-
Για πείτε γνώμες μέχρι 18κ να είναι καλό οδηγικά και οικονομικό , σουπερμίνι ή μικρομεσαίο , πολύ μου λένε ότι είναι μλκια να πάρω βενζίνη , για προτείνετε , θα προτιμούσα καινούριο
-
Για πείτε γνώμες μέχρι 18κ να είναι καλό οδηγικά και οικονομικό , σουπερμίνι ή μικρομεσαίο , πολύ μου λένε ότι είναι μλκια να πάρω βενζίνη , για προτείνετε , θα προτιμούσα καινούριο
-
-
Εισαι σε πολη η επαρχεία?
-
-
Αν θες κάτι καλό οδηγικά μαλακία είναι το πετρέλαιο.
Στα 18 χιλιάρικα παίρνεις πολλά καλά αυτοκίνητα. Αν σουπερμίνι, κάτι σε Mito QV. Αν σε μικρομεσαίο και Giulietta παίρνεις. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν θες κάτι καλό οδηγικά μαλακία είναι το πετρέλαιο.
Στα 18 χιλιάρικα παίρνεις πολλά καλά αυτοκίνητα. Αν σουπερμίνι, κάτι σε Mito QV. Αν σε μικρομεσαίο και Giulietta παίρνεις.Το νικname του το ειδες;
scritto con un Xiaomi!
-
Με 18.000 € θα περιμενα το Fiesta St!
-
InFiNiTy
too much αλλά μ΄αρέσει
XristosOPC
Λαμία
REALZEUS
δεν μου πολυαρέσει η ΜΙΤΟ g έχει ο αδερφός μου
pik.
δεν κολλάμε με καμιά μάρκα
Focusman91
βγαίνει στ στα 18 ; -
Ποσα θεματα πρεπει να συνεχισεις ν ανοιγεις πιστευεις μεχρι να παρεις αμαξι? ειναι 1,5-2 χρονια τωρα που εχεις αλλαξει απο κατηγοριες ,ηλικιες αυτοκινητων μεχρι και τελειως το budget σου σχετικα με αυτο που ψαχνεις.. ποιος ο λογος να σε παιρνει καποιος στα σοβαρα και να σου προτεινει?
-
Νονε, οι μέρες του μήνα ;
-
Οικονομικό, στιλάτο, καλό οδηγικά, πετρέλαιο...
DS3 1.6 e-HDI 90ps So Chic
Clio 1.5 dci 90ps Expression/DynamicΣε βενζίνη θα κοιτούσα το Fiesta 1.0 Ecoboost...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Με 18.000 € θα περιμενα το Fiesta St!Αυτό και ΤΕΛΟΣ!!!
-
Skoda Fabia
VW Polo
Seat Ibiza
μερικά του γκρούπ -
Το Clio το RS πόσο έχει;
-
Γύρω στα 30k.
-
Πάει τόσο ψηλά έ..;
-
Αυτό και ΤΕΛΟΣ!!!
+1
-
viewtopic.php?f=9&t=53672 Αυτό που είναι και εξαιρετικό και είναι Vag, Οπότε παίρνει έξτρα πόντους
-
Εμενα προσωπικα μου αρεσουν αυτα και σε μενουν πολλα λεφτα αν παρεις καποιο απο αυτα μεταχειρισμενο
Opel Corsa OPC
Citroen DS-3
Toyota Yaris T-Sport
Peugeot 207 Rallye Le Mans
Τι να πάρω τελικά ;