-
Πολύ με στεναχωρησες.
Εσύ τα ξεκίνησες τα επιθετικά quote βέβαια, αλλά δεν πειράζει. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος.
Όσο για το τι αξίζω, άσε με να ξέρω καλύτερα. -
Το Σύνταγμα προβλέπει αν θυμάμαι καλά ελάχιστη προεκλογική περίοδο 1 μηνός ή κάτι εκεί γύρω . Αυτό σημαίνει ότι η Σαρακοστή είναι η περίοδος μέσα στην οποία ο Αλέξης θα αποφασίσει αν θα πάει σε εκλογές μαζί τις υπόλοιπες ή θα τραβήξουμε μέχρι τον Οκτώβριο .
Η λογική λέει ότι αφού έτσι και αλλιώς θα έρθει δεύτερος και αφού πλέον δεν παίζει το θέμα εκλογές για ΠτΔ , αυτό που θα τον ενδιαφέρει είναι μόνο η επόμενη μέρα της ήττας .
Εδώ όμως υπάρχουν δύο περιπτώσεις .
Η πρώτη είναι αν θα παραμείνει στην ηγεσία του σύριζα στην αντιπολίτευση . Και αυτό όχι γιατί μπορεί κάποιος να τον αμφισβητήσει , δεν υπάρχει κανείς τέτοιος , αλλά γιατί ίσως έχει προσωπικές ανταμοιβές από τους ξένους για τις Πρέσπες και τα υπόλοιπα και έτσι μας αφήσει για κάποια διεθνή σχέση , ιδιαίτερα αν έχει πάρει και κανένα Νόμπελ .
Από την άλλη επειδή έχουμε και τα θέματα με τους αγωγούς και την Τουρκία , μπορεί να παίξουν και εκεί κάποιες νέες Πρέσπες και έτσι να καθαρίσει το τοπίο για τον Μητσοτάκη από τα διεθνή θέματα και αυτός να παίξει ακόμα και την θέση του Τούσκ .Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί , τότε θα έχει μεγάλη σημασία το ποσοστό που θα κρατήσει στις εκλογές . Εδώ θα ποντάρει στον Οκτώβριο , που το καλοκαίρι θα έχει χαλαρώσει τις αντιδράσεις για το σκοπιανό και κυρίως θα προσπαθήσει να ανεβάσει τον δικομματισμό , ώστε μαζί με τον Μητσοτάκη να διαλύσουν το πασοκ και έτσι ο μεν Μητσοτάκης να είναι αυτοδύναμος , ο δε Τσίπρας κυρίαρχος της αντιπολίτευσης και εκφραστής της αντιδεξιάς λογικής .
Προς το παρόν τα πράγματα είναι ακόμα συγκεχυμένα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει .
Ένα αρνητικό για να πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο , είναι ότι θα γίνουν ενώ ο κόσμος θα έχει αρχίσει να πληρώνει φόρους εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ , ενώ τον Μάιο είναι πιο χαλαρός .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ένα αρνητικό για να πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο , είναι ότι θα γίνουν ενώ ο κόσμος θα έχει αρχίσει να πληρώνει φόρους εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ , ενώ τον Μάιο είναι πιο χαλαρός .
Καλημέρα criu,
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα 4.000.000 αφμ που χρωστάμε τον πάτο μας (χωρίς να φταίμε οι περισσότεροι βέβαια) 'χαλαρώνουμε' κάποιο μήνα του χρόνου; -
Σε ευχαριστώ Realzeus που επιτέλους κατάλαβες πόσο αμόρφωτος είμαι, στο σπίτι σου έχεις καθρέφτη ?
-
Περί Κατσίφα: Ο τύπος κυκλοφορούσε με όπλο μέσα στο χωριό. Αν είχει γίνει εδώ αυτό με αντίστοιχα κάποιον αλβανικής καταγωγής θα ζητούσαμε το κεφάλι του στον ντορβά. Αλλά όπως λέχθηκε ο μακελάρης στν ΝΖ και ο Μπρέιβικ στην Σουηδία που σκότωσαν 50 και 100 άτομα αντίστοιχα, συνελήφθησαν ζωντανοί. Εδώ εικάζουμε ότι ο Κατσίφας παραφρόνησε και αποφάσισε να το παίξει σαμουήλ στο Κούγκι οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Χωρίς βίντεο σύλληψης, χωρίς τίποτα... Την επόμενη φορά λοιπόν που η ελληνική αστυνομία στριμώξει κανέναν 'κοινωνικό αγωνιστή'-μακελλάρη και τον σκοτώσει σαν το σκυλί, παρακαλώ το αριστερόστροφο ακροατήριο να θυμηθεί τι μας έλεγε εδώ μέσα.
Περί Βόρεια Μακεδονίας: Ξαναλέω την άποψή μου, η όλη υπόθεση είναι διπλωματική ήττα. Ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στο όνομα, αλλά ας μην το αντιμετωπίζουμε ότι 'δεν έγινε και τίποτα'... Τους 'κάνουμε και bullying' λες και οι χώρες είναι σχολιαρόπαιδα και όχι οντότητες στις οποίες επικρατεί το δίκαιο της ισχύος. Δηλαδή εμείς πρέπει να πορευόματε με βάση την αγιαστούρα και όχι με βάση το συμφέρον της χώρας. Είναι προς το συμφέρον τηνς χώρας να έχει γειτονικό κράτος με το όνομα 'βόρεια μακεδονία'; Αν δηλαδή μπορούσαμε (λέμε τώρα...) να επιβάλλουμε κάτι σαν 'Βαρδαρία' θα ήταν επιζήμιο για την χώρα; Ξαναλέω οι κινέζοι τρώνε τα λυσιακά τους μην αναγνωρίσει καποιος την Ταιβαν σαν 'εθνικιστική Κίνα' και εδώ είμαστε και βαλκάνια, όχι νότια σινική θάλασσα.
Η κυβέρνησή μας στην περίπτωση των Μακεδόνων και των Αλβανών κάνει στην ουσία συμφωνίες με γκάνγκστερς. Έτσι ήταν, έτσι θα είναι για πολύ καιρό σε αυτές τις χώρες. Πέρασε στα μουλωχτά το ότι για να φτάσει ο Ζάεφ στους 80 δαπανήθηκαν κάποια εκατομμύρια σε εξαγορές και αυτό το λέμε 'συναδέλφωση' των δυο λαών. Στους γείτονες αγαπητοί κυριαρχούν πολιτικοί που ακούν τον μέγιστο πλειοδότη. Στην ελλαδα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ρευστό για ντόπιες επενδύσεις κι εσείς ονειρεύεστε επέκταση και επενδύσεις στην γείτονα. Άλλοι θα κάνουν τις -όποιες- 'επενδύσεις' αγαπητοί και οι εκεί πολιτικοί θα χορεύουν με τα δικά τους νταούλια (=βαλίτσες με ρευστό).
-
Λίγα λόγια παρακαλώ για τους αγωνιστές, κοινωνικούς και μη. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι επικίνδυνες και οι μολοτωφ...
Και που έκαψαν και μια τράπεζα (και όχι μόνο) στη Γαλλία, τι έγινε ; (Μόνο που θυμήθηκα τα δικά μας ...)
Για χαλκιδικιώτες : αν πεί ο καθένας μας την άποψή του για τους κατοίκους της Χ περιοχής, στο τέλος όλη η χώρα θα βγεί σκάρτη. -
Αραχτοι μπροστα στο Πισι μας και εχουμε αποψη/γνωριζουμε τι περνουσε ο Κατσιφας και αντεδρασε με τον συγκεκριμενο τροπο...
Εννοειται οτι ειμαι κατα της βιας, ομως φανταστειτε εναν ανθρωπο που περναει τα πανδεινα σε μια κοκκινη απο τα προβληματα περιοχη, με το κρατος πιθανον να παρανομει συνεχως απεναντι του κτλπ κτλπ.
Αντιστοιχα θα πρεπει να πουμε και οτι ο Σολωμος Σολωμου ηξερε οτι θα τον φανε αφου εκανε 'εχθρικη πραξη' σε ξενο εδαφος. -
O Realzeus μου είπε να ξεστραβωθώ, εδώ αρχίζει η λογική του τσαμπουκά που γνωρίζουμε από όσους δεν μπορούν να υποστηρίξουν το δίκηο τους γιατί δεν το έχουν και δείχνουν τον εκνευρισμό τους και την επιθετικότητα τους, και όλα αυτά από ένα άτομο που φωνάζει εδώ και χρόνια ότι είναι πιστός κομμουνιστής και ακολουθεί πιστά το κόμμα του, μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι να είσαι άθεος και το έχει πεί άπειρες φορές, ποιός ? Αυτός που έχει όνομα άρα είναι βαπτισμένος και έχει ορκιστεί και σαν αξιωματικός των Ε.Δ, όταν του λέω ότι είναι αλλού για αλλού το σκεπτικό του και όλη του η πολιτεία μου λέει να ξεστραβωθώ εγώ, μου λέει και ότι παραληρώ, έλεος δηλαδή με την τόση θρασύτητα.
Πάμε τώρα σε ένα άλλο παλικάρι που είπε που τα βρήκα αυτά για κάτι που είχα γράψει, λίγα λεπτά είναι αυτό το βίντεο που δείχνει που μας οδηγεί ο Τσίπρας και η παρέα του μελλοντικά και πόσα προβλήματα μας φορτώνει, τα ίδια με αυτά που λέει ο Μπαμπινιώτης τα λέει και το υπουργείο εξωτερικών της Βουλγαρίας, ότι η γλώσσα αυτή δεν είναι Μακεδονική γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα,λέει ότι είναι Βουλγαρική με την προσθήκη Σερβικών λέξεων.
Εδώ ο καθηγητής κάτι μας λέει για το σήμερα και για το τότε που οι πραγματικά αμόρφωτοι τον κατηγορούν ότι είχε αναγνωρίσει τη Μακεδονική γλώσσα στον ΟΗΕ σαν πραγματογνώμονας τότε του υπουργείου εξωτερικών, ετσι για να μπαίνουν τα πράγματα σιγά - σιγά στη θέση τους.
Αυτά από ένα μπάρμπα που παραληρεί και προσπαθεί να ξεστραβωθεί δευτεριάτικα, όποιος έχει τις γνώσεις και τα κότσια ας αντιπαρατεθεί με τον καθηγητή, όχι με εμένα, όσο για το ότι άλλες 200 χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία θα πω ότι αυτές οι αναγνωρίσεις είναι διακρατικές συμφωνίες για εμπορικά ωφέλη και επ΄ουδενί επίσημες, ο μόνος αρμόδιος φορέας παγκοσμίως που έχει το δικαίωμα αναγνώρισης μιας χώρας είναι και ο ΟΗΕ, αυτός ήταν και ο λόγος της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1994 που δεν τους αναγνώρισε ο ΟΗΕ μέχρι να οριστικοποιηθεί ένα όνομα για το κράτος αυτό, και ήρθε ο κατσαμπλιάς ο Τσίπρας με το έτσι θέλω και με την συμφωνία της Πρέσπας όπως την λέει το ουράνιο τόξο, και κατήργησε την ενδιάμεση συμφωνία, αυτά από έναν αμόρφωτο που εξακολουθεί να παραληρεί.
-
Άρχισα εντατικές προσπάθειες να ξεστραβωθώ μετά από την προτροπή του άσπονδου φίλου μου Αλέξανδρου, πραγματικά προσπαθώ και αφιερώνω ώρες και θα αφιερώσω κι άλλες πολλές, όχι μόνο γιατί με πονάει σαν Έλληνα αλλά και γιατί δεν θέλω να νιώθω το σακατιλίκι της αμορφωσιάς, αν και όσο μας λέει κατά καιρούς θα μπορούσα εύκολα να τον χαρακτηρίσω ανερμάτιστο με όλα τα συνώνυμα της λέξης αλλά δεν το είχα κάνει μέχρι σήμερα.
αβέβαιος, ακατάρτιστος, αλλοπρόσαλλος, αμόρφωτος, αμφικλινής, αμφιταλαντευόμενος, ασταθής, άσταθος, αστατικός, άστατος, αστήριχτος, ευμετάβλητος, ευμετάβολος, ημιμαθής, κουτσογραμματισμένος, λιγογράμματος, μισογραμματισμένος, ολιγομαθής, ταλαντευόμενος, χωρίς + βάση / έρμα / σταθερές αρχές
Ξεκίνησα σήμερα το φροντιστήριο από εδώ
-
Eκλογες το Μαη να γλιτωσουμε απο την ψευτοαριστερη λαιλαπα που μας φορτωθηκε στο κεφαλι απο το 2015,το αν θα ειναι αξιος ο διαδοχος θα το δουμε στη πορεια.
-
Αφου δεν αντιδρασανε οι παοκτσηδες μακεδονομαχοι,ολα καλα ολα ανθηρα.
-
Οι απόψεις περί ειρηνικής συμβίωσης των λαών πηγάζουν από όμορφες διεθνιστικές ιδέες οι οποίες κατά πλειοψηφία είναι ανεφάρμοστες. Με κανένα δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα ως άνθρωποι, ναι ΟΚ, όλοι προλετάριοι είμαστε, αλλά οι προλετάριοι μέχρι να έρθει ο παράδεισος του σοσιαλισμού θα παρασύρονται από δημαγωγούς και δυστυχώς πάντα κάποιος πληρωμένος πολιτικός μπορεί να κάνει την κατάσταση μπουρλότο επ' ωφελεία κάποιου τρίτου (ειδικά αν μιλάμε για πραγματικούς μαφιόζους πολιτικους όπως συμβαίνει στους βαλκάνιους γείτονες)(*).
Για αυτό και είναι καλός να φυλάς τον κ@λο σου, πράγμα που δυστυχώς δεν καταφέραμε στην παρούσα περίπτωση. Οπότε, ας μην πανηγυρίζουμε, ζημιά (αναπόφευχτη στην τρέχουσα συγκυρία) είναι το όνομα κι ας το παραδεχτούμε και ας δούμε τι μπορούμε να συμμαζέψουμε...(*) Να θυμίσουμε ότι όταν από δω καλέσαμε διεθνιστικά τους πρόσφυγες να έρθουν και να περάσουν στην ευρώπη, από την μεριά των μακεδόνων έφαγαν ωραιότατες διεθνιστικές κλωτσιές, it always takes two to tango.
-
Ναι, εννοώ τους σκοπιανούς. Εγώ χρησιμοποιώ το όνομα που αναγνώρισε η επίσημη ελληνικη πολιτεία. Γιατί από τα αριστερά βλέπω ότι 'ναι μεν αναγνωρίσαμε', 'ναι μεν δεν τρέχει τίποτα ρε παιδιά', αλλά κυβερνητικό στέλεχος να ονομάσει τους γείτονες μακεδόνες και τους δικούς μας βορειοελλαδίτες σκέτους, δεν έχω δει.
-
Μου λένε φίλοι για φίλους Γερμανούς που έχουν και δεν έχουν αποκομμίσει την εντύπωση ότι οι Γερμανοί μισούν την Ελλάδα , εγώ λέω ότι την μισούν γιατί τους πολέμησε σε 2 μεγάλους πολέμους σε αντίθεση με την Τουρκία που ήταν σύμμαχος τους στον Α! και ουδέτερος ( του κώλου ) στον Β!, τους λέω ότι οι γνωριμίες μας με μέσους πολίτες άλλων χωρών όπως και με Έλληνες δεν είναι τυπικό δείγμα των πολιτικών που ακολουθούν ειδικά οι κυβερνήσεις κρατών που έχουν στρατηγική με όραμα, αρχή, μέση και τέλος σε βάθος δεκαετιών για τις χώρες τους, την ενδυνάμωσή τους όπως και την μακροημέρευσή τους σε στρατηγικό επίπεδο, και προφανώς δεν αναφέρομαι στην Ελλάδα.
Στο θέμα τώρα ότι είμαστε υπεύθυνοι για τα χάλια της χώρας δεν θα με βρεί κανείς απέναντι, απεναντίας θα σηκώσουμε μαζί τα χέρια και θα ρίξουμε μούτζες σε όσους μας έφεραν εδώ στον πάτο του βαρελιού ύστερα από διεργασίες μιας πενηνταετίας και θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια τακτική.
Μου λένε για τον Βελόπουλο, απαντώ ότι Βελόπουλος είναι ένας ακόμα πολιτικός καραγκιόζης ανάμεσα στους πολλούς που έχουμε εδώ και που έχουν πρόσβαση στο γυαλί και στον δημόσιο λόγο, όσοι έχουν το κεφάλι μόνο για να στηρίζουν το καπέλο τους και όχι για να σκέφτονται αυτοί τους ψηφίζουν.
Οι Ευρωπαίοι των Βρυξελλών έχουν τεράστιες ευθύνες για την φτωχοποίηση του Νότου, τις ίδιες και περισσότερες έχουν οι ντόπιοι κυβερνήτες των χωρών αυτών που πρόθυμοι και χωρίς αντίσταση με το αζημίωτο σε χρήμα ή σε υψηλές θέσεις μετέπειτα δέχθηκαν τις οδηγίες των Βρυξελλών ενώ ήταν γνωστό ότι οδηγούν τις χώρες τους στα βράχια, μαζί με αυτούς και οι δικοί μας πάντα για τους δικούς τους λόγους που μπορούμε να τους αναλύσουμε αν και είναι πλέον γνωστοί.
Ας θυμηθούμε τον πολύ κύριο Μπαρόζο που έριξε στα βράχια την χώρα του την Πορτογαλία στα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του και μετά από την καταστροφή της χώρας του παραιτήθηκε από την ( επιτυχημένη - sic - ) πρωθυπουργία του για να αναλάβει πρόεδρος της κομισιόν και με την αρωγή του να πιέσει και τις υπόλοιπες χώρες να δεχθούν τα μέτρα των Βρυξελλών με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα, πολύ πρόσφατα μας ήρθε και στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών σαν μη εκτελεστικός πρόεδρος των διεθνών δραστηριοτήτων της goldman sachs με μισθό 1 μύριο τον χρόνο, αυτά σε ανταμοιβή των υπηρεσιών του προς την τράπεζα που έχει αποκομμίσει πολλά δις απο την φτωχοποίηση των χωρών του νότου, και μίλησε, και τι μας είπε ?
Όσοι κατάλαβαν τι είπε τους άνοιξε τα μάτια για ότι ακόμα χειρότερο μας περιμένει παρακάτω, θυμίζω ότι οι εντολές των Βρυξελλών πηγάζουν κυρίως από το Βερολίνο και τους φίλους μας τους Γερμανούς, όχι από τους φίλους που έχουμε και γνωρίζουμε εμείς προσωπικά αλλά από το τεράστιο σε ισχύ και μέγεθος βιομηχανικό Γερμανικό κατεστημένο που κυβερνά σήμερα αλλά και από πάντα την Γερμανία,
Αν διαβάσατε τα πεπραγμένα της VW για το 2018 για ολόκληρο τον όμιλο θα είδατε ότι ο τζίρος τους πλησίασε τα 250 δίς, όλο το βιομηχανικό γίγνεσθε της Γερμανίας που είναι το μεγαλύτερο στον πλανήτη τζιράρει πολλά τρισεκατομύρια και μπορεί να επηρεάσει ότι θεωρεί εμπόδιο για την περαιτέρω γιγάντωση του, εμένα λοιπόν οι καλωσύνες και οι Ελληνικές σπουδές των απλών Γερμανών πολιτών και άλλων με κάνουν υπερήφανο για την χώρα μου αλλά δεν βοηθάνε πουθενά σε ότι έχει αποφασίσει η εκάστοτε κυβέρνηση τους η οποία πάντα καθοδηγούνταν και καθοδηγείται από τους βιομηχανικούς ταγούς της γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη που έλεγε και ο Καλογήρου σε ένα έργο και καμμία κυβέρνηση σήμερα στον δυτικό κόσμο δεν είναι ανεξάρτητη να παράγει πολιτική, παράγει την πολιτική εκείνη που θέλουν οι δυνατοί της βιομήχανοι οι οποίοι βέβαια δεν πυροβολούν τα πόδια τους αλλά προστατεύουν τα συμφέροντα τους τα οποία συνήθως συνάδουν και με την πρόοδο και ισχυροποίηση των χωρών τους πηγαίνοντας χέρι - χέρι.
Δείτε τι κάνει σήμερα η Γερμανία σε στρατιωτικό επίπεδο για να ενισχύσει την ισχή της και να πουλήσει και τα όπλα της, δεν μπλέκει στα πόδια του ΝΑΤΟ αλλά έχει πατήσει πόδι στην Αφρική και αλλού όπου δεν εμπλέκεται το ΝΑΤΟ, το σύμφωνο δηλαδή της ΒορειοΑτλαντικής συμμαχίας ( παρεπιπτώντος στο ΝΑΤΟ η Γερμανία δίνει ψίχουλα έως καθόλου, το είπε φωναχτά ο Τράμπ στην Μέρκελ στην πρόσφατη σύνοδο του ΝΑΤΟ, σε αντίθεση με την φτωχή Ελλάδα που πληρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της )
Με ρωτάνε για τις πηγές, δεν είναι μία και δεν είναι δύο, είναι συρραφή από διάφορα δημοσιεύματα από Ελλάδα και εξωτερικό, από παρακολούθηση πολλών και διάφορων εκπομπών που όλα αυτά μαζί μου αφήνουν κάποιο γενικό απόσταγμα αφαιρώντας και προσθέτωντας το ένα επάνω στο άλλο διαμορφώνοντας την τελική μου κρίση, θα προσθέσω ότι δεν έχω κανέναν φανατισμό για τίποτα και για κανέναν, και εγώ λέω δεν με ενδιαφέρει το χρώμα της όποιας κυβέρνησης αρκεί να κάνει το καλύτερο για τον λαό της χώρας μου και όχι για το πορτοφόλι των δικών της ανθρώπων από όπου και αν προέρχονται αυτοί, θέλω ισχυρή οικονομία, τάξη, ασφάλεια, τυφλή δικαιοσύνη για όλους και όχι αλά κάρτ, καλή άμυνα και σεβασμό στους πολίτες και στους θεσμούς. ότι δηλαδή πρέπει να ισχύει σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όποιος τα παρέχει αυτά θα του βγάλω το καπέλο, όποιος τα καταρρακώνει και τα πετάει στα σκουπίδια θα με έχει απέναντι, διαφωνεί κανείς με το παραλήρημα μου ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...
Η λογική λέει ότι αφού έτσι και αλλιώς θα έρθει δεύτερος και αφού πλέον δεν παίζει το θέμα εκλογές για ΠτΔ , αυτό που θα τον ενδιαφέρει είναι μόνο η επόμενη μέρα της ήττας .
...Στη χώρα που ζούμε λογική δεν υπάρχει, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων ζουν στην κοσμάρα τους.
Μπήκε και η άνοιξη, έρχεται και το καλοκαίρι, τσίου-τσίου τα πουλάκια, τα μαγαζά τίγκα στο κόσμο και στο χαβαλέ, σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια από το πολύ σμάρτφον, μία κατάσταση πανηγύρι εντελώς.Σε λίγο το κύριο θέμα θα είναι τα μπάνια του λαού, τα ΜΜΕ θα δείχνουν παραλίες με κ@λους να χορεύουν και βυζά να πηγαινοέρχονται πέρα/δώθε και κάποιες ξανθιές δημοσιοκαφρίνες τίγκα στο υποκριτικό χαμόγελο και στην ευτυχία.
Και ας καίγονται κάπου αλλού κάποιοι άνθρωποι από πυρκαγιές. Λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
...Στη χώρα που ζούμε λογική δεν υπάρχει, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων ζουν στην κοσμάρα τους.
Μπήκε και η άνοιξη, έρχεται και το καλοκαίρι, τσίου-τσίου τα πουλάκια, τα μαγαζά τίγκα στο κόσμο και στο χαβαλέ, σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια από το πολύ σμάρτφον, μία κατάσταση πανηγύρι εντελώς.Σε λίγο το κύριο θέμα θα είναι τα μπάνια του λαού, τα ΜΜΕ θα δείχνουν παραλίες με κ@λους να χορεύουν και βυζά να πηγαινοέρχονται πέρα/δώθε και κάποιες ξανθιές δημοσιοκαφρίνες τίγκα στο υποκριτικό χαμόγελο και στην ευτυχία.
Και ας καίγονται κάπου αλλού κάποιοι άνθρωποι από πυρκαγιές. Λεπτομέρειες.
Εσύ σωστά τα λες, ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής που ελέγχει τα κανάλια τα έχει δεμένα χειροπόδαρα εκβιάζοντας τους για τα χρέη τους, οπότε παίζουν ότι θέλει η κυβέρνηση, στη Θεσ/νίκη και στο ΑΠΘ γίνεται καθημερινά το έλα να δείς από κουκουλοφόρους, εμπόρους ναρκωτικών και άλλα καλόπαιδα τρομοκρατώντας τον απλό κοσμάκη, στην Αθήνα μπογιές σε υπουργείο που είναι 3 μαζί και φυλάσσονται ( τάχα μου ) και έγιναν 3 συλλήψεις για λίγη ώρα μέχρι να φύγουν οι κάμερες και τα καλά παιδιά πήγαν σπίτια τους να ξεκουραστούν γιατί κουράστηκαν να πετάνε μπογιές στο υπουργείο, και η Παπακώστα βγάζει σεξι φωτό παίζοντας το υπηρέτρια που καθαρίζει και παραλίγο να την καθαρίσει ο άντρας της με τα καραγκιοζιλίκια της, οπότε από προστασία πάμε καλά, οι υπουργίνες μας παίρνουν άριστα, το ίδιο και η Κουντουρά που βραβεύτηκε ( από τους Γερμανούς, από ποιούς άλλους ντέ ) σαν η καλύτερη υπουργός τουρισμού του πλανήτη, ε ! αφού τους έκανε τη δουλειά της έδωσαν και ένα βραβείο όπως και του Τσίπρα και μάλιστα το πήρε από χέρι από Βαυαρού για όποιον ξέρει τι ήταν αυτός ο κύριος, γιατί χωρίς την ψήφο της κυρίας Κουντουρά που έκλεινε στο γραφείο της τα ραντεβού κάνοντας μασάζ ( προσφέροντας χρήμα ? Θέσεις ? και τα δύο ? ) στους βουλευτές που πήγαν στον Σύριζα, δεν θα υπήρχε κυβέρνηση Τσίπρα ούτε και το προσύμφωνο των Πρεσπών ( ακόμα δεν είναι συμφωνία για να τα λέμε σωστά )
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ηλιόπουλος σε μια ταινία, αν κανείς δεί όλες τις κινήσεις του ΣΚ με τους μπαχαλάκηδες εδώ ( ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ) υπουργείο στη Μεσογείων κλπ θα αποκομίσει την ισχυρή εντύπωση ότι άρχισε ο Σύριζα σιγά - σιγά να ξαμολάει τα σκυλιά του στους δρόμους, οπότε έχετε μια εικόνα τι περιμένει την ταλαίπωρη χώρα την επομένη των εκλογών που δεν θα είναι στην εξουσία ο Σύριζα, ή αν θέλετε μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαίου που θα δούνε την ήττα τους που θα είναι τεράστια τι θα συμβεί στο μεσοδιάστημα και μέχρι τις εθνικές εκλογές τον Οκτώβρη, τι κάψιμο και καταστροφές έχουμε να ζήσουμε στις μεγάλες πόλεις, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, αυτά δεν τα λένε βέβαια τα κανάλια γιατί θα πέσει μαύρο ούτε τα γράφουν οι κυβερνητικές εφημερίρες, οι άλλες απλά κάτι προσπαθούν να ψελίσουν αλλά μέχρι εκεί, αυτά που συμβαίνουν λέγονται αλλού, έξω από την Ελλάδα και από σοβαρούς αναλυτές εδώ και έξω και μόνο από το διαδίκτυο.
-
Το πρωτάθλημα που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο θα φέρει κάποιες ψήφους από την βόρεια Ελλάδα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα φανεί τόσο πολύ στην κάλπη η οργή των Μακεδόνων για τις Πρέσπες.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Σε ευχαριστώ Realzeus που επιτέλους κατάλαβες πόσο αμόρφωτος είμαι, στο σπίτι σου έχεις καθρέφτη ?Όταν λες χαζομάρες του στυλ 'δήθεν Κομμουνιστής με δική του επιχείρηση', επιδεικνύεις έλλειψη πολιτικής μόρφωσης. Τους λόγους στους εξήγησα παραπάνω, διάβασε το λινκ που σου έβαλα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που η ελληνική αστυνομία στριμώξει κανέναν 'κοινωνικό αγωνιστή'-μακελλάρη και τον σκοτώσει σαν το σκυλί, παρακαλώ το αριστερόστροφο ακροατήριο να θυμηθεί τι μας έλεγε εδώ μέσα.
Αν κραδαίνει κανένα ΑΚ, δε νομίζω να θεωρηθεί αδικαιολόγητη η χρήση θανάσιμης βίας εκ μέρους της Αστυνομίας. Όταν παίρνεις τα όπλα, πρέπει να γνωρίζεις ότι το τίμημα μπορεί να είναι η ζωή σου. Απλά πράγματα.
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Σε ευχαριστώ Realzeus που επιτέλους κατάλαβες πόσο αμόρφωτος είμαι, στο σπίτι σου έχεις καθρέφτη ?μόνο έναν? χιλιάδες!κι όλοι αυτοί μέσα στα καθρεφτάκια του λένε μπράβο πολύ ωραία τα λες.μετά του λένε ότι είναι πανέμορφος. και τον χειροκροτούν κι αυτός τους λέει ευχαριστώ έχετε δίκιο. αλλά κι εσείς πανέμορφοι είσαστε σχεδόν όσο κι εγώ....μετά δεν ξέρω τι γίνεται
Περί Κατσίφα: Ο τύπος κυκλοφορούσε με όπλο μέσα στο χωριό. Αν είχει γίνει εδώ αυτό με αντίστοιχα κάποιον αλβανικής καταγωγής θα ζητούσαμε το κεφάλι του στον ντορβά.
μήπως είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ο αλβανός μετανάστης και ο έλληνας ΓΗΓΕΝΗΣ στη βόρεια ήπειρο?
Ερμιόνη Κατσίφα : «Δεν φιλοξενούμαστε στην Αλβανία, είμαστε γηγενείς αυτόχθονες ΕΛΛΗΝΕΣ»
Youtube VideoΔεν έχει καμία σημασία. Αυτός που κρατάει πολεμικό τυφέκιο μέσα σε κατοικημένη περιοχή είναι παράνομος και επικίνδυνος, ασχέτως της υπηκοότητας ή της καταγωγής του.
Περί Βόρεια Μακεδονίας: Ξαναλέω την άποψή μου, η όλη υπόθεση είναι διπλωματική ήττα. Ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στο όνομα, αλλά ας μην το αντιμετωπίζουμε ότι 'δεν έγινε και τίποτα'... Τους 'κάνουμε και bullying' λες και οι χώρες είναι σχολιαρόπαιδα και όχι οντότητες στις οποίες επικρατεί το δίκαιο της ισχύος. Δηλαδή εμείς πρέπει να πορευόματε με βάση την αγιαστούρα και όχι με βάση το συμφέρον της χώρας. Είναι προς το συμφέρον τηνς χώρας να έχει γειτονικό κράτος με το όνομα 'βόρεια μακεδονία'; Αν δηλαδή μπορούσαμε (λέμε τώρα...) να επιβάλλουμε κάτι σαν 'Βαρδαρία' θα ήταν επιζήμιο για την χώρα;
Εγώ θα ήθελα ειλικρινά να ρωτήσω σε τι θα μας βλάψει ή ωφελήσει το πως ονομάζεται μια άλλη χώρα. Συγκεκριμένα: στο α, το β και το γ και θα αλλάξει η καθημερινότητά μας στο δ, στο ε και στο στ.
Ξαναλέω ότι το πρόβλημά μου με την οποιανδήποτε συμφωνία είναι ότι είναι το βήμα για να μπει άλλη μια χώρα στο μαντρί του ΝΑΤΟ.O Realzeus μου είπε να ξεστραβωθώ, εδώ αρχίζει η λογική του τσαμπουκά που γνωρίζουμε από όσους δεν μπορούν να υποστηρίξουν το δίκηο τους γιατί δεν το έχουν και δείχνουν τον εκνευρισμό τους και την επιθετικότητα τους, και όλα αυτά από ένα άτομο που φωνάζει εδώ και χρόνια ότι είναι πιστός κομμουνιστής και ακολουθεί πιστά το κόμμα του, μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι να είσαι άθεος και το έχει πεί άπειρες φορές, ποιός ? Αυτός που έχει όνομα άρα είναι βαπτισμένος και έχει ορκιστεί και σαν αξιωματικός των Ε.Δ, όταν του λέω ότι είναι αλλού για αλλού το σκεπτικό του και όλη του η πολιτεία μου λέει να ξεστραβωθώ εγώ, μου λέει και ότι παραληρώ, έλεος δηλαδή με την τόση θρασύτητα.
Πάμε τώρα σε ένα άλλο παλικάρι που είπε που τα βρήκα αυτά για κάτι που είχα γράψει, λίγα λεπτά είναι αυτό το βίντεο που δείχνει που μας οδηγεί ο Τσίπρας και η παρέα του μελλοντικά και πόσα προβλήματα μας φορτώνει, τα ίδια με αυτά που λέει ο Μπαμπινιώτης τα λέει και το υπουργείο εξωτερικών της Βουλγαρίας, ότι η γλώσσα αυτή δεν είναι Μακεδονική γιατί απλά δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα,λέει ότι είναι Βουλγαρική με την προσθήκη Σερβικών λέξεων.
Εδώ ο καθηγητής κάτι μας λέει για το σήμερα και για το τότε που οι πραγματικά αμόρφωτοι τον κατηγορούν ότι είχε αναγνωρίσει τη Μακεδονική γλώσσα στον ΟΗΕ σαν πραγματογνώμονας τότε του υπουργείου εξωτερικών, ετσι για να μπαίνουν τα πράγματα σιγά - σιγά στη θέση τους.
Αυτά από ένα μπάρμπα που παραληρεί και προσπαθεί να ξεστραβωθεί δευτεριάτικα, όποιος έχει τις γνώσεις και τα κότσια ας αντιπαρατεθεί με τον καθηγητή, όχι με εμένα, όσο για το ότι άλλες 200 χώρες είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια σαν Μακεδονία θα πω ότι αυτές οι αναγνωρίσεις είναι διακρατικές συμφωνίες για εμπορικά ωφέλη και επ΄ουδενί επίσημες, ο μόνος αρμόδιος φορέας παγκοσμίως που έχει το δικαίωμα αναγνώρισης μιας χώρας είναι και ο ΟΗΕ, αυτός ήταν και ο λόγος της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1994 που δεν τους αναγνώρισε ο ΟΗΕ μέχρι να οριστικοποιηθεί ένα όνομα για το κράτος αυτό, και ήρθε ο κατσαμπλιάς ο Τσίπρας με το έτσι θέλω και με την συμφωνία της Πρέσπας όπως την λέει το ουράνιο τόξο, και κατήργησε την ενδιάμεση συμφωνία, αυτά από έναν αμόρφωτο που εξακολουθεί να παραληρεί.
Άκου λίγο γιατί σαν πολύ φόρα έχεις πάρει.
-
Η επιθετικότητά μου ήταν ευθεία απάντηση στον χαρακτηρισμό 'ανόητος' που μου προσέδωσες επειδή δεν συμφωνώ με τις απόψεις σου. Όχι λοιπόν μόνο επιστρέφεται, αλλά ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ (διάβασε ξανά γιατί ταξικά ανήκω στο κόμμα που στηρίζω - τα έγραψα παραπάνω - και δεν υπάρχει καμία παραδοξότητα) σου απέδειξα ότι λες μπουρδολογίες για το πρόσωπό μου.
-
Όταν γεννήθηκα δεν υπήρχε άλλος τρόπος ονοματοδοσίας, εκτός από την χαζομάρα του βουτήγματος του μωρού μέσα στην κολυμπήθρα - ευτυχώς αυτό έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Στις Ε.Δ, όπως και σε όλο το Δημόσιο, υπάρχει πολλά χρόνια τώρα ο πολιτικός όρκος, πράγμα πάλι άσχετο με τα πιστεύω του καθενός, καθώς είναι απλά μια από τις υποχρεώσεις της δουλειάς, όπως είναι και η αντιπροσωπεία σε θρησκευτικές εκδηλώσεις κλπ.
-
Μετά εγώ φταίω όταν μιλάω για αμορφωσιά;
How does a new State or Government obtain recognition by the United Nations?
The recognition of a new State or Government is an act that only other States and Governments may grant or withhold. It generally implies readiness to assume diplomatic relations. The United Nations is neither a State nor a Government, and therefore does not possess any authority to recognize either a State or a Government. As an organization of independent States, it may admit a new State to its membership or accept the credentials of the representatives of a new Government.
http://www.un.org/en/sections/member-st ... index.html
Άρχισα εντατικές προσπάθειες να ξεστραβωθώ μετά από την προτροπή του άσπονδου φίλου μου Αλέξανδρου, πραγματικά προσπαθώ και αφιερώνω ώρες και θα αφιερώσω κι άλλες πολλές, όχι μόνο γιατί με πονάει σαν Έλληνα αλλά και γιατί δεν θέλω να νιώθω το σακατιλίκι της αμορφωσιάς, αν και όσο μας λέει κατά καιρούς θα μπορούσα εύκολα να τον χαρακτηρίσω ανερμάτιστο με όλα τα συνώνυμα της λέξης αλλά δεν το είχα κάνει μέχρι σήμερα.
αβέβαιος, ακατάρτιστος, αλλοπρόσαλλος, αμόρφωτος, αμφικλινής, αμφιταλαντευόμενος, ασταθής, άσταθος, αστατικός, άστατος, αστήριχτος, ευμετάβλητος, ευμετάβολος, ημιμαθής, κουτσογραμματισμένος, λιγογράμματος, μισογραμματισμένος, ολιγομαθής, ταλαντευόμενος, χωρίς + βάση / έρμα / σταθερές αρχές
Ξεκίνησα σήμερα το φροντιστήριο από εδώ
Μιλάμε για υψηλή διανόηση!!!
-
-
Στον Δία απλά θα θυμίσω τον δικό μας τρομοκράτη που πυροβολούσε τους αστυνομικούς μέσα στα στενά στο Μοναστηράκι τραυματίζοντας τουρίστες .
Με τα λογικά σου θα έπρεπε οι αστυνομικοί να του έχουν ρίξει καμιά 60αριά σφαίρες , αλλά αντίθετα τον τραυμάτισαν απλά και τον συνέλαβαν .
Ο άλλος ήταν μόνος του στα χωράφια και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ .Εντάξει η συζήτηση τελειώνει εδώ γιατί και η κομμουνιστική γελοιότητα κάποια στιγμή δεν αντέχεται...
Από την άλλη έχουμε το σταλινικό κομμουνιστή ολοκληρωτικό αντιδημοκράτη Κωνσταντίνου της ανταρσίας που μας περιέγραψε την δήμαρχο της Αθήνας των ονείρων του , γιατί λέει τότε μόνο θα έχουμε δημοκρατία . Και ο Τσαουσέσκου και η κυρά του ακόμα και στον τοίχο , πίστευαν ότι είχαν δημοκρατία στο καθεστώς τους...
Και καλά τα υπαλληλάκια του σόρος και το πληρωμένο από τους γερμανούς ίδρυμα της ρόζας , έκαναν μία μάζωξη υπέρ των λάθρο στην Αθήνα . Αλλά πέρα από το 1 % της Ανταρσίας και 0,5 % των ψευτο-οικολόγων , πήγε λογικά ο κυβερνητικός του 15 % . Τι χρειαζόταν να είναι εκεί ο Γερουλάνος , αλλά και ο Μπακογιάννης δεν το καταλαβαίνω .
Σε μια πόλη που οι πολίτες της σε ποσοστό 80 % θεωρούν πρώτο πρόβλημα την εγκληματικότητα και δεύτερο το μεταναστευτικό , τι πας ρε ανηψιο-αδελφέ να κάνεις εκεί ? Κάνεις αβάντα στον Λιάκο ? Γιατί με όλα αυτά τον κάνεις επιλογή για πολύ κόσμο . Ευτυχώς που κατεβαίνει και ο Βουλγαράκης και θα έχει και κάποιες εναλλακτικές .
Αλλά το μητσοτακέικο τελικά έχει κακούς συμβούλους . Νομίζουν ότι ακόμα ο κόσμος είναι χαζός .
Μία καλή ανάλυση για το θέμα του Νεοζηλανδού φονιά είχε χτες ο Μάζης στον ΣΚΑΙ . Όπως μάθαμε ο τύπος έχασε τον πατέρα του και άρχισε να ξεφεύγει . Ετσι έγινε εύκολο όργανο διαφόρων υπηρεσιών και όπως είπε το βασικό θα ήταν να μάθουμε ποιες από αυτές τον χειρίζονται τον τύπο . Και ότι έγινε το σκηνικό ώστε να χτυπηθούν τα πατριωτικά κόμματα στις ευρωεκλογές .
Βέβαια ο Τούρκος στην Ουτρέχτη , άλλαξε πάλι την ατζέντα ...
Ολο αυτό το σύστημα που θέλει τους μετανάστες στην Δύση γιατί η υπογεννητικότητα θα φέρει πρόβλημα στα ταμεία και τα ταμεία είναι οι μεγαλύτεροι επενδυτές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι σόροι είναι οι μεγαλύτεροι διαχειριστές των χρημάτων των άλλων , ανησυχούν για το μεροκαματάκι , όλοι αυτοί λοιπόν περνάνε την ολοκληρωτική άποψη περί της πολιτικής ορθότητας και του πολυπολιτισμού , αντί να προωθούν την λογική της συμβίωσης και του σεβασμού των άλλων .
Ιδιαίτερα σε χώρες όπως εδώ που η ατιμωρησία οδηγεί στην ασυδοσία .
-
cruiser
Όσο και να προσπαθείς να πείσεις με την λογική όσους ασπάζονται τα κείμενα του Ριζοσπάστη, της Αυγής, και 2-3 άλλων κομματικών ή ελεγχόμενων εφημερίδων αρνούμενοι να διαβάσουν ή να ακούσουν και την άλλη πλευρά χάνεις τον καιρό σου και θα σου κολλήσουν και την ταμπέλα του αντιδραστικού, φασίστα, γραφικού, αμόρφωτου, κλπ γιατί πολύ απλά δεν είσαι μαζί τους αλλά εναντίον τους, η κατάρα της χώρα είναι η μισαλλοδοξία και η μη παραδοχή ότι και οι άλλοι μπορούν να έχουν δίκηο, αυτή η αντίληψη δεν υπάρχει στο μυαλό τους, εκεί υπάρχει μόνο η δική τους αλήθεια η κομματική που είναι και το άγιο δισκοπότηρο τους, γράφε ότι και όπως το αντιλαμβάνεσαι και μην ανοίγεις κουβέντα με φανατικά στοιχεία που δεν βλέπουν ούτε το αύριο, δε βλέπουν ούτε πέρα από τη μύτη τους που μας οδηγούν σκόπιμα με τις επικίνδυνες επιλογές τους, και δεν βλέπουν ούτε τα χάλια που έρχονται τα επόμενα χρόνια από τις κομματικές επιλογές των κομματικών τους σαλτιμπάγκων οι οποίοι είτε μείνουν εδώ είτε φύγουν έχουν εξασφαλίσει την άνετη, προσοδοφόρα και ασφαλή τους διαβίωση αυτών και των βαπτισμένων ή αβάπτιστων παιδιών τους, αλλοίμονο σε όσους τους πίστεψαν και σε όσους βρίσκονται απέναντι τους εισπράττωντας την προχειρότητα, την βλακεία, την εκδικητικότητα και την καταστροφική τους πολιτική.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ