-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι βρε συ , απλά δεν έδωσε τον λόγο στις δεκάδες πακιστανές γυναίκες που βλέπουμε μέσα στο δημοκρατικό πλήθος που αγαπάς...
Εισαι πακιστανη γυναικα και χαλαστηκες?
Εκτός από ρατσιστάκος , είσαι και σεξιστής βλέπω ...
Κλασσικός αριστερούλης ....
Τελικα δε μου πες γιατι χαλαστηκες
-
-
nintza σε χρόνο ρεκόρ κατάφερες να γίνεις το πιο αγαπητό τρολ στο τόπικ.
Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι Συριζαίοι που γράφουν εδώ, θα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό σε ότι αφορά τα γκάζια με τα οποία μπήκες στο τόπικ, την χρονική στιγμή(μισή ημέρα μετά τις εκλογές ) αλλά και την αντικειμενικότητά των απόψεών σου.
Καλά δεν έγραφες στο ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ μέχρι τώρα; Πως έγινε το ατύχημα και μας ανακάλυψες
Πραγματικά τα γκάζια και ο ρεβανσισμός σου θα είχε λογική εξήγηση μόνο αν έχασες κάποιο πόστο με την αλλαγή. Δεν εξηγείται αλλιώς...Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά τέτοια γκάζια δεν έχω ξαναδεί στη συζήτηση.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
nintza σε χρόνο ρεκόρ κατάφερες να γίνεις το πιο αγαπητό τρολ στο τόπικ.Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και οι Συριζαίοι που γράφουν εδώ, θα έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό σε ότι αφορά τα γκάζια με τα οποία μπήκες στο τόπικ, την χρονική στιγμή(μισή ημέρα μετά τις εκλογές ) αλλά και την αντικειμενικότητά των απόψεών σου.
Καλά δεν έγραφες στο ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ μέχρι τώρα; Πως έγινε το ατύχημα και μας ανακάλυψες
Πραγματικά τα γκάζια και ο ρεβανσισμός σου θα είχε λογική εξήγηση μόνο αν έχασες κάποιο πόστο με την αλλαγή. Δεν εξηγείται αλλιώς...Όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας, αλλά τέτοια γκάζια δεν έχω ξαναδεί στη συζήτηση.
Μπα ατυχησες, δε τη βρισκω ιδιαιτερα με τη πολιτικη γενικα, αλλα με το τρολαρισμα σκουπιδονεοδημοκρατων (ειναι και φωλια εδω μεσα)
-
-
Δεν χαλαστηκα με κάτι απλά σου δείχνω πόσο ρατσιστές είναι αυτοί που στηρίζετε εσείς οι αριστερουληδες τάχα σαν θύματα
Μας έχει σκλαβώσει πάντως ο ευγενικός σου λόγος εμάς τους σκουπιδονδτες
-
Πόσο γρήγορα ξαχάστηκε ο αρχιγκαντέμης που μόλις είχε βγει έπεσαν 2 F16 της ΠΑ και γκρεμίστηκε μέχρι και το υπεραιωνόβιο γεφύρι στο 'χωριό του'...
Γενικώς καλά και ψύχραιμα τα λέγαμε, τώρα πρέπει να κατέβουμε 5 επίπεδα και να βάλουμε στην συζήτηση βασκανείες, αστρολόγους, το κακό το 'μάτι' κ.λ.π.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:
Σταματηστε ρε τις υπερβολες απο καθε πλευρα. Και απο δεξιους και απο αριστερους.Εχω σκασει στα γελια με τα τελευταια ποστς. Μα τι φανατικλες ρε παιδι μου και ακραιες δηλωσεις
Τσπ.
Εχει στη βουλη τωρα μια υπεροχη εκπομπη, βρηκα και αυτην
Ειμαι απο αυτους που οταν δεν βλεπω ειδησεις στα ιδιωτικα καναλια η τηλεοραση ειναι μονιμα στα κρατικα καναλια και σε αυτο της βουλης. Και οχι μονο για την ενημερωση αλλα για την σαφως ανωτερη ποιοτητα σε καθε επιπεδο. Αυτο για την ερτ και το κλεισημο της.
Για τα ντοκυμαντέρ συμφωνώ για εκπομπές όμως τύπου Ακριβοπούλου όχι, σήμερα η ΕΡΤ είναι ξεδιάντροπα κομματική, περισσότερο από ποτέ δείχνοντας μάλιστα και δημοσιογραφικό τσαμπουκά στις πολιτικές εκπομπές λόγου.
-
Εγώ πάντως προτιμώ να είμαι για τα 'σκουπίδια' παρά ΦΑΣΙΣΤΑΣ ενδεδυμένος τον μανδύα του αριστερού/προοδευτικού/δημοκρατικού κλπ.
Δυστυχώς η ζημιά στην Χαλκιδική -πέρα από την αδιαμφισβήτητα σοβαροτερη απώλεια ζωής- είναι τεράστια. Η ουρά τουριστών που φεύγουν στη Μουδανίων ήταν σημαντικά μεγάλη σημερα το μεσημέρι. -
Η υποκρισία του Σύριζα συνεχίζεται με την ίδια ένταση, τώρα που έχασε την εξουσία θρηνεί για 6 νεκρούς συνεχίζοντας να προσβάλει τους 124 νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι για τους οποίους δεν έχουν πεί κουβέντα, το κάνει προφανώς γιατί νομίζει ότι θα αλλάξει το πρόσωπο του και θα φανεί κόμμα αλληλέγγυο στον ξένο πόνο, όταν με την αβελτυρία του χάθηκαν 124 ψυχές και περιουσίες.
Συνάδει καθόλου εκείνη η συμπεριφορά του κόμματος Σύριζα και των υπουργών και των αρμόδιων στελεχών του με την σημερινή ? Καθόλου, και δείχνει για μια ακόμα φορά πόσο μακριά είναι από την κοινωνία, πόσο ψυχροί και άκαρδοι είναι αυτοί που κουνούσαν τη σημαία της συμπόνιας για τους δοκιμαζόμενους από την φτώχεια της κυβέρνησης της ΝΔ του Σαμαρά, αυτά μέχρι να αρπάξουν την εξουσία, μετά είδαμε την συμπεριφορά τους.
Ο Σύριζα μιλάει ακόμα καθισμένος στο 31.53% που πήρε από τους μη σκεπτόμενους ψηφοφόρους του, νομίζει ότι έχει καλό ποσοστό για να παίξει αύριο τον ίδιο και χειρότερο ρόλο, αγνοώντας ότι αυτό που έπαθε στις εκλογές είναι μια τεράστια στρατηγική ήττα που το μέγεθος της θα φανεί μετά από πολλούς μήνες, ίσως και 2 χρόνια, όταν έχει κάτσει ο κουρνιαχτός και δούν οι ψηφοφόροι του την αλήθεια, όταν βγούν στην φόρα όλα όσα έγιναν επί 4.5 χρόνια, όταν καταλάβουν ότι έκαναν ένα λάθος ακόμα και του έδωσαν αυτό το ποσοστό.
Εκατό χρόνια συμπληρώνονται εφέτος από εκείνο το σημαδιακό 1919 και τα φαντάσματα δεν έχουν εξαφανιστεί από τη Γηραιά Ηπειρο και ο Σύριζα έχει την ίδια νοοτροπία της εποχής εκείνης. Ο Μαρξ είχε πει πως η Ιστορία την πρώτη φορά επαναλαμβάνεται ως τραγωδία αλλά τη δεύτερη ως φάρσα, όμως ο Οργουελ έλεγε πως οι λαοί που δεν θυμούνται το παρελθόν τους είναι προορισμένοι να το ξαναζήσουν, δυστυχώς ξαναζούμε την εποχή των άκρων.
-
@ Lap
Εννοείται ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του,τις ιδέες του και την ιδεολογία του και αυτονόητο ότι ειναι απόλυτα σεβαστό! Μην λέμε τα αυτονόητα πάλι. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι αυτός που επειδή δεν συμφωνείς μαζί του αποκαλεί εσένα φασίστα/σκουπίδι/αντιδραστικό κλπ. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τσουβαλιασα ποτέ και κανέναν,απλά δεν ανέχομαι να τσουβαλιάζουν εμένα. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους ειναι Συριζαίος από την εποχή του 3% και παλαιότερα,η γυναίκα μου και όλη της η οικογένεια ειναι αριστερή. Ε,κανένας τους δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε κάποιο άλλο αριστερό απολειφάδι. Ειδικά Αλέξη και την συμμορία του κανένας δεν του πήγαινε το χέρι να τον ψηφίσει γιατί απλούστατα δεν ειναι αριστεροί. Και έχει μεγάλη πλάκα να βλέπεις 10 μαντράχαλους που κινούνται μεταξύ ΜΛ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ ΜΛ να λένε ότι θα ψηφίσουν Κούλη για να φύγει ο ψευτράκος.... -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
@ Lap
Εννοείται ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του,τις ιδέες του και την ιδεολογία του και αυτονόητο ότι ειναι απόλυτα σεβαστό! Μην λέμε τα αυτονόητα πάλι. Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι αυτός που επειδή δεν συμφωνείς μαζί του αποκαλεί εσένα φασίστα/σκουπίδι/αντιδραστικό κλπ.Αϊ γεια σου. Συμφωνω.
Πολλες φορες ομως σε αυτο το τοπικο, χρηζει μια υπενθυμιση του αυτονοητου.Ωραιος εισαι. Μ αρεσουν οι δημοκρατικες οικογενειες. Εχουν ενδιαφερον και παραγουν παιδια με διαλεκτικο πολιτισμο
(Εχουν και καυγαδακια βεβαια. Αλλα λογω τον επιχειρηματων τα συμπερασματα ειναι πιο ρεαλιστικα (υπαρχει μια ζυμωση αποψεων) απο οικογενειες που ολοι ακουν ευλαβικα τον γεροντα και την σοφια αλλων αιωνων, χωρις ενστασεις και διαφοροποιήσεις.) -
Όταν λέω ότι το μεγαλύτερο έλλειμα που έχουμε δεν ειναι των χρημάτων αλλά της λογικής,ίσως και να έχω δίκιο....
Το σοβαρότερο πεδίο προστριβής στην οικογένεια ειναι αλλου,εγώ είμαι ΠΑΟΚ και η γυναίκα μου Άρης.... -
Εκει δεν υπαρχει καμια συνεννόηση. Μάχη χαρακωμάτων. Μέχρι τέλους.
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς όλες αυτές τις τελευταίες σελίδες, αλλά εγώ μόλις πριν από λίγο συνειδητοποίησα ότι έχουμε πρωθυπουργό που μιλάει **και **Αγγλικά...
Είχα συνηθίσει τον παρακάτω Interlingua και έπαθα ένα σοκ όταν είδα πριν από λίγο τον Μητσοτάκη στο BBC...
-
-
-
Α!, η ωρα περασε και οποιος εχασε το προγραμμα των ειδησεων στην τηλεοραση, βρηκα συνδεσμο για να τις δει.....
Δειτε το λιγο....
-
Τέλη του 80 . Τότε που ο Μαρούδας έλεγε ότι θα καταρρίψει τους δορυφόρους αν περάσουν πάνω από την Ελλάδα...
Η πασοκάρα στην κορύφωση της...
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ