-
Το παιχνίδι θα παιχτεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο .
Η ΝΔ πήρε το 15 , 28 % . Από τότε σε όλες τις δημοσκοπήσεις έχει και είναι λογικό συσπείρωση 85 % . Δηλαδή το 26 % είναι δεδομένο και το 2 % είτε είναι αναποφάσιστο , είτε έχει πάει αλλού .Αντίθετα ο Σύριζα έχει συσπείρωση μόνο 50 % . Δηλαδή είναι στο 18 % και κάτι ανάλογο ισχύει για τους ΑΝΕΛ στο 2% .
Αυτό το ποσοστό του 20 % , συν τα ανάλογα των πασοκ , ποτάμι , λεβέντη , κάνουν ένα ποσοστό περίπου 10 % που είναι το ποσοστό που διεκδικούν όλοι . Αρα όλοι αυτοί ο καθένας για τους δικούς του λόγους , θα επιλέξει κάποιο κόμμα και θα δημιουργήσει το νέο εκλογικό χάρτη .Εδώ λοιπόν θα παίξουν πολλά πράγματα , ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο , γιατί μιλάμε για ανθρώπους που μετά από 10 χρόνια κρίσης , βρίσκονται σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις . Ανθρωποι που ήταν 25 ετών το 2008 , τώρα έχουν γίνει 35 . Μπορεί να έχουν φύγει στο εξωτερικό και εκεί να δυσκολεύονται , μπορεί να δουλεύουν σε άσχετες δουλειές με 400-500 € και βέβαια να μην μπορούν να κάνουν οικογένεια .
Αυτοί που ήταν 35 τότε , αν είχαν κάποια καριέρα , ίσως είναι οι λιγότερο θιγμένοι .
Τώρα πάμε στα μεγάλα θύματα . Αυτοί που ήταν 45-60 το 2008 , είναι στην πιο δύσκολη θέση . Αν έχουν απολυθεί , δεν τους προσλαμβάνει κανείς . Αν είχαν μαγαζί , ή ήταν αυταπασχολούμενοι , είναι συχνό το φαινόμενο να έχουν χρέη σε ταμεία , εφορείες , να μην έχουν δουλειά και να μην μπορούν να βγούν στην σύνταξη . Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο .Οι συνταξιούχοι , οι κανονικοί οι γήρατος και όχι οι ξύστες , έχουν υποστεί από όλους περικοπές , οπότε για αυτούς , όποιος τους δώσει λεφτά πίσω , θα τον δουν αλλιώς . Τώρα ο ΣΚΑΙ είχε κάτι 80+ συνταξιούχους που ήταν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα με 11000+ ένσημα που τους έχουν κόψει 1000 + από την σύνταξη . Για πολλούς από αυτούς οι επόμενες εκλογές μπορεί να είναι και οι τελευταίες που θα ψηφίσουν , οπότε ο τρόπος επιλογής θα έχει άλλη λογική .
Για μένα οι εκλογές μπορεί να γίνουν και ντέρμπι , αν ο Αλέξης εξαργυρώσει την συμπάθεια που του έχουν οι Ευρωπαίοι σαν καλό διαχειριστή και εντολοδόχο τους . Αφού τους κάνει την δουλειά που θέλουν , μπορεί να του δώσουν αβάντες .
Αντίθετα ο Κούλης περιστοιχίζεται από παλαιοκομματικούς και ανόητους και δεν μπορεί να δει ακριβώς τι ζητάει ο κόσμος για να τον ψηφίσει . Σε αυτό το θέμα γίνονται συχνές αναφορές και από φιλο-νδ μμε , όχι βέβαια από τα αστεία κάπιταλ και λίμπεραλ , που μάλλον έχουν άλλες στοχεύσεις
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ο έλληνας έχει αποδείξει ότι πολύ ευχαρίστως ανταλλάσσει την ψήφο του με ρουσφέτι ή χρήμα ακόμα και πολύ λίγο οπότε όντως θα είναι ντέρμπιΠουλημενα τομαρια ειμαστε,οι γλιτσες που βγαινουν μετα απο καθε εκλογες και πανηγυριζουν στις πλατειες,οπως εκαναν οι του τσυριζα για εναν διορισμο η για ρουσφετι, η πιο πριν οι του πασοκ,ειναι οι ιδιοι που θα πηγαινουν στην πλατεια κλαυθμωνος να κλαιγονται οταν τους διωξει ο επομενος για να βολεψει αλλους.
-
Χτες βγήκα με ένα φίλο Ελληνοαμερικανό και μιλάγαμε για τον Τράμπ . Προφανώς η Αμερική που δεν είναι του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι με τον Τράμπ . Από την άλλη μου είπε ότι υπάρχει μεγάλος διχασμός εκεί . Αναμενόμενο όταν όλο το σύστημα αυτό που ελέγχει πολλά μμε και το χόλιγουντ είναι απέναντι στον Πρόεδρο . Μάλιστα έχει πλάκα που τα δικά μας μμε , στα σχόλια για τις εκλογές ανέβαζαν μόνο από μμε που είναι αντίθετα στον Τράμπ .
Επί της ουσίας η συνήθης τακτική ο Πρόεδρος να χάνει την Βουλή , επιβεβαιώθηκε . Όπως οι Ρεπουμπλικανοί είχαν την Βουλή τα 8 χρόνια του Ομπάμα , τώρα έγινε το αντίστροφο . Ανευ ουσίας όμως γιατί στην Γερουσία ο Τράμπ πήρε ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία από όση είχε .
Αρα είναι προφανές ότι παρά την επίθεση των μμε , τις ξεπεσμένες πορνοστάρ που τώρα θα τις ξεχάσουμε βέβαια και όλα τα φέικ νιούς , ο Τράμπ έστω και στα σημεία κέρδισε καθαρά .
Γιατί απευθύνεται στον κόσμο της εργασίας και στους νοικοκύρηδες .Εδώ αντίθετα έχουμε πολιτικούς που απλά έχουν στόχο την καρέκλα .
-
Σχετικά με την εκκλησία, τους 10.000 κτλπ πολύ απλά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι ο Τσίπρας έχει αποφοιτήσει από την Μεγάλη των Πασόκων σΧολή...
8.000 που θα αποχωρήσουν μέχρι τέλος του έτους λόγω συνταξιοδότησης+10.000 που βρήκαμε το τρικ να πάρουμε ύστερα, μια χαρά στρατό οργανώνουμε. Για αλλαγή δομών, εξορθολογισμό του κράτος ούτε συζήτηση. Απλά να συμπληρώσουμε τις θέσεις στο οργανόγραμμα με πελατάκια.
Και φυσικά οι ξένοι συνεχώς του κλείνουν το μάτι. Καμία σχέση ως προς την συμπεριφορά που είχανε σε προηγούμενες κυβερνήσεις. Γιατί άραγε; Μάλλον υπάρχει συμπάθεια, δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν αποκλείεται στο τέλος να το γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών ή να περιορίσει αρκετά την ζημιά.Ο Ιερώνυμος δεν έχει δει την φάκα. Πολύ χαρούμενο τον είδα και μελλοντικά θα του κοπούν οι χαρές.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σχετικά με την εκκλησία, τους 10.000 κτλπ πολύ απλά αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι ο Τσίπρας έχει αποφοιτήσει από την Μεγάλη των Πασόκων σΧολή...
8.000 που θα αποχωρήσουν μέχρι τέλος του έτους λόγω συνταξιοδότησης+10.000 που βρήκαμε το τρικ να πάρουμε ύστερα, μια χαρά στρατό οργανώνουμε. Για αλλαγή δομών, εξορθολογισμό του κράτος ούτε συζήτηση. Απλά να συμπληρώσουμε τις θέσεις στο οργανόγραμμα με πελατάκια.
Και φυσικά οι ξένοι συνεχώς του κλείνουν το μάτι. Καμία σχέση ως προς την συμπεριφορά που είχανε σε προηγούμενες κυβερνήσεις. Γιατί άραγε; Μάλλον υπάρχει συμπάθεια, δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν αποκλείεται στο τέλος να το γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών ή να περιορίσει αρκετά την ζημιά.Ο Ιερώνυμος δεν έχει δει την φάκα. Πολύ χαρούμενο τον είδα και μελλοντικά θα του κοπούν οι χαρές.
Τώρα το κατάλαβες εσύ ότι είναι αριστερός του κ@λου? Λίγο αργά δε νομίζεις?
Ο Ιερώνυμος δε νομίζω να μπορεί να κάνει και πολλά. Θα δεχτεί ή θα πρέπει να ξεσηκώσει το κόσμο. Ούτε αυτό μπορεί να το κάνει. Αυτή η συμφωνία είναι απλά άλλο ένα βήμα περιθωριοποίησης της εκκλησίας και της θρησκείας, κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, πολύ πριν τον Αλέξη!!! -
Έτσι είναι. Μόνο έτσι θα έρθει η ανάμπτυξ', αμ τι νομίζατε. Ξύδι φασιστάκια. Θα σας κυβερνάει ο Αλάξις για 100 χρόνα ακόμη, χωνέψτε το (εσάς, 'εμάς' θα μας κυβερνάει μάλλον κάποιος άλλος καλύτερος...).
Πέραν της πλάκας, άλλο ένα πυροτέχνημα να τσιμπίσει το αριστερό πόπολο και να τάξουμε προσλήψεις (γιατί οι προσλήψεις θέλουν και λεφτά που είναι δύσκολο να βρεθούν όταν το ισόποσο της μισθοδοσίας θα καταβάλλεται κανονικά).
Μακάρι να γίνονταν δηλαδή να ξεφορτωθούμε (ως δημόσιο, μισθολογικά) 10000 παπάδες και να τους αναπληρώσουμε π.χ. με γιατρούς ή νοσοκόμους (καλέ αυτά δεν μας έλεγαν οι συριζαίοι τις παλιές καλές εποχές ότι είναι 'κοινωνικός αυτοματισμός';).
Αλλά επειδή -προφανώς- και οι παπάδες δεν είναι κορόιδα να χάσουν την σιγουράντζα έχουν βγει στα κάγκελα από χτες ότι 'ο Αλάξις θέλει να απολύσει παπάδες και να προσλάβει 'αριστερούς'. Και ανεξάρτητα από το τι θα πει
ο Τζερόνυμο και οι επίσκουπες (που θα πάρουν ζεστό χρήμα στο χέρι να το μοιράσουν εκείνοι όπως θέλουν), όταν έχεις τον άμβωνα απέναντι μόνο να χάσεις έχεις.
Μην ξεχάσω και τον άλλο που 'ανησυχεί' μην χάσουμε τα Χριστούγεννα όταν πλέον τα γιορτάζουν μέχρι και στην ...Κίνα.ΥΓ: Τα θέματα της εκκλησίας θέλουν γενικά λίγη προσοχή. Όσο και αν το καλαμπουρίζουμε, όπως λένε και κάποιοι σοφότεροι ημών η εκκλησία είναι ο πραγματικός συνδετικός κρίκος με τον απόδημο ελληνισμό και επηρεάζει καταστάσεις αναλόγως...
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Μακάρι να γίνονταν δηλαδή να ξεφορτωθούμε (ως δημόσιο, μισθολογικά) 10000 παπάδες και να τους αναπληρώσουμε π.χ. με γιατρούς ή νοσοκόμους (καλέ αυτά δεν μας έλεγαν οι συριζαίοι τις παλιές καλές εποχές ότι είναι 'κοινωνικός αυτοματισμός';).
Φίλε fiverg εσύ καλά τα λες,αλλά εμένα μου την έχει δώσει -και ως γιατρός που δούλεψε και στο ΕΣΥ και γενικότερα ως πολίτης- όλες οι κυβερνήσεις -και δη οι 'αριστερές'- , μόλις γίνει συζήτηση για εξορθολογισμό του δημοσίου,μείωση του κ.τ.λ. να πετάνε την ατάκα 'τι λέτε να μην προσλάβουμε γιατρούς,νοσηλευτές,εκπαιδευτικούς ή αστυνομικούς;', 'θέλετε να μην αναπληρωσούμε τα κενά στην υγεία,παιδεία κ.τ.λ.' Όμως όταν είναι να πληρώσουν εφημερίες ,μισθούς ή να καλύψουν εξοπλισμό υγειονομικό,εκπαιδευτικό οι διάφοροι κυβερνητικοί σφυρίζουν αδιάφορα 'δεν έχουμε κονδύλια',γενικώς τους γράφουνε.Και στο μεταξύ αντί για αυτούς, τρυπώνουν για τις 'πάγιες ανάγκες του δημοσίου' , καθαρίστριες, καρανίκες κ.ά.
Γιατροί,εκπαιδευτικοί κ.ά. χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για αχρείαστες προσλήψεις εδώ και χρόνια... -
Exactly, είναι οι αναλύσεις που μας πετάνε εδώ και τόσα χρόνια (μνημονίων), ότι δηλαδή ο ΜΟ των
ΔΥ στην χώρα είναι κοντά σε αυτόν της ΕΕ (άρα τι θέλετε κακοί 'νεοφιλελέδες', παίρνεις αυτομάτως και
την ταμπέλα...), παραλείποντας να πούνε ότι αυτός ο ΜΟ έχει πολλούς 'διοικητικούς' σε θέσεις αργομισθίας
(βαφτίζω κομψά τις κατηγορίες που αναφέρεις) και πολύ λιγότερους 'μάχιμους', άρα χρειάζονται 'κανονικές'
προσλήψεις και όχι νοτοπούλες από τα παραθύρια. Αλλά οταν κάποιος τα έλεγε αυτά παλιά ήταν είπαμε ανάλγητος
'κοινωνικός αυτοματιστής', τώρα που ο Αλάξις αποφάσισε να ξεφορτώσει 10000 ιερωμένους και να τους ρίξει
'στα νύχια του Ιδ. Τομέα' (του κάθε επισκόπου δηλαδή), όλα καλά (διότι ΔΥ από ΔΥ διαφέρει για τον
σωστό αριστερό, άλλο υπάλληλος υπουργείου, άλλο παππάς).ΥΓ: Δυστυχώς οι αξονικοί τομογράφοι δεν ψηφίζουν όταν αγοράζονται, οι καθαρίστριες όπως είδαμε
είναι δύναμη (και εν δυνάμει υπουργοί...). -
Μάλλον 1988 και 'Τσοβόλα δώστα όλα'
και 10000 προσλήψεις
Από τη μια υπηρεσίες που υπολειτουργούν και λόγω υποστελέχωσης
Από την άλλη, μερικές χιλιάδες που κάθονται σε κλειστά γραφεία, υπόγεια, 'παραρτήματα', ή και στο σπίτι τους, και εισπράττουν.
Μα εδώ είναι ανίκανοι να κάνουν ένα σωστό οργανόγραμμα υπηρεσιών και να πουν πόσοι υπάλληλοι χρειάζονται. -
Ο χρήστης pgs έγραψε:
δηλαδή γυρισαμε στο 2009?
Και στο 2015
-
Να πω άλλη μία φορά , ότι δεν χρωστάω σε κανένα πστ από αυτούς τους πολιτικούς , οπότε η κριτική μου έχει σχέση μόνο με το πως συμπεριφέρονται απέναντι στην χώρα και βέβαια και σε μένα και γενικότερα στους πολίτες .
Χτες με θύμωσε η επιλογή του Κούλη στο ΕΛΚ . Η τουλάχιστον αυτό που επέλεξε η Ανόητη , αν ήταν αυτή υπεύθυνη για να δείξουν τα κανάλια . Εκεί αντί να δούμε έναν Κυριάκο που θα είναι ο πρωθυπουργός σε λίγες εβδομάδες με αυτοδυναμία και θα φέρει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στην χώρα , είδαμε έναν Κούλη που κλαιγόταν στους πάτρωνες , γιατί ο Αλέξης είναι έτσι και αλλιώς και ουσιαστικά τον χαϊδεύετε , ενώ δεν είναι δικό σας παιδί , όπως εγώ...
Από την άλλη οι Ρουβίκωνες κάνουν έλεγχο στοιχείων σε πολίτες και αστυνομικούς και κυνηγάνε και δέρνουν δημοσιογράφους στα Εξάρχεια , ενώ η συντεταγμένη πολιτεία με την ανοχή της γίνεται ο καλύτερος σπόνσορας της ΧΑ και το μόνο που την σώζει είναι ότι η ΧΑ είναι αυτή που είναι και δεν μπορεί να τραβήξει πολύ κόσμο , αλλιώς αν υπήρχε η αγαπημένη του Μπάμπη σοβαρή ΧΑ . την έβλεπα χαλαρά πάνω από το 15 % .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Χτες με θύμωσε η επιλογή του Κούλη στο ΕΛΚ . Η τουλάχιστον αυτό που επέλεξε η Ανόητη , αν ήταν αυτή υπεύθυνη για να δείξουν τα κανάλια . Εκεί αντί να δούμε έναν Κυριάκο που θα είναι ο πρωθυπουργός σε λίγες εβδομάδες με αυτοδυναμία και θα φέρει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις στην χώρα , είδαμε έναν Κούλη που κλαιγόταν στους πάτρωνες , γιατί ο Αλέξης είναι έτσι και αλλιώς και ουσιαστικά τον χαϊδεύετε , ενώ δεν είναι δικό σας παιδί , όπως εγώ...
Αφού τους κάνει οτιδήποτε του ζητήσουν και ακόμα περισσότερα γιατί να μην τον χαιδέψουν;
Ακολουθούν σύντομα εκλογές όμως στις οποίες θα ψηφίσουμε εμείς και όχι οι Ευρωπαίοι. Ο Αλέξης είπε ότι όχι μόνο θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά θα κάτσει και 20 μέρες παραπάνω, τον Μάιο όμως στις ευρωεκογές με τα ποσοστά που θα βγάλουν οι κάλπες θα δει τον ουρανό σφοντύλι και πολύ δύσκολα φαίνεται να προχωρά περισσότερο.
Προσωπικά δεν θα ψηφίσω ούτε τον Κούλη, ο Αλέξης έγινε Ευρωπαικότερος της Μέρκελ αλλά ο πολιτικός του τάφος θα ξεκινήσει από έναν Ευρωπαικό θεσμό, τις ευρωκλογές. -
Ο χρήστης Asep έγραψε:
τον Μάιο όμως στις ευρωεκογές με τα ποσοστά που θα βγάλουν οι κάλπες θα δει τον ουρανό σφοντύλι και πολύ δύσκολα φαίνεται να προχωρά περισσότερο.Φίλε ΑΣΕΠ(ταιριάζει και στην περίσταση) μην βιάζεσαι...
Αν είδες είπε ότι ο διαγωνισμός ASEP για τις προσλήψεις θα τρέξει το 2019 αν και θα τους προσλάβουν το 2020.
Mιλάμε για 20.000 οικογένειες, δηλαδή μπορεί και 30.000-40.000 σταυρούς. Ποιους πιστεύεις θα προσλάβει;
Αυτούς που παραδοσιακά για ένα ρουσφέτι και ένα ξεροκόμματο ανταλλάσουν την ψήφο με κλειστά μάτια.
Θυμάσαι που λέγανε πριν γίνουν κυβέρνηση για τους ημέτερους και τους κουμπάρους; Ε θα πάνε τα τηλεφωνήματα προς τους κουμπάρους σύννεφο μπας και διορίσουν κανέναν συγγενή μόνιμο στο δημόσιο.Τέλος, το έχω πει εδώ και καιρό ότι τον συγκεκριμένο Κούλη δεν έχω κανέναν λόγο να τον ψηφίσω. Αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν είναι αυτό που πρέπει. Χαϊδεύει συνεχώς αυτιά, δεν θέλει να σπάσει αυγά και ακολουθεί την περπατημένη του δικομματισμού που κατέστρεψε τη χώρα τα τελευταία 30-40 χρόνια.
-
O Κούλις το' χει χάσει λίγο, πέφτει πολύ σφαλιάρα, από την μια οι ευρωπαίοι κάνουν πλάτες στον Αλάξι
για να τελειώσει την δουλίτσα στο σκοπιανό, από την άλλη οι δεσποτάδες έπιασαν την 'δεξιά του κυρίου'
στον ύπνο (βέβαια οι απλοί κληρικοί μόνο χαρούμενοι δεν είναι).Ο Αλάξις, μην έχοντας προφανώς τίποτε άλλο να επιδείξει, ξεκινάει φουλ επίθεση 'δώστα όλα'
και 'οι ένοχοι στην φυλακή' ενώ τα σοβαρά -υποτίθεται- στελέχη της ΝΔ φοβούνται μην χάσουν τα Χριστούγεννα ή
βαφτίζουν με χασκόγελα και χωρίς συναίσθηση την ασφαλιστική τους πρόταση 'πινοσέτ'. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται
για το ίδιο κόμμα που πριν κάποια χρόνια απέτυχε να κάνει εσωκομματικές εκλογές, πόσο να έχει προλάβει να τους
συμμαζέψει ο αρχηγός; Μάλλον οι πιο πολλοί εκεί μέσα νομίζουν ότι θα κερδίσουν πίνοντας καφέ στο σαλόνι τους
ενώ ο Αλάξις έχει γίνει σε κάποια σημεία πιο δεξιός από αυτούς.Και για μένα είναι σαφές ότι με όλα αυτά τα καμμώματα στο μέτωπο 'εσωτερική ασφάλεια' η ΧΑ ενισχύεται
και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι κινείται στο 7-8% μόνο μιας και οι αναποφάσιστοι είναι πολλοί και αρκετοί
από αυτούς είναι 'νοικοκυραίοι' που έτσι κι αλλιώς στις δημοσκοπήσεις δεν εκφράζουν την πρόθεση ψήφου στην ΧΑ.
Άλλωστε η κυβέρηση τραινάρει (νομίζω) όσο μπορεί την δίκη για να φτάσει σε εκλογές χωρίς ΧΑ στην φυλακή.Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν του φολκλόρ του θέματος των ρουβικώνων και της 17Ν και επιμέρους προβλημάτων που δημιουργούνται (πανεπιστήμια κ.λ.π.), εγχώρια τρομοκρατία στον καιρό του Αλάξις δεν υφίσταται
(και γενικά ο 'ριζοσπαστισμός' τελεί εν υπνώσει καταναλώνοντας μάλλον κρατικές αργομισθίες). -
τον Μάιο όμως στις ευρωεκογές με τα ποσοστά που θα βγάλουν οι κάλπες θα δει τον ουρανό σφοντύλι και πολύ δύσκολα φαίνεται να προχωρά περισσότερο.
Φίλε ΑΣΕΠ(ταιριάζει και στην περίσταση) μην βιάζεσαι...
Αν είδες είπε ότι ο διαγωνισμός ASEP για τις προσλήψεις θα τρέξει το 2019 αν και θα τους προσλάβουν το 2020.
Mιλάμε για 20.000 οικογένειες, δηλαδή μπορεί και 30.000-40.000 σταυρούς. Ποιους πιστεύεις θα προσλάβει;
Αυτούς που παραδοσιακά για ένα ρουσφέτι και ένα ξεροκόμματο ανταλλάσουν την ψήφο με κλειστά μάτια.
Θυμάσαι που λέγανε πριν γίνουν κυβέρνηση για τους ημέτερους και τους κουμπάρους; Ε θα πάνε τα τηλεφωνήματα προς τους κουμπάρους σύννεφο μπας και διορίσουν κανέναν συγγενή μόνιμο στο δημόσιο.Δεν νομίζω να επηρεάσουν πολύ οι 40.000 ψήφοι το εκλογικό αποτέλεσμα 2 - 3 μονάδες περισσότερο χλωμό, άλλωστε όλες οι κυβερνήσεις κάνουν τέτοια κόλπα προεκλογικά καμιά δεν έχει γυρίσει το κλίμα.
Οι περισσότεροι από αυτούς δικοί του είναι, δεν προσλαμβάνουν εμένα και εσένα, ψηφίζουν ή έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Λάβε υπόψη επίσης ότι αυτές οι 20.000 θέσεις πιθανό να χαθούν από κάποιους άλλους.Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
τον Μάιο όμως στις ευρωεκογές με τα ποσοστά που θα βγάλουν οι κάλπες θα δει τον ουρανό σφοντύλι και πολύ δύσκολα φαίνεται να προχωρά περισσότερο.
Τέλος, το έχω πει εδώ και καιρό ότι τον συγκεκριμένο Κούλη δεν έχω κανέναν λόγο να τον ψηφίσω. Αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν είναι αυτό που πρέπει. Χαϊδεύει συνεχώς αυτιά, δεν θέλει να σπάσει αυγά και ακολουθεί την περπατημένη του δικομματισμού που κατέστρεψε τη χώρα τα τελευταία 30-40 χρόνια.
Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίζω, Χρυσή Αυγή θα ψηφίσω ξέρω ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση την έχουν αποκλείσει και φιμώσει οπότε δεν έχω να χάσω τίποτα. Η Νέα Δημοκρατία έχει κυβερνήσει στο πρόσφατα παρελθόν και έχω το ίδιο άσχημες εμπειρίες, μπορώ να σου πώ ότι περισσότερο με είχε ικανοποιήσει το ΠΑΣΟΚ παρά η Νέα Δημοκρατία στα διαλείμματα που κυβέρνησε.
-
Εγώ θεωρώ ότι η Χ.Α δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον. Και εξηγούμαι...Κατανοώ(Όχι συμφωνώ) ότι την εποχή του θυμού αρκετός κόσμος κατέφυγε σε επιλογές ''περίεργες''. Τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά...
Πλέον η σκόνη έχει καταλαγιάσει.
Οι αριστεροί εΜπαναστάτες του κώλου ξεβρακώθηκαν και οι ακροδεξιοί μαυροφορεμένοι μπράβοι έδειξαν ότι είναι καλοί μόνο στις μπουνιές-μαχαιριές. -
Εγώ θεωρώ ότι η Χ.Α δεν έχει λόγο ύπαρξης πλέον. Και εξηγούμαι...Κατανοώ(Όχι συμφωνώ) ότι την εποχή του θυμού αρκετός κόσμος κατέφυγε σε επιλογές ''περίεργες''. Τόσο προς τα αριστερά όσο και προς τα δεξιά...
Οι αριστεροί εΜπαναστάτες του κώλου ξεβρακώθηκαν και οι ακροδεξιοί μαυροφορεμένοι μπράβοι έδειξαν ότι είναι καλοί μόνο στις μπουνιές-μαχαιριές.Η θεωρία των δυο άκρων δηλαδή; Εσείς της θεωρίας των δυο άκρων Σαμαράδες, Τζήμεροι κτλπ πέσατε πανηγυρικά εκτός πραγματικότητας, λέγατε τον Τσίπρα αντι-Ευρωπαίο, είναι αντι-Ευρωπαίος τελικά;
-
Εγώ Σαμαρά δεν ψήφισα ποτέ. Οπότε λάθος χαρακτηρισμός.
Η Χ.Α και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύτηκαν την εποχή της οργής του κόσμου. Εκ του αποτελέσματος δλδ έγινε αυτό που περιγράφω. Που έχω άδικο δλδ;
Αν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε ότι η Χ.Α ή ηγετικά στελέχη της δεν έκαναν μπραβιλίκια, μαχαιρώματα κτλπ οκ πάω πάσο. Δεν έχει περαιτέρω νόημα η συζήτηση.
-
Οι συμπαθώντες την ΧΑ έχουν άραγε ζήσει κοντά σε πυρήνα της ΧΑ; Διότι ατενίζοντας π.χ. από τα ΒΠ η ΧΑ φαίνεται πολύ 'όμορφη' ή τουλάχιστον 'ακίνδυνη/αδιάφορη'.
Αλλά εγώ που ζούσα λιγότερο από χλμ. από τον πυρήνα Νίκαιας (αυτόν που έκανε το φονικό) έχω να πω άλλα.
Περάσανε ποτέ από συγκέντρωση της ΧΑ; Έκανε ποτέ η ΧΑ πορεία στην γειτονιά τους; Ή η όλη τους επαφή είναι με
τις γραφικές γιαγιαδες/παππούδες που μοίραζαν φυλλάδια στις λαϊκές; -
Οι αριστεροί εΜπαναστάτες του κώλου ξεβρακώθηκαν και οι ακροδεξιοί μαυροφορεμένοι μπράβοι έδειξαν ότι είναι καλοί μόνο στις μπουνιές-μαχαιριές.Και στο βολεμα των δικων τους...(και στους 2 αναφερομαι)
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ