-
criu αυτό είναι σαφές. Η βία είναι βία. Βέβαια οι 'εμπαναστάτες αριστεροί' θεωρούν την (όποια) δική τους βία 'νόμιμη' και 'ανώδυνη' και τη απουσία του επίσημου κράτους αυτό φέρνει αντίδραση.
Εγώ απλά επισημαίνω ότι και η ΧΑ έχει σαφές μερίδιο βίας, κάτι που μεγάλη μερίδα των potential ψηφοφόρων της μάλλον αγνοεί, ή το θεωρεί 'διαδόσεις και φακ νιουζ', ή θεωρεί ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην δολοφονία Φύσσα 'από έναν μανιακό'.ΥΓ: Όντως οι ενέργειες αυτές στις γειτονιές μας είχαν φτάσει στο peak λίγο πριν την δολοφονία του Φύσσα. Μετά η τοπική αδρανοποιήθηκε και όλα αυτά κόπηκαν με το μαχαίρι.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Για Μενίδι, Άνω Λιόσια καλύτερα μην μιλάς γιατί η τρομοκρατία από τους Ρομά εκεί είναι το κάτι άλλο!Ακριβώς αυτό εννοώ όταν λέω κάνουν κουμάντο άλλοι.
Και δεν είναι μόνο οι Ρομά, οι Ρώσoπόντιοι, παλιοί αρβανίτες κάνουν ένα πολύ ωραίο σκηνικόΔεν θα μου πεις να μην μιλάω για σκηνικά που έχω ζήσει.
-
Για την οικονομία θα φάει το μεγαλύτερο παλούκι στις εκλογές δεν θα το φάει για το Σκοπιανό άσχετα αν το Σκοπιανό τους κατεβάζουν στους δρόμους, αλλά πολλοί από αυτούς που κατεβαίνουν είναι εξοργισμένοι με την τσέπη τους και εκδηλώνονται με διαφορετικό τρόπο.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
εγώ θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή δεν τους έχω ούτε αυτούς για σωτήρες αλλά κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή για να στείλω το συγκεκριμένο μήνυμα.
Και οι άλλοι για το μήνυμα ψήφισαν τον Αλέξη, και είδαμε τι έγινε...
Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο ότι ο ΣΚΑΙ ας πούμε που τώρα του κάνει εμπάργκο ο Αλέξης τον είχε βοηθήσει πάρα πολύ να γίνει πρωθυπουργός, την Χρυσή Αυγή που την βοήθησε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι;
Τι σχέση έχει τι κάνει ο ΣΚΑΪ, ποιόν βοήθησε, αν βοήθησε και γιατί βοήθησε, με αυτό που σου έγραψα;
Και μιλάμε για μια Χ.Α που πέρα από τα γνωστά ζητήματα, έχει γίνει τέρμα συστημική.
Χέρι χέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις ψηφοφορίες. Από ΠτΔ, νομοσχέδια, ανεξάρτητες αρχές...Νέα Δημοκρατία είσαι έτσι δεν είναι, τώρα για πες μας η περίπτωση του Τεμπονέρα τι διαφορές έχει με αυτήν του Φύσσα;
Έωλα γράφεις τους φοβόμουνα όπως όλοι φυσικά, χαρήκαμε και εγώ φοβάμαι τον Ρουβίκωνα και τις συγκεντρώσεις των Αντίφα, δεν αναφέρεις συγκεκριμένο περιστατικό.
Το ότι κάποιος καταδικάζει τον τρόπο λειτουργίας της ΧΑ και προφανώς τη δολοφονία Φύσσα, σημαίνει πως αγνοεί ή επικροτεί τη δολοφονία Τεμπονέρα;
Το ότι κάποιος φοβάται να πλησιάσει σε μπλοκ της ΧΑ, σημαίνει πως δεν φοβάται να πλησιάσει Ρουβίκωνα, Αντίφα και λοιπά φρούτα;
Τι λογική είναι αυτή;
Λέμε τώρα γιατί από τον Φύσσα ξεκίνησε και εκεί στηρίζεται όλη η ιστορία κατά τα άλλα τα τάγματα εφόδου που φημολογείται ότι έχει η Χ.Α. σε ενόχλησαν εσένα καμιά φορά?
Δηλαδή είναι σαν να λες, 'Εντάξει, τους ομοφυλόφιλους σκοτώνουνε μόνο, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι, δεν έχω πρόβλημα'.
Απ'ότι καταλαβαίνω πάντως διαβάζοντας αυτά που γράφεις, δεν ψηφίζεις ΧΑ για το 'μήνυμα', αλλά σε εκφράζει απόλυτα και απλά ντρέπεσαι να το γράψεις.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Το ότι κάποιος καταδικάζει τον τρόπο λειτουργίας της ΧΑ και προφανώς τη δολοφονία Φύσσα, σημαίνει πως αγνοεί ή επικροτεί τη δολοφονία Τεμπονέρα;Το ότι κάποιος φοβάται να πλησιάσει σε μπλοκ της ΧΑ, σημαίνει πως δεν φοβάται να πλησιάσει Ρουβίκωνα, Αντίφα και λοιπά φρούτα;
Τι λογική είναι αυτή;
Χαίρομαι που συμφωνείς κατ'αρχήν ότι η περίπτωση του Τεμπονέρα έχει επίσης πολλές ομοιότητες με αυτή τον Φύσσα και είναι το ίδιο δολοφονία μέχρι εδώ όλα καλά ...
Κατά τα άλλα βάλανε όλη την Νέα Δημοκρατία φυλακή αρχηγό, βουλευτές, στελέχη μετά την δολοφονία του Τεμπονέρα; Καταδιώξανε με τον πιο σκληρό τρόπο όλους ακόμα και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας σαν δολοφόνους μετά την δολοφονία του Τεμπονέρα, τους φιμώσανε, τους απαγορεύσανε να μιλάνε, να βγαίνουν ακόμα και να βγαίνουν στον δρόμο όπως έκαναν με αυτούς της Χρυσής Αυγής; Δεν ξαναεκλέχτηκε πάλι, δεν ξανακυβέρνησε πολλά χρόνια, δεν τον ξέχασαν όλοι τον Τεμπονέρα μέσα σε έναν χρόνο; Γιατί λοιπόν δυο μέτρα και δυο σταθμά;
Οι Ρουβίκωνες δεν ψηφίστηκαν πρωθυπουργοί; Τσίπρας και Ρουβίκωνας το ίδιο πράγμα είναι, γιατί απαγορεύεται λοιπόν η Χρυσή Αυγή αφού ψηφίστηκαν οι χειρότεροι Ρουβίκωνες;Δηλαδή είναι σαν να λες, 'Εντάξει, τους ομοφυλόφιλους σκοτώνουνε μόνο, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι, δεν έχω πρόβλημα'.
Απ'ότι καταλαβαίνω πάντως διαβάζοντας αυτά που γράφεις, δεν ψηφίζεις ΧΑ για το 'μήνυμα', αλλά σε εκφράζει απόλυτα και απλά ντρέπεσαι να το γράψεις.
Μπράβο, αστέρι είσαι πες μας τώρα ποιόν ομοφυλόφιλο σκοτώσανε;
-
Στην περίπτωση Τεμπονέρα ήταν μεμονωμένο περιστατικό και ο υπεύθυνος πήγε στη φυλακή. Η ΧΑ δεν κατηγορείται για τη δολοφονία Φύσσα, όπου υπάρχει φυσικός αυτουργός, αλλά για το ότι έτσι λειτουργεί ΓΕΝΙΚΩΣ.
Σου έγραψα πουθενά πως δεν έχω πρόβλημα που οι Ρουβίκωνες και οι κολλητοί της 17Ν κυβερνούν τη χώρα;
Κάνε μου τη χάρη και άλλαξε λίγο τροπάριο στα επιχειρήματά σου, κουράζουν. Είναι του ίδιου επιπέδου με τους συριζαίους, 'οι άλλοι καλύτεροι ήταν;' ή 'αφού δεν είσαι συριζαίος και κατηγορείς τον Αλέξη, είσαι νεοδημοκράτης, δεξιός, πλούσιος, κλέφτης και φασίστας, ψόφα τώρα'.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Μπράβο, αστέρι είσαι πες μας τώρα ποιόν ομοφυλόφιλο σκοτώσανε;
Στο έγραψα μεταφορικά αστέρι μου: Μια ομάδα επιτίθεται (φυσικά) σε κάποιες άλλες ομάδες ανθρώπων λόγω διαφορετικού χρώματος, γλώσσας, φυλής, θρησκείας, φύλου, κοινωνικής τάξης, καταγωγής, εθνικότητας, σεξουαλικών προτιμήσεων, μόρφωσης, βάλε ό,τι θέλεις. Εσένα δεν σε ενοχλεί επειδή δεν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις ομάδες-στόχους. Το ότι ενδεχομένως κι εγώ να μην ανήκω σε αυτές τις ομάδες-στόχους, ΔΕΝ σημαίνει πως συμφωνούμε. Αυτό ΔΕΝ είναι επιχείρημα υπέρ της ομάδας που υποστηρίζεις, κατάλαβες τώρα;
-
Επίσημα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει κάποια καταδίκη για κάποιον άλλον πέραν του αναμφισβήτητα δολοφόνου Ρουπακιά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Η δίκη όπως βλέπεις καθυστερεί υπερβολικά και σκόπιμα πάρα πολλά χρόνια, για καλό της Χ.Α. δεν το νομίζω. Το τι έγινε τότε με τον Σαμαρά είναι γνωστό οι απειλές και οι εκβιασμοί του στην δικαιοσύνη, τον καταδίκασαν η συντριπτική πλειοψηφία από όλα τα πολιτικά κόμματα μέχρι και στο ίδιο του το κόμμα τον αντικατέστησαν και τον έστειλαν στην αφάνεια.
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Επίσημα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη και να βγει κάποια καταδίκη για κάποιον άλλον πέραν του αναμφισβήτητα δολοφόνου Ρουπακιά δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Η δίκη όπως βλέπεις καθυστερεί υπερβολικά και σκόπιμα πάρα πολλά χρόνια, για καλό της Χ.Α. δεν το νομίζω. Το τι έγινε τότε με τον Σαμαρά είναι γνωστό οι απειλές και οι εκβιασμοί του στην δικαιοσύνη, τον καταδίκασαν η συντριπτική πλειοψηφία από όλα τα πολιτικά κόμματα μέχρι και στο ίδιο του το κόμμα τον αντικατέστησαν και τον έστειλαν στην αφάνεια.Και λοιπόν;
-
Δεν ζητάω να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή αλλά να μην μας καταδιώκετε για την ψήφο μας γιατί και αυτοί που ψηφίζετε εσείς περίπου τα ίδια είναι και αυτοί για φυλακή. Είδες τι έγινε με μνημόνια, αυτοκτονίες, σκάνδαλα που δεν προλαβαίνουν να τα μετράνε.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο -
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Δεν ζητάω να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή αλλά να μην μας καταδιώκετε για την ψήφο μας γιατί και αυτοί που ψηφίζετε εσείς περίπου τα ίδια είναι και αυτοί για φυλακή. Είδες τι έγινε με μνημόνια, αυτοκτονίες, σκάνδαλα που δεν προλαβαίνουν να τα μετράνε.Φίλε μου, είμαστε σε ελεύθερη χώρα και έχεις δικαίωμα να ψηφίσεις ό,τι θέλεις. Ακόμα και ΚΚΕ ή ΧΑ. Μην μας λες όμως πως το κάνεις για το 'μήνυμα', να έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
Εγώ δεν ψηφίζω καθόλου ούτε περίπου τα ίδια, ούτε για φυλακή είναι αυτοί που ψηφίζω.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Δεν ζητάω να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή αλλά να μην μας καταδιώκετε για την ψήφο μας γιατί και αυτοί που ψηφίζετε εσείς περίπου τα ίδια είναι και αυτοί για φυλακή. Είδες τι έγινε με μνημόνια, αυτοκτονίες, σκάνδαλα που δεν προλαβαίνουν να τα μετράνε.
Φίλε μου, είμαστε σε ελεύθερη χώρα και έχεις δικαίωμα να ψηφίσεις ό,τι θέλεις. Ακόμα και ΚΚΕ ή ΧΑ. Μην μας λες όμως πως το κάνεις για το 'μήνυμα', να έχεις το θάρρος της γνώμης σου.
Εγώ δεν ψηφίζω καθόλου ούτε περίπου τα ίδια, ούτε για φυλακή είναι αυτοί που ψηφίζω.
Όταν έλεγα μήνυμα δεν εννοούσα Χρυσή Αυγή, ξεκαθάρισα κάποιο κόμμα πέρα των γνωστών προβεβλημένων που βλέπουμε καθημερινά στα τηλεοπτικά παράθυρα, εγώ βεβαίως και είναι δικαίωμα μου να ψηφίσω όποιο κόμμα θέλω ιδιαίτερα αν είναι τρίτο. Εσύ δεν ψηφίζεις αλλά το 90% των Ελλήνων και το forum φυσικά που γράφουμε και είναι κάποιος καθρέφτης της κοινωνίας έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.
Από το τίποτα και την αποχή που είναι μισή ψήφος στο πρώτο κόμμα δεν είναι καλύτερο να πας να ψηφίσεις ας πούμε Ζωή Κωνσταντοπούλου; -
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Εσύ δεν ψηφίζεις αλλά το 90% των Ελλήνων και το forum φυσικά που γράφουμε και είναι κάποιος καθρέφτης της κοινωνίας έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ.Κι εγώ έχω ψηφίσει στο παρελθόν μεγάλο κόμμα, αλλά θεωρώ πως κατάλαβα αρκετά γρήγορα πως δεν με εκφράζουν (άνω της 15ετίας), δεν βάζω την ουρά μου απ'έξω.
Από το τίποτα και την αποχή που είναι μισή ψήφος στο πρώτο κόμμα δεν είναι καλύτερο να πας να ψηφίσεις ας πούμε Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Το καλύτερο είναι όλοι μας να ψηφίζουμε αυτό το κόμμα (και όχι πρόσωπο) το οποίο μας εκφράζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Να ταυτιστούμε 100% με τις θέσεις ενός κόμματος, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο.
Αν σε εκφράζει η Κωνσταντοπούλου, ψήφισε Κωνσταντοπούλου. Μην ψηφίσεις όμως για να το λες στα καφενεία και να κάνεις τον ψευτοεμπαναστάτη.
Αν σε εκφράζει η ΝΔ, ψήφισε ΝΔ. Μην ψηφίσεις όμως ΝΔ για να μη βγει ο Τσίπρας, ενώ κατά τ'αλλα τη θεωρείς μπλε ΣΥΡΙΖΑ.
Αν σε εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Μην ψηφίσεις όμως ΣΥΡΙΖΑ για να μη βγει ο Μητσοτάκης, ενώ κατά τ'αλλα τον θεωρείς κόκκινη ΝΔ/ΠΑΣΟΚ.Διάβασε, ενημερώσου, κάποια κόμματα έχουνε κάνει γνωστές τις θέσεις τους οι οποίες είναι συγκεκριμένες και όχι αόριστες, ψάξε στο internet. Αν το κόμμα που θέλεις να ψηφίσεις (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλάω), λέει αοριστίες και άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, βρες άλλο.
-
Όλο αυτό το σκηνικό με τον Καμμένο, το Σύριζα, τη Μέρκελ και τους βουλευτές που ψάχνουν σε ποιό κόμμα θα ανήκουν αύριο, έχει κάτι από θέατρο σκιών πάντως. Ή από σαπουνόπερα. Αλίμονο... (άσχετο σημείωμα : μπορεί έτσι να το δέχεται το autocorrect το αλλοίμονο αλλά εμένα μου σπάει τα νεύρα...)
Πάντως η κωλοτούμπα δεν είναι προνόμιο των νυν κυβερνώντων, αλλά είναι πολύ θεαματική -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Το καλύτερο είναι όλοι μας να ψηφίζουμε αυτό το κόμμα (και όχι πρόσωπο) το οποίο μας εκφράζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Να ταυτιστούμε 100% με τις θέσεις ενός κόμματος, νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο.Είμαι και εγώ της άποψης να μιλάμε στην κάλπη και όχι στα καφενεία αλλά η κάλπη με έχει απογοητεύσει σημαντικά με αποκορύφωμα τον Σεπτέμβριο του 2015.
-
Στο θέμα της δίκης της ΧΑ έχουμε κάνει μεγάλους τσακωμούς εδώ μέσα στο παρελθόν .
Εγώ από τότε έχω γράψει ότι το μπουζούριασμα όλου του κόμματος είναι λάθος , αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό και στο τέλος θα τους ηρωποιήσει από την μια , ενώ ταυτόχρονα θα θεριέψει την αριστερή βία , ενώ θα καταστρέψει τον ανόητο πιτσαδόρο .Θεωρώ ότι είμαι άτυχος που δεν έχω τέτοια επιτυχία πρόβλεψης στα νούμερα του λόττο...
Η ΧΑ λοιπόν πάει για το 10 % , ο Κασιδιάρης για τον β' γύρο στην Αθήνα , τα σταλίνια του Ρουβίκωνα και των κονομημένων ΜΚΟ και των διαφόρων αρπαχτικών των μπανιστηριτζήδων κάνουν θραύση και είναι ασύδοτα και τελικά πιο αποτυχημένη πολιτική από την ιστορία αυτή δεν υπάρχει .
Μάλιστα το σταλινόπαιδο που την είπε στον Καμένο για το νυφούλα , έδειξε το γνωστό σταλινικό χιούμορ και τώρα τι θα κάνει με την απάντηση του Αμυρά που είπε τον Καμένο ζωντοχήρα ? Θα του την πει και αυτού ? Και αυτοί που τους την λένε και κερδίζουν δεν ζητάνε αποζημιώσεις , η τις πληρώνει ο ούγγρος οπότε δεν τους νοιάζει ?
-
https://www.facebook.com/neadhmokratia/ ... cation=ufi
Πως περνάμε; Τέλεια!
-
Ο ο ότι δεν γίνονταν και παλαιότερα αλλά αυτοί το τερμάτισαν....
https://www.protothema.gr/politics/arti ... on-tsipra/
-
Φάρος ενημέρωσης και δημοκρατίας:
https://www.altsantiri.gr/media/apistey ... tis-esiea/
#mia_vomva_gia_tin_ert_re_paidia
Ασχετο, καιρό ήθελα να το πω: Εμπάργκο στην ΕΡΤ οι ΝΔουλοι, αλλά μια χαρουλα βγαίνουν συχνά πυκνά στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ (κόκκινο) και συνήθως τέρμα θεσμικά, ήτοι ο γραμματέας της ΚΟ Τσιάρας στην εκπομπή του διευθυντή του σταθμού (Σβέρκος).
#chaneau_bleu
-
Πέρασε πλέον το όνομα στα Σκόπια , εδώ νομίζω ότι θα περάσει με 153-154 και θα πάμε σε εκλογές μάλλον τον Μάιο .
Η σημαντικότερη δήλωση της συνέντευξης του Τσίπρα ήταν ότι θα ψηφίσει πάλι τον Παυλόπουλο οπότε τελικά δεν θα έχουμε δεύτερες εκλογές τον Γενάρη .Με αυτή την λογική παίζει και η επιλογή να το κρατήσει ο Τσίπρας το Μαξίμου μέχρι το τέλος .
Να δούμε τι θέση θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ ως βουλευτές πλέον .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ