-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κότα λειράτη??
-
Η σημερινή ατάκα που ενδέχεται να αφήσει εποχή ανήκει και πάλι σε βουλευτή της ΝΔ. Ο Μιχάλης Ταμήλος «σεσημασμένος» από τηνπαλαιότερη δήλωσή του «γιατί να ερχόμαστε κάθε βδομάδα ενώ πληρωνόμαστε για μια συνεδρίαση;», σήμερα θέλησε να ασχοληθεί με την ελληνική μυθολογία.
«Θα διώξουμε την τρόικα όπως ο Οδυσσέας την... Κλεοπάτρα»
http://www.thestival.gr/policy/parapoli ... -kleopatra
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η σημερινή ατάκα που ενδέχεται να αφήσει εποχή ανήκει και πάλι σε βουλευτή της ΝΔ. Ο Μιχάλης Ταμήλος «σεσημασμένος» από τηνπαλαιότερη δήλωσή του «γιατί να ερχόμαστε κάθε βδομάδα ενώ πληρωνόμαστε για μια συνεδρίαση;», σήμερα θέλησε να ασχοληθεί με την ελληνική μυθολογία.«Θα διώξουμε την τρόικα όπως ο Οδυσσέας την... Κλεοπάτρα»
-
Με βάλανε εφορευτική τα μουνιά. Κρίμα και ήθελα να πάω να ψηφίσω.
-
Κι εγώ θέλω να πάω να φάω στα μέρη που γράφουν οι επαΐοντες γκουρμεδιάρηδες παραδίπλα, αλλά χωρίς να πληρώσω.
Να πας και κάνε κι ένα gallup για το φόρουμ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ θέλω να πάω να φάω στα μέρη που γράφουν οι επαΐοντες γκουρμεδιάρηδες παραδίπλα, αλλά χωρίς να πληρώσω.Να πας και κάνε κι ένα gallup για το φόρουμ.
Ακριβώς. Θέλουν υπάλληλο χωρίς μισθό τα μουνιά. Θα πάρουν τα @@ μου όπως και πρόπερσι.
Στις επαναληπτικές θα πάω.... να ψηφίσω.
-
Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Με καλούν για εφορευτική επιτροπή αλλά επειδή τα εκλογικά μου δικαιώματα είναι στην επαρχία (δηλαδή 300 χλμ. μακρυά) θα με δούν με το κυάλι.
Ξέρω οτι πραγματικά δεν ασχολούνται με κυρώσεις αν δεν παρουσιαστείς αλλά γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την χιλιομετρική απόσταση? Είναι κριτήριο να μην πας? Κάπου διάβασα οτι απο 200 χλμ. και πάνω είσαι δικαιολογημένος. -
Oι σκατατζουληδες που εχουν το θρασος να λενε στον λαο ότι εκπροσωπουν το νέο και οποιος τους αντιτάσσεται είναι θιασώτης του παλιου, ετοιμαζουν τα νεα τους ονόματα. Οι πράσινοι μας σερβιραν ηδη την ελια, που ουτε τα Lidl δεν θα καταδεχονταν να την βαλουν προσφορα διπλα στο εκπληκτικο τους 'Ηλιοδωρ' και οι μπλε την νεα ελλαδα.
Ελα όμως που είναι τοοοοσο μπετοστοκοι που θα επρεπε να εχουν ηδη παρει τα μετρα τους σε διαδικτυακο επιπεδο. Αλλα...Τσαααααακ ο Συριζας!
Δε σας χαλουλου καθολουλου ζωντοβολοτατοι! Αλλα με DJ Σιμο στα decks η καλυτερη αλλαγη είναι Prodigy με Κονιτοπουλο. Όμως για να ειμαστε ειλικρινείς, ο ορος 'Νεα Ελλαδα' καλο θα ηταν να μη χρησιμοποιηθεί ως ονομα από κανενα χωρο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η σημερινή ατάκα που ενδέχεται να αφήσει εποχή ανήκει και πάλι σε βουλευτή της ΝΔ. Ο Μιχάλης Ταμήλος «σεσημασμένος» από τηνπαλαιότερη δήλωσή του «γιατί να ερχόμαστε κάθε βδομάδα ενώ πληρωνόμαστε για μια συνεδρίαση;», σήμερα θέλησε να ασχοληθεί με την ελληνική μυθολογία.
«Θα διώξουμε την τρόικα όπως ο Οδυσσέας την... Κλεοπάτρα»
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Με καλούν για εφορευτική επιτροπή αλλά επειδή τα εκλογικά μου δικαιώματα είναι στην επαρχία (δηλαδή 300 χλμ. μακρυά) θα με δούν με το κυάλι.
Ξέρω οτι πραγματικά δεν ασχολούνται με κυρώσεις αν δεν παρουσιαστείς αλλά γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την χιλιομετρική απόσταση? Είναι κριτήριο να μην πας? Κάπου διάβασα οτι απο 200 χλμ. και πάνω είσαι δικαιολογημένος.Δεν υπάρχουν κυρώσεις. Τι ψάχνεις; 200χμ είναι πάντως το όριο για να μην πας να ψηφίσεις. Λογικά το ίδιο θα είναι και για εφορευτική επιτροπή.
Εγώ έχω θέμα γιατί με καλούν στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζω, αλλιώς θα ήταν τελείως στην πουλάρα μου. -
Πιστόλι είπαμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πιστόλι είπαμεμονο μην το αφησει στο τραπεζι σαν το Γιωργακη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ θέλω να πάω να φάω στα μέρη που γράφουν οι επαΐοντες γκουρμεδιάρηδες παραδίπλα, αλλά χωρίς να πληρώσω.Να πας και κάνε κι ένα gallup για το φόρουμ.
Θα κάνουν μια αλληλεγγύη και θα φάς τζάμπα στα ακριβά σύντροφε. Ζήτα τους το ευγενικά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ειμαστε στο Βαρουλκο με τον HF σε καμια ωριτσα, αν περασεις κερναω για την καινουργια δουλεια
-
Ευχαριστώ. Πού το έμαθες;
Ό,τι πεις, άμα είναι για φρι ντίνερ. Θα φέρω και τον jmarr μαζί μου. -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
, αν περασεις κερναω για την καινουργια δουλειαΕυχαριστώ. Πού το έμαθες;
-
Έχουμε 30% ανεργία και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παίρνουν 1.100 ευρώ.
Αν έπαιρναν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι 800 ευρώ και έδιναν από 50 ευρώ σε 6 άτομα για εφορευτική, θα γέμιζαν τις θέσεις για πλάκα.
-
Οι δικαστικοί παίρνουν 800λίγα, και για τις 2 Κυριακές. Αν έδινες από 50 σε κάθε Κυριακή , δεν θα περίσσευε τίποτε...
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ