-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ προσωπικά αισιοδοξώ γιατί έφυγαν οι προηγούμενοι που ήταν μακράν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ο τόπος
Ήσουν εδώ επί Σαμαρά;
Εγώ πάντως ήμουν. Σημαίνει κάτι αυτό;
Τι θυμάσαι από τον Σαμαρά; Εγώ θυμάμαι τρομερό φορογαμήσι... Ο Τσίπρας ήταν όαση μπροστά του!!!
Τα πάντα θυμάμαι από την διακυβέρνηση Σαμαρά.
Ναι το αλέξι ήταν όαση μπροστά στον Σαμαρά. Παράδεισος.
Τελικά μάλλον εσύ δεν ζούσες/ζεις στην χώρα, όπως και διάφοροι άλλοι εδώ μέσα.Η χώρα του αλέξι σας:
Αφιερωμένο απανταχού
Πρέπει να το διαβάσετε, είναι όνειρο, τα περισσότερα Συριζαϊκά κατορθώματα της σχεδόν 5ετίας της μιζέριας μας είναι εδώ, απολάυστε διακυβέρνηση για σεμινάριο, έτσι κορόϊδευαν τα κορόϊδα τουτς ψηφοφόρους και, και το έκαναν και πρεόσφατα, τι ηλίθιοι θεέ μου !https://suspect-enjoys-the-silence.blog ... 4.html?m=1
-
τρομερό φορογαμήσι από τον σαμαρά....έτσι νόμιζα κι εγώ.
μέχρι που ήρθε ο τσίπρας ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ και τον έκανε να μοιάζει αγγελούδιο σαμαράς παρέλαβε μια πολύ άσχημη κατάσταση με -7 (αν θυμάμαι καλά) ανάπτυξη και παρέδωσε με 0 κόμμα κάτι
και είχε και την αντιπολίτευση τσίπρα που έκανε τεράστιο κακό στην οικονομία
τελικά ο καθένας ότι θέλει και όπως θέλει το θυμάται
στο κάτω κάτω ο σαμαράς άρχισε να αντιστρέφει τις αυξήσεις φόρων π.χ. εστίαση και όχι μόνοο τσίπρας ήρθε να μας σώσει από τους κακούς αλλά τελικά αποδείχτηκε πολύ χειρότερος
και για κάποιον λόγο πρέπει να του πούμε κι ευχαριστώ?τι εστί τσίπρας:
χρονική στιγμή Α: ο ενφια είναι φόρος παράλογος δεν διορθώνεται καταργείται
χρονική στιγμή Β: υπάρχουν πάρα πολλοί φόροι πιο άδικοι απ' τον ενφια
https://www.youtube.com/watch?v=UoW_NpS ... e=youtu.be-ήθελα να σας ρωτήσω αν πληρώσατε το χαράτσι μέσω της δεη ή αν δώσατε τα χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα όπως είχατε πει
η συνέχεια https://www.youtube.com/watch?v=EKYgFpe4ZUgο τύπος μπερδεύεται από τα ψέμματα που έχει πει τι να λέμε τώρα
και απορείτε που επανήλθε ο μητσοτάκης ? -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
... ο τσίπρας ήρθε να μας σώσει από τους κακούς ... -
ναι ήρθε να μας σώσει από αυτούς που μας είχαν βάλει κάτω και μας π%%δάγανε
και μας έριξε δέκα λούτσους σερί
και απορεί γιατί διαμαρτυρόμαστε
αφού 'και οι προηγούμενοι αυτά δεν σας κάνανε?τι πρόβλημα έχετε?'ζήτω η τρέλαααα
-
Δία,εγώ εδώ ήμουν όπως ήμουν εδώ και με τον Αντρέα....οπότε αλλου αυτά...
Ο κάκιστος λοιπόν Σαμαράς -που ήταν,δεν διαφωνώ καθόλου- όταν λοιπόν έδωσε το 50% στους ένστολους που όφειλε κατόπιν δικαστικής απόφασης μου έδωσε σχεδόν 4000 ευρώ. Ο μεγάλος ηγέτης/δημοκράτης/φίλος του λαού κλπ Αλέξης όταν αναγκάστηκε από το ΣΤΕ να υλοποιήσει το υπόλοιπο 50% μου έδωσε 1400. Πάντως με τον Σαμάρα βόγκηξαμε αλλά με τον Αλέξη ούτε αυτό δεν μπορούσαμε να κάνουμε,μας είχε κλείσει και το στόμα.... -
Άσχετος αλλά και σχετικό μαζί....χθεσινό το βράδυ έπινα μπυρόνια με φίλο αριστεροτάτων καταβολών και συζητούσαμε την υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου στην Αχαρνών από αλληλέγγυους για να βάλουν μέσα πρόσφυγες και μετανάστες. Σημειωτέον,ο φίλος ελεγκτής οικονομικός επιθεωρητής σε υπουργείο....Τι βρώμα και δυσωδία βγάζει αυτή η υπόθεση ειναι άλλο πράγμα. Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει στην αστυνομία την εκκένωση 3 φορές αλλά η αστυνομία δεν πήγε ποτέ -άνωθεν εντολές προφανώς- και όταν βγήκε η ιδιοκτήτρια στα κανάλια δέχθηκε μια επίθεση απίστευτη. Την έβγαλαν πλούσια,ότι εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους,ότι χρωστάει,ότι έχει αμύθητη περιουσία κλπ. Λοιπόν,η γυναίκα το είχε κληρονομήσει και υπενοικιάσει νόμιμα σε εταιρεία,είχε μόνο ένα διαμέρισμα 60τμ στο όνομα της το οποίο μάλιστα έχει κατασχεθεί γιατί οι αλληλέγγυοι συνέδεσαν ρεύμα και νερό παράνομα στο ξενοδοχείο και δεν πλήρωσαν ποτέ. Η όλη μπιζνα αυτά τα χρόνια έφτασε τα 60 εκατομμύρια!! Φυσικά όλα τα πήραν οι ΜΚΟ....Όταν λοιπόν παρατήρησα ότι η πρακτική των ντεμέκ αριστερών αλληλέγγυων προσομοιάζει φασιστικές τακτικές η απάντηση που πήρα ομολογώ ότι με αιφνιδίασε...'Μα από αυτούς τα μάθαμε'....
-
Εντάξει είναι γνωστό τι λαμόγια είναι αυτοί στις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες και σε κάτι Παρατηρητήρια . Σε αυτούς μπροστά οι της ΧΑ είναι αρσακειάδες . Απλά αυτοί και κυρίως τα αφεντικά τους , το έχουν με τα μμε και κυρίως δεν κολώνουν πουθενά . Συμμορίες μαφιόζικες κανονικές .
Εγώ δεν ξεχωρίζω καμία κυβέρνηση της κρίσης . Ολες έκαναν πολύ λιγότερο από ότι θα μπορούσαν να κάνουν και κυρίως από ότι θα μπορούσε ο κόσμος να αντέξει , αν είχαν μία προοπτική ανάπτυξης .
Ο ΓΑΠ ξεκίνησε έκανε κάτι θεσμικά καλά , αλλά και αυτός δεν μπόρεσε να ακουμπήσει το δημόσιο που είναι και η εκλογική του βάση .
Επιμένω ότι η Χρυσή Ευκαιρία να γίνουμε κράτος ήταν η κυβέρνηση Παπαδήμου . Αυτή έπρεπε να μείνει δύο χρόνια και να κάνει όλη την βρώμικη δουλειά και το 2013 θα είμαστε εκεί που είμαστε τώρα .
Αλλά από την μία ο Σαμαράς με τα Ζάππεια και την εμμονή του να γίνει πρωθυπουργός , από την άλλη ο Μπένι με την εμμονή του να γίνει πρόεδρος του πασοκ , δεν άφησαν τον Παπαδήμο να κάνει το αναγκαίο σκούπισμα .
Μετά ήρθει Σαμαράς που ήταν ότι πασοκικότερο και αριστερότερο έβγαλε ποτέ η νδ . Ελεγε δημόσιο και έλιωνε ο πιτσαδόρος . Φόρο στον μη δημόσιο , σύνταξη στα 40-50 στο δημόσιο . Ελέγχους με λαμόγια ελεγκτές στον ιδιωτικό τομέα , πλήρης αναξιοκρατία και καμία αξιολόγηση στο δημόσιο . Εκανε και δύο επιθέσεις που νόμιζε ότι θα ήταν εύκολες στους αναπληρωτές των ΕΠΑΛ και στην ΕΡΤ και στην δεύτερη έφαγε τα μούτρα του .
Μετά ήρθε ο Τσίπρας και συνέχισε την πολιτική Σαμαρά επί το ξυστότερον...
Αν πάμε σε προσωπικό επίπεδο , όλοι οι κοπρίτες της κρίσης με διέλυσαν . Τέλος επιτηδεύματος σε ατομική και εταιρεία σε εποχές που το εισόδημα στον κλάδο μας μειώθηκε δραματικά . Χαράτσια και ΕΝΦΙΑ στην περιουσία που δεν μπορούσες να την πουλήσεις . Φόρο πολυτελείας στο δίλιτρο και διπλασιασμό των τελών κυκλοφορίας του και απαξίωση του ώστε επίσης να μην μπορείς να το πουλήσεις . Αύξηση της τιμής της βενζίνης , ενώ δεν ανέβασαν το ντίζελ στην ίδια τιμή , οπότε εγκλώβισαν κόσμο . Η προκαταβολή φόρου από 55 % πήγε στο 80 % επί πιτσαδόρου και έφτασε στο 100 % επί Αλεξίου του Φιλοπτώχου...
Ο ΓΑΠ μείωσε τον φόρο μεταβίβασης των μτχ ακινήτων από το 11 στο 3 % και αύξησε τον ΦΠΑ στα καινούργια από το 17 στο 20 , ο Σαμαράς στο 22 και ο Τσίπρας στο 24 .
Εννοείται λοιπόν ότι για μένα οι πολιτικές κρεμάλες στο Σύνταγμα έπρεπε να είναι πολλές ...
Ελπίζω ο Κυριάκος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε να κάνει τώρα .
Και να καταλάβει ότι η αύξηση του τζίρου , θα φέρει φόρους στο κράτος .
-
Τελος επιτεδευματος και φορος αλληλεγγυης σε ε.ε
Ακουσατε τιποτα;;;;;;
Μπορει να μου ξεφυγε...
Δεν βγαινουν τα νουμερα
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Άσχετος αλλά και σχετικό μαζί....χθεσινό το βράδυ έπινα μπυρόνια με φίλο αριστεροτάτων καταβολών και συζητούσαμε την υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου στην Αχαρνών από αλληλέγγυους για να βάλουν μέσα πρόσφυγες και μετανάστες. Σημειωτέον,ο φίλος ελεγκτής οικονομικός επιθεωρητής σε υπουργείο....Τι βρώμα και δυσωδία βγάζει αυτή η υπόθεση ειναι άλλο πράγμα. Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει στην αστυνομία την εκκένωση 3 φορές αλλά η αστυνομία δεν πήγε ποτέ -άνωθεν εντολές προφανώς- και όταν βγήκε η ιδιοκτήτρια στα κανάλια δέχθηκε μια επίθεση απίστευτη. Την έβγαλαν πλούσια,ότι εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους,ότι χρωστάει,ότι έχει αμύθητη περιουσία κλπ. Λοιπόν,η γυναίκα το είχε κληρονομήσει και υπενοικιάσει νόμιμα σε εταιρεία,είχε μόνο ένα διαμέρισμα 60τμ στο όνομα της το οποίο μάλιστα έχει κατασχεθεί γιατί οι αλληλέγγυοι συνέδεσαν ρεύμα και νερό παράνομα στο ξενοδοχείο και δεν πλήρωσαν ποτέ. Η όλη μπιζνα αυτά τα χρόνια έφτασε τα 60 εκατομμύρια!! Φυσικά όλα τα πήραν οι ΜΚΟ....Όταν λοιπόν παρατήρησα ότι η πρακτική των ντεμέκ αριστερών αλληλέγγυων προσομοιάζει φασιστικές τακτικές η απάντηση που πήρα ομολογώ ότι με αιφνιδίασε...'Μα από αυτούς τα μάθαμε'....Αυτά τα - όμορφα - τα είχα γράψει μερικές σελίδες πρίν, έβλεπα για 1 λεπτό, τόσο έντεξα , πρίν λίγο τον Δρίτσα στη βουλή να μιλάει για το μεταναστευτικό εξαπολύοντας μύδρους, ποιός ο Δρίτσας, αυτός που μοίραζε ελληνοποιήσεις πρίν τις εκλογές φτιάχνοντας ψηφοφόρους και πήγαινε στις συγκεντρώσεις των πακιστανών και μοίραζε χαρτιά και χρήμα από την υπερφορολόγηση, έχουν ακόμα το θράσος και μιλάνε οι συριζαίοι αντί να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη.
πάντως καλά τα κατάφεραν με την ψηφοφορίας στους 17άρηδες, τις ελληνοποιήσεις και το χρήμα στους ρομά, 31.53%, βέβαια εγώ το θεωρώ πλασματικό, το αληθινό είναι κάπου στο 20% και στις επόμενες εκλογές αν υλοποιηθούν αυτά που λέει ο Μητσοτάκης έστω και κατά 50%, το ποσοστό του Σύριζα θα επιστρέψει σε μονοψήφιο.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τελος επιτεδευματος και φορος αλληλεγγυης σε ε.εΑκουσατε τιποτα;;;;;;
Μπορει να μου ξεφυγε...
Δεν βγαινουν τα νουμερα
Σου έχω πεί ότι βιάζεσαι και λές πρώτη την τελευταία λέξη. Σήμερα έγινε συζήτηση για τη μείωση του φόρου επιτηδεύματος. Το χρήμα θα βρεθεί από την ηλεκτρονική διαχείριση του φορολογικού που δεν θα μπορεί να ξεφύγει κανείς, ο στόχος είναι αυτός και με χαμηλότερους φόρους ώστε να μην αναγκάζεται κανείς σε φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή, όταν πέσουν όλοι οι φόροι θα υπάρχουν περισσότερα έσοδα στα δημόσια ταμεία, όπως και όταν ανέβει η κατανάλωση που θα είναι αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων μειώσεων με αποτέλεσμα να πέσουν χρήματα στην αγορά που θα την αυξήσουν.
Είσαι και οικονομολόγος πανάθεμά με και πιστεύεις στην μέχρι εξοντώσεως φορολογία, άντε κάτσε πάλι στα θρανία, όχι στις Βόρειας Κορέας όμως.
-
Η οικονομια ειχε χρεοκοπησει....τα ταμεια ειχαν καποια εκκατομμυρια μεσα καιμ τιποτα αλλο.. ολοι οι τοποκοι οργανισμοι φαλιρισαν..
Ησουν στην ελλαδα τοτε ή οχι;;;;Δεμ ισχυει στη πραξη η καμπυλη λαφφερ υπαρχουν παραδειγματα απο χωρες που την ενστερνηστικαν και δη ευρωπαϊκες. Υπαρχουν υποδειγματα που την καταρρίπτουν.....
ΔΙΑΒΑΣΕ..... -
Τι είπε ο Βαρουφάκης στη βουλή ? Ότι η Ε.Ε και το ΔΝΤ τα έβαψαν μαύρα γιατί δεν θα βρεθεί καλύτερο παιδί από τον Αλέξη σας να τους προσφέρει καθαρό Ελληνικό χρήμα από τους τόκους του χρέους.
Τους άκουσε σε ότι του είπαν, αύξησε μέχρι εγκλήματος τους φόρους, μείωσε την κατανάλωση, φτώχυνε τη χώρα και δημιούργησε στρατιές επιδοματιών ώστε να μην υπάρχει αντίδραση από τους εξαθλιωμένους πολίτες που θα ζούν με τον φόβο να μη χάσουν το επίδομα, άρα προσπάθησε να πετύχει να τους ψηφίζουν εσαεί, στην παγίδα έπεσε το 31.53%.
Τώρα η Ε.Ε θα δείξει άλλο πρόσωπο για να μην εκτεθεί περισσότερο, αν δεί μια συνέπεια από αυτή την κυβέρνηση θα σταματήσει να πιέζει τόσο έντονα και θα αφήσει περιθώρια στην άσκηση εσωτερικής πολιτικής, άλλωστε η Γερμανία ωφελειμένη θα είναι πάλι με διαφορετικό τρόπο, τα νέα μεγάλα έργα θα τα πάρει αυτή μέσω των εταιριών της, θα πάρουν κάτι και οι Γάλλοι και θα αφήσουν μια ανάσα στη χώρα γιατί καταλαβαίνουν ότι 10 χρόνια είναι πολλά στη μέγγενη, η εκλογή Μητσοτάκη ήταν η ασφαλιστική δικλείδα για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος, με την φτώχεια, την ανέχεια, την εγκληματικότητα και τα άλλα καλά που μας κερνούσε η προηγούμενη κυβέρνηση.
-
Αρα ο γιανης ειχε δικιο και επρεπε να συνεχισουμε τη πολιτικη του....και ο αλεξης ειχε λαθος..
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Η οικονομια ειχε χρεοκοπησει....τα ταμεια ειχαν καποια εκκατομμυρια μεσα καιμ τιποτα αλλο.. ολοι οι τοποκοι οργανισμοι φαλιρισαν..
Ησουν στην ελλαδα τοτε ή οχι;;;;Δεμ ισχυει στη πραξη η καμπυλη λαφφερ υπαρχουν παραδειγματα απο χωρες που την ενστερνηστικαν και δη ευρωπαϊκες. Υπαρχουν υποδειγματα που την καταρρίπτουν.....
ΔΙΑΒΑΣΕ.....Η καμπύλη Laffer έχει αφαρμογή 100% στην Ελλάδα του Τσίπρα, στη διετία 2016-17 η φορολογία αυξήθηκε κατά 7.4% ως ποσοστό του ΑΕΠ, και το 2015-2016 είχαμε ακόμα ένα 3% ως ποσοστό του ΑΕΠ, και οι δύο αυξήσεις ήταν οι μεγαλύτερες ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες.
Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη που κατά το ίδιο χρονικό διάστημα τα κρατικά έσοδα υποφέρουν και η χώρα είναι βυθισμένη σε ύφεση ή έστω αναιμική ανάπτυξη. Παράλληλα αποτελεί υψηλή αναγκαιότητα η επανεξέταση του ζητήματος της φορολογίας συνολικά, ιδιαίτερα τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στην «μεταμνημονιακή» εποχή.
ΔΙΑΒΑΣΕ
-
Χριστε μου
Τι λες;;;;;;
-
Βλέπω τώρα κάτι ρεμάλια ΑΡΔ που μιλάνε για το πόσο κακό έκανε το χτύπημα της αγοράς ακινήτων .
Τόσα χρόνια έκαναν πλάκα με τους ιδιοκτήτες . Τόσο γελοίοι .Απλά διαπιστώνω κάτι άλλο που μάλλον το διαπίστωσαν εκεί στην ΝΔ . Αυτοί θεωρούσαν ότι ο αστικός κόσμος ήταν δεδομένος επειδή δεν κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο . Τελικά διαπίστωσαν ότι ο αστικός κόσμος έχει άλλη αντίληψη . Την αντίληψη ότι παλεύει μόνος του και δεν χρωστάει σε κανένα πστ που λένε .
Ετσι όταν του την βάρεσε ψήφισε 10 διαφορετικά κόμματα από ΧΑ μέχρι Σύριζα και η ΝΔ βρέθηκε στο 19 % και με τον τρόμο στο 28 % . Τώρα το 80 % του αστικού κόσμου έδωσε εντολή στον Μητσοτάκη να κάνει τα αυτονόητα . Ξέρουν εκεί στην ΝΔ ότι αν δεν τα κάνουν , εύκολα ο κόσμος θα ξαναφέρει Λεβέντηδες κλπ στην πολιτική σκηνή .
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αρα ο γιανης ειχε δικιο και επρεπε να συνεχισουμε τη πολιτικη του....και ο αλεξης ειχε λαθος..Αυτό κατάλαβες ότι ήθελα να πω ? Ότι ο Βαρουφάκης είχε δίκηο ? Αυτός μας κόστισε το 50% της καταστροφής μας και είμαστε τόσο λαλάκες που τον βάλαμε και στη βουλή, αυτός που πέτυχε τον στόχο του σαν υπάλληλος του Σόρος και των οίκων αξιολόγησης, κατάφεραν όλοι αυτοί μαζί με τον Αλέξη μπροστάρη να ανεβάσουν το χρέος για να έχουν να εισπράττουν τόκους για τα επόμενα 200 χρόνια, τα μαγαζιά τους υποστήριξαν με τον Τσίπρα να τους δίνει ότι ήθελαν, και μνημόνια, και άυξηση του χρέους, και βάσεις στις ΗΠΑ και Σκόπια σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ, καλύτερο παιδί από τον Τσίπορα δεν θα ξαναβρούν όλοι αυτοί, εξ ού και το - κλάμα - τους. Είχε απόλυτο δίκηο ο Βαρουφάκης γιατί ήταν εκεί μέσα στη σφηγκοφωλιά και έζησε τις κωλοτούμπες, θα βγούν πολλά στη φόρα από τον Βαρουφάκη γιατί τον απέλησε ο Αλέξης με άνωθεν εντολή και του την έχει φυλαγμένη, υπομονή μόνο, ας έχουμε υπομονή, άλλωστε ζούμε σε μια χώρα που μας κάνει να μην βαριόμαστε ποτέ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Χριστε μουΤι λες;;;;;;
Ζόρια ? Η μπάλα στην εξέδρα ? Νομίζει ότι έχεις το μονοπώλιο στην οικονομία και παίζεις χωρίς αντίπαλο ?
Άντε βρέ, χαλάλι σου, θα σου αφήσω όλη την εβδομάδα να αναπτύξεις τις απόψεις σου και θα σε κρίνω την άλλη δευτέρα αν θα περάσεις ή αν θα μείνεις μεταξεταστέος.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Είσαι και οικονομολόγος πανάθεμά μεοικομομολόγος έχει δηλώσει όχι οικονομολόγος
και οικονοκικολόγος
αλλά και να 'χε δηλώσει τι έγινε?κι εγώ δηλώνω αστροναύτηςΕντάξει είναι γνωστό τι λαμόγια είναι αυτοί στις Μπίζνες Καλά Οργανωμένες και σε κάτι Παρατηρητήρια . Σε αυτούς μπροστά οι της ΧΑ είναι αρσακειάδες . Απλά αυτοί και κυρίως τα αφεντικά τους , το έχουν με τα μμε και κυρίως δεν κολώνουν πουθενά . Συμμορίες μαφιόζικες κανονικές .
αν όμως δεν υπάρξουν ποινικές ευθύνες για όλα αυτά κατασχέσεις πρόστιμα όλη αυτή η βρώμα που χρησιμοποιεί αριστερά και.....ανθρωπιστικά... επιχειρήματα απλά θα συνεχίσει να ληστεύει τη χώρα
μπάι δε γουέι δεν νομίζω να διωχθεί κανείς -
Τι ζορια....βρε quadra....
Οτι λες ειναι λαθος....Θα σου δωσω ενα ακομα στοιχειο για διαβασμα, δεν θατο κανουμε με πολλαπλες μςταβλητες...θα βαλουμε μια μονο και θα ψαξεις για οριακο λογο της καμπυλης...
Παντως, σε παραδεχομαι εστω με κινητρο τον φανατισμο εκανες το βημα και εψαξες...,μπηκε στην μνημη σου πως αυτου που λενε στις τηλεορασεις ειναι μια ** μη εμπειρική ** καμπυλη χ^2 κατανομης.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ