανά προάριστο ή κανά σουβλάκι.
Δεν εξηγείται διαφορετικά.Μα αγαπητε μου πως αλλιως θα μαζευτει υλη για κουβεντολοι για τις απομενες μερες;
-
Κληρούχας storm ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
**Κληρούχας **storm ?Κληρούχας; Ευτυχώς που υπάρχει και το Google...
κληρούχας
(Ναυτικό): Παλαιά προσφώνηση μεταξύ ομοσείρων ναυτών/πιλαφιών, που χρησιμοποιείται και σήμερα.Εκ του κληρουχία: Σειρά κατάταξης, π.χ. Α 99 (αν πήρε 4 φορές το Ναυτικό στρατευσίμους το 1999, έχουμε Α, Β, Γ και Δ 99). Επί το λαϊκότερον χρησιμοποιείται ψευδο-αδερφίστικα ως: «Πού 'σαι μωρή κληρού;».
Κοντοκληρούχας: Kοντοσείρι, δηλ. ο Α99 είναι κοντοκληρούχας του Β99 κ.ο.κ., δηλαδή δεν υφίσταται μεγάλη διαφορά μεταξύ παλιού και νέου.
Συνήθως δημιουργεί κάποιου είδους δεσμό δια παντός (και μετά την απόλυση), ενώ κατά την διάρκεια της θητείας, ανάγεται σε σφηκοφωλιά έναντι των στραβόγιαννων, π.χ. «Λοιπόν μάγκες, οι βάρδιες θα μοιραστούν κληρουχικά», ήτοι «οι νέοι θα τις πάρουν όλες ή τις χειρότερες»...
-Ρε Κώστα, για δε λές του Σταύρου να μαζέψει τους κάβους, μη φάει κανείς καμιά σούπα ;
-Εσύ να τους μαζέψεις ρε στραβόγιαννο ! Που πά' να χώσεις τον κληρούχα μου ! -
Φταίει το προάριστο .....
-
-
Δωστε τα όλα...
(Ασπρομαυρο και με εμβατήρια είναι plus cavlotique...)
-
Εμετικοι!!!
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ψηφισε τους Δια, γιατι με αυτους ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΧΑΑΑΑ!!!!
...ειπαν οι βοθροι που εχουν μετατρεψει τις γιορτες Πασχα-Χριστουγεννων σε εφιαλτη.
Η Κυριακη πλησιαζει, ελπιζω να ειστε καλοι στο σκαψιμο γιατι πρεπει να φτιαξετε βαθια τρυπα...Γεια σου ρε Αποστολη!
Παντως μη φοβόσαστε αδελφια. Λεγεται πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας βγει και ειδικα αν συγκυβερνησει με τους ΑΝΕΛ οποτε καουν και αυτοι, τοτε πραγματικα δεν εχουμε επιλογες. Ή μηπως όχι;
Hγγικεν η ωρα της μεγαλης απόφραξης. Βγαλτε τον Τσακωνα που κρυβετε μεσα σας. Καλη ψηφο και...καλο ψοφο στα πρασινομπλεδια...
-
Καλά τα έλεγα.
Η κατάσταση στο εκλογικό κέντρο (μέσα στο Μαρούσι) είναι κωμικοτραγική.Ούτε εφορευτικές, ούτε καλά-καλά δικαστικοί αντιπρόσωποι. Καταμέτρηση θα κάνουν οι κομματικοί... Εγώ έπεσα σε κομματικούς της Ανταρσύα.
Δύο μακρυμάλλιδες αξύριστοι με κονκάρδες που μου έδωσαν το πακέτο των ψηφοδελτίων και φυσικά πάνω/πάνω ήταν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χωρίς να είναι σε αλφαβητική σειρά. Κάποια ψηφοδέλτια μου τα έδωσαν και διπλά σαν να ήταν κολλημένα π.χ. ΛΑΟΣ.
Όταν βγήκα είδα τα πακέτα που είχα φτιάξει και σε όλα πρώτο ψηφοδέλτιο ήταν της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Εκλογές είναι αυτό το πράγμα. Κωμωδία για κλάματα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά τα έλεγα.
Η κατάσταση στο εκλογικό κέντρο (μέσα στο Μαρούσι) είναι κωμικοτραγική.Ούτε εφορευτικές, ούτε καλά-καλά δικαστικοί αντιπρόσωποι. Καταμέτρηση θα κάνουν οι κομματικοί... Εγώ έπεσα σε κομματικούς της Ανταρσύα.
Δύο μακρυμάλλιδες αξύριστοι με κονκάρδες που μου έδωσαν το πακέτο των ψηφοδελτίων και φυσικά πάνω/πάνω ήταν το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ χωρίς να είναι σε αλφαβητική σειρά. Κάποια ψηφοδέλτια μου τα έδωσαν και διπλά σαν να ήταν κολλημένα π.χ. ΛΑΟΣ.
Όταν βγήκα είδα τα πακέτα που είχα φτιάξει και σε όλα πρώτο ψηφοδέλτιο ήταν της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Εκλογές είναι αυτό το πράγμα. Κωμωδία για κλάματα...
Τα ίδια και εγώ στους Αγ.Αναργύρους.
Η δικαστική αντιπρόσωπος μου είπε πάρε 2-3 ψηφοδέλτια μαζί με αυτό που θα ψηφίσεις.
Σε ερώτηση μου για εφορευτική επιτροπή μου είπε πως ήρθε μόνο ένας αλλά μάλλον και αυτός μετά απο κάποια ώρα έφυγε -
Τουλάχιστον έφυγε ο πιτσαδόρος και ο ακροδεξιός συρφετός του!
-
Το αποτέλεσμα των εκλογων σε 2 λεξεις:
(Γα)mission accomplished._
Νικη για πολλους, δικαιωση για (πολύ) λιγους και εννοω οσους ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν την κριση. Δεν παω πιο πισω. Θα παω εστω στο '09, οπου λιγο πανω από 300000 (τρελοι και γραφικοι τοτε) ΔΕΝ πιστεψαν τον καταστροφεα ΓΑΠ και εδωσαν ψηφο σε ένα κομμα υπο την ηγεσια ενός νεου ανθρωπου, ο οποιος, αρεσει δεν αρεσει, 'το ειχε' από τοτε. Η σφαλιαρα που εφαγε ο πολιτικος καρκινος που ακουει στο ονομα ΝΔ, μπορει να μην είναι αντιστοιχη του κουρασμενου από τον ΓΑΠ τοτε, όμως είναι αναλογικα μεγαλυτερη γιατι αυτοδυναμια δεν εχουμε, συνυπαρξη με τον λυραρη/σταθμαρχη εχουμε, αλλα το περιπου 10ρικο το εφαγε ο πιτσαδορος, παρα την διαστημικου επιπεδου αβαντα από το 'συστημα'. Και τι δεν εγινε: οι παντες παλεψαν με νυχια και με δοντια αλλα τελικα, το αναποφευκτο συνεβη:
Στις 25 ψηφισαμε, στις 26 εφυγαν!
Τι και αν αλλαξε ο μηνας...Βεβαια, από το Μαη μεχρι το Γεναρη, οι σκατατζουληδες της Συγγρου βουτηξαν άλλη μια 300αρα από τους μεγαλοσυνταξιουχους και πανω από όλα, μας εφεραν τον ΕΝΦΙΑ, ο οποιος συνετελεσε αποτελεσματικα ώστε αντι για τον ηλιο, να ανατειλλει επιτελους ενας καλοταϊσμένος αγελαδοκωλος πανω από τη Συγγρου...
Βεβαια, είναι τοσο πολύ στον κοσμο τους και ο (πολιτικος) καρκινος τους εχει γινει τοσο μεταστατικος που μετα από το στραπατσο δεν σεντραραν τον καπετανιο της συμφορας όπως ειχαν κανει με τον Βουδα. Δεν ξερουν πια 'κατά που να κανουν' και αυτό είναι καλο, γιατι οσο καθεται στο τιμονι ο ης το μονο σιγουρο είναι ότι οσο περνα ο καιρος και ο Αlexei Tsiprov μαζι με τον Πανουλη δεν κανουν πατατες, τοτε το ποσοστο τους θα μειωνεται. Τεσπα, με αυτους θα εχουμε ολο το χρονο να ασχοληθούμε -δλδ να τους μπινελικωνουμε διχως τελος- οποτε παμε παρακατω:ΧΑ: Καααλως τα παιδια. Τελικα πρεπει να μαθουμε να συμβιωνουμε μαζι σας. ΟΚ, θα μας τα κανετε παλι ζεπελιν, ειδικα αν περασει κανα 18μηνο, αλλα μη κανετε πολλα ονειρα. Το κλειδι το εχει ο Πανουλης ο οποιος θα πριονισει κοσμο αργα και σταθερα αν -ξαναλεω- όλα πανε καλυτερα.
ΠΟΤΑΜΑΚΙ: Για να δουμε, τωρα εντος Βουλης πλεον ποιοι ειστε επιτελους. Όχι τιποτε, ειμαστε περίεργοι κατά ποσον αυτό το ποταμι είναι για rafting ή για βαρκαδα...
ΚΚΕ: Κατ εμε, τερμα απαραδεκτη η σταση του μακρυλαιμη ο οποιος αφιερωσε πανω από το 80% του πολιτικου του λογου εναντιον του ΣΥΡΙΖΑ παρα της Νονης Δουνιας. Μολαταύτα, μεσα και αυτος και κατατι ενισχυμενος.
ΑΝΕΛ: Δουλεμα μεχρι θανατου εως και την τελευταια στιγμη, χαζα σποτ που δικαιολογουν σε μεγαλο βαθμο τον τιτλο 'ψεκασμένοι' και πανευκολη -εν πρωτοις- συνθηκολογηση με τον Αλεξη. Εχουν την ευκαιρια να γινουν 'ο δεξιος ΣΥΡΙΖΑ' και να αποτελεσουν το ετερον αντιπαλο δεος. Αρκει, -το ματαξαναλεω- να πανε όλα καλα...
ΠΑΣΟΚ: Χοντρε και παλι συγχαρητηρια. Η πτωση συνεχιζεται διχως τελος. Ασε τον ΓΑΠ ησυχο με την κιθαρα του και κοιτα τα χαλια σου, χαρατσολογε της συμφορας. Παει το embraer, παει η 7αρα, πανε όλα. Το θεμα είναι να πας και εσυ αλλου Ευσεβεις ποθοι;;;Εκτος παρτυ:
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ: Ο δολοφόνος παντα γυριζει τον τοπο του εγκλήματος. Περαστικα σε οσους τον ψηφισαν. Παραδίδονται μαθηματα κιθαρας...
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: Τελικα δεν είναι και τοσο ζωα οι Ελληνες Βασιλη. Αργησαν παρα πολύ βεβαια...
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ: Ναι, ο,τι πεις μεγαλε.
ΛΑΟΣ: Θεια Λενα, ξερεις από ελικόπτερα;Και εκτος συναγωνισμου:
Μπαρμπα Φωτης / Χρυσογελαστουλης. Αααααααντε γεια!!!!! Ουτε το Καραϊσκακη δεν γεμισες ρε δολιε! 90% κατω σε 3 χρονια.
Αυτά τα ολιγα και ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες...
-
Respect για την περιγραφή!
-
Το θεμα δεν είναι οι περιγραφες και το δουλεμα (το μονο ευκολο), αλλα το τι θα γινει από εδώ και περα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ