-
Παραιτήθηκε η Λοΐζου από υποψήφια ευρωβουλευτής.... Επειδή έπαιρνε τη σύνταξη της πεθαμένης της μάνας της...
Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς είναι αυτό....
Και δεν είναι η μόνη.. Υποψήφιος δήμαρχος στο νόμο Χαλκιδικής έκανε το ίδιο... Υποψήφιος υποστηριζόμενος από που αλλού.... Σφυριζα... -
Το ότι ήταν και είναι 'ελαφριοί', το παραδέχονται και οι ίδιοι. Απλά δηλώνουν ενάντια στη διαφθορά, στην διασπαθηση του δημοσίου χρήματος κλπ. Δηλώνουν το διαφορετικό. Την πρώτη φορά αριστερά...
Και φαίνεται ότι είναι και κλέφτες και καταχραστες. -
Από την μία διαβάζεις/ακούς για κάποια Λοϊζου που αποφάσισε κάποιος τσίπρας να την κάνει αστέρι της πολιτικής σκηνής, επειδή είναι κομουνίστρια και αναρχολάγνος και από την άλλη διαβάζεις/ακούς για σύλληψη και ταλαιπωρία 90χρονης γιαγιάς επειδή πούλαγε μάλλινα παπούτσια που έφτιαχνε η ίδια για να μπορεί να ζήσει.
Τελικά τι προφίλ πρέπει να έχει ένας μέσος πολίτης σε αυτή την χώρα ώστε να θεωρείται φυσιολογικός;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από την μία διαβάζεις/ακούς για κάποια Λοϊζου που αποφάσισε κάποιος τσίπρας να την κάνει αστέρι της πολιτικής σκηνής, επειδή είναι κομουνίστρια και αναρχολάγνος και από την άλλη διαβάζεις/ακούς για σύλληψη και ταλαιπωρία 90χρονης γιαγιάς επειδή πούλαγε μάλλινα παπούτσια που έφτιαχνε η ίδια για να μπορεί να ζήσει.Τελικά τι προφίλ πρέπει να έχει ένας μέσος πολίτης σε αυτή την χώρα ώστε να θεωρείται φυσιολογικός;
Το προφίλ του δικού μας παιδιού ανάλογα με την εκάστοτε κυβέρνηση
-
Σκόρπιες απαντήσεις στα σχόλια σας .
Αρχικά επί προσωπικού
Ο χρήστης xenos έγραψε:
@criuser
Θα συμφωνήσω με κάποιον από πάνω. Τον ΚΚ τον προσπερνάς σα να μην υπήρξε μέρος του προβλήματος. Και γενικότερα την δεξιά την πας λάου λάου.
Δεν θα διαφωνήσω για τα του πασόκ σε μεγάλο βαθμό, αλλά ότι η νδ έκανε τα ίδια γιατί έτσι άρεσε στον κόσμο δεν είναι ικανό επιχείρημα.Και μια ερώτηση και αν θέλεις απαντάς: τα δημόσια έργα τα έπαιρναν οι εργολάβοι με δωράκια ή όχι; Δεν έχεις συμμετέχει ποτέ σε τέτοιο αλισβερίσι;
Οχι . Δεν έκανα ποτέ μου δημόσια έργα και το θεωρώ τίτλο τιμής . Ακριβώς γιατί δεν αντέχω να συναλλάσσομαι με λαμόγια
. Οσο μπορώ και όσο γίνεται , γιατί στην χώρα των λαμογίων ζούμε...
Επειδή όμως γνωρίζω εργολάβους δημοσίων έργων , έχω να σας πω ότι οι περισσότεροι , δηλαδή όσοι δεν είναι σε κομματικές λίστες που παίρνουν δώρα και δίνουν δώρα , είναι θύματα . Γνωρίζω 2-3 που υπήρξαν περίοδοι στην ζωή τους , πολύ πριν την κρίση που δεν είχαν να φάνε , γιατί τους χρώσταγαν λεφτά και δεν τους πλήρωναν για να τους εκβιάζουν . Για αυτό με τον χώρο αυτό , μακρυά και αγαπημένοι . Το πτυχίο 1ης τάξης έγινε πριν 30+ χρόνια και 1ης έμεινε και παρθένο...Απαντώντας και στον Ιωάννη Δ' και στους άλλους , θα πω ότι η ανάλυση μου , είναι προφανώς κάτω από την δική μου οπτική . Δεν θα έλεγα ότι είμαι τελείως αντικειμενικός , αλλά σίγουρα δεν είμαι μονόπλευρος .
Δεν αρνούμαι ότι η ΝΔ ήταν επίσης φαύλη όπως και οι άλλοι . Αλλά δεν μπορώ να την βάλω στο ίδιο επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ που είχε την φαυλότητα στο DNA του . Οταν όμως είσαι στο ίδιο παιχνίδι και ο άλλος δεν τηρεί κανένα κανόνα , αν εσύ παίζεις εντελώς τίμια , απλά θα χάνεις πάντα .
Αναφέρθηκα στην πραγματικότητα των διορισμών Παυλόπουλου , γιατί το ΠΑΣΟΚ μιλάει για ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ και αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΜΜΑ . ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΨΕΜΜΑ .
Στο θέμα του ΚΚ ΙΙ , σίγουρα έχω μία συμπάθεια . Εχουμε παρά μία μέρα γενέθλια και είναι λίγο μεγαλύτερος μου .
Θεωρώ ότι υπήρξε έντιμος πολιτικός και προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε . Σίγουρα δεν ήταν ο φανατικός της πολιτικής και έτσι σαν χαρακτήρας δεν ήταν εριστικός και τσαμπουκάς . Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω πως ακριβώς πορεύτηκε .
Τα ΜΜΕ των νταβατζήδων εναντίον του συνεχώς . Πριν ακόμα εκλεγεί που έβγαζαν τον Κινέζο τροχονόμο μιζών ως τον καταλληλότερο . Μετά με την συνενοχή των ευρωπαίων τον έσκισαν . Οι 130 φωτιές σε μία μέρα το 2007 . Τα Δεκεμβριανά . Θυμάμαι πριν τις εκλογές του 2007 , το πασοκ στα κάγκελλα επειδή ψέλλισε ότι θα πρέπει να μαζευτούμε λίγο . Και μαζί πασοκ και αριστερά του ζήταγε να δεσμευτεί για τα τρία ΔΕΝ . ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ .
Προφανώς αν έκανε αυτά από το 2007 , θα έχανε και εκείνες τις εκλογές και το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ θα ξαναρχόταν να συνεχίσει το πάρτυ και τις μίζες .Οπότε εδώ δεν τσιμπάω και δεν δέχομαι , ο ένας να είναι ο ηθικός και ο άλλος ο παντελώς ανήθικος να δίνει μαθήματα ηθικής στον ηθικό . Αυτό το πασοκικό παιχνιδάκι σε μένα δεν περνάει και πάντα θα το λέω .
Αρα αντικειμενικά ο ΚΚ ΙΙ , όπως και οι προηγούμενοι έκαναν λάθη . Από αρκετά έως πολλά . Για μένα ίσως περισσότερα έκανε ο ΚΚ Ι που την περίοδο 1974-1977 είχε 214 βουλευτές και μπορούσε να κάνει ότι ήθελε για να γίνουμε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος . Αλλά φοβόταν και αυτός μην ξαναγίνει Τριανταφυλλίδης .
Οπως και ο Αντρέας που την περίοδο της μονοκρατορίας του 1981-1987 αν ακολουθούσε τον ηθικό δρόμο , θα έμενε στην Ιστορία ως μέγας ηγέτης . Τώρα έμεινε ως μέγας λαοπλάνος και ολετήρας της χώρας .
Ιωάννη η περίοδος των πρασινοφρουρών ήταν χειρότερη από αυτή του μετεμφυλιακού κράτους . Μπορεί να μην είχε επίσημες εξορίες , αλλά είχε ανεπίσημες . Δεν έβρισκες δουλειά χωρίς χαρτί της κλαδικής . Δεν μπορούσες να ανταγωνιστείς κανένα που είχε χαρτί της κλαδικής . Δεν κέρδιζες δίκη αν είχες απέναντι σου πασόκο . Δεν έχτιζες αν ο πασόκος γείτονας δεν γούσταρε . Ολα αυτά είναι πραγματικές ιστορίες που τις έχω ζήσει . Δεν έχω γράψει κάτι για τον Τεμπονέρα , γιατί δεν θυμάμαι πως ακριβώς είχε γίνει το ατυχές περιστατικό . Αλλά δεν το ξεπερνάω .
Να σας πω και κάτι αστείο .
Στην γειτονιά μας είχαμε ένα σφαιριστήριο . Ποδοσφαιράκια , μπιλιάρδα και μετά τα πρώτα ηλεκτρονικά , πάκμαν και έτσι... Επιτρεπόταν να πάμε μετά τα 17 , αλλά μετά τα 14 όλοι εκεί είμαστε . Ιδιαίτερα όσοι είμαστε και ψηλοί και μπορούσαμε να περάσουμε σαν μεγαλύτεροι .
Ο ιδιοκτήτης είχε πάντα μία εφημερίδα πάνω στον πάγκο που αγόραζε κάθε μέρα .
Επί χούντας τον Ελεύθερο Κόσμο . Μετά επί ΝΔ , Ακρόπολη , Απογευματινή ή Βραδυνή . Οταν ήλθε το ΠΑΣΟΚ η εφημερίδα ήταν Εθνος , Νέα , Ελευθεροτυπία ή Αυριανή . Σταθερός στις ιδέες του ο κυρ-Βασίλης ... Πάντα κυβερνητικός... Οπως το έλεγε και ο Μποδοσάκης . Εγώ είμαι πάντα με το γκουβέρνο...Δυστυχώς χτες το πασοκ ίσως πήρε κάποια ανάσα . Γιατί αυτό το αυτογκόλ του σύριζα με την φανατική κόρη Λοίζου , μόνο αυτό είναι , τίποτα άλλο , διέλυσε το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα . 5 χρόνια μωρή ξεφτίλα . Αντε στο διάολο . Θα μου πεις αυτή είναι η ξεφτίλα της χώρας . Που κάτι κόρες σαν την Λοίζου και την Ακρίτα μας κάνουν τους τιμητές και τους κήνσορες , ενώ παρανομούν ασύστολα .
Να πω και για τα χρέη της στο ΙΚΑ . 180 χιλιαρικάκια . Δεν έχω κάνει δημόσια έργα όπως είπα , αλλά στα ιδιωτικά έχω βάλει μερικές δεκάδες χιλιάδες ένσημα σε μαστόρια και δεν χρώσταγα , ούτε χρωστάω ποτέ στο ΙΚΑ . Φαίνεται εγώ δεν είμαι τόσο μάγκας όσο η μυρσίνη...Αυτό το περιστατικό θα κάνει μεγάλο κακό στις εκλογές στον Τσίπρα . Γιατί δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται περισσότερο πασοκ παίρνοντας και τα άσχημα του .
-
Ξαναγράφω... Πρώην βουλευτής του Πασοκ, εκλεγμένος 3 φορές, που έπαιρνε για σχεδόν 15 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα του, είναι ΣΉΜΕΡΑ υποψήφιος δήμαρχος του Σύριζα...
Ποιο ηθικό πλεονέκτημα;;;
Και ποιοι δε θα ξεχάσουν @cruiser;;; Εδώ ξεχάσαμε 100 ανθρώπους που κάηκαν ζωντανοί πριν λίγους μήνες.
Περί ηθικής.... Η μίζα και τα δωράκια ήταν, είναι, και θα είναι παγκόσμια το λάδι στη μηχανή της πολιτικής. Όποιος και να κυβερνάει. Αυτό που έκανε η Λοΐζου δεν είναι ούτε μίζα ούτε διασπαθηση του δημοσίου χρήματος. Είναι κλοπή και ηθικά είναι χειρότερο, άσχετα αν το ποσό είναι μικρό. Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο που ζει ως παράσιτο;;; Που δεν εργάστηκε ποτέ του. Αυτοί είναι μεγάλη μερίδα αριστερών και Συριζαίων. Άνθρωποι που μιλούν για δικαιοσύνη, ηθική και ισότητα. Αλλά τον εαυτό τους απ'εξω. -
Με Ελληνικούς υπότιτλους, το βίντεο αυτό δείχνει συμπυκνωμένα πόσο πουλημένο είναι το πολιτικό κάθαρμα του Μαξίμου και η παρέα του.
A Message For ALL Greeks - MACEDONIA & PRESPES AGREEMENT
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Οχι . Δεν έκανα ποτέ μου δημόσια έργα και το θεωρώ τίτλο τιμής . Ακριβώς γιατί δεν αντέχω να συναλλάσσομαι με λαμόγια
Επειδή όμως γνωρίζω εργολάβους δημοσίων έργων , έχω να σας πω ότι οι περισσότεροι , δηλαδή όσοι δεν είναι σε κομματικές λίστες που παίρνουν δώρα και δίνουν δώρα , είναι θύματα . Γνωρίζω 2-3 που υπήρξαν περίοδοι στην ζωή τους , πολύ πριν την κρίση που δεν είχαν να φάνε , γιατί τους χρώσταγαν λεφτά και δεν τους πλήρωναν για να τους εκβιάζουν . Για αυτό με τον χώρο αυτό , μακρυά και αγαπημένοι . Το πτυχίο 1ης τάξης έγινε πριν 30+ χρόνια και 1ης έμεινε και παρθένο...Criu, αυτή η περιγραφή μου έφερε στη μνήμη την επαγγ. πορεία του συγχωρεμένου πατέρα μου (όπως έχω ξαναπεί ήταν πολ.μηχανικός) που έκανε το λάθος κάποια στιγμή να ανακατευτεί με δημόσια έργα και δημοπρασίες τρέχοντας στην επαρχία με τα χιόνια και τα κρύα (αν και ήταν μικρά έργα τύπου παιδ. σταθμούς,μικρά σχολεία και κέντρα υγείας).Τελικά,επειδή δεν μπόρεσε να 'συνεργαστεί' με τους 'όρους' των εκάστοτε δημ.υπηρεσιών κι επιπλέον του χρωστούσαν ~1.000.000 δρχ. για έργα που είχε παραδώσει, αναγκάστηκε να τα παρατήσει σε ηλικία 44 ετών και να ανοίξει μαγαζί με computers και αναλώσιμα με τον θείο μου ,ως που συνταξιοδοτήθηκε.Δυστυχώς, χάρηκε τη σύνταξη του μόλις για 6-7 χρόνια, αφού από τα 57 έτη του,είχε κονομήσει σάκχαρο,καρδιά με την κ@λ@δουλειά και στο τέλος 'έφυγε' και με καρκίνο...
Το μόνο που μένει,είναι που σε κανένα ταξίδι που κάνω περνώντας από τα Κ.Υ. και τα σχολεία που έχει φτιάξει αισθάνομαι περήφανος για εκείνον που τα κτήρια είναι στέρεα κι όρθια μετά από τόσα χρόνια,δεν είχε κλέψει ούτε τούβλο κι όσοι εργάτες δούλεψαν μαζί του λένε τα καλύτερα λόγια και πολλές φορές δεν δέχονται καν αμοιβή όταν έρχονται για να μας φτιάξουν κάτι.
Σόρυ για το ,αλλά όπως τα περιέγραψε ο criu,-ειδικά για την 'αμαρτωλή' 10ετία 1980-1990, ξαναζωντάψεναν ταλαιπωρίες του αγαπημένου μου πατέρα. -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Στο θέμα του ΚΚ ΙΙ , σίγουρα έχω μία συμπάθεια . Εχουμε παρά μία μέρα γενέθλια και είναι λίγο μεγαλύτερος μου .Θεωρώ ότι υπήρξε έντιμος πολιτικός και προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε . Σίγουρα δεν ήταν ο φανατικός της πολιτικής και έτσι σαν χαρακτήρας δεν ήταν εριστικός και τσαμπουκάς . Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω πως ακριβώς πορεύτηκε .
Την ιστορία με τη Νατάσα που από νηπιαγωγός έγινε γιατρός χωρίς να πάει Ιατρική την ξέρεις φαντάζομαι.
Απλά απαράδεκτος. Ο άνθρωπος ήταν αδιάφορος.
-
Ο χαρακτηρισμός 'αδιάφορος' είναι ιδιαίτερα ευγενικός.
Ο τύπος ήταν και είναι ένας παρτάκιας καλοπερασάκιας. Εξαιτίας ενός επιθέτου βρέθηκε εκεί που βρέθηκε. Και από τότε τα τσεπώνει δηλώνοντας βουλευτής με μόνο αντικείμενο να χασκογελά και να τρώει.Και αυτός τώρα ήταν πρωθυπουργός. Τραγικό εντελώς.
Θέλω να δω τον Μητσοτάκη, αν μπει Μαξίμου, αν θα είναι και αυτός ένας παρτάκιας καλοπερασάκιας.Αν ο Μητσοτάκης αποδειχθεί νερόβραστος χλεχλές, μετά να περιμένετε τον Άδωνι αρχηγό της ΝΔ.
-
Για τον ΚΚ ΙΙ τα είπαμε . Μην τα ξαναλέμε . Τα κουσούρια του γνωστά . Αλλά τον κράζουμε , ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό για τον Κινέζο γράφονταν αγιογραφίες . Ακόμα και για τον ΓΑΠ . Για τον Ανδρέα δε ακόμα ορκίζονται στο όνομα του και τι μάγκας θα ήταν τώρα με τον Ερντογάν λένε και άλλα γραφικά...
Για τον Κούλη έχω πάντα αμφιβολίες . Αλλά θα περιμένω και θα του δώσω την ευκαιρία . Στις εθνικές μόνο . Να δούμε όμως τι θα γίνει στις ευρωεκλογές , γιατί αν ο Αλέξης βγάλει κανένα λαγό από το καπέλο με τις ελληνοποιήσεις των λάθρο , τότε εκεί στην νδ θα καταλάβουν γιατί κάτι ηλίθιοι νόμοι του πιτσαδόρου , σαν τον ψευτοαντιρατσιστικό απλά ήταν βούτυρο στο ψωμάκι των σταλινικών ολοκληρωτικών που έχουν πλημμυρίσει την πολιτική σκηνή της χώρας ασύδοτοι και ατιμώρητοι .
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Επειδή όμως γνωρίζω εργολάβους δημοσίων έργων , έχω να σας πω ότι οι περισσότεροι , δηλαδή όσοι δεν είναι σε κομματικές λίστες που παίρνουν δώρα και δίνουν δώρα , είναι θύματα . Γνωρίζω 2-3 που υπήρξαν περίοδοι στην ζωή τους , πολύ πριν την κρίση που δεν είχαν να φάνε , γιατί τους χρώσταγαν λεφτά και δεν τους πλήρωναν για να τους εκβιάζουν . Για αυτό με τον χώρο αυτό , μακρυά και αγαπημένοι . Το πτυχίο 1ης τάξης έγινε πριν 30+ χρόνια και 1ης έμεινε και παρθένο...Criu, αυτή η περιγραφή μου έφερε στη μνήμη την επαγγ. πορεία του συγχωρεμένου πατέρα μου (όπως έχω ξαναπεί ήταν πολ.μηχανικός) που έκανε το λάθος κάποια στιγμή να ανακατευτεί με δημόσια έργα και δημοπρασίες τρέχοντας στην επαρχία με τα χιόνια και τα κρύα (αν και ήταν μικρά έργα τύπου παιδ. σταθμούς,μικρά σχολεία και κέντρα υγείας).Τελικά,επειδή δεν μπόρεσε να 'συνεργαστεί' με τους 'όρους' των εκάστοτε δημ.υπηρεσιών κι επιπλέον του χρωστούσαν ~1.000.000 δρχ. για έργα που είχε παραδώσει, αναγκάστηκε να τα παρατήσει σε ηλικία 44 ετών και να ανοίξει μαγαζί με computers και αναλώσιμα με τον θείο μου ,ως που συνταξιοδοτήθηκε.Δυστυχώς, χάρηκε τη σύνταξη του μόλις για 6-7 χρόνια, αφού από τα 57 έτη του,είχε κονομήσει σάκχαρο,καρδιά με την κ@λ@δουλειά και στο τέλος 'έφυγε' και με καρκίνο...
Το μόνο που μένει,είναι που σε κανένα ταξίδι που κάνω περνώντας από τα Κ.Υ. και τα σχολεία που έχει φτιάξει αισθάνομαι περήφανος για εκείνον που τα κτήρια είναι στέρεα κι όρθια μετά από τόσα χρόνια,δεν είχε κλέψει ούτε τούβλο κι όσοι εργάτες δούλεψαν μαζί του λένε τα καλύτερα λόγια και πολλές φορές δεν δέχονται καν αμοιβή όταν έρχονται για να μας φτιάξουν κάτι.
Σόρυ για το ,αλλά όπως τα περιέγραψε ο criu,-ειδικά για την 'αμαρτωλή' 10ετία 1980-1990, ξαναζωντάψεναν ταλαιπωρίες του αγαπημένου μου πατέρα.Αυτή ακριβώς ήταν η κατάσταση και μετά , ιδιαίτερα σε όσους είχαν έδρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Για την επαρχία , κυρίως τις μικρότερες πόλεις ήταν πιο εύκολα . Λιγότεροι , προσωπικές σχέσεις μικρότερος ανταγωνισμός , αν δεν είχε πάρει κάποιος έργο για καιρό , έκαναν στην μπάντα οι άλλοι για να δουλέψει .
Ισως το μόνο που θα βόλευε θα ήταν να νοικιάσω το πτυχίο όπως έκαναν πολλοί και να ανεβαίνει μόνο του , αλλά γενικά δεν μου αρέσουν οι επαφές με τα διάφορα λαμόγια της εξουσίας . Θυμάμαι πόσο απογοητεύτηκε γνωστός που όταν η παράταξη του πήρε τον δήμο μετά από δεκαετίες , με πήρε τηλέφωνο να μου δώσει έργο , με το αζημίωτο προφανώς και του είπα ότι δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο .
Άλλος συνάδελφος ασχολήθηκε μία φορά πριν δεκαετίες . Ηταν πλατεία και ο δήμαρχος τους είπε ότι ήθελε το 20 % προμήθεια . Εκαναν το 30 % του έργου με δικά τους λεφτά , ζήτησαν πιστοποίηση και παραλαβή , τους έβγαλε το 20 % και το κράτησε ο ίδιος . Τους είπε προχωρήστε παραπάνω και θα αρχίσω να σας δίνω... Το παράτησαν και έφυγαν ... και έφαγαν και την ζημιά...
-
Επείδή από τις λαμογιές δεν θα ξεφύγουμε ποτέ δυστυχώς όποιος και αν είναι κυβέρνηση μιας και είναι στ DNA μας από αρχαιοτάτων χρόνων, τουλάχιστον να διώξουμε τους κομμουνιστοσυμμορίτες να γλυτώσουμε από το ξεπούλημα στα εθνικά θέματα, γιατί όσα άνοιξαν μέχρι σήμερα θα περάσουν δεκαετίες να τα κλείσουμε και αν, τουλάχιστον να σταματήσουν εδώ μην χάσουμε και κανένα νησί από τους τουρκαλάδες ή καμμιά Ήπειρο από τους Αλβανούς.
-
Το 2011 αναβλήθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη γιατί τότε είχαμε εμπαναστάτες ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και όλους τους εμπαναστάτες που έκαναν κουμάντο στη χώρα. Και ήταν δίκαιο να αναβληθεί η παρέλαση αφού το απαίτησαν οι κυβερνώντες αριστεροί.
Σήμερα 2019 οι ίδιοι αριστεροί μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξουν συνθήματα για την Μακεδονία έχουν σχεδόν επιβάλει στρατιωτικό νόμο για να γίνουν οι παρελάσεις σαν να μην τρέχει τίποτα απολύτως.
Ποιοι; Οι αριστεροί. Αυτοί που μας τα είχαν κάνει καρπούζια για να σταματήσουν οι παρελάσεις στη χώρα.
Οι προοδευτικοί. Οι διεθνιστές. Αυτοί που έβγαζαν σπυράκια μόνο που άκουγαν τον εθνικό ύμνο και έβλεπαν την Ελληνική σημαία ή τον σταυρό της ορθοδοξίας.
Και σήμερα όλοι αυτοί είναι υπέρμαχοι των παρελάσεων.
Κατά τα άλλα δεν ζούμε σε χουντικό καθεστώς...Και αυτοί τώρα έχουν και υποστηρικτές ψηφοφόρους.
Άντε να βγάλεις άκρη... -
Ο Παυλόπουλος ζήτησε να ακουστεί στην παρέλαση στην Καλαμάτα το Μακεδονία ξακουστή, τώρα στα στερνά το παίζει δημοκράτης και Έλληνας και ότι άλλο, όταν υπέγραφε το προσύμφωνο των Πρεσπών γλυκοκοίταζε την καρέκλα της επόμενης θητείας του, οι προδότες, πουλημένοι, οι μισέλληνες και οι ξεφτυλισμένοι δεν θα ξεχαστούν ποτέ.
-
Ο Ανδρέας λέει έφτιαξε τη μεσαία τάξη. Είμαστε σοβαροί? Με δανεικά κι αγύριστα δεν φτιάχνεις τίποτα!!!
-
Πάντως επί Αντρέα πολύς κόσμος βγήκε από την φτώχεια. Επίσης έγιναν τεράστιες τομές, όπως η δημιουργία του ΕΣΥ, η κατάργηση των φακέλων στην Ασφάλεια κλπ. Με δανεικά φυσικά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η γιγάντωση του χρέους έγινε επί του (προσωπικά συμπαθή προς εμένα) Κωστάκη Καραμανλή. Η κομματικοποίηση φυσικά και υπήρχε επί ΠΑΣΟΚ. Ξέρω περίπτωση όπου υψηλόβαθμος Αξιωματικός έπεσε σε δυσμένεια επειδή η σύζυγός του χειροκροτούσε σε μια χοροεσπερίδα τους τραγουδιστές, την ώρα που βγήκαν να μιλήσουν κάποιοι της ΝΔ, και θεωρήθηκε ότι χειροκροτούσε τους Νεοδημοκράτες... Βέβαια τα ίδια έκαναν και οι άλλοι όταν ήταν στην Κυβέρνηση!!!
-
Αυτές οι συνεντεύξεις που με κρύο αίμα χωρίς μισαλλοδοξίες και φανφάρες λένε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη πρέπει να ακούγωνται
-
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,το πολιτικο αδιεξοδο εχει φτασει στα ορια του,αν δεν θελεις να ψηφισεις τον ψευτοαριστερο τσιπροτσυριζα ξανα,αλλα ουτε θελεις τη ΝΔ του μητσοτακη που δειχνει ανικανη να φερει οποιαδηποτε θετικη αλλαγη,πλην του να απολυσει τα παιδια του τσυριζα και να βολεψει τα δικα της μπλε παιδακια στο δεμοσιο,τοτε κοιτας τις επιλογες που απομενουν και χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Αυτές οι συνεντεύξεις που με κρύο αίμα χωρίς μισαλλοδοξίες και φανφάρες λένε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη πρέπει να ακούγωνταιΆστο ρε φίλε κράτα μικρό καλάθι !!! Μίλησε και η Κωνσταντοπούλου και έτρεξαν όλοι να κρυφτούν!!!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο Παυλόπουλος ζήτησε να ακουστεί στην παρέλαση στην Καλαμάτα το Μακεδονία ξακουστή, τώρα στα στερνά το παίζει δημοκράτης και Έλληνας και ότι άλλο, όταν υπέγραφε το προσύμφωνο των Πρεσπών γλυκοκοίταζε την καρέκλα της επόμενης θητείας του, οι προδότες, πουλημένοι, οι μισέλληνες και οι ξεφτυλισμένοι δεν θα ξεχαστούν ποτέ.Εντάξει, τι να πει κανείς για τον Γκούφη;
Ο τύπος δέχτηκε να είναι πρόεδρος της δημοκρατίας για την κυβέρνση τσίπρα. Κατάντια εντελώς.
Αλλά και αυτό λογικό είναι. Ο ιστορία του Γκούφη δεν έχει παραγραφεί. Βασικός υπαίτιος για την καταστροφή της χώρας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ