-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ενα σχετικο-ασχετο με τα φασισταρια εδω μεσα:απο την ψηφοφορια απο πανου μας...
μονο το 48% πιστευει οτι κακως εγινε οτι εγινε. Οι υπολοιποι πιστευουν ειτε πως καλως εγινε οτι εγινε εως οτι ...δεν επρεπε καν να υπαρχει η ΕΡΤ.
γεμισαμε φασιστες παντου
Πρωτον : Αν η συγκεκριμενη 'ψηφοφορια' ειχε γινει με συμμετεχοντες μονο χαυγιτες , οι επιλογες 2, 3 και 4 θα ειχαν συγκεντρωσει απο 95% εως 100%. Αυτο (το 95% - 100% ποσοστο), ομως , δεν αλλαζει το οτι οι χαυγιτες ειναι φασισταρια.
Δευτερον : Χαρακτηρισε καποιος εσας που ψηφισατε τα 2, 3 και 4 φασισταρια (λογω του οτι ψηφισατε τα 2, 3 και 4) ? Δε νομιζω . Η ενεργεια του Μακιαβελι (οσον αφορα το βαθος της στρατηγικης) εκ Καλαματας να κλεισει την ΕΡΤ και μαλιστα με ΠΝΠ (η οποια ηταν και η 19η ΠΝΠ) χαρακτηριστηκε αντισυνταγματικη, αντιδημοκρατικη (ισως να χαρακτηριστηκε και φασιστικη , δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια).
Απλα πραματακια ειναι , θα επρεπε να τα καταλαβαινεις .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν καποιος ειναι βλακας εδω μες μανοσκ μαλλον εισαι εσυ που βλεπεις εξυγιανση της ΝΕΤ απ τον τονυ
Δεν ψυχαλιζει, σε φτυνει ολος ο κοσμοςΧαζούλη , όταν ο μπαμπάς σου στήριζε το κράτος του ΠΑΣΟΚ και μάθαινε στο παιδάκι του ότι δεν πειράζουμε τίποτα στο δημόσιο, ειδικά αν έχει κρατικοσυνδικαλιστική μούχλα πάνω του, σου έδινε το ακαταλόγιστο.
Εγώ μιλάω με επιχειρήματα, εσύ γράφεις μαλακίες και βρισιές. Τόσο φτάνει το μυαλουδάκι σου, δεν φταις εσύ.Τραβα ρε νεοδημοκρατη που θα μου κουνησεις και το δαχτυλο
Εγω μιλαω με επιχειρηματα----> Wow
-
κάτι δεν καταλαβαίνω....
η ερτ καλύπτει ζωντανά και μεταδίδει διαδικτυακά την κομματική ομιλία σαμαρά στην ονεδ......
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
κάτι δεν καταλαβαίνω....η ερτ καλύπτει ζωντανά και μεταδίδει διαδικτυακά την κομματική ομιλία σαμαρά στην ονεδ......
καλυτερα ετσι να δουν ολοι τι ζωο ειναι ο τυπος
Σαμαράς:'Τα στελέχη που αναδεικνύει ΟΝΝΕΔ θα παίξουν σημαντικό ρόλο'.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
κάτι δεν καταλαβαίνω....η ερτ καλύπτει ζωντανά και μεταδίδει διαδικτυακά την κομματική ομιλία σαμαρά στην ονεδ......
εχει ηδη τοποθετησει στην ΕΡΤ δικους του.
-
Προτιμώ να ακούω Τσίπρα και ας λέει βλακείες. Ο Σαμαράς σε συγχύζει μόνο που μιλάει.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Μη κολλάς στους αριθμούς αν και κάτι νούμερα 200 και 300 χιλιάδων € τον χρόνο που κυκλοφόρησαν πλησιάζουν αυτό το ποσό. Εγώ αν είδες είπα ότι 30 άτομα αμείβονται όσο ένα σωρό άλλοι μαζί (εκατοντάδες ή και χιλιάδες) και αυτό το κάνετε γαργάρα. Πόσο τύφλωση και μίσος πια για το δημόσιο;
Μας έχει γ@μ$σει το δημόσιο που τόσο αγαπάς.
Αν ήμασταν στο 1821 θα ρώταγες γιατί τόσο μίσος πια για τους τούρκους...Ξέρεις πόσοι έχουν γαμήσει το δημόσιο; Θες να μιλήσουμε για φοροφυγάδες ή κλέφτες (και ΔΥ και ιδιώτες). Το Δημόσιο ανήκει σε όλους μας.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
και στον εξω-4τφ κόσμο
ο συντριπτικό 65% διαφωνεί με το «λουκέτο» στην ΕΡΤΆρα 'ο κόσμος' δεν είναι και τόσο αθώος όσο θέλει να πιστεύει για ό,τι συμβαίνει σε αυτή τη 'χώρα'...
Ο κόσμος απλά δεν είναι τυφλωμένος κατά του δημοσίου και του κράτους.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
και ενα σχετικο-ασχετο με τα φασισταρια εδω μεσα:
απο την ψηφοφορια απο πανου μας...
μονο το 48% πιστευει οτι κακως εγινε οτι εγινε. Οι υπολοιποι πιστευουν ειτε πως καλως εγινε οτι εγινε εως οτι ...δεν επρεπε καν να υπαρχει η ΕΡΤ.
γεμισαμε φασιστες παντου
Πρωτον : Αν η συγκεκριμενη 'ψηφοφορια' ειχε γινει με συμμετεχοντες μονο χαυγιτες , οι επιλογες 2, 3 και 4 θα ειχαν συγκεντρωσει απο 95% εως 100%. Αυτο (το 95% - 100% ποσοστο), ομως , δεν αλλαζει το οτι οι χαυγιτες ειναι φασισταρια.
Δευτερον : Χαρακτηρισε καποιος εσας που ψηφισατε τα 2, 3 και 4 φασισταρια (λογω του οτι ψηφισατε τα 2, 3 και 4) ? Δε νομιζω . Η ενεργεια του Μακιαβελι (οσον αφορα το βαθος της στρατηγικης) εκ Καλαματας να κλεισει την ΕΡΤ και μαλιστα με ΠΝΠ (η οποια ηταν και η 19η ΠΝΠ) χαρακτηριστηκε αντισυνταγματικη, αντιδημοκρατικη (ισως να χαρακτηριστηκε και φασιστικη , δεν εχω διαβασει ολα τα σχολια).
Απλα πραματακια ειναι , θα επρεπε να τα καταλαβαινεις .
πλάκα/ειρωνία κάνει ο σπύρος για αυτούς που αν διαφωνείς αμέσως σε λένε φασίστα κ τους σηκώνεται από ικανοποιηση που βρήκαν το φασίστα
αντικειμενική πηγή πληροφόρησης η ΕΡΤ που διαφωτίζει τους Έλληνες.
Τί άλλο θα ακούσουμε*.
Καλά τα είπε ο Βαρουφάκης για το φίμωμα που του κανανε. Ούτε αυτός μπόρεσε να ακούει αυτές τις μαλακίες, κ φανταστειτε πως έχει δηλώσει ξεκάθαρα **κατά **του λουκέτου. Έχει κ η μαλακία τα όρια της Κ η Σταη που της πιάναν τα βυζιά κ την παρτουζώναν στη θάλασσα τον τουιταρε κ ολας ειρωνικά*εγώ άκουσα βεβαια το θεικό από φίλη. 'Ούτε η χουντα δεν ειχε κλείσει την ερτ'. Αχταρμάς στο μυαλό μας όλα
υγ όταν έκλεισε ο όμιλος ΑΛΑΠΙΣ έμειναν χωρίς δουλειά 2500 εργαζόμενοι (κ πολλοί χάσαν κ αποζημειώσεις). Που δουλεύαν σα μαλάκες μεχρι την τελευταια ημέρα κ δε τα ξύνανε με τσουγκρανα αφού δεν ήταν τριπλασιοι από ότι χρειαζόταν, ενώ είχαν μπει στην εταιρεία με την αξία τους κ όχι γλείφοντας αυτοι ή ο μπαμπας τους τα παπαρια του κάθε μαλάκα πολιτικού. Οι τσιπροκαμένοι κ οι δημοσιογράφοι τί στάση τήρησαν τότε?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέρεις πόσοι έχουν γαμήσει το δημόσιο; Θες να μιλήσουμε για φοροφυγάδες ή κλέφτες (και ΔΥ και ιδιώτες). Το Δημόσιο ανήκει σε όλους μας.
αυτή τη λογική πραγματικά δεν την καταλαβαίνω ρε συ.
Σε ομαδικό βιασμό πχ αν πιασουν μονο τον εναν δράστη, αυτό μπορεί να είναι η υπερασπιστική του γραμμή? 'Της τον ρίξαν κ άλλοι, αφήστε με να φύγω?' -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και ενα σχετικο-ασχετο με τα φασισταρια εδω μεσα:απο την ψηφοφορια απο πανου μας...
γεμισαμε φασιστες παντου
Σπύρο μου, ένα καρκίνωμα που διαιωνίζετε το αφαιρείς. Μετά πέφτεις επάνω στο κενό, για να διορθώσεις πιθανές καταστροφές και να της αποκαταστήσεις.
1 χρόνο με την παρούσα τρικομματική, έχουν γίνει πολλές προσεγγίσεις και παραινέσεις, μα οι εργατοφαύλοι εργατοπατέρες της διαφθοράς, φοβούμενοι τα άνομα «κεκτημένα» τους, κατέληγαν σε στάση ή απεργίες…. Μην ξεχνάμε της 11 εβδομάδες της απεργίας τους, τότε η φωνή της Ελλάδας τι έκανε?.
Τέλος τα ταμπού του χτες, δεν μπορούν να σφετερίζονται την ελληνική περιούσια , για το ατομικό τους όφελος.
Για εργαλείο προπαγάνδας έλεγαν Συριζέοι και ΚΚεδιτες, και σήμερα αυτοί που την έβριζαν την «προασπίζονται»!. Αυτά έχει η αλαζονεία της εξουσίας.
Όταν έκλισαν τον 902 τους, μουγκά στην στρούγκα για εκείνους τους απολυμένους.
Άλλο δικαιώματα και άλλο προνόμια…
Σίγουρα μπορεί να την έκλισε ‘άκομψα’ όπως είπαν μερικοί, μα άκομψα και αυτοί εκινούντο!.
Μου έδηξαν σήμερα μισθοδοσίες και φρύαξα.
Και πρέπει να ξέρουμε ότι με τους μικρόμιστους δεν ‘παίζει’ ένας τέτοιος οργανισμός, έτσι δεν πετάς μόνον τα κεφάλια, αφήνοντας τους άλλους μέχρι να βρεθούν λογικοί άνθρωποι για να συνεχίσει, αλλά όλους…… μέχρι και όταν!.
Τώρα κατά την ταπεινή μου γνώμη, η μεγάλη βαβούρα γίνετε όχι για την ΕΡΤ μα για του ότι διαπίστωσαν ότι ο Αντωνάκης δεν είναι ‘δήθεν’ πρωθυπουργός, και δεν είναι σαν τους άλλους που ήταν για την καρέκλα. Και σίγουρα η αντικαρκινική του διάθεση, θα συνεχιστεί και σε άλλους καρκινοφόρους οργανισμούς, που λυμαίνονται την Ελλάδα μας!.
ΝΑΙ στην φωνή της Ελλάδας, ΝΑΙ στην ΕΡΤ , μα μια ΕΡΤ υγιή δυνατή και όχι μεγαλύτερη από το BBC ή την φωνή της Αμερικής στην Μεσόγειο……
Α. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
υγ όταν έκλεισε ο όμιλος ΑΛΑΠΙΣ έμειναν χωρίς δουλειά 2500 εργαζόμενοι (κ πολλοί χάσαν κ αποζημειώσεις). Που δουλεύαν σα μαλάκες μεχρι την τελευταια ημέρα κ δε τα ξύνανε με τσουγκρανα αφού δεν ήταν τριπλασιοι από ότι χρειαζόταν, ενώ είχαν μπει στην εταιρεία με την αξία τους κ όχι γλείφοντας αυτοι ή ο μπαμπας τους τα παπαρια του κάθε μαλάκα πολιτικού. Οι τσιπροκαμένοι κ οι δημοσιογράφοι τί στάση τήρησαν τότε?Πες μας κι άλλα τέτοια αστεία! Ξέρεις πόσες περιπτώσεις ξέρω που οι γνωστοί πολιτικοί της πόλης μου (Ζορό και ΣΙΑ) διόρισαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις;
Αλήθεια γιατί έκλεισε η ΑΛΑΠΙΣ;
-
Ελατε ρε παιδια, οτι θελει ο πελατης βγαζουν τα γκαλοπ. Αναλογως πως γινεται η ερωτηση κλπ.
Η ερωτηση ηταν 'Η κυβερνηση αιφνιαδιαστικα αποφασισε να κλεισει την ΕΡΤ. Εσεις με αυτη την αποφαση συμφωνειτε η διαφωνειτε?'Αν η ιδια ερωτηση γινοταν 1 εβδομαδα πριν, χωρις το 'αιφνιδιαστικα' (που βαζει και το 'χουντα, κανω οτι γουσταρω' εσσάνς) τα αποτελεσματα θα ηταν διαφορετικα. Η ιδια ερωτηση 2 εβδομαδες αργοτερα θα βγαλει αλλα αποτελεσματα.
-
φίλε στην ιδιωτική εταιρεία μπορεί να μπεις πλαγίως, αλλά στο εξάμηνο θα φας τέτοιο σουτ αμα δεν δουλευεις/ δεν αποδίδεις
η αλαπις έκλεισε γιατί ο ΛΛ έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη από το χρηματιστήριο κ των τραπεζών
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
....
Καλά τα είπε ο Βαρουφάκης για το φίμωμα που του κανανε. Ούτε αυτός μπόρεσε να ακούει αυτές τις μαλακίες, κ φανταστειτε πως έχει δηλώσει ξεκάθαρα **κατά **του λουκέτου. Έχει κ η μαλακία τα όρια της Κ η Σταη που της πιάναν τα βυζιά κ την παρτουζώναν στη θάλασσα τον τουιταρε κ ολας ειρωνικάΕχουμε φωτο? Με ενδιαφερει
Αμα η Αλαπις ηταν κρατικη, 42 μερονυχτα θα ηταν απ' εξω ο Τσίπρας και το ΠΑΜΕ, θα το ανατιναζαν, σαν το Σαμουηλ στο Κούγκι. Αλλα ηταν βδελυρος ιδιωτικος τομεας βλεπεις...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
υγ όταν έκλεισε ο όμιλος ΑΛΑΠΙΣ έμειναν χωρίς δουλειά 2500 εργαζόμενοι (κ πολλοί χάσαν κ αποζημειώσεις). Που δουλεύαν σα μαλάκες μεχρι την τελευταια ημέρα κ δε τα ξύνανε με τσουγκρανα αφού δεν ήταν τριπλασιοι από ότι χρειαζόταν, ενώ είχαν μπει στην εταιρεία με την αξία τους κ όχι γλείφοντας αυτοι ή ο μπαμπας τους τα παπαρια του κάθε μαλάκα πολιτικού. Οι τσιπροκαμένοι κ οι δημοσιογράφοι τί στάση τήρησαν τότε?
Πες μας κι άλλα τέτοια αστεία! Ξέρεις πόσες περιπτώσεις ξέρω που οι γνωστοί πολιτικοί της πόλης μου (Ζορό και ΣΙΑ) διόρισαν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις;
Αλήθεια γιατί έκλεισε η ΑΛΑΠΙΣ;
Ξερεις, τος κρατανε ενα χρονο να γινει η λαμογια με το Ζορρο, και μετα τους σουταρουν, δεν τους δινουν συνταξη και εφάπαξ.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Σπύρο μου, ένα καρκίνωμα που διαιωνίζετε το αφαιρείς. Μετά πέφτεις επάνω στο κενό, για να διορθώσεις πιθανές καταστροφές και να της αποκαταστήσεις.
Εδώ δεν αφαίρεσαν το καρκίνωμα, σκότωσαν τον ασθενή για να διώξουν το καρκίνωμα και μετά λένε θα τον αναστήσουν και όλα κομπλέ.
Ελατε ρε παιδια, οτι θελει ο πελατης βγαζουν τα γκαλοπ. Αναλογως πως γινεται η ερωτηση κλπ.
Η ερωτηση ηταν 'Η κυβερνηση αιφνιαδιαστικα αποφασισε να κλεισει την ΕΡΤ. Εσεις με αυτη την αποφαση συμφωνειτε η διαφωνειτε?'Αν η ιδια ερωτηση γινοταν 1 εβδομαδα πριν, χωρις το 'αιφνιδιαστικα' (που βαζει και το 'χουντα, κανω οτι γουσταρω' εσσάνς) τα αποτελεσματα θα ηταν διαφορετικα. Η ιδια ερωτηση 2 εβδομαδες αργοτερα θα βγαλει αλλα αποτελεσματα.
Ναι, αλλά άμα δεν είχε το 'αιφνιδιαστικά' θα μιλούσαμε για άλλη περίπτωση. Μια χαρά είναι η ερώτηση, σε σχέση με κάτι ερωτήσεις της Ανατροπής, μίλια σωστότερη.
Εκτός και αν δε θεωρείς ότι έγινε αιφνιδιαστικά με αυθημερόν ΠΝΠ και ΚΥΑ, οπότε και δεν έχει νόημα να μιλάμε. -
Για την ΑΛΑΠΙΣ αξίζει να ανοιχτεί ένα τοπικ μόνο του. Πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν γνωστά όλα όσα έχουν συμβεί που δυστυχώς λόγω κουκούλωσης της υπόθεσης από τα ΜΜΕ και δεν βγήκαν προς τα έξω.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Εδώ δεν αφαίρεσαν το καρκίνωμα, σκότωσαν τον ασθενή για να διώξουν το καρκίνωμα και μετά λένε θα τον αναστήσουν και όλα κομπλέ.
Ναι, αλλά άμα δεν είχε το 'αιφνιδιαστικά' θα μιλούσαμε για άλλη περίπτωση. Μια χαρά είναι η ερώτηση, σε σχέση με κάτι ερωτήσεις της Ανατροπής, μίλια σωστότερη.
Εκτός και αν δε θεωρείς ότι έγινε αιφνιδιαστικά με αυθημερόν ΠΝΠ και ΚΥΑ, οπότε και δεν έχει νόημα να μιλάμε.οχι σκοτωσαν τον ασθενη 1 που ηταν μια χαρα απλα ηθελε αντιβιωση και θα αναστησουν τον ασθενη 2 που θα εχει τα ιδια συμπτωματα με τον ασθενη 1 απλα δεν θα του δινουν αντιβιωση
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται